Wat doet een medium

Wat doet een medium. Dat is een goede vraag als jij niet bekend bent in de spirituele wereld. Een medium is eigenlijk een paranormaal persoon, zij krijgen boodschappen door van andere wezens. Dit kan gebeuren wanneer een spiritueel consulent in trance is, of wanneer diegene volledig bij bewustzijn is. Tijden een reading worden boodschappen ontvangen. Deze boodschappen kan een spiritueel medium ontvangen door elementen, hogere wezens, lagere wezens of door mensen zelf. Wanneer dit door mensen is dan is het zo dat iemand gedachten of emoties sterk uitstraalt, dat een krachtig medium deze kan opvangen.

Medium betekent in het Latijns Midden, het wil dus zeggen een drager of overdrager. Consulent fungeert eigenlijk als een soort tussenpersoon tussen het onzichtbare en de fysieke wereld. Andere benamingen zijn, waarzegger, helderziende, toekomstvoorspeller of paragnost

Er zijn verschillende soorten binnen het mediumschap

Mentaal mediumschap is dat je als medium contact legt met de geesten van overledenen of hogere wezens. Dit kan gedaan worden door eigen beleving, door channelling of via automatisch schrift.Door channelling leg je contact met hogere wezens zoals engelen of gidsen, dit gebeurd doordat ze hun energie via jouw lichaam laten stromen. Je gaat hierdoor in een soort trance waardoor je de boodschappen die zij willen overbrengen niet beïnvloed.

  • Trance mediumschap is wanneer je in een diepe trance raakt en de energie van een overledene of hogere wezens via jou heen laat stromen. Tijdens deze reading ben je niet bewust aanwezig maar is er wel contact met jouw lichaam. Automatisch schrift is eigenlijk hetzelfde als channelling maar dan op papier. Wanneer je in contact bent met hogere wezens of geesten kunnen zij via jou schrijven.
  • Fysiek mediumschap is dat je contact legt met geesten van overledenen die nog niet losgelaten zijn. Dit kan gaan om onrustige geesten maar ook om geesten die vastzitten in het astrale wereldje. Een fysiek medium is hierin begeleider om de geesten te helpen bij het loslaten en over te gaan.
  • Healing mediumschap is wanneer je contact legt met een overledene die nog moet helen, dit kan in het astrale wereldje zijn maar ook op aarde. Je bent hierbij begeleider en helpt deze overledene met het proces van rouw en healing.
Gaven spiritueel consulenten

Een paranormaal medium kan ook verschillende gaven hebben. Het is zo dat mediums en paragnosten heldervoelend, helderwetend, helderziend of helderhorend kunnen zijn.

Heldervoelend

Wanneer je heldervoelend bent, voel je de emoties van anderen en kunnen hun energieën via jou heen stromen. Dit kan een wisselwerking zijn maar ook dat je heel sterk aanvoelt wat er speelt. Hierdoor kan het zijn dat je ook heel sterk in verbinding staat met je eigen emoties. Het is dus zo dat je heel makkelijk kan afstemmen op de andere persoon en kennis kan maken met hun problemen of verdriet. Een heldervoelend medium voelt dus de emoties van anderen aan.

Een betrouwbaar medium die deze paranormale gave heeft kan door de sterke intuïtie voelen wat andere mensen denken en hoe zij zich voelen. Iemand die heldervoelend is wordt ook hoog gevoelig genoemd, dit doordat zij gevoelens van anderen ervaren.

Helderwetend

Een professioneel medium die helderwetend is, zal door middel van een reading inzicht kunnen geven in jou toekomst. Dit kan gaan om relaties, werk, opleiding maar ook andere levensgebieden. Deze mediums hebben vaak ook heel veel kennis in huis en zijn uitstekende gesprekspartners. Ze zullen met hun gave de juiste vragen kunnen stellen waardoor je een goed beeld krijgt in wat er speelt.

Helderziend

Een helderziend medium is een medium die door middel van de gave van het zien inzicht kan geven in problemen of situaties. Het is zo dat zij beelden krijgen voor hun ogen die iets vertellen over de ander of over een bepaalde situatie. Deze beelden kunnen verward zijn, maar een ervaren medium zal hierdoor toch de juiste interpretatie kunnen geven. Het is wel zo dat het lastig is om alles letterlijk te nemen en je moet altijd afvragen of het beeld wat het medium ziet de werkelijkheid is of dat er spiegelsymboliek inzit.

Helderhorend

Helderhorende mediums horen stemmen, dit kan de stem van een overledene zijn maar ook de stem van een engel of gids (andere entiteiten). Deze stemmen kunnen informatie geven over een bepaalde situatie maar ook advies geven. Een hele fijne helderhorende medium is iemand waarbij je je veilig voelt en die je vertrouwen kan geven.

Automatisch schrijvend

Automatisch schrijven is eigenlijk hetzelfde als channelling maar dan op papier. Wanneer je in contact bent met hogere wezens of geesten kunnen zij via jou schrijven. Dit kan een wisselwerking zijn of het kan zo zijn dat je even niet bewust bent van wat er wordt geschreven (dit is bij channelling ook zo). Een automatisch schrijvend medium zal dus door middel van schrijven contact kunnen leggen met overledenen of geesten. Automatisch schrijven is eigenlijk net zoals automatisch praten maar dan

Een fysiek medium kan contact leggen met overledenen maar ook met geesten die vastzitten in de astrale wereld. Dit is een mediumschap waarbij je contact legt met geesten en hen helpt bij het loslaten en overgaan.

Waarvoor kun je bij een medium terecht

Een medium gebruikt een vorm van energie om informatie te verkrijgen, een medium staat in contact met andere entiteiten, een medium kan levensvragen beantwoorden en een goed medium kan jou inzichten geven.

Door de bepaalde gaven zijn er dus ook verschillende soorten mediums die jou op andere manieren kunnen helpen. Zo kan het ene medium beter vragen beantwoorden over bepaalde onderwerpen dan een ander medium dat kan. Dit komt omdat er verschillende professionele mediums gespecialiseerd zijn in bepaalde dingen.

Wanneer je een medium bezoekt kun je in contact komen met helderzienden, iemand die helderruikend of heldervoelend is. Ook zijn sommigen door hun spiritualiteit meer gericht op het leggen van tarot kaarten of lenormand kaarten, terwijl een ander jou beter een luisterend oor kan bieden.

Kies de juiste spirituele consulent uit

Om deze reden is het ook belangrijk om goed te kijken waarmee een medium jou kan helpen. Je kan bij een medium terecht om vragen beantwoord te krijgen over de liefde, werk of relaties maar ook kan een medium je helpen met rouwverwerking. Ook kun je bij een betrouwbaar medium terecht wanneer je een fotoreading wil laten uitvoeren, zo kun je beter inzicht krijgen in situaties die zich in het verleden hebben afgespeeld.

Hoe een medium ter werk gaat is afhankelijk van de bepaalde gaven die zij hebben en waarin zij gespecialiseerd zijn. Zoals je eerder hebt kunnen lezen zijn er vele verschillende soorten mediums met hun eigen specialiteit.

Evees
Beschikbaar
Evees
Box: 03
Medium, Helderwetend, Ingevingen, Kaartleggingen Belconsulten, emailconsulten

Valantino
Beschikbaar
Valantino
Box: 17
Heldervoelend, Pranic Healer, Crystal Healer, Psychotherapie, Coach, Spiritual Response Therapie (SRT), Pendelaar, Tarotist, Lenormand, Vedische Astrologie.

Paragnost Eva
Beschikbaar
Paragnost Eva
Box: 24
Paragnoste, mijn werk doe ik van hart tot hart. Ik heb veel ervaring al sinds mijn vroege jeugd. Ik ben spiritueel aangelegd en doe diverse soorten kaartleggingen op ieder vlak.

Medium Martina
Beschikbaar
Medium Martina
Box: 55
Helderwetend-voelend-horend-ziend/invoelen op specifieke vraag op het gebied van je relatie met jezelf en je omgeving,bewußtzijnswerk

Medium Carine
Beschikbaar
Medium Carine
Box: 56
coacing oplossingsgericht relatie deskundige helder wetend

Marya
Offline
Marya
Box: 02
Helderwetend en heldervoelend, sterk in tijdsaanduiding, liefde, tweelingzielen, healer, financieel, zakelijk. Usui Reiki Master en Kundalini Master.  

Medium Kitty
Offline
Medium Kitty
Box: 06
Als ervaren Medium en Spiritueel Coach, help ik je met mijn heldervoelendheid, helderziendheid, Engelen-, Tarot- of Lenormand Kaartleggingen jóuw weg te vinden. 

Medium Laura
Offline
Medium Laura
Box: 07
Medium, Ik leg al meer dan 40 jaar de tarotkaarten en toen ik in de jaren tachtig ging magnetiseren specialiseerde ik mij vervolgens ook in Reiki.

Medium Désiree
Offline
Medium Désiree
Box: 09
Top Medium, Kattenfluisteraar, Paragnost, HSP, zielsliefde, zielsverwanten, Soulmate, Tweelingzielen, relatievragen, business, mindset, overige levensvragen

Medium Arlette
Offline
Medium Arlette
Box: 10
Spiritueel Coach, HSP Coach, met jarenlange ervaring. Door goed te luisteren en in te voelen, geef ik je graag inzicht en advies op al je levensvragen. 

Medium Betty
Offline
Medium Betty
Box: 11
Energetische coaching, dating en liefdes advies, zzp consult, spiritual counseling. 

Oryn
Offline
Oryn
Box: 12
Ik ben geboren met een bijzondere gave, waar ik zeer dankbaar voor ben, ik kan u bijstaan in AL uw vraagstukken. Mijn gaven zijn; helderhorend, helderwetend en helderziend. Via mijn energie kom ik volledig in contact met uw energie en de mensen om u heen. Dit noemt men channelen. Met mijn pendel en kaarten kan ik u helpen bij het vinden van juiste antwoorden.

Medium Olivia
Offline
Medium Olivia
Box: 13
   Helderwetend & intuitief Medium narcisme & trauma expert (o.a.Toxische relaties) Coach en kaartlegster(Lenormand) zuiver antwoord

Medium Maria
Offline
Medium Maria
Box: 14
Medium, Heldenvoelend, helderziend, helderhorend. Geeft inzicht in zaken, relatie en al dat je bezig houd,op afstand  blokkades  weg halen  foto lezen. eigen praktijk massage. 

Medium Daniël
Offline
Medium Daniël
Box: 15
hoogsensitief medium , Helder ziend/voelend/wetend Orakel kaarten, Verbinding aardengelen  (Tweeling) Zielen relaties Narcistische relaties. Jezelf terug in balans krijgen. Geen vraag is mij te gek, Ik kan met een aantal woorden invoelen in je situatie, en samen met je kijken waar je kracht ligt en inzichten verschaffen.  Begeleiding om in je eigen kracht te komen en blijven. Luisterend oor 

Medium Margret
Offline
Medium Margret
Box: 16
Gespecialiseerd in ZielsLiefde ~ Medium, Kaartlegster en Sjamaan. Tweelingzielen ~ Spiritueel en Kundalini advies, dieren, totemdieren ~ Karma. de wet van aantrekking en loslaten.. U kunt voor meerdere thema's bij mij terecht. Ik helpt u graag duidelijkheid te vinden in uw vragen. Ik ben op dinsdagavond half 9, met mn Kaarten online, bij Facebook Paragnosten Chat. Liefs margret  

Leontine
Offline
Leontine
Box: 18
Alle vragen zijn belangrijk, helderziend en helderwetend medium, contact met overledenen,vragen over magie, kaarsenmagie, tweelingzielen

Medium Regina
Offline
Medium Regina
Box: 19
Medium, healer voor ziels-gesprekken

Anita
Offline
Anita
Box: 20
Ik ben helderziend en nummeroloog leg contact met overledenen. Ook lenormandkaartlegging

Paragnost Thea
Offline
Paragnost Thea
Box: 22
Heldervoelend ASCENSION Coach, Pendelen, Astrologie. Krachtig SOUL-HEALER op afstand voor Mens en Dier!!

Paragnost Marie
Offline
Paragnost Marie
Box: 23
Ik ben Marie ben helder voelend en helderhorend en door contact met mijn gidsen krijg ik al een beeld en dingen door van een bepaalde situatie, heb een heel sterke intuïtie.  Ik doe ook per maandlegging en jaarlegging 2024. Ik kan voor je pendelen, invoelen,Lenormand- Engelen- en inzichtkaarten voor je leggen. Ook voor verleden - heden en toekomst. Heb een luisterend oor en samen komen we er wel uit.

Elise
Offline
Elise
Box: 25
Medium, paragnoste, helderwetend, helderhorend en heldervoelend, healer en foto lezen.

Cleopatra
Offline
Cleopatra
Box: 26
Ik ben helderziende, heldervoelend, kaartlegster, relatie problemen, fotoreading, pendel.

Medium Marion
Offline
Medium Marion
Box: 29
 Medium/paragnost. Omdat ik geboren ben met een bijzondere gave, kan ik u duidelijk bijstaan in uw vraagstukken ......

Katja Charlotte
Offline
Katja Charlotte
Box: 31
Medium/helderziend/coach. Graag help ik jou helderheid te scheppen via gidsen, en levenservaring. Volg je hart

Medium Angie
Offline
Medium Angie
Box: 32
Angie: Heldervoelend, wetend en ziend topmedium en kaartlegster. Specialisatie alle vragen over de liefde, tweelingzielen en hoe meer geld te creëren. Indien gewenst blokkade healing voor liefde en geld op afstand mogelijk.

Linda
Offline
Linda
Box: 33
  Als spiritueel Coach begeleid ik jou graag met al je vragen op jouw levenspad. Liefde, werk, narcisme, tweelingzielen of een luisterend oor. Ben jij op zoek naar meer positieve motivatie?  Dan ben jij bij mij op de juiste plek.  Na een gesprek met mij heb jij meer inzichten en tools gekregen zodat jij weer met een frisse blik door het leven kan!

Christel
Offline
Christel
Box: 34
Heldervoelend en helderziend medium en relatiecoach.                          Ik help jou met antwoorden en inzichten geven op je vragen, zodat je weer vol vertrouwen verder kunt! Relaties, liefde, persoonlijke ontwikkeling, werk ....    

MariaLouise
Offline
MariaLouise
Box: 35
Complexe relaties/situaties • Helder voelend • Intuïtief Coach • HSP • Transformatieproces • Spirituele ontwikkeling • Angst • Stress

Spiritueel coach Sky
Offline
Spiritueel coach Sky
Box: 36
Ik ben gespecialiseerd: Narcistische relaties, Zielsconnecties, Transformatieprocessen, Persoonlijke blokkades, Kaartleggen, Pendelen

Medium Layla (2)
Offline
Medium Layla (2)
Box: 37
Helderwetend en voelend medium en Tarotkaartlegster ,Soulmate en relatiecoaching  ;Objektief advies en inzicht vanuit de akasha kroniek of het collectieve onderbewuste , live via de chat is ook  mogelijk;Ik  doe dit werk zo authentisch mogelijk  ,ik zeg alles wat ik zie en uw eigen vrij wil en actie is ook nog belangrijk ..

Lies
Offline
Lies
Box: 39
Welkom, heldervoelend, wetend medium: transformaties, relaties > gelijk waardigheid en bron her-inneringen, de weg naar binnen.

Anne Marie
Offline
Anne Marie
Box: 41
Zeer ervaren parapsychologe en gespecialiseerd in counseling en coaching

Medium Amy
Offline
Medium Amy
Box: 42
'To the point'  Helderwetend-heldervoelend.  Eerlijk en oprecht consult. Healing op afstand.

Medium Rosali
Offline
Medium Rosali
Box: 43
Foto Racool.com Ik ben een verbinder. Mijn gidsen ( waaronder Rosali ) zoeken contact met die van u om zo zuiver antwoord te kunnen geven op uw vragen.

Medium Corina
Offline
Medium Corina
Box: 46
Mediumschap, helder voelende, wetende, ziende, horende waarnemingen. Al  30  jaar een eigen praktijk: Oosterse massage techniek .....

Medium Diana
Offline
Medium Diana
Box: 50
Hallo lieve mensen  Ik ben Diana geboren met velen gaven ik ben medium paragnoste en kaartlegster sta ook in contact met mijn gidsen

Albert
Offline
Albert
Box: 04
Top Medium Albert. Helderziend Magnetiseur en Hypnotherapeut, leraar en examiner Hypnose. Als kind heb ik mijn heldeziende gave meegekregen. Toen al kreeg ik via mijn gids, zuivere informatie door, met precieze juistheid over mensen en situaties om mij heen. Als kind denk je nog dat iedereen deze gave heeft, maar dit is zo omdat het voor  jou heel normaal is, maar in mijn pubertijd merkte ik dat dit niet zo was. Op mijn 17e kwam ik mijn leermeeester tegen, ook een helderziend magnetiseur van hem heb ik een leerschool van bijna 30 jaar mogen ontvangen in het spirituele. Heel veel lessen in o.a esoterie, magnetisme, polariteit, rebirthing, de kabala en ga zo maar door heb ik onder de knie gekregen en ben ik meester over geworden. Toch blijf ik liever de leerling en meester in 1, omdat er altijd een verder is, om je bewust van te worden. Een aantal jaar geleden ben ik me gaan interesseren voor hypnose zoals de oude wijzen in Egypte dit deden.  Nu ben ik tevens gediplomeerd Master Hypnotherapeut, met diverse specialisaties, waaronder virtual maagband, stoppen met roken,kinderhypnose, blokkades oplossen ect ,samen met de clienten de wortel van het probleem eruit halen, dus niet snoeien zoals in de meeste tuintjes gebeurt. Het tuintje van je hart... Heeft u vragen over tweelingzielen, liefde, werk/ carrière financiën, verhuizen of heeft u een andere levensvraag? Stel ze gerust ik heb vaak alleen een naam of een vraag van u nodig.  Ook benieuwd naar wat het nieuwe jaar voor u in petto heeft? U bent van harte welkom voor een jaarlegging Uw feedback omtrent de kwaliteit van het consult is erg belangrijk, ik stel het erg op prijs om uw review te mogen ontvangen omdat uw ervaring hierover helderheid geeft. Alvast bedankt.

Spiritueel Coach Clarisa
Offline
Spiritueel Coach Clarisa
Box: 53
Medium, Liefdes&Relatieproblemen. Persoonlijke blokkades oplossen. Persoonlijke groei. Helderziend- en wetend. Lenormandkaarten. Vragen pendelen. Stress. Burn out.

Medium Jeanette
Offline
Medium Jeanette
Box: 58
Gespecialiseerd in relaties en complexe situaties. Erkend Medium. Bekend van TV. Eerlijk en direct.

Paragnost Marco
Offline
Paragnost Marco
Box: 61
Ik ben een helder wetend en voelend paragnost medium. Spiritueel coach. Narcisme, Blokkades, Angst en stress, psychische problemen. Afstemmen op deze tijd    

Medium Bhartie
Offline
Medium Bhartie
Box: 62
Alles over liefde en relatievragen.  Ook andere vragen zijn welkom. 

Michael
Offline
Michael
Box: 65
Medium, paragnost met veel ervaring Engelen, zielen. Voor verleden, heden en toekomst!

Paragnost Martie
Offline
Paragnost Martie
Box: 67
Ik ben Martie paragnost, trance medium en sjamaan heldervoelend en helderziend,  en helderwetend maak ook contact met overledenen lees foto's,en doe reading kaartlegging en coaching en werk zeker met de gitse boven en mijn eigen gidsen

Klanten Service Box
Offline
Klanten Service Box
Box: 70
Candy chocolate lollipop sesame snaps marshmallow sesame snaps macaroon oat cake lollipop. Jelly-o shortbread jelly-o icing liquorice pudding chocolate bar sugar plum chocolate. Pie oat cake cupcake candy biscuit.

Paragnost Lis
Offline
Paragnost Lis
Box: 52
Paragnost/ helderziend. gespecialiseerd in relatie problemen, coaching, kaartreading met de Lenormand kaarten en de Psychic Tarot. Advies op voeding.