?> Wat doet een medium? | Nieuwe Tijd

Wat doet een medium?

Wat doet een medium? Wat is een medium? Dat is een goede vraag als jij niet bekend bent in de spirituele wereld. Een medium is eigenlijk een paranormaal persoon, zij krijgen boodschappen door van andere wezens. Dit kan gebeuren wanneer een spiritueel medium in trance is, of wanneer diegene volledig bij bewustzijn is. Een medium ontvangt deze boodschappen tijdens een reading. Deze boodschappen kan een spiritueel medium ontvangen door elementen, hogere wezens, lagere wezens of door mensen zelf. Wanneer dit door mensen is dan is het zo dat iemand gedachten of emoties sterk uitstraalt, dat een krachtig medium deze kan opvangen.

Medium betekent in het Latijns Midden, medium wil dus zeggen een drager of overdrager. Het is dus dat een goed medium fungeert eigenlijk als een soort tussenpersoon tussen het onzichtbare en de fysieke wereld. Vaak wordt een medium ook een waarzegger of paragnost genoemd.

Wat is het verschil tussen een medium en paragnost?

Vaak wordt een medium ook een paragnost genoemd, toch is de term paragnost niet passend bij hoe mediums werken. Online mediums zijn een schakel tussen twee partijen, zij kunnen hierdoor contact maken met bijvoorbeeld overleden personen en de geestelijke wereld. Paragnosten zijn hier niet toe in staat, zij kunnen niet communiceren met overledenen.

Wanneer je een medium bezoekt is het zo dat zij voor jou ook contact kunnen maken met anderen die niet kunnen communiceren. Denk aan iemand die in coma ligt.

Welke soorten mediums zijn er?

Er zijn verschillende soorten binnen het mediumschap.

  • Mentaal mediumschap is dat je als medium contact legt met de geesten van overledenen of hogere wezens. Dit kan gedaan worden door eigen beleving, door channelling of via automatisch schrift.Door channelling leg je contact met hogere wezens zoals engelen of gidsen, dit gebeurd doordat ze hun energie via jouw lichaam laten stromen. Je gaat hierdoor in een soort trance waardoor je de boodschappen die zij willen overbrengen niet beïnvloed.
  • Trance mediumschap is wanneer je in een diepe trance raakt en de energie van een overledene of hogere wezens via jou heen laat stromen. Tijdens deze reading ben je niet bewust aanwezig maar is er wel contact met jouw lichaam. Automatisch schrift is eigenlijk hetzelfde als channelling maar dan op papier. Wanneer je in contact bent met hogere wezens of geesten kunnen zij via jou schrijven.
  • Fysiek mediumschap is dat je contact legt met geesten van overledenen die nog niet losgelaten zijn. Dit kan gaan om onrustige geesten maar ook om geesten die vastzitten in het astrale wereldje. Een fysiek medium is hierin begeleider om de geesten te helpen bij het loslaten en over te gaan.
  • Healing mediumschap is wanneer je contact legt met een overledene die nog moet helen, dit kan in het astrale wereldje zijn maar ook op aarde. Je bent hierbij begeleider en helpt deze overledene met het proces van rouw en healing.

Een paranormaal medium kan ook verschillende gaven hebben. Het is zo dat mediums en paragnosten heldervoelend, helderwetend, helderziend of helderhorend kunnen zijn.

Wat doet een medium

Een heldervoelend medium

Wanneer je heldervoelend bent, voel je de emoties van anderen en kunnen hun energieën via jou heen stromen. Dit kan een wisselwerking zijn maar ook dat je heel sterk aanvoelt wat er speelt. Hierdoor kan het zijn dat je ook heel sterk in verbinding staat met je eigen emoties. Het is dus zo dat je heel makkelijk kan afstemmen op de andere persoon en kennis kan maken met hun problemen of verdriet. Een heldervoelend medium voelt dus de emoties van anderen aan.

Een betrouwbaar medium die deze paranormale gave heeft kan door de sterke intuïtie voelen wat andere mensen denken en hoe zij zich voelen. Iemand die heldervoelend is wordt ook hoog gevoelig genoemd, dit doordat zij gevoelens van anderen ervaren.

Een helderwetend medium

Een professioneel medium die helderwetend is, zal door middel van een reading inzicht kunnen geven in jou toekomst. Dit kan gaan om relaties, werk, opleiding maar ook andere levensgebieden. Deze mediums hebben vaak ook heel veel kennis in huis en zijn uitstekende gesprekspartners. Ze zullen met hun gave de juiste vragen kunnen stellen waardoor je een goed beeld krijgt in wat er speelt.

Een helderziend medium

Een helderziend medium is een medium die door middel van de gave van het zien inzicht kan geven in problemen of situaties. Het is zo dat zij beelden krijgen voor hun ogen die iets vertellen over de ander of over een bepaalde situatie. Deze beelden kunnen verward zijn, maar een ervaren medium zal hierdoor toch de juiste interpretatie kunnen geven. Het is wel zo dat het lastig is om alles letterlijk te nemen en je moet altijd afvragen of het beeld wat het medium ziet de werkelijkheid is of dat er spiegelsymboliek inzit.

Een helderhorend medium

Helderhorende mediums horen stemmen, dit kan de stem van een overledene zijn maar ook de stem van een engel of gids (andere entiteiten). Deze stemmen kunnen informatie geven over een bepaalde situatie maar ook advies geven. Een hele fijne helderhorende medium is iemand waarbij je je veilig voelt en die je vertrouwen kan geven.

Een automatisch schrijvend medium

Automatisch schrijven is eigenlijk hetzelfde als channelling maar dan op papier. Wanneer je in contact bent met hogere wezens of geesten kunnen zij via jou schrijven. Dit kan een wisselwerking zijn of het kan zo zijn dat je even niet bewust bent van wat er wordt geschreven (dit is bij channelling ook zo). Een automatisch schrijvend medium zal dus door middel van schrijven contact kunnen leggen met overledenen of geesten. Automatisch schrijven is eigenlijk net zoals automatisch praten maar dan

Een fysiek medium kan contact leggen met overledenen maar ook met geesten die vastzitten in de astrale wereld. Dit is een mediumschap waarbij je contact legt met geesten en hen helpt bij het loslaten en overgaan.

Hoe herken je een betrouwbaar medium?

Een betrouwbaar medium is open, eerlijk en transparant. Hij of zij zal je vooraf duidelijk vertellen wat de kosten zijn en wat de mogelijkheden zijn. Het is zo dat er vele mediums en paragnosten zijn die niet eerlijk zijn en hun klanten opgelichten. Daarom is het belangrijk dat je kritisch bent en goed voor jezelf uitzoekt wie een betrouwbaar medium is.

Het is belangrijk dat wanneer jij mediums wil spreken dat je dat doet bij een website waarbij een medium is aangesloten op een organisatie. Bij ons bij de Nieuwe Tijd is het zo dat alle mediums vooraf gescreend worden en dat er altijd een intakegesprek is. Dit is om er zeker van te zijn dat je met een betrouwbaar medium in contact komt.

Het is ook belangrijk wanneer jij een consult start met mediums of paragnosten dat jij jezelf op je gemak voelt. Dit kan je doen door vooraf te bellen of een mailtje te sturen. Wanneer je dan in contact bent met de mediums of paragnost dan kun je rustig bekijken en voelen of er een klik is.

Wanneer jij een reading hebt gedaan, is het belangrijk dat je kritisch bent. Wanneer een reading niet aansluit op wat er speelt in jou leven of wanneer de top medium je verteld dat hij of zij contact legt met overledenen maar dit niet aangeeft, dan is het belangrijk dat je de reading stopt en vertrekt. Je moet altijd kritisch zijn met een reading.

Hoe kom je in contact met een medium?

Er zijn verschillende manieren waarop jij in contact kan komen met een medium of paragnost. Je kan natuurlijk fysiek langs gaan bij een medium, op op die manier boodschappen te ontvangen. Het is tegenwoordig ook mogelijk om met mediums online te communiceren.

Met een medium kun je tegenwoordig bellen. Online heb je de optie om telefonisch contact op te nemen met een medium of paragnost naar keuze. Je kan zelf zien of iemand een helderziende is, juist helderhorend of dat iemand tarotkaarten kan leggen.

Je kan ook een chat starten als je in contact wil komen met een goed medium. Via de chat kun jij de vragen stellen aan een medium of paragnost. Ook kun jij jouw gedachten en gevoelens delen om zo meer inzicht te krijgen.

Het is online ook mogelijk om via de e-mail contact te maken met een medium of paragnost. Zo kun jij ook de vraag stellen die jij hebt. Wanneer je dit doet krijg je vaak binnen enkele dagen een reactie.

Hoe wordt iemand paranormaal begaafd?

Een top medium wordt met de paranormale gaven geboren, dit kan wanneer een medium er voor open staat steeds sterker worden. Ook kunnen spiritueel begaafde mediums de gave hebben geërfd. Deze gaven kunnen van generatie op generatie doorgegeven worden.

Wanneer iemand op jonge leeftijd nog niet open staat, of zich niet op het gemak voelt met de spirituele gaven dan kun je je hiervoor afsluiten. Het kan zijn dat deze gaven bij zo’n medium pas op latere leeftijd merkbaar worden.

Waarvoor kun je bij een medium terecht?

Een medium gebruikt een vorm van energie om informatie te verkrijgen, een medium staat in contact met andere entiteiten, een medium kan levensvragen beantwoorden en een goed medium kan jou inzichten geven.

Door de bepaalde gaven zijn er dus ook verschillende soorten mediums die jou op andere manieren kunnen helpen. Zo kan het ene medium beter vragen beantwoorden over bepaalde onderwerpen dan een ander medium dat kan. Dit komt omdat er verschillende professionele mediums gespecialiseerd zijn in bepaalde dingen.

Wanneer je een medium bezoekt kun je in contact komen met helderzienden, iemand die helderruikend of heldervoelend is. Ook zijn sommigen door hun spiritualiteit meer gericht op het leggen van tarot kaarten of lenormand kaarten, terwijl een ander jou beter een luisterend oor kan bieden.

Om deze reden is het ook belangrijk om goed te kijken waarmee een medium jou kan helpen. Je kan bij een medium terecht om vragen beantwoord te krijgen over de liefde, werk of relaties maar ook kan een medium je helpen met rouwverwerking. Ook kun je bij een betrouwbaar medium terecht wanneer je een fotoreading wil laten uitvoeren, zo kun je beter inzicht krijgen in situaties die zich in het verleden hebben afgespeeld.

Hoe een medium ter werk gaat is afhankelijk van de bepaalde gaven die zij hebben en waarin zij gespecialiseerd zijn. Zoals je eerder hebt kunnen lezen zijn er vele verschillende soorten mediums met hun eigen specialiteit.

Henk Jan
   
Boxnummer 000302
Henk Jan
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Jarenlange ervaring als spiritueel coach & Medium. Verhelderende consulten, inspirerend en altijd met de liefdevolle insteek om het beste resultaat voor jou te behalen.
Angel Mary
 
Boxnummer 000220
Angel Mary
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Yvonne
  
Boxnummer 000292
Yvonne
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Spiritueel coach, gespecialiseerd in alle vragen over liefde en relaties, stress, kids. Persoonlijke groei - begeleiden bij transformatie. Bewustwording. Jou in je kracht zetten, terug naar je prachtige zelf. Leven vanuit je eigen bron.
Truthful Insights
 
Boxnummer 000244
Truthful Insights
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
looking for real love reading? Or are you facing problems in your relationship or have doubts about your partner? Are you looking for very senior and beneficial advice & reading from an experienced person?
Bob
   
Boxnummer 000238
Bob
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Spiritueel bewustzijnscoach, paragnost en inspirator
Linda
 
Boxnummer 000306
Linda
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
 Ik begeleid jou graag met al je vragen op jouw levenspad. Zit jij met vragen over, liefde, werk, narcisme, verslaving of heb jij behoefte aan een luisterend oor? Ben jij op zoek naar meer positieve motivatie?  Dan ben jij bij mij op de juiste plek. Ik stem af op jouw energie. Daarnaast gebruik ik Engelen kaarten, hierdoor krijg ik meer boodschappen door die ik met jou zal bespreken.
Medium Angie
 
Boxnummer 000178
Medium Angie
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Angie: Heldervoelend, wetend en ziend topmedium en kaartlegster. Specialisatie alle vragen over de liefde, tweelingzielen en hoe meer geld te creëren. Indien gewenst blokkade healing voor liefde en geld op afstand mogelijk.
Paragnost Marco
 
Boxnummer 000199
Paragnost Marco
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben een helder wetend en voelend paragnost medium. Na een paar korte vragen krijg ik inzicht in je situatie.     
Merel
  
Boxnummer 000291
Merel
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Welkom mooie ziel, help je graag bij al je levensvragen met mijn spirituele gaven. Helderziend-wetend en voelend. Leg als je wilt de Lenormandkaarten. Pendelen en kan je een toekomstprognose geven.
Lou
  
Boxnummer 000247
Lou
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Heb een spirituele gave en heb veel ervaring sinds mijn jeugd.
Relationship Expert
 
Boxnummer 000242
Relationship Expert
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
I enjoy reading about love, relationships, soul mates, living partners, cheating and affairs. I will help you with my spiritual and psychic abilities to guide and be in the divine kingdom to help you find the way your current life situations, obstacles, and challenges.
Mandy
  
Boxnummer 000218
Mandy
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Hallo, Mandy hier. Ik heb al van jongs af aan contact met het spirituele. Hier heb ik lang niks mee gedaan. Nadat ik zelf reiki kreeg. Daarna ben ik me open gaan stellen en er mee aan de slag gegaan. Ik heb me verdiept in kaart leggen en pendelen. Mensen aanvoelen kan ik erg goed. En dieren ook. Ik hoop dat ik jullie een beetje inzicht kan en mag geven. Tot snel, Liefs, Indy
Casandra
 
Boxnummer 000192
Casandra
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Met behulp van mijn gidsen en de kaarten help ik jou graag op je zoektocht naar inzichten.
 Hope
 
Boxnummer 000471
Hope
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Welkom mijn naam is Hope Ik ben een krachtig, spiritueel, heldervoelend en ziend medium die werkt met de leormandkaarten indien gewenst. Gespecialiseerd op liefde/relatie, werk, tweelingzielen connectie en het  weghalen van blokkades.
Spiritueel coach Sky
 
Boxnummer 000181
Spiritueel coach Sky
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben gespecialiseerd: Narcistische relaties, Zielsconnecties, Transformatieprocessen, Persoonlijke blokkades, Kaartleggen, Pendelen
Valentino
  
Boxnummer 000329
Valentino
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Heldervoelend, Pranic Healer, Crystal Healer, Psychotherapie, Coach, Spiritual Response Therapie (SRT), Pendelaar, Tarotist, Lenormand, Vedische Astrologie.
Medium Layla (2)
    
Boxnummer 000182
Medium Layla (2)
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Helderwetend en voelend medium en kaartlegster ik ben al 40 jaar passioneel bezig met de Tarot en alle andere onderwerpen die tot het paranormale behoren ;contact met overledenen krijg ik eerder spontaan ik kan niet garanderen dat het altijd kan. Op gebied van soulmate connecties kan ik u veel vertellen en ik kan u helpen uw geluk te vinden in een soms chaotisch bestaan U krijgt veel advies en inzichten vanuit de akasha kroniek of het collectieve onderbewuste , live via de webcam chat is ook  mogelijk.Ik  doe dit werk zo duidelijk en concreet mogelijk  ,ik zeg alles wat ik zie en uw eigen vrij wil en actie is natuurlijk ook nog belangrijk ..of die dingen gaan gebeuren of niet als men enkel afwacht dan kan alles langer duren ,daarom is het advies zo belangrijk die u erbij krijgt ,als je verandering wilt dan moet je soms zelf veranderen en uw keuzes aanpassen .Vooral hoe we denken is zeer belangrijk ,onze gedachten hebben krachten! Positief blijven is de boodschap en blijf in u zelf geloven! Universele liefde en licht wens ik u toe ,tot op de chat?
Ben Ben
 
Boxnummer 000227
Ben Ben
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Liefdes en carriere coach inclusief tijdslijnen
Ingrid
  
Boxnummer 000277
Ingrid
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Medium Ingrid
Baya
  
Boxnummer 000322
Baya
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Al vele jaren een topper op de bellijn. Helderziende waarnemingen, duidingen en toekomstvoorspellingen. Astrologische prognoses. Lenormandkaarten lezen tot in detail
Jo An
 
Boxnummer 000176
Jo An
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Sterk intuïtief empathisch aangelegd, heldervoelend, zien en horen. Zuiver en oprecht help ik met vragen over de liefde hier en nu!
Test Box
 
Boxnummer 000203
Test Box
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Marshmallow soufflé chupa chups bear claw danish wafer. Pudding cake cupcake croissant cheesecake donut dragée. Cake brownie pudding dragée apple pie. Candy chocolate tiramisu cupcake danish bear claw. Chocolate jujubes brownie muffin pastry cake chupa chups. Marzipan sugar plum sesame snaps pudding powder marshmallow. Macaroon powder caramels powder cake chupa chups brownie candy sesame snaps. Tootsie roll chocolate cake fruitcake jelly beans marshmallow croissant topping sesame snaps jelly beans. Chocolate chocolate cake chupa chups gingerbread cake gummies croissant toffee. Dessert cake macaroon sugar plum jujubes. Liquorice jelly beans gummies icing shortbread cake pie sweet roll. Topping sugar plum dessert lemon drops jelly beans muffin lemon drops dessert jelly-o.
Willem
 
Boxnummer 000207
Willem
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Quin
  
Boxnummer 000321
Quin
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Al vele jaren help ik mensen verder in het nemen van hindernissen die zich voordoen op hun levensweg. Buiten mijn gaven gebruik ik als belangrijkste tool de Lenormandkaarten
Victoria
 
Boxnummer 000361
Victoria
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben proffesioneel in het invoelen op het gebied van liefde, werk, toekomst en financieel. Wilt u weten als het goed komt tussen u en uw geliefde? Veranderingen, angst en dromen? Dan kan ik je helpen met jouw situatie.
Cher
  
Boxnummer 000286
Cher
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ervaren helderziende. Ik voel personen en situaties aan en ik kan zien wat iemand denkt en voelt. Ik leg daarnaast ook Lenormand kaarten.
Paragnost en Healer Kim
  
Boxnummer 000248
Paragnost en Healer Kim
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
*Intuïtief Tarot Card Reader* World News Updates (shift/5D/ascentie)/Liefde, Werk, Levensdoel, Toekomst.
Natasja
 
Boxnummer 000251
Natasja
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
coach, heldervoelend en helderwetend. tarot/orakelkaart legster en Pendelaar.
Medium Yvonne
 
Boxnummer 000173
Medium Yvonne
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Helderziende wetend en voelend, contact met engelen, en ik geef je boodschappen die je in de toekomst verder helpen.
Amrita
 
Boxnummer 000340
Amrita
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Medium Arlette
 
Boxnummer 000161
Medium Arlette
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Spiritueel Coach, Heldervoelend, HSP Coach, met jarenlange ervaring. Door goed te luisteren, goed af te stemmen en in te voelen, geef ik je graag duidelijkheid en inzicht op al je levensvragen. 
Manuela
  
Boxnummer 000530
Manuela
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben Manuela al 20 jaar werkzaam als paragnost en medium.
Angelique
  
Boxnummer 000303
Angelique
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ben geboren medium-paragnost, helderziend ,weten , voelend.. contact met overledenen.. maar ook leg ik graag de kaarten voor u.
Cassandra
   
Boxnummer 000172
Cassandra
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben helderziende, heldervoelend, kaartlegster, relatie problemen, fotoreading, pendel. Zwarte magie verbreken.
Christel
  
Boxnummer 000150
Christel
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Heldervoelend en helderziend medium en relatiecoach.                          Ik help jou met antwoorden en inzichten geven op je vragen, zodat je weer vol vertrouwen verder kunt! Relaties, liefde, persoonlijke ontwikkeling, werk ....    
Angel
 
Boxnummer 000140
Angel
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Heldervoelend medium. waarzegerskaarten, liefde, relatie, relatiebegeleiding, kinderen, werk en coaching,Surinaamse zigeunerkaarten ook te koop bij www.mediumplein.nl
Delayha Nyari
  
Boxnummer 000241
Delayha Nyari
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Clarisa
 
Boxnummer 000193
Clarisa
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik zie wat jij niet kan zien en wat jij nodig hebt aan antwoorden, die je nu zoekt. Bel me en ik geef je de meest zuivere antwoorden. Toekomstgericht op elk gebied waar jij met jezelf mee in de knoei zit.
Super Psychic
 
Boxnummer 000243
Super Psychic
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Love Guidance,Psychic Medium & Healing, Dating.. Deception, Marriage Special over POi. Career Rewind your Love Break Up  Love Relationship  Finance  Spiritual Readings  Soulmate  Cheating  Predictions.
Medium Florance
 
Boxnummer 000228
Medium Florance
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Hallo ik ben Medium Florance, Wat super fijn om je hier te mogen begroeten. Als paragnost (helderziend- en heldervoelend medium) doe ik ook winti gebeden en toekomstvoorspellingen voor je. Ik ben zeer accuraat en specifiek op het vlak van liefdes- en sociale relaties, werk, studie, gezondheid en alle overige kwesties die jouw huidige en toekomstige leven bepalen. Naast wat ik rechtstreeks doorkrijg (onder meer in beelden), maak Ik ook gebruik van kaarten ter ondersteuning van mijn buitenzintuiglijke waarnemingen, waardoor ik een samenhangender beeld krijg van de vraag en het antwoord. Maar ik ben ook gewoon een hele goede en vooral gezellige gesprekspartner! Ik heb zelf ook het een en ander meegemaakt en kan gewoon heel goed luisteren, maar vooral horen. Tot snel aan de chat of bel;) Groetjes, Florance