Nieuwe Tijd
Nieuwe Tijd mediums
beste mediums en paragnosten

Heb jij behoefte aan antwoorden op bepaalde levensvragen door de beste mediums en paragnosten? Wil jij weten of je de juiste beslissing hebt gemaakt in een bepaalde situatie? Heb jij spiritueel advies nodig over jouw persoonlijke ontwikkeling? Wil jij in gesprek met een relatie specialist? Wil jij een paragnost spreken die doet aan foto reading? Ben jij op zoek naar een relatie coach, engelen kaartenlegster, iemand die tarot leggingen kan doen of wil jij om een andere reden in contact komen met iemand die paranormale gaven heeft?

Onze beste mediums voelen dingen sterk aan, geestelijke entiteiten ervaren zij niet. Daarbij kunnen de beste mediums contact met hogere wezens/de geestelijke wereld maken en hebben zij een krachtig inlevingsvermogen. Bij ons vind je online de beste mediums en paragnosten.

Vele consulenten, zowel de beste mediums als de beste paragnosten hebben de paranormale gave waar zij over beschikken al vanaf de geboorte mee gekregen. Paranormaal begaafde mensen zijn bijvoorbeeld helderziend, hoog gevoelig of helderhorend en kunnen daardoor onder andere een toekomst voorspelling doen. De consulenten bij de Nieuwe Tijd hebben allen hun eigen specialiteit. Bij de ene medium hun jij horoscopen aanvragen, bij andere paragnosten kun jij terecht om contact te maken met de hogere wereld. Andere paragnosten zijn bijvoorbeeld ook een reiki master. Andere paragnosten kunnen een toekomst voorspelling doen. Zo heb jij de keuze uit de voor jou beste medium/paragnost.

De specialiteiten van de beste medium

Een zuiver medium kan helderziend, heldervoelend, helderwetend, helderruikend of helderhorend zijn. Met een sterk inlevingsvermogen kunnen zij als top medium antwoorden geven op bepaalde vragen. Aan voorspellingen komen die je zelf niet kan bedenken, begrijpbare informatie delen op verschillende vakken en kunnen vele consulenten ook een toekomst voorspelling doen.

De beste medium zal er alles aan doen dat jij je op je gemak voelt. Dit door dat de beste mediums vaag hoog gevoelig zijn en daarbij zich ook goed kunnen inleven. Een ervaren medium die bijvoorbeeld helderziend is.

Een helderziend medium

Een medium met een andere paranormale gave kan een ander soort vaardigheden uitoefenen. Helderzienden vinden het fijn dat zij zowel mentaal als fysiek werken en daarbij contact maken met andere entiteiten, dit wordt ook wel channeling genoemd.

Een helderziend medium die channeling gebruikt communiceert door middel van beelden. In het fysieke oog van de medium verschijnt dan een beeld. Degene die dit consult met de medium heeft kan deze beelden niet zien. Maar kan uiteindelijk wel de gewenste opluchting ervaren door de dingen die door de medium zijn doorgegeven.

De specialiteiten van een paragnost

Paragnosten kunnen ook helderziend, heldervoelend of helderwetend zijn. Daarbij kan een paragnost bepaalde hulpmiddelen gebruiken tijdens een consult zodat je antwoord krijgt op bepaalde levensvragen. Hiermee kan aanvullende informatie verkregen worden.

Een paragnost kan bijvoorbeeld de afgelopen jaren veel kennis hebben opgedaan van engelen kaarten, tarot kaarten of lenormand kaarten. Deze elementen kunnen bepaalde dingen zeggen over belangrijke vraagstukken in het huidige tijdsbeeld. Hiermee kan een paragnost jou bijvoorbeeld adviseren over de juiste beslissingen.

Ook door middel van foto reading kan jij tijdens een gesprek op hoog niveau antwoord krijgen op verschillende vlakken. Sommige paragnosten kunnen namelijk met behulp van één foto al heel veel zeggen.

Een tip om betrouwbare mediums te vinden

Het kan soms best lastig zijn om er achter te kopen of een medium/paragnost oprecht met je is en niet zomaar aan praatjes verkopen doet. Een goed medium vinden kun je doen door een kleine test tijdens een gesprek. Tijdens een consult kun je aan de mogelijk betrouwbare mediums vragen naar een overleden persoon. Een medium is afhankelijk van de hogere wereld, waarbij het wel eens voor kan komen dat contact niet lukt. Maar een echt krachtig medium is in staat om contact te leggen met overleden personen.

Start een telefonisch consult met beste mediums en paragnosten

Het is natuurlijk van belang dat de beste mediums bijzonder klantvriendelijk zijn. Dit om er voor te zorgen dat jij je op een van de medium websites op jouw gemak voelt. Denk jij bij een bepaald medium/paragnost nou van ‘ wat ben jij een lief mens ‘ ga hier dan mee in gesprek. Het is natuurlijk bij een consult met een engelen kaartlegster, waarzeggers, helderzienden of een medium die doet aan foto reading belangrijk dat jij een goed gevoel hebt.

Een ander voordeel van de overzichtelijke website waarbij verschillende consulenten actief zijn is dat er geen geografische beperkingen zijn. Je kunt op de overzichtelijke website direct in contact komen met de beste mediums of email consulten starten. Een telefonische consult met volgens jou de beste medium is ook zo gestart. Je kunt bijvoorbeeld vragen naar jouw persoonlijke horoscoop tijdens een telefonisch consult maar ook om een toekomst voorspelling. Als jij naast een toekomst voorspelling ook aan waarzeggers andere dingen wil vragen kan dat.

Je kan bijvoorbeeld ook kiezen voor een top medium die een ervaren kaartlegster is. Een van de helderzienden paragnosten of een reiki master die op afstand pijn kan genezen. Waardeer jouw account op met genoeg credits zodat jij vele malen met de beste consulenten in gesprek kan gaan tegen scherpe tarieven.

Paranormale consulten kun jij bij de Nieuwe Tijd zeker voeren. Kies hier uit een van de beste mediums waar jij een goed gevoel bij hebt. Straalt iemand uit van ‘ ik ben een krachtig medium ‘, en heb je dat nodig? Vraag dan snel een telefonisch consult aan.

Truthful Insights
000244
 
looking for real love reading? Or are you facing problems in your relationship or have doubts about your partner? Are you looking for very senior and beneficial advice & reading from an experienced person?

Lisa
000598
  
Voor al je vragen op het gebied van relatie, liefde, werk en toekomst. Ik ben helderziende, hoog gevoelig, helder wetend en jouw spirituele life coach.

Mike
000607
  
Ik ben er voor jou. Graag kijk ik voor je. Samen vinden we wat je nodig hebt om los te laten en of verder te gaan. Helderziend en heldervoelend.

Medium Arlette
000161
 
Spiritueel Coach, Heldervoelend, HSP Coach, met jarenlange ervaring. Door goed te luisteren, goed af te stemmen en in te voelen, geef ik je graag duidelijkheid en inzicht op al je levensvragen. 

Paragnost Martie
000149
  
Ik ben Martie paragnost, trance medium en sjamaan heldervoelend en helderziend, maak ook contact met overledene lees foto's, kaartleggen en pendelen!

Christel
000150
  
Heldervoelend en helderziend medium en relatiecoach.                          Ik help jou met antwoorden en inzichten geven op je vragen, zodat je weer vol vertrouwen verder kunt! Relaties, liefde, persoonlijke ontwikkeling, werk ....    

Medium Yvonne
000173
 
Helderziende wetend en voelend, contact met engelen, en ik geef je boodschappen die je in de toekomst verder helpen.

Jo An
000176
 
Sterk intuïtief empathisch aangelegd, heldervoelend, zien en horen. Zuiver en oprecht help ik met vragen over de liefde hier en nu!

Medium Angie
000178
 
Angie: Heldervoelend, wetend en ziend topmedium en kaartlegster. Specialisatie alle vragen over de liefde, tweelingzielen en hoe meer geld te creëren. Indien gewenst blokkade healing voor liefde en geld op afstand mogelijk.

Medium Layla (2)
000182
    
Helderwetend en voelend medium en kaartlegster ik ben al 40 jaar passioneel bezig met de Tarot en alle andere onderwerpen die tot het paranormale behoren ;contact met overledenen krijg ik eerder spontaan ik kan niet garanderen dat het altijd kan. Op gebied van soulmate connecties kan ik u veel vertellen en ik kan u helpen uw geluk te vinden in een soms chaotisch bestaan U krijgt veel advies en inzichten vanuit de akasha kroniek of het collectieve onderbewuste , live via de webcam chat is ook  mogelijk.Ik  doe dit werk zo duidelijk en concreet mogelijk  ,ik zeg alles wat ik zie en uw eigen vrij wil en actie is natuurlijk ook nog belangrijk ..of die dingen gaan gebeuren of niet als men enkel afwacht dan kan alles langer duren ,daarom is het advies zo belangrijk die u erbij krijgt ,als je verandering wilt dan moet je soms zelf veranderen en uw keuzes aanpassen .Vooral hoe we denken is zeer belangrijk ,onze gedachten hebben krachten! Positief blijven is de boodschap en blijf in u zelf geloven! Universele liefde en licht wens ik u toe ,tot op de chat?

Paragnost Lize
000190
 
Ik ben helderwetend, heldervoelend, helderhorend en helderruikend. Ik leg de tarot en kan een karakteranalyse geven dmv een fotoreading.

Clarisa
000193
  
Ik zie wat jij niet kan zien en wat jij nodig hebt aan antwoorden, die je nu zoekt. Bel me en ik geef je de meest zuivere antwoorden. Toekomstgericht op elk gebied waar jij met jezelf mee in de knoei zit.

Paragnost Marco
000199
 
Ik ben een helder wetend en voelend paragnost medium. Na een paar korte vragen krijg ik inzicht in je situatie.     

Mandy
000218
  
Hallo, Mandy hier. Ik heb al van jongs af aan contact met het spirituele. Hier heb ik lang niks mee gedaan. Nadat ik zelf reiki kreeg. Daarna ben ik me open gaan stellen en er mee aan de slag gegaan. Ik heb me verdiept in kaart leggen en pendelen. Mensen aanvoelen kan ik erg goed. En dieren ook. Ik hoop dat ik jullie een beetje inzicht kan en mag geven. Tot snel, Liefs, Indy

Ben Ben
000227
 
Liefdes en carriere coach inclusief tijdslijnen

Bob
000238
   
Spiritueel bewustzijnscoach, paragnost en inspirator

Lou
000247
  
Heb een spirituele gave en heb veel ervaring sinds mijn jeugd.

Paragnost en Healer Kim
000248
  
*Intuïtief Tarot Card Reader* (Solar Flash/Shift/Ascention/5D) *Tarot for Life & Love *Tarot for Dogs *Coffee & Cards (quick morning readings) *Foto Healing

Natasja
000251
 
coach, heldervoelend en helderwetend. tarot/orakelkaart legster en Pendelaar.

Cher
000286
  
Ervaren helderziende. Ik voel personen en situaties aan en ik kan zien wat iemand denkt en voelt. Ik leg daarnaast ook Lenormand kaarten.

Merel
000291
  
Welkom mooie ziel, help je graag bij al je levensvragen met mijn spirituele gaven. Helderziend-wetend en voelend. Leg als je wilt de Lenormandkaarten. Pendelen en kan je een toekomstprognose geven.

Ivon
000292
  
Spiritueel coach, gespecialiseerd in alle vragen over liefde en relaties, stress, kids. Persoonlijke groei - begeleiden bij transformatie. Bewustwording. Jou in je kracht zetten, terug naar je prachtige zelf. Leven vanuit je eigen bron.

Angelique
000303
  
Ben geboren medium-paragnost, helderziend ,weten , voelend.. contact met overledenen.. maar ook leg ik graag de kaarten voor u.

Valentino
000329
   
Heldervoelend, Pranic Healer, Crystal Healer, Psychotherapie, Coach, Spiritual Response Therapie (SRT), Pendelaar, Tarotist, Lenormand, Vedische Astrologie.

Victoria
000361
 
Ik ben proffesioneel in het invoelen op het gebied van liefde, werk, toekomst en financieel. Wilt u weten als het goed komt tussen u en uw geliefde? Veranderingen, angst en dromen? Dan kan ik je helpen met jouw situatie.

Delayha Nyari
000581
  
Welkom lief en bijzonder mens, al enige jaren werkzaam als maatschappelijk en spiritueel coach. Ik help jou graag verder wanneer je tegen situaties aanloopt waardoor je het zelf even niet meer ziet. Wanneer je met mijn in gesprek zal zijn zul je rust ervaren en neem ik in alle liefde en rust tijd voor u.

Ada
000585
 
Ik ben Ada ervaren oprechte kaartlegster,heldervoelend,helderwetend,toekomstvoorspellingen,levensvragen,helderziende,relatie en werk probleem

Sarah Kay
000592
 

Ingrid
000593
 
Spiritueel en Maatschappelijk Coach, Medium en Healer. Gespecialiseerd in persoonlijke, emotionele en spirituele ontwikkeling, narcistische relaties, tweelingzielen. Ik zet jou terug in jouw kracht zodat jij de mooiste versie van jezelf kunt worden vanuit jouw innerlijke bron.

Joys
000594
 

Cynthia
000595
 
Paragnost Cynthia. Hallo daar, ik ben jouw medium en kan ter allertijd terecht voor relatie problemen maar ook de liefde. Verder ben ik helderziend, het verwijderen van blokkades en ben spiritueel aangelegd. Paragnost en ook nog heldervoelend en neem ook graag een kijkje in de toekomst. Ik maak altijd gebruik van mijn gave om je van dienst te zijn. Voel je vrij.

Esther
000596
  
Geen vraag is te gek, mijn gidsen en ik helpen jou graag! 🥰 Ik ben helderziend en heb me gespecialiseerd in dromen en de verwerking van heftige emoties. There are no questions beyond the pale… my guides and I are here to help! ❤️ I am a psychic who has also specialised in dreams and transforming intense emotions.

Elvie
000597
   
Over Happyness Discreet, oprecht en betrouwbaar medium-paragnoste. Voorspel voor u de toekomst, contact overledenen, Liefde, relatie, geld, enz. Voor alle levensvragen. Ik ben er voor u!

Anita 2
000599
 

Medium Betty
000600
  
Inzicht in wat er speelt en richting hoe het verder kan.

Marie
000601
 

Rachel 2
000602
 

Medium Luna
000603
 
Helder voelend, Helder wetend, Toekomstvoorspeller, Crystal healer, Coach.

Magnificent Soul
000604
 

Mirjam
000605
  

Medium Vani
000606
 
Ik help je liefdevol, eerlijk en open met alle vragen die je hebt. Dit kan gaan over de liefde, break up, carriere.. Geen vraag is me te gek of vreemd

Angelic Mysta
000608
 

Karolien
000609
 
Heldervoelend, lenormand en tarot kaartlegster

Dion
000610
 

Medium Sabrina
000611
 
Ik help jou de juiste keuzes te maken en inzichten te bieden in alle facetten in het leven. Tarot, orakel & heldervoelendheid helpen jou graag verder.

Margret
000612