Top paragnost

Een top paragnost is een professionele paragnost die zijn of haar klanten een uitgebreide reading kan geven over hun toekomst. Een top paragnost is iemand die door middel van zijn of haar gave inzicht heeft in de toekomst en hierdoor zijn of haar klanten een advies kan geven over welke keuzes ze moeten maken.

Een top paragnost is niet alleen maar iemand die de toekomst voorspelt, maar geeft ook adviezen over hoe je bepaalde situaties het beste kan aanpakken. Soms is het advies van een top paragnost niet altijd makkelijk te volgen, maar als je vertrouwen hebt in de paragnost dan weet je dat hij of zij je alleen maar het beste wil wensen.

Een paragnost en medium kan beschikken over verschillende paranormale gaven. Zo kun je in contact komen met een helderziend medium, een helderwetend medium, een heldervoelend medium of een medium die voor jou kan energetisch reinigen.

Wat kan een top paragnost voor jou betekenen?

Tijdens een reading met een erkend medium word je erdoor geholpen bepaalde blokkades in je leven los te laten. Misschien heb je al langere tijd last van een verbroken relatie en kom je er maar niet overheen, of heb je helemaal geen zin meer om verder te gaan met je huidige baan.

Bij een reading zal een krachtig medium eerst contact met je opnemen, zodat er een band ontstaat. Hierna gaat het medium over tot het stellen van verschillende vragen, waarna de reading kan beginnen. Zo word er tijdens de reading antwoord gegeven op vragen die je hebt over liefde, werk of geld. Natuurlijk kun je ook vragen stellen over andere onderwerpen die jou bezighouden, zoals bijvoorbeeld je gezondheid of een (ver)huizing.

Een reading is geheel anoniem en je kunt ervoor kiezen om alleen te luisteren of ook vragen te stellen. Je bent helemaal vrij in wat je wilt delen met het medium, maar houd er wel rekening mee dat een reading niet altijd even prettig kan zijn. Je kunt bijvoorbeeld een boodschap ontvangen die je liever niet had willen horen.

Wat is een spiritueel coach?

Online kun je in contact komen met een spiritueel coach. Een spiritueel coach is een deskundige die je helpt bij het beantwoorden van vragen over jouw leven en doelen. Een spiritueel coach kan je helpen bij het vinden van antwoorden op vragen die je bezig houden, maar waar je zelf geen antwoord op weet.

Een spiritueel coach is vaak een medium of een paragnost, maar dit hoeft niet altijd het geval te zijn. Een spiritueel coach is vooral deskundig in het begeleiden van mensen die op zoek zijn naar meer bewustzijn en inzicht in hun leven.

Bij een sessie met een spiritueel coach kun je terecht met vragen over allerlei verschillende onderwerpen. Zo kun je vragen stellen over liefde, werk, geld, reizen of je toekomst. Een spiritueel coach kan je helpen bij het beantwoorden van deze vragen door middel van een reading of een consult.

Een reading is een consult waarbij er door een deskundige vragen worden gesteld over een bepaald onderwerp. Tijdens een reading krijg je meer inzicht in de situatie waar je momenteel in zit en kun je eventuele vragen die je hebt stellen.

Een spiritueel coach die kan beschikken over verschillende paranormale gaven waarmee zij jou kunnen helpen. Zo kan je in gesprek komen met een medium en paragnost die helderziend, helderhorend, helderruikend of helderwetend is. Deze gaven zorgen er voor dat een medium of paragnost op een andere manier boodschappen binnen krijgt.

Praten over jouw persoonlijke ontwikkeling met een heldervoelend medium

Een heldervoelend medium is een medium die boodschappen ontvangt door middel van gevoelens en emoties. Een heldervoelend medium is niet alleen maar iemand die de toekomst voorspelt, maar geeft ook adviezen over hoe je het beste om kan gaan met situaties. Een heldervoelend medium kan jou helpen met het begrijpen van jouw emoties omtrent dierbare overledenen.

Een helderziend medium

Een helderziende kan voor jou ook contact maken met overledenen, maar zal dit vooral doen door middel van beelden die het medium in zijn of haar hoofd krijgt. Een helder ziend medium kan deze beelden vervolgens interpreteren en hier een boodschap in vinden. Een helderziend medium kan je helpen met het verwerken van emoties die je hebt omtrent een overledene.

Een helderziende kan door de gaven die zij heeft ook iets zeggen over jouw toekomst. Een helderziend medium zal echter nooit de toekomst kunnen voorspellen, omdat alles in verandering is. Een helderziend medium kan je wel helpen met het maken van keuzes die bij jou horen.

Een reading met een helderziend medium

Een reading met een helderziende is een consult waarbij het medium beelden krijgt van de situatie waarin jij je bevindt. Het medium zal deze beelden vervolgens interpreteren en hier een boodschap in vinden. Een reading is een consult waarbij er door een deskundige vragen worden gesteld over een bepaald onderwerp.

Ook kan een medium helderziend, helderhorend zijn. Dan is het zo dat zij niet alleen de beelden van een overleden dierbare kunnen zien, maar ook dat zij hun stem kunnen horen. Dit zorgt voor nog betere, zuivere antwoorden.

Toekomst voorspellingen door top paragnosten

Een ervaren medium met een bijzondere gave kan voor jou ook een toekomst voorspelling doen. Dit kan op verschillende manieren, maar het belangrijkste is dat je jouw vraag helder hebt. Het is niet mogelijk om de toekomst te voorspellen, omdat alles in verandering is. Een medium kan je wel helpen met het maken van keuzes die bij jou horen.

Een goede toekomst voorspelling is namelijk niet een concreet antwoord, maar eerder richtinggevend. Een medium zal je dus niet zeggen wat er precies gaat gebeuren, maar wel helpen met het maken van keuzes.

Een toekomst voorspelling is een reading waarbij een medium beelden krijgt van de situatie waarin jij je bevindt. Het medium zal deze beelden vervolgens interpreteren en hier een boodschap in vinden. Een toekomst voorspelling is geen garantie op het uitkomen ervan. Er zijn vele factoren die van invloed zijn op de toekomst en alles is in verandering. Een toekomst voorspelling kan je helpen bij het maken van bepaalde keuzes.

Wat is een foto reading?

Tijdens een consult met een hoogsensitief medium is het mogelijk om een foto reading te laten doen voor een helder inzicht. Hierbij gaat het erom dat je een foto inlevert van de persoon waarover je vragen hebt. Het kan bijvoorbeeld gaan om een foto van een overledene, maar ook van jezelf of iemand anders.

Een fotoreading geeft inzicht in de energie die er op dat moment was. Een foto reading is geen toekomst voorspelling, maar een manier om meer inzicht te krijgen in een bepaalde situatie of persoon.

Een fotoreading is een consult waarbij er door een deskundige vragen worden gesteld over een bepaald onderwerp. In dit geval gaat het om de foto die je hebt ingeleverd. Een fotoreading kan je helpen met het maken van keuzes die bij jou horen.

Hoe kan een medium vragen beantwoorden?

Een intuïtief gesprekspartner, een medium, paragnost kan door de spirituele wereld antwoorden geven op vragen, maar hoe? Een medium paragnost kan de meest zuivere antwoorden geven doordat zij heldere waarnemingen kunnen doen door de gaven die zij hebben. Een medium is een helderziende, maar ook een helderhorende en voelt alles intens aan.

Een erkende paragnost kan jou zo helpen met het beantwoorden van vragen over narcistische relaties, een burn out, werk, liefde of je relatie.

Wat is een Reiki Master?

Een heldervoelend paragnost, een luisterend oor, een helderwetend paragnost, een helder voelend paragnost of een zuiver medium. Allemaal termen die passen bij een medium/paragnost. Maar ook kan het zijn dat naast helderziende waarnemingen, een top medium ook healing kan uitvoeren, een Reiki Master wordt dit genoemdn.

Een Reiki Master is een medium dat door de gebruikmaking van hun gave, energie kan overbrengen die helend is voor lichaam en geest. Een Reiki Master zal je niet genezen van een bepaalde aandoening, maar wel helpen met het verminderen van klachten.

Een healing door een Reiki Master is niet gebonden aan tijd of ruimte. Dit houdt in dat je op afstand geheeld kan worden door een erkende Reiki Master. Een healing is een fijne manier om je lichaam en geest te ontspannen.

Top paragnost

Wat is een chakra reading?

Een chakra is een punt in het lichaam waar energie stroomt. Wanneer er sprake is van een blokkade in een of meerdere chakra’s, kan dit leiden tot lichamelijke of geestelijke klachten. Een chakra reading is een consult waarbij een medium inzicht geeft in de werking van jouw chakra’s.

Een chakra reading is een consult waarbij er naar jouw chakra’s wordt gekeken. Een chakra reading geeft inzicht in de werking van jouw chakra’s. Tijdens een chakra reading kan het medium ook aanvoelen of er sprake is van een blokkade in een of meerdere chakra’s. Een chakra reading is geen toekomst voorspelling, maar een manier om meer inzicht te krijgen in jouw energie en werking van jouw lichaam.

Een relatie coach om te praten over jouw relatie problemen

Een helder wetend, een heldervoelend medium of paragnost kan jou tijdens een oprecht consult ook bijstaan als relatie coach of relatie medium. Als jij eerlijk antwoord nodig hebt over situaties die zich voordoen in jouw relatie of als je meer spirituele inzichten wilt over de toekomst van jouw relatie, dan kan dat door een medium/paragnost.

Een life coach die hoog sensitief is en een sterke intuïtie heeft kan jouw relatie coach zijn. Dit omdat zij door middel van hun gave, verschillende dimensies kunnen aanschouwen. Een relatie is niet alleen fysiek, maar heeft ook een spirituele component.

Een engelen kaartlegster voor antwoorden uit het verleden, heden en toekomst

Tijdens een reading met een erkende top medium kan er ook gebruik worden gemaakt van een kaartlegging, met lenormand kaarten, engelen kaarten of tarot kaarten. Lenormand kaarten zijn een manier om door middel van een reading, meer inzicht te krijgen in het verleden, heden of toekomst.

Engelen kaarten zijn een andere manier van een reading waarbij er gebruik word gemaakt van engelen beelden en symbolieken. Engelen kaarten zijn een mooie manier om boodschappen door te krijgen uit het Engels rijk.

Tarot kaarten zijn een oude manier van reading, waarbij er gebruik word gemaakt van grote arcana kaarten en kleine arcana kaarten. Deze reading is een fijne manier voor mensen die snel inzicht willen krijgen in situaties uit het verleden, heden of toekomst.

Contact met een top paragnost

Een heldervoelend paragnost, een helderhorend medium, een krachtig medium die lenormand kaarten legt, een krachtig soul healer of een heldervoelend, helderwetend medium. Contact voor een luisterend oor, relatie problemen, toekomst voorspellingen, een engelen reading of overige levensvragen.

Een medium/paragnost bij de Nieuwe Tijd staat de hele dag door voor jou klaar. Zij willen jou graag helpen met antwoorden, een luisterend oor of de toekomst voorspellen. Hun gaven zorgen er voor dat jij antwoorden en inzichten krijgt in de situaties waarbij jij dat nodig hebt.

Je kunt bellen, mailen of chatten met de consulenten. Een consult kun je nu starten!

Medium Arlette
Beschikbaar
Medium Arlette
Box: 10
 
Spiritueel Coach, HSP Coach, met jarenlange ervaring. Door goed te luisteren en in te voelen, geef ik je graag inzicht en advies op al je levensvragen. 

Medium Olivia
Beschikbaar
Medium Olivia
Box: 13
 
   Helderwetend & intuitief Medium narcisme & trauma expert (o.a.Toxische relaties) Coach en kaartlegster(Lenormand) zuiver antwoord

Paragnost Eva
Beschikbaar
Paragnost Eva
Box: 24
 
Paragnoste, mijn werk doe ik van hart tot hart. Ik heb veel ervaring al sinds mijn vroege jeugd. Ik ben spiritueel aangelegd en doe diverse soorten kaartleggingen op ieder vlak.

Medium Angie
Beschikbaar
Medium Angie
Box: 32
 
Angie: Heldervoelend, wetend en ziend topmedium en kaartlegster. Specialisatie alle vragen over de liefde, tweelingzielen en hoe meer geld te creëren. Indien gewenst blokkade healing voor liefde en geld op afstand mogelijk.

Medium Mo
Beschikbaar
Medium Mo
Box: 55
 
Hallo ik ben Monique, Met mijn hoog gevoeligheid, intuïtie, heldervoelendheid ben ik me al van kleins af aan bewust van het feit dat er meer is tussen hemel en aarde. Met een behoorlijke rugzak aan ervaring en diverse jarenlange studies naast mijn werk begon ik mijn praktijk om mensen te coachen en te begeleiden . Dit met succes . Het is inmiddels mijn levens missie . Ik kan ter verduidelijking de lenormandkaarten kaarten leggen en ook werk ik met de numerologie. Ik ben gespecialiseerd in werken met de Ankh kosmische schijven en pendel.

Medium Marion
Ingesprek
Medium Marion
Box: 29
   
 Medium/paragnost. Omdat ik geboren ben met een bijzondere gave, kan ik u duidelijk bijstaan in uw vraagstukken ......

Evees
Offline
Evees
Box: 03
 
Medium, Helderwetend, Ingevingen, Kaartleggingen Belconsulten, emailconsulten

Medium Layla
Offline
Medium Layla
Box: 05
 
Zit je met een probleem heb je een vraag waarbij je inzichten nodig hebt dan help ik je graag met mijn winty s (gidsen)surinaamsezigeunerwaarzegkaarten en de tarotkaarten en de pendel kan ik je duidelinkheid gevenoverhetveleden en het heden

Medium Kitty
Offline
Medium Kitty
Box: 06
 
Als ervaren Medium en Spiritueel Coach, help ik je met mijn heldervoelendheid, helderziendheid, Engelen-, Tarot- of Lenormand Kaartleggingen jóuw weg te vinden. 

Medium Laura
Offline
Medium Laura
Box: 07
 
Medium, Ik leg al meer dan 40 jaar de tarotkaarten en toen ik in de jaren tachtig ging magnetiseren specialiseerde ik mij vervolgens ook in Reiki.

Paragnost Bernadette
Offline
Paragnost Bernadette
Box: 08
 
Helderziend, Helderhorend, Helderwetend, Healer, Engelencontact, Dierencontact, Kindercontact, Zielsconnecties, Transformatieprocessen, Koffiediklezen, Tarotlegging, Lenormandlegging, Pendelen. Niet aangeleerd maar aangeboren. Hierdoor help ik je inzichten te krijgen waar je problemen en blokkades liggen. Waardoor je verder kunt in je leven om je doelen en wensen te bereiken.

Oryn
Offline
Oryn
Box: 12
 
Ik ben geboren met een bijzondere gave, waar ik zeer dankbaar voor ben, ik kan u bijstaan in AL uw vraagstukken. Mijn gaven zijn; helderhorend, helderwetend en helderziend. Via mijn energie kom ik volledig in contact met uw energie en de mensen om u heen. Dit noemt men channelen. Met mijn pendel en kaarten kan ik u helpen bij het vinden van juiste antwoorden.

Medium Maria
Offline
Medium Maria
Box: 14
 
Medium, Heldenvoelend, helderziend, helderhorend. Geeft inzicht in zaken, relatie en al dat je bezig houd,op afstand  blokkades  weg halen  foto lezen. eigen praktijk massage. 

Medium Daniël
Offline
Medium Daniël
Box: 15
 
hoogsensitief medium , Helder ziend/voelend/wetend Orakel kaarten, Verbinding aardengelen  (Tweeling) Zielen relaties Narcistische relaties. Jezelf terug in balans krijgen. Geen vraag is mij te gek, Ik kan met een aantal woorden invoelen in je situatie, en samen met je kijken waar je kracht ligt en inzichten verschaffen.  Begeleiding om in je eigen kracht te komen en blijven. Luisterend oor 

Medium Margret
Offline
Medium Margret
Box: 16
 
Gespecialiseerd in ZielsLiefde ~ Medium, Kaartlegster en Sjamaan. Tweelingzielen ~ Spiritueel en Kundalini advies, dieren, totemdieren ~ Karma. de wet van aantrekking en loslaten.. U kunt voor meerdere thema's bij mij terecht. Ik helpt u graag duidelijkheid te vinden in uw vragen. Ik ben op dinsdagavond half 9, met mn Kaarten online, bij Facebook Paragnosten Chat. Liefs margret  

Valantino
Offline
Valantino
Box: 17
   
Heldervoelend, Pranic Healer, Crystal Healer, Psychotherapie, Coach, Spiritual Response Therapie (SRT), Pendelaar, Tarotist, Lenormand, Vedische Astrologie.

Leontine
Offline
Leontine
Box: 18
 
Alle vragen zijn belangrijk, helderziend en helderwetend medium, contact met overledenen,vragen over magie, kaarsenmagie, tweelingzielen

Medium Regina
Offline
Medium Regina
Box: 19
 
Medium, healer voor ziels-gesprekken

Anita
Offline
Anita
Box: 20
 
Ik ben helderziend en nummeroloog leg contact met overledenen. Ook lenormandkaartlegging

Paragnost Thea
Offline
Paragnost Thea
Box: 22
   
Heldervoelend ASCENSION Coach, Pendelen, Astrologie. Krachtig SOUL-HEALER op afstand voor Mens en Dier!!

Paragnost Marie
Offline
Paragnost Marie
Box: 23
 
Ik ben Marie ben helder voelend en helderhorend en door contact met mijn gidsen krijg ik al een beeld en dingen door van een bepaalde situatie, heb een heel sterke intuïtie.  Ik doe ook per maandlegging en jaarlegging 2024. Ik kan voor je pendelen, invoelen,Lenormand- Engelen- en inzichtkaarten voor je leggen. Ook voor verleden - heden en toekomst. Heb een luisterend oor en samen komen we er wel uit.

Elise
Offline
Elise
Box: 25
 
Medium, paragnoste, helderwetend, helderhorend en heldervoelend, healer en foto lezen.

Cleopatra
Offline
Cleopatra
Box: 26
   
Ik ben helderziende, heldervoelend, kaartlegster, relatie problemen, fotoreading, pendel.

Katja Charlotte
Offline
Katja Charlotte
Box: 31
  
Medium/helderziend/coach. Graag help ik jou helderheid te scheppen via gidsen, en levenservaring. Volg je hart

Linda
Offline
Linda
Box: 33
 
  Als spiritueel Coach begeleid ik jou graag met al je vragen op jouw levenspad. Liefde, werk, narcisme, tweelingzielen of een luisterend oor. Ben jij op zoek naar meer positieve motivatie?  Dan ben jij bij mij op de juiste plek.  Na een gesprek met mij heb jij meer inzichten en tools gekregen zodat jij weer met een frisse blik door het leven kan!

MariaLouise
Offline
MariaLouise
Box: 35
 
Complexe relaties/situaties • Helder voelend • Intuïtief Coach • HSP • Transformatieproces • Spirituele ontwikkeling

Spiritueel coach Sky
Offline
Spiritueel coach Sky
Box: 36
 
Ik ben gespecialiseerd: Narcistische relaties, Zielsconnecties, Transformatieprocessen, Persoonlijke blokkades, Kaartleggen, Pendelen

Medium Layla (2)
Offline
Medium Layla (2)
Box: 37
    
Helderwetend en voelend medium en Tarotkaartlegster ,Soulmate en relatiecoaching  ;Objektief advies en inzicht vanuit de akasha kroniek of het collectieve onderbewuste , live via de chat is ook  mogelijk;Ik  doe dit werk zo authentisch mogelijk  ,ik zeg alles wat ik zie en uw eigen vrij wil en actie is ook nog belangrijk ..

Lies
Offline
Lies
Box: 39
 
Welkom, heldervoelend, wetend medium: transformaties, relaties > gelijk waardigheid, de weg naar binnen, bronherinneringen.

Medium Amy
Offline
Medium Amy
Box: 42
 
'To the point'  Helderwetend-heldervoelend.  Eerlijk en oprecht consult. Healing op afstand.

Medium Rosali
Offline
Medium Rosali
Box: 43
 
Foto Racool.com Ik ben een verbinder. Mijn gidsen ( waaronder Rosali ) zoeken contact met die van u om zo zuiver antwoord te kunnen geven op uw vragen.

Medium Corina
Offline
Medium Corina
Box: 46
 
Mediumschap, helder voelende, wetende, ziende, horende waarnemingen. Al  30  jaar een eigen praktijk: Oosterse massage techniek .....

Medium Diana
Offline
Medium Diana
Box: 50
 
Hallo lieve mensen  Ik ben Diana geboren met velen gaven ik ben medium paragnoste en kaartlegster sta ook in contact met mijn gidsen

Albert
Offline
Albert
Box: 04
   
Top Medium Albert. Helderziend Magnetiseur en Hypnotherapeut, leraar en examiner Hypnose. Als kind heb ik mijn heldeziende gave meegekregen. Toen al kreeg ik via mijn gids, zuivere informatie door, met precieze juistheid over mensen en situaties om mij heen. Als kind denk je nog dat iedereen deze gave heeft, maar dit is zo omdat het voor  jou heel normaal is, maar in mijn pubertijd merkte ik dat dit niet zo was. Op mijn 17e kwam ik mijn leermeeester tegen, ook een helderziend magnetiseur van hem heb ik een leerschool van bijna 30 jaar mogen ontvangen in het spirituele. Heel veel lessen in o.a esoterie, magnetisme, polariteit, rebirthing, de kabala en ga zo maar door heb ik onder de knie gekregen en ben ik meester over geworden. Toch blijf ik liever de leerling en meester in 1, omdat er altijd een verder is, om je bewust van te worden. Een aantal jaar geleden ben ik me gaan interesseren voor hypnose zoals de oude wijzen in Egypte dit deden.  Nu ben ik tevens gediplomeerd Master Hypnotherapeut, met diverse specialisaties, waaronder virtual maagband, stoppen met roken,kinderhypnose, blokkades oplossen ect ,samen met de clienten de wortel van het probleem eruit halen, dus niet snoeien zoals in de meeste tuintjes gebeurt. Het tuintje van je hart... Heeft u vragen over tweelingzielen, liefde, werk/ carrière financiën, verhuizen of heeft u een andere levensvraag? Stel ze gerust ik heb vaak alleen een naam of een vraag van u nodig.  Ook benieuwd naar wat het nieuwe jaar voor u in petto heeft? U bent van harte welkom voor een jaarlegging Uw feedback omtrent de kwaliteit van het consult is erg belangrijk, ik stel het erg op prijs om uw review te mogen ontvangen omdat uw ervaring hierover helderheid geeft. Alvast bedankt.

Spiritueel Coach Clarisa
Offline
Spiritueel Coach Clarisa
Box: 53
  
Medium, Liefdes&Relatieproblemen. Persoonlijke blokkades oplossen. Persoonlijke groei. Helderziend- en wetend. Lenormandkaarten. Vragen pendelen. Stress. Burn out.

Medium Carine
Offline
Medium Carine
Box: 56
 
coacing oplossingsgericht relatie deskundige helder wetend

Medium Jeanette
Offline
Medium Jeanette
Box: 58
  
Gespecialiseerd in relaties en complexe situaties. Erkend Medium. Bekend van TV. Eerlijk en direct.

Paragnost Marco
Offline
Paragnost Marco
Box: 61
 
Ik ben een helder wetend en voelend paragnost medium. Spiritueel coach. Narcisme, Blokkades, Angst en stress, psychische problemen. Afstemmen op deze tijd    

Medium Bhartie
Offline
Medium Bhartie
Box: 62
 
Alles over liefde en relatievragen.  Ook andere vragen zijn welkom. 

Michael
Offline
Michael
Box: 65
 
Medium, paragnost met veel ervaring Engelen, zielen. Voor verleden, heden en toekomst!

Paragnost Martie
Offline
Paragnost Martie
Box: 67
    
Ik ben Martie paragnost, trance medium en sjamaan heldervoelend en helderziend,  en helderwetend maak ook contact met overledenen lees foto's,en doe reading kaartlegging en coaching en werk zeker met de gitse boven en mijn eigen gidsen

Klanten Service Box
Offline
Klanten Service Box
Box: 70
  
Candy chocolate lollipop sesame snaps marshmallow sesame snaps macaroon oat cake lollipop. Jelly-o shortbread jelly-o icing liquorice pudding chocolate bar sugar plum chocolate. Pie oat cake cupcake candy biscuit.

Paragnost Lis
Offline
Paragnost Lis
Box: 52
 
Paragnost/ helderziend. gespecialiseerd in relatie problemen, coaching, kaartreading met de Lenormand kaarten en de Psychic Tarot. Advies op voeding.