Nieuwe Tijd
Nieuwe Tijd mediums

Een top paragnost is een professionele paragnost die zijn of haar klanten een uitgebreide reading kan geven over hun toekomst. Een top paragnost is iemand die door middel van zijn of haar gave inzicht heeft in de toekomst en hierdoor zijn of haar klanten een advies kan geven over welke keuzes ze moeten maken.

Een top paragnost is niet alleen maar iemand die de toekomst voorspelt, maar geeft ook adviezen over hoe je bepaalde situaties het beste kan aanpakken. Soms is het advies van een top paragnost niet altijd makkelijk te volgen, maar als je vertrouwen hebt in de paragnost dan weet je dat hij of zij je alleen maar het beste wil wensen.

Een paragnost en medium kan beschikken over verschillende paranormale gaven. Zo kun je in contact komen met een helderziend medium, een helderwetend medium, een heldervoelend medium of een medium die voor jou kan energetisch reinigen.

Wat kan een top paragnost voor jou betekenen?

Tijdens een reading met een erkend medium word je erdoor geholpen bepaalde blokkades in je leven los te laten. Misschien heb je al langere tijd last van een verbroken relatie en kom je er maar niet overheen, of heb je helemaal geen zin meer om verder te gaan met je huidige baan.

Bij een reading zal een krachtig medium eerst contact met je opnemen, zodat er een band ontstaat. Hierna gaat het medium over tot het stellen van verschillende vragen, waarna de reading kan beginnen. Zo word er tijdens de reading antwoord gegeven op vragen die je hebt over liefde, werk of geld. Natuurlijk kun je ook vragen stellen over andere onderwerpen die jou bezighouden, zoals bijvoorbeeld je gezondheid of een (ver)huizing.

Een reading is geheel anoniem en je kunt ervoor kiezen om alleen te luisteren of ook vragen te stellen. Je bent helemaal vrij in wat je wilt delen met het medium, maar houd er wel rekening mee dat een reading niet altijd even prettig kan zijn. Je kunt bijvoorbeeld een boodschap ontvangen die je liever niet had willen horen.

Wat is een spiritueel coach?

Online kun je in contact komen met een spiritueel coach. Een spiritueel coach is een deskundige die je helpt bij het beantwoorden van vragen over jouw leven en doelen. Een spiritueel coach kan je helpen bij het vinden van antwoorden op vragen die je bezig houden, maar waar je zelf geen antwoord op weet.

Een spiritueel coach is vaak een medium of een paragnost, maar dit hoeft niet altijd het geval te zijn. Een spiritueel coach is vooral deskundig in het begeleiden van mensen die op zoek zijn naar meer bewustzijn en inzicht in hun leven.

Bij een sessie met een spiritueel coach kun je terecht met vragen over allerlei verschillende onderwerpen. Zo kun je vragen stellen over liefde, werk, geld, reizen of je toekomst. Een spiritueel coach kan je helpen bij het beantwoorden van deze vragen door middel van een reading of een consult.

Een reading is een consult waarbij er door een deskundige vragen worden gesteld over een bepaald onderwerp. Tijdens een reading krijg je meer inzicht in de situatie waar je momenteel in zit en kun je eventuele vragen die je hebt stellen.

Een spiritueel coach die kan beschikken over verschillende paranormale gaven waarmee zij jou kunnen helpen. Zo kan je in gesprek komen met een medium en paragnost die helderziend, helderhorend, helderruikend of helderwetend is. Deze gaven zorgen er voor dat een medium of paragnost op een andere manier boodschappen binnen krijgt.

Praten over jouw persoonlijke ontwikkeling met een heldervoelend medium

Een heldervoelend medium is een medium die boodschappen ontvangt door middel van gevoelens en emoties. Een heldervoelend medium is niet alleen maar iemand die de toekomst voorspelt, maar geeft ook adviezen over hoe je het beste om kan gaan met situaties. Een heldervoelend medium kan jou helpen met het begrijpen van jouw emoties omtrent dierbare overledenen.

Een helderziend medium

Een helderziende kan voor jou ook contact maken met overledenen, maar zal dit vooral doen door middel van beelden die het medium in zijn of haar hoofd krijgt. Een helder ziend medium kan deze beelden vervolgens interpreteren en hier een boodschap in vinden. Een helderziend medium kan je helpen met het verwerken van emoties die je hebt omtrent een overledene.

Een helderziende kan door de gaven die zij heeft ook iets zeggen over jouw toekomst. Een helderziend medium zal echter nooit de toekomst kunnen voorspellen, omdat alles in verandering is. Een helderziend medium kan je wel helpen met het maken van keuzes die bij jou horen.

Een reading met een helderziend medium

Een reading met een helderziende is een consult waarbij het medium beelden krijgt van de situatie waarin jij je bevindt. Het medium zal deze beelden vervolgens interpreteren en hier een boodschap in vinden. Een reading is een consult waarbij er door een deskundige vragen worden gesteld over een bepaald onderwerp.

Ook kan een medium helderziend, helderhorend zijn. Dan is het zo dat zij niet alleen de beelden van een overleden dierbare kunnen zien, maar ook dat zij hun stem kunnen horen. Dit zorgt voor nog betere, zuivere antwoorden.

Toekomst voorspellingen door top paragnosten

Een ervaren medium met een bijzondere gave kan voor jou ook een toekomst voorspelling doen. Dit kan op verschillende manieren, maar het belangrijkste is dat je jouw vraag helder hebt. Het is niet mogelijk om de toekomst te voorspellen, omdat alles in verandering is. Een medium kan je wel helpen met het maken van keuzes die bij jou horen.

Een goede toekomst voorspelling is namelijk niet een concreet antwoord, maar eerder richtinggevend. Een medium zal je dus niet zeggen wat er precies gaat gebeuren, maar wel helpen met het maken van keuzes.

Een toekomst voorspelling is een reading waarbij een medium beelden krijgt van de situatie waarin jij je bevindt. Het medium zal deze beelden vervolgens interpreteren en hier een boodschap in vinden. Een toekomst voorspelling is geen garantie op het uitkomen ervan. Er zijn vele factoren die van invloed zijn op de toekomst en alles is in verandering. Een toekomst voorspelling kan je helpen bij het maken van bepaalde keuzes.

Wat is een foto reading?

Tijdens een consult met een hoogsensitief medium is het mogelijk om een foto reading te laten doen voor een helder inzicht. Hierbij gaat het erom dat je een foto inlevert van de persoon waarover je vragen hebt. Het kan bijvoorbeeld gaan om een foto van een overledene, maar ook van jezelf of iemand anders.

Een fotoreading geeft inzicht in de energie die er op dat moment was. Een foto reading is geen toekomst voorspelling, maar een manier om meer inzicht te krijgen in een bepaalde situatie of persoon.

Een fotoreading is een consult waarbij er door een deskundige vragen worden gesteld over een bepaald onderwerp. In dit geval gaat het om de foto die je hebt ingeleverd. Een fotoreading kan je helpen met het maken van keuzes die bij jou horen.

Hoe kan een medium vragen beantwoorden?

Een intuïtief gesprekspartner, een medium, paragnost kan door de spirituele wereld antwoorden geven op vragen, maar hoe? Een medium paragnost kan de meest zuivere antwoorden geven doordat zij heldere waarnemingen kunnen doen door de gaven die zij hebben. Een medium is een helderziende, maar ook een helderhorende en voelt alles intens aan.

Een erkende paragnost kan jou zo helpen met het beantwoorden van vragen over narcistische relaties, een burn out, werk, liefde of je relatie.

Wat is een Reiki Master?

Een heldervoelend paragnost, een luisterend oor, een helderwetend paragnost, een helder voelend paragnost of een zuiver medium. Allemaal termen die passen bij een medium/paragnost. Maar ook kan het zijn dat naast helderziende waarnemingen, een top medium ook healing kan uitvoeren, een Reiki Master wordt dit genoemdn.

Een Reiki Master is een medium dat door de gebruikmaking van hun gave, energie kan overbrengen die helend is voor lichaam en geest. Een Reiki Master zal je niet genezen van een bepaalde aandoening, maar wel helpen met het verminderen van klachten.

Een healing door een Reiki Master is niet gebonden aan tijd of ruimte. Dit houdt in dat je op afstand geheeld kan worden door een erkende Reiki Master. Een healing is een fijne manier om je lichaam en geest te ontspannen.

Top paragnost

Wat is een chakra reading?

Een chakra is een punt in het lichaam waar energie stroomt. Wanneer er sprake is van een blokkade in een of meerdere chakra’s, kan dit leiden tot lichamelijke of geestelijke klachten. Een chakra reading is een consult waarbij een medium inzicht geeft in de werking van jouw chakra’s.

Een chakra reading is een consult waarbij er naar jouw chakra’s wordt gekeken. Een chakra reading geeft inzicht in de werking van jouw chakra’s. Tijdens een chakra reading kan het medium ook aanvoelen of er sprake is van een blokkade in een of meerdere chakra’s. Een chakra reading is geen toekomst voorspelling, maar een manier om meer inzicht te krijgen in jouw energie en werking van jouw lichaam.

Een relatie coach om te praten over jouw relatie problemen

Een helder wetend, een heldervoelend medium of paragnost kan jou tijdens een oprecht consult ook bijstaan als relatie coach of relatie medium. Als jij eerlijk antwoord nodig hebt over situaties die zich voordoen in jouw relatie of als je meer spirituele inzichten wilt over de toekomst van jouw relatie, dan kan dat door een medium/paragnost.

Een life coach die hoog sensitief is en een sterke intuïtie heeft kan jouw relatie coach zijn. Dit omdat zij door middel van hun gave, verschillende dimensies kunnen aanschouwen. Een relatie is niet alleen fysiek, maar heeft ook een spirituele component.

Een engelen kaartlegster voor antwoorden uit het verleden, heden en toekomst

Tijdens een reading met een erkende top medium kan er ook gebruik worden gemaakt van een kaartlegging, met lenormand kaarten, engelen kaarten of tarot kaarten. Lenormand kaarten zijn een manier om door middel van een reading, meer inzicht te krijgen in het verleden, heden of toekomst.

Engelen kaarten zijn een andere manier van een reading waarbij er gebruik word gemaakt van engelen beelden en symbolieken. Engelen kaarten zijn een mooie manier om boodschappen door te krijgen uit het Engels rijk.

Tarot kaarten zijn een oude manier van reading, waarbij er gebruik word gemaakt van grote arcana kaarten en kleine arcana kaarten. Deze reading is een fijne manier voor mensen die snel inzicht willen krijgen in situaties uit het verleden, heden of toekomst.

Contact met een top paragnost

Een heldervoelend paragnost, een helderhorend medium, een krachtig medium die lenormand kaarten legt, een krachtig soul healer of een heldervoelend, helderwetend medium. Contact voor een luisterend oor, relatie problemen, toekomst voorspellingen, een engelen reading of overige levensvragen.

Een medium/paragnost bij de Nieuwe Tijd staat de hele dag door voor jou klaar. Zij willen jou graag helpen met antwoorden, een luisterend oor of de toekomst voorspellen. Hun gaven zorgen er voor dat jij antwoorden en inzichten krijgt in de situaties waarbij jij dat nodig hebt.

Je kunt bellen, mailen of chatten met de consulenten. Een consult kun je nu starten!

Medium Arlette
000161
 
Spiritueel Coach, Heldervoelend, HSP Coach, met jarenlange ervaring. Door goed te luisteren, goed af te stemmen en in te voelen, geef ik je graag duidelijkheid en inzicht op al je levensvragen. 

Ben Ben
000227
 
Liefdes en carriere coach inclusief tijdslijnen

Lisa
000598
  
Voor al je vragen op het gebied van relatie, liefde, werk en toekomst. Ik ben helderziende, hoog gevoelig, helder wetend en jouw spirituele life coach.

Paragnost Martie
000149
  
Ik ben Martie paragnost, trance medium en sjamaan heldervoelend en helderziend, maak ook contact met overledene lees foto's, kaartleggen en pendelen!

Christel
000150
  
Heldervoelend en helderziend medium en relatiecoach.                          Ik help jou met antwoorden en inzichten geven op je vragen, zodat je weer vol vertrouwen verder kunt! Relaties, liefde, persoonlijke ontwikkeling, werk ....    

Medium Yvonne
000173
 
Helderziende wetend en voelend, contact met engelen, en ik geef je boodschappen die je in de toekomst verder helpen.

Jo An
000176
 
Sterk intuïtief empathisch aangelegd, heldervoelend, zien en horen. Zuiver en oprecht help ik met vragen over de liefde hier en nu!

Medium Angie
000178
 
Angie: Heldervoelend, wetend en ziend topmedium en kaartlegster. Specialisatie alle vragen over de liefde, tweelingzielen en hoe meer geld te creëren. Indien gewenst blokkade healing voor liefde en geld op afstand mogelijk.

Medium Layla (2)
000182
    
Helderwetend en voelend medium en kaartlegster ik ben al 40 jaar passioneel bezig met de Tarot en alle andere onderwerpen die tot het paranormale behoren ;contact met overledenen krijg ik eerder spontaan ik kan niet garanderen dat het altijd kan. Op gebied van soulmate connecties kan ik u veel vertellen en ik kan u helpen uw geluk te vinden in een soms chaotisch bestaan U krijgt veel advies en inzichten vanuit de akasha kroniek of het collectieve onderbewuste , live via de webcam chat is ook  mogelijk.Ik  doe dit werk zo duidelijk en concreet mogelijk  ,ik zeg alles wat ik zie en uw eigen vrij wil en actie is natuurlijk ook nog belangrijk ..of die dingen gaan gebeuren of niet als men enkel afwacht dan kan alles langer duren ,daarom is het advies zo belangrijk die u erbij krijgt ,als je verandering wilt dan moet je soms zelf veranderen en uw keuzes aanpassen .Vooral hoe we denken is zeer belangrijk ,onze gedachten hebben krachten! Positief blijven is de boodschap en blijf in u zelf geloven! Universele liefde en licht wens ik u toe ,tot op de chat?

Paragnost Lize
000190
 
Ik ben helderwetend, heldervoelend, helderhorend en helderruikend. Ik leg de tarot en kan een karakteranalyse geven dmv een fotoreading.

Clarisa
000193
  
Ik zie wat jij niet kan zien en wat jij nodig hebt aan antwoorden, die je nu zoekt. Bel me en ik geef je de meest zuivere antwoorden. Toekomstgericht op elk gebied waar jij met jezelf mee in de knoei zit.

Paragnost Marco
000199
 
Ik ben een helder wetend en voelend paragnost medium. Na een paar korte vragen krijg ik inzicht in je situatie.     

Mandy
000218
  
Hallo, Mandy hier. Ik heb al van jongs af aan contact met het spirituele. Hier heb ik lang niks mee gedaan. Nadat ik zelf reiki kreeg. Daarna ben ik me open gaan stellen en er mee aan de slag gegaan. Ik heb me verdiept in kaart leggen en pendelen. Mensen aanvoelen kan ik erg goed. En dieren ook. Ik hoop dat ik jullie een beetje inzicht kan en mag geven. Tot snel, Liefs, Indy

Bob
000238
   
Spiritueel bewustzijnscoach, paragnost en inspirator

Truthful Insights
000244
 
looking for real love reading? Or are you facing problems in your relationship or have doubts about your partner? Are you looking for very senior and beneficial advice & reading from an experienced person?

Lou
000247
  
Heb een spirituele gave en heb veel ervaring sinds mijn jeugd.

Paragnost en Healer Kim
000248
  
*Intuïtief Tarot Card Reader* (Solar Flash/Shift/Ascention/5D) *Tarot for Life & Love *Tarot for Dogs *Coffee & Cards (quick morning readings) *Foto Healing

Natasja
000251
 
coach, heldervoelend en helderwetend. tarot/orakelkaart legster en Pendelaar.

Cher
000286
  
Ervaren helderziende. Ik voel personen en situaties aan en ik kan zien wat iemand denkt en voelt. Ik leg daarnaast ook Lenormand kaarten.

Merel
000291
  
Welkom mooie ziel, help je graag bij al je levensvragen met mijn spirituele gaven. Helderziend-wetend en voelend. Leg als je wilt de Lenormandkaarten. Pendelen en kan je een toekomstprognose geven.

Ivon
000292
  
Spiritueel coach, gespecialiseerd in alle vragen over liefde en relaties, stress, kids. Persoonlijke groei - begeleiden bij transformatie. Bewustwording. Jou in je kracht zetten, terug naar je prachtige zelf. Leven vanuit je eigen bron.

Angelique
000303
  
Ben geboren medium-paragnost, helderziend ,weten , voelend.. contact met overledenen.. maar ook leg ik graag de kaarten voor u.

Valentino
000329
   
Heldervoelend, Pranic Healer, Crystal Healer, Psychotherapie, Coach, Spiritual Response Therapie (SRT), Pendelaar, Tarotist, Lenormand, Vedische Astrologie.

Victoria
000361
 
Ik ben proffesioneel in het invoelen op het gebied van liefde, werk, toekomst en financieel. Wilt u weten als het goed komt tussen u en uw geliefde? Veranderingen, angst en dromen? Dan kan ik je helpen met jouw situatie.

Delayha Nyari
000581
  
Welkom lief en bijzonder mens, al enige jaren werkzaam als maatschappelijk en spiritueel coach. Ik help jou graag verder wanneer je tegen situaties aanloopt waardoor je het zelf even niet meer ziet. Wanneer je met mijn in gesprek zal zijn zul je rust ervaren en neem ik in alle liefde en rust tijd voor u.

Ada
000585
 
Ik ben Ada ervaren oprechte kaartlegster,heldervoelend,helderwetend,toekomstvoorspellingen,levensvragen,helderziende,relatie en werk probleem

Sarah Kay
000592
 

Ingrid
000593
 
Spiritueel en Maatschappelijk Coach, Medium en Healer. Gespecialiseerd in persoonlijke, emotionele en spirituele ontwikkeling, narcistische relaties, tweelingzielen. Ik zet jou terug in jouw kracht zodat jij de mooiste versie van jezelf kunt worden vanuit jouw innerlijke bron.

Joys
000594
 

Cynthia
000595
 
Paragnost Cynthia. Hallo daar, ik ben jouw medium en kan ter allertijd terecht voor relatie problemen maar ook de liefde. Verder ben ik helderziend, het verwijderen van blokkades en ben spiritueel aangelegd. Paragnost en ook nog heldervoelend en neem ook graag een kijkje in de toekomst. Ik maak altijd gebruik van mijn gave om je van dienst te zijn. Voel je vrij.

Esther
000596
  
Geen vraag is te gek, mijn gidsen en ik helpen jou graag! 🥰 Ik ben helderziend en heb me gespecialiseerd in dromen en de verwerking van heftige emoties. There are no questions beyond the pale… my guides and I are here to help! ❤️ I am a psychic who has also specialised in dreams and transforming intense emotions.

Elvie
000597
   
Over Happyness Discreet, oprecht en betrouwbaar medium-paragnoste. Voorspel voor u de toekomst, contact overledenen, Liefde, relatie, geld, enz. Voor alle levensvragen. Ik ben er voor u!

Anita 2
000599
 

Medium Betty
000600
  
Inzicht in wat er speelt en richting hoe het verder kan.

Marie
000601
 

Rachel 2
000602
 

Medium Luna
000603
 
Helder voelend, Helder wetend, Toekomstvoorspeller, Crystal healer, Coach.

Magnificent Soul
000604
 

Mirjam
000605
  

Medium Vani
000606
 
Ik help je liefdevol, eerlijk en open met alle vragen die je hebt. Dit kan gaan over de liefde, break up, carriere.. Geen vraag is me te gek of vreemd

Mike
000607
  
Ik ben er voor jou. Graag kijk ik voor je. Samen vinden we wat je nodig hebt om los te laten en of verder te gaan. Helderziend en heldervoelend.

Angelic Mysta
000608
 

Karolien
000609
 
Heldervoelend, lenormand en tarot kaartlegster

Dion
000610
 

Medium Sabrina
000611
 
Ik help jou de juiste keuzes te maken en inzichten te bieden in alle facetten in het leven. Tarot, orakel & heldervoelendheid helpen jou graag verder.

Margret
000612