Medium hulplijn

Als medium heb je aangeboren gave. Deze paranormale gaven lopen uiteen van helderziend, heldervoelend, helderwetend, helderruikend en helderhorend. Ook kan een medium meerdere dingen, dus gaven hebben. Je kunt een medium hulplijn inschakelen voor verschillende situaties. Wil jij bijvoorbeeld een persoonlijk gesprek met een ervaren medium over jouw relatie, als luisterend oor of als reiki master. Het is bij de Nieuwe Tijd allemaal mogelijk .

Betrouwbare mediums zijn belangirjk om een eerlijk advies te krijgen. Je moet je tijdens een gesprek met een medium/paragnost natuurlijk wel op je gemak voelen. Zo kan een spiritueel coach ook het best andere mensen helpen met paranormaal advies.

Een luisterend oor

Een medium hulplijn kan voor jou ook als luisterend oor dienen. Dit wanner jij bijvoorbeeld een situatie over jouw relatie kwijt wilt, problemen hebt met vrienden of een dergelijke andere situatie. De consulenten bij de Nieuwe Tijd hebben al veel ervaring en staan dus voor jou klaar met alle vragen. Kies voor een helderziend medium, een heldervoelend medium, een helderhorend medium, een helderwetend medium of een helderruikend medium.

De spirituele hulplijn voor al jouw vragen

Loop jij in het dagelijks leven ergens tegenaan? Heb jij advies nodig over een bepaalde situatie bijvoorbeeld je relatie, healing nodig, dringende vragen over verschillende situaties? Vragen over jouw persoonlijke ontwikkeling, behoefte aan een life coach of wil je een gesprek met een ervaren kaartlegster? Maak dan gebruik van een spirituele hulplijn. Een spiritueel coach kan jou helpen en spirituele inzichten geven.

Een helderwetend medium

Een helderwetend medium kan jou spirituele inzichten geven. Dit met als doel om jou verheldering te geven. Met het invoelend vermogen van de mediums kunnen zij bepalen wat zij zelf aanvoelen en welke boodschappen zij doorkrijgen. Dit is een eerlijk antwoord die kan gaan over het verleden, het heden of de toekomst. De dingen die een medium door krijgt kunnen hele uiteenlopende dingen zijn. Dit kan bijvoorbeeld gaan over je relatie, vriendschap, werk of familie.

Een heldervoelend medium

Een heldervoelend medium krijgt boodschappen door middel van gevoelens. Dit kan gaan over zowel jouw relatie, werk of andere zaken. De boodschappen kunnen voortkomen uit bijvoorbeeld emoties maar ook door de tastzin. Dit kan bijvoorbeeld door mediamieke gaven: het zien van een foto van een overledene en daar kan de medium dan iets bij voelen.

Een heldervoelend, helderwetend en helderziend medium heeft dus verschillende paranormale gaven.

Een helderziend medium

Een helderziend medium kan bepaalde beelden ontvangen wanneer er een gesprek plaats vindt. Een medium die helderziend is wordt ook wel telepathisch genoemd. Op verschillende vlakken geef een medium antwoorden op jouw vragen.

Een medium of paragnost kan ook met hulpmiddelen het gesprek in gaan. Een medium of paragnost kan bijvoorbeeld gebruik maken van lenormand kaarten, tarot kaarten of madame lenormand. Dit zijn kaarten die een medium kan helpen bij zijn of haar eigen spirituele ontwikkeling. Daarbij kunnen de tarot kaarten of lenormand kaarten een duidelijker beeld geven over jouw vragen.

De afbeeldingen die op de lenormand kaarten staan gepresenteerd kunnen bijvoorbeeld antwoorden geven over jouw relatie of werk. Een medium/paragnost kan dus zowel een luisterend oor voor jou zijn, die tevens leg ook kaarten.

Medium/paragnost

Tussen mediums en paragnosten zit een duidelijk verschil. Vaak is de spirituele groei bij beide al ontstaan bij de geboorte. Maar het duidelijke verschil is dat een medium eigenlijk gezien kan worden als een doorgeefluik. Daarnaast is een paragnost niet altij helderziend, maar kan een paragnost ook andere paranormale gaven hebben. Een paragnost kan bijvoorbeeld helder voelend zijn, helder wetend of helder horend zijn.

Een ander verschil is dat paragnosten en mediums op een andere manier mensen helpen. Een medium kan bijvoorbeeld communiceren met engelen of een overleden dierbare als die tijdens het gesprek aanwezig zijn. Een paragnost kan dit niet. De belangrijkste overeenkomst is dt zowel een medium als een paragnost tijdens een gesprek eerlijk antwoord zal geven op al jouw vragen.

Een bekend medium lees verschillende soorten kaarten. Die met behulp van deze kaarten ook contact kan maken met overleden dierbaren. Een bekend medium is bijvoorbeeld medium Ingrid, Medium Biba, medium Stientje, medium Gunter of Valentine medium. Toch is het belangrijk dat jij een goede klik hebt bij een medium en dit heeft niet te maken met de bekendheid. Het is belangrijk dat jij je op je gemakt voelt.

De medium hulplijn van de Nieuwe Tijd

Onze mediums helpen jou graag met hun zachtheid, help graag met het geven van zuivere antwoorden en geef graag klaarheid tijdens een gesprek. Een medium of paragnost kan sterk invoelen op vele vragen die gesteld worden. Vragen over familie, relaties of kinderen beantwoord een van onze mediums graag. Ook staat een medium/paragnost voor jou klaar als je behoefte hebt aan een luisterend oor.

Of jij graag een heldervoelend, helderwetend, helderziend of helder horend medium wil spreken. Wil jij een kaartleggend medium spreken? Een medium die gebruik maakt van madame lenormand kaarten, zodiac kaarten, senedir tarot, die life coach of een reiki master is.

Bij onze mediums ben jij altijd van harte welkom voor al jouw vragen. Ook wanneer je alleen maar behoefte hebt aan een luisterend oor. Ook voor complexe vragen, bijvoorbeeld wanneer jij een complexe liefdesrelatie hebt kun jij in gesprek gaan met een van onze mediums.

De verschillende manieren om in contact te komen met de medium hulplijn

Wanneer jij graag in contact komt met een paranormale hulplijn kan dit op verschillende manieren. Een gesprek maak je daardoor persoonlijk. Je kan met jouw favoriete medium of je favoriete consulent op verschillende manieren in contact komen. Bij ieder medium ben jij van harte welkom.

Je kunt de paranormale hulplijn aller eerst bellen. Je kan dan met een heldervoelend, helderwetend medium, een spiritueel coach of een van de andere mediums bellen. Bij onze spirituele mediums kun jij zelf bepalen of jij zichtbaar in beeld wil zijn. Voel jij je comfortabeler bij een e mail consult dan is dat ook mogelijk .Een invoelend paragnost of een van de mediums kan jou dan op die manier helpen.