Medium hulplijn

Als medium heb je aangeboren gave. Deze paranormale gaven lopen uiteen van helderziend, heldervoelend, helderwetend, helderruikend en helderhorend. Ook kan een medium meerdere dingen, dus gaven hebben. Je kunt een medium hulplijn inschakelen voor verschillende situaties. Wil jij bijvoorbeeld een persoonlijk gesprek met een ervaren medium over jouw relatie, als luisterend oor of als reiki master. Het is bij de Nieuwe Tijd allemaal mogelijk .

Betrouwbare mediums zijn belangirjk om een eerlijk advies te krijgen. Je moet je tijdens een gesprek met een medium/paragnost natuurlijk wel op je gemak voelen. Zo kan een spiritueel coach ook het best andere mensen helpen met paranormaal advies.

Een luisterend oor

Een medium hulplijn kan voor jou ook als luisterend oor dienen. Dit wanner jij bijvoorbeeld een situatie over jouw relatie kwijt wilt, problemen hebt met vrienden of een dergelijke andere situatie. De consulenten bij de Nieuwe Tijd hebben al veel ervaring en staan dus voor jou klaar met alle vragen. Kies voor een helderziend medium, een heldervoelend medium, een helderhorend medium, een helderwetend medium of een helderruikend medium.

De spirituele hulplijn voor al jouw vragen

Loop jij in het dagelijks leven ergens tegenaan? Heb jij advies nodig over een bepaalde situatie bijvoorbeeld je relatie, healing nodig, dringende vragen over verschillende situaties? Vragen over jouw persoonlijke ontwikkeling, behoefte aan een life coach of wil je een gesprek met een ervaren kaartlegster? Maak dan gebruik van een spirituele hulplijn. Een spiritueel coach kan jou helpen en spirituele inzichten geven.

Een helderwetend medium

Een helderwetend medium kan jou spirituele inzichten geven. Dit met als doel om jou verheldering te geven. Met het invoelend vermogen van de mediums kunnen zij bepalen wat zij zelf aanvoelen en welke boodschappen zij doorkrijgen. Dit is een eerlijk antwoord die kan gaan over het verleden, het heden of de toekomst. De dingen die een medium door krijgt kunnen hele uiteenlopende dingen zijn. Dit kan bijvoorbeeld gaan over je relatie, vriendschap, werk of familie.

Een heldervoelend medium

Een heldervoelend medium krijgt boodschappen door middel van gevoelens. Dit kan gaan over zowel jouw relatie, werk of andere zaken. De boodschappen kunnen voortkomen uit bijvoorbeeld emoties maar ook door de tastzin. Dit kan bijvoorbeeld door mediamieke gaven: het zien van een foto van een overledene en daar kan de medium dan iets bij voelen.

Een heldervoelend, helderwetend en helderziend medium heeft dus verschillende paranormale gaven.

Een helderziend medium

Een helderziend medium kan bepaalde beelden ontvangen wanneer er een gesprek plaats vindt. Een medium die helderziend is wordt ook wel telepathisch genoemd. Op verschillende vlakken geef een medium antwoorden op jouw vragen.

Een medium of paragnost kan ook met hulpmiddelen het gesprek in gaan. Een medium of paragnost kan bijvoorbeeld gebruik maken van lenormand kaarten, tarot kaarten of madame lenormand. Dit zijn kaarten die een medium kan helpen bij zijn of haar eigen spirituele ontwikkeling. Daarbij kunnen de tarot kaarten of lenormand kaarten een duidelijker beeld geven over jouw vragen.

De afbeeldingen die op de lenormand kaarten staan gepresenteerd kunnen bijvoorbeeld antwoorden geven over jouw relatie of werk. Een medium/paragnost kan dus zowel een luisterend oor voor jou zijn, die tevens leg ook kaarten.

Medium/paragnost

Tussen mediums en paragnosten zit een duidelijk verschil. Vaak is de spirituele groei bij beide al ontstaan bij de geboorte. Maar het duidelijke verschil is dat een medium eigenlijk gezien kan worden als een doorgeefluik. Daarnaast is een paragnost niet altij helderziend, maar kan een paragnost ook andere paranormale gaven hebben. Een paragnost kan bijvoorbeeld helder voelend zijn, helder wetend of helder horend zijn.

Een ander verschil is dat paragnosten en mediums op een andere manier mensen helpen. Een medium kan bijvoorbeeld communiceren met engelen of een overleden dierbare als die tijdens het gesprek aanwezig zijn. Een paragnost kan dit niet. De belangrijkste overeenkomst is dt zowel een medium als een paragnost tijdens een gesprek eerlijk antwoord zal geven op al jouw vragen.

Een bekend medium lees verschillende soorten kaarten. Die met behulp van deze kaarten ook contact kan maken met overleden dierbaren. Een bekend medium is bijvoorbeeld medium Ingrid, Medium Biba, medium Stientje, medium Gunter of Valentine medium. Toch is het belangrijk dat jij een goede klik hebt bij een medium en dit heeft niet te maken met de bekendheid. Het is belangrijk dat jij je op je gemakt voelt.

De medium hulplijn van de Nieuwe Tijd

Onze mediums helpen jou graag met hun zachtheid, help graag met het geven van zuivere antwoorden en geef graag klaarheid tijdens een gesprek. Een medium of paragnost kan sterk invoelen op vele vragen die gesteld worden. Vragen over familie, relaties of kinderen beantwoord een van onze mediums graag. Ook staat een medium/paragnost voor jou klaar als je behoefte hebt aan een luisterend oor.

Of jij graag een heldervoelend, helderwetend, helderziend of helder horend medium wil spreken. Wil jij een kaartleggend medium spreken? Een medium die gebruik maakt van madame lenormand kaarten, zodiac kaarten, senedir tarot, die life coach of een reiki master is.

Bij onze mediums ben jij altijd van harte welkom voor al jouw vragen. Ook wanneer je alleen maar behoefte hebt aan een luisterend oor. Ook voor complexe vragen, bijvoorbeeld wanneer jij een complexe liefdesrelatie hebt kun jij in gesprek gaan met een van onze mediums.

De verschillende manieren om in contact te komen met de medium hulplijn

Wanneer jij graag in contact komt met een paranormale hulplijn kan dit op verschillende manieren. Een gesprek maak je daardoor persoonlijk. Je kan met jouw favoriete medium of je favoriete consulent op verschillende manieren in contact komen. Bij ieder medium ben jij van harte welkom.

Je kunt de paranormale hulplijn aller eerst bellen. Je kan dan met een heldervoelend, helderwetend medium, een spiritueel coach of een van de andere mediums bellen. Bij onze spirituele mediums kun jij zelf bepalen of jij zichtbaar in beeld wil zijn. Voel jij je comfortabeler bij een e mail consult dan is dat ook mogelijk .Een invoelend paragnost of een van de mediums kan jou dan op die manier helpen.

Medium Arlette
Beschikbaar
Medium Arlette
Box: 10
Spiritueel Coach, HSP Coach, met jarenlange ervaring. Door goed te luisteren en in te voelen, geef ik je graag inzicht en advies op al je levensvragen. 

Anita
Beschikbaar
Anita
Box: 20
Ik ben helderziend en nummeroloog leg contact met overledenen. Ook lenormandkaartlegging

Paragnost Eva
Beschikbaar
Paragnost Eva
Box: 24
Paragnoste, mijn werk doe ik van hart tot hart. Ik heb veel ervaring al sinds mijn vroege jeugd. Ik ben spiritueel aangelegd en doe diverse soorten kaartleggingen op ieder vlak.

Medium Marion
Beschikbaar
Medium Marion
Box: 29
 Medium/paragnost. Omdat ik geboren ben met een bijzondere gave, kan ik u duidelijk bijstaan in uw vraagstukken ......

Lies
Beschikbaar
Lies
Box: 39
Welkom, heldervoelend, wetend medium: transformaties, relaties > gelijk waardigheid en bron her-inneringen, de weg naar binnen.

Medium Martina
Beschikbaar
Medium Martina
Box: 55
Helderwetend-voelend-horend-ziend/invoelen op specifieke vraag op het gebied van je relatie met jezelf en je omgeving,bewußtzijnswerk

Medium Angie
Ingesprek
Medium Angie
Box: 32
Angie: Heldervoelend, wetend en ziend topmedium en kaartlegster. Specialisatie alle vragen over de liefde, tweelingzielen en hoe meer geld te creëren. Indien gewenst blokkade healing voor liefde en geld op afstand mogelijk.

Marya
Offline
Marya
Box: 02
Helderwetend en heldervoelend, sterk in tijdsaanduiding, liefde, tweelingzielen, healer, financieel, zakelijk. Usui Reiki Master en Kundalini Master.  

Evees
Offline
Evees
Box: 03
Medium, Helderwetend, Ingevingen, Kaartleggingen Belconsulten, emailconsulten

Medium Kitty
Offline
Medium Kitty
Box: 06
Als ervaren Medium en Spiritueel Coach, help ik je met mijn heldervoelendheid, helderziendheid, Engelen-, Tarot- of Lenormand Kaartleggingen jóuw weg te vinden. 

Medium Laura
Offline
Medium Laura
Box: 07
Medium, Ik leg al meer dan 40 jaar de tarotkaarten en toen ik in de jaren tachtig ging magnetiseren specialiseerde ik mij vervolgens ook in Reiki.

Medium Désiree
Offline
Medium Désiree
Box: 09
Top Medium, Kattenfluisteraar, Paragnost, HSP, zielsliefde, zielsverwanten, Soulmate, Tweelingzielen, relatievragen, business, mindset, overige levensvragen

Medium Betty
Offline
Medium Betty
Box: 11
Energetische coaching, dating en liefdes advies, zzp consult, spiritual counseling. 

Oryn
Offline
Oryn
Box: 12
Ik ben geboren met een bijzondere gave, waar ik zeer dankbaar voor ben, ik kan u bijstaan in AL uw vraagstukken. Mijn gaven zijn; helderhorend, helderwetend en helderziend. Via mijn energie kom ik volledig in contact met uw energie en de mensen om u heen. Dit noemt men channelen. Met mijn pendel en kaarten kan ik u helpen bij het vinden van juiste antwoorden.

Medium Olivia
Offline
Medium Olivia
Box: 13
   Helderwetend & intuitief Medium narcisme & trauma expert (o.a.Toxische relaties) Coach en kaartlegster(Lenormand) zuiver antwoord

Medium Maria
Offline
Medium Maria
Box: 14
Medium, Heldenvoelend, helderziend, helderhorend. Geeft inzicht in zaken, relatie en al dat je bezig houd,op afstand  blokkades  weg halen  foto lezen. eigen praktijk massage. 

Medium Daniël
Offline
Medium Daniël
Box: 15
hoogsensitief medium , Helder ziend/voelend/wetend Orakel kaarten, Verbinding aardengelen  (Tweeling) Zielen relaties Narcistische relaties. Jezelf terug in balans krijgen. Geen vraag is mij te gek, Ik kan met een aantal woorden invoelen in je situatie, en samen met je kijken waar je kracht ligt en inzichten verschaffen.  Begeleiding om in je eigen kracht te komen en blijven. Luisterend oor 

Medium Margret
Offline
Medium Margret
Box: 16
Gespecialiseerd in ZielsLiefde ~ Medium, Kaartlegster en Sjamaan. Tweelingzielen ~ Spiritueel en Kundalini advies, dieren, totemdieren ~ Karma. de wet van aantrekking en loslaten.. U kunt voor meerdere thema's bij mij terecht. Ik helpt u graag duidelijkheid te vinden in uw vragen. Ik ben op dinsdagavond half 9, met mn Kaarten online, bij Facebook Paragnosten Chat. Liefs margret  

Valantino
Offline
Valantino
Box: 17
Heldervoelend, Pranic Healer, Crystal Healer, Psychotherapie, Coach, Spiritual Response Therapie (SRT), Pendelaar, Tarotist, Lenormand, Vedische Astrologie.

Leontine
Offline
Leontine
Box: 18
Alle vragen zijn belangrijk, helderziend en helderwetend medium, contact met overledenen,vragen over magie, kaarsenmagie, tweelingzielen

Medium Regina
Offline
Medium Regina
Box: 19
Medium, healer voor ziels-gesprekken

Paragnost Thea
Offline
Paragnost Thea
Box: 22
Heldervoelend ASCENSION Coach, Pendelen, Astrologie. Krachtig SOUL-HEALER op afstand voor Mens en Dier!!

Paragnost Marie
Offline
Paragnost Marie
Box: 23
Ik ben Marie ben helder voelend en helderhorend en door contact met mijn gidsen krijg ik al een beeld en dingen door van een bepaalde situatie, heb een heel sterke intuïtie.  Ik doe ook per maandlegging en jaarlegging 2024. Ik kan voor je pendelen, invoelen,Lenormand- Engelen- en inzichtkaarten voor je leggen. Ook voor verleden - heden en toekomst. Heb een luisterend oor en samen komen we er wel uit.

Elise
Offline
Elise
Box: 25
Medium, paragnoste, helderwetend, helderhorend en heldervoelend, healer en foto lezen.

Cleopatra
Offline
Cleopatra
Box: 26
Ik ben helderziende, heldervoelend, kaartlegster, relatie problemen, fotoreading, pendel.

Katja Charlotte
Offline
Katja Charlotte
Box: 31
Medium/helderziend/coach. Graag help ik jou helderheid te scheppen via gidsen, en levenservaring. Volg je hart

Linda
Offline
Linda
Box: 33
  Als spiritueel Coach begeleid ik jou graag met al je vragen op jouw levenspad. Liefde, werk, narcisme, tweelingzielen of een luisterend oor. Ben jij op zoek naar meer positieve motivatie?  Dan ben jij bij mij op de juiste plek.  Na een gesprek met mij heb jij meer inzichten en tools gekregen zodat jij weer met een frisse blik door het leven kan!

Christel
Offline
Christel
Box: 34
Heldervoelend en helderziend medium en relatiecoach.                          Ik help jou met antwoorden en inzichten geven op je vragen, zodat je weer vol vertrouwen verder kunt! Relaties, liefde, persoonlijke ontwikkeling, werk ....    

MariaLouise
Offline
MariaLouise
Box: 35
Complexe relaties/situaties • Helder voelend • Intuïtief Coach • HSP • Transformatieproces • Spirituele ontwikkeling • Angst • Stress

Spiritueel coach Sky
Offline
Spiritueel coach Sky
Box: 36
Ik ben gespecialiseerd: Narcistische relaties, Zielsconnecties, Transformatieprocessen, Persoonlijke blokkades, Kaartleggen, Pendelen

Medium Layla (2)
Offline
Medium Layla (2)
Box: 37
Helderwetend en voelend medium en Tarotkaartlegster ,Soulmate en relatiecoaching  ;Objektief advies en inzicht vanuit de akasha kroniek of het collectieve onderbewuste , live via de chat is ook  mogelijk;Ik  doe dit werk zo authentisch mogelijk  ,ik zeg alles wat ik zie en uw eigen vrij wil en actie is ook nog belangrijk ..

Anne Marie
Offline
Anne Marie
Box: 41
Zeer ervaren parapsychologe en gespecialiseerd in counseling en coaching

Medium Amy
Offline
Medium Amy
Box: 42
'To the point'  Helderwetend-heldervoelend.  Eerlijk en oprecht consult. Healing op afstand.

Medium Rosali
Offline
Medium Rosali
Box: 43
Foto Racool.com Ik ben een verbinder. Mijn gidsen ( waaronder Rosali ) zoeken contact met die van u om zo zuiver antwoord te kunnen geven op uw vragen.

Medium Corina
Offline
Medium Corina
Box: 46
Mediumschap, helder voelende, wetende, ziende, horende waarnemingen. Al  30  jaar een eigen praktijk: Oosterse massage techniek .....

Medium Diana
Offline
Medium Diana
Box: 50
Hallo lieve mensen  Ik ben Diana geboren met velen gaven ik ben medium paragnoste en kaartlegster sta ook in contact met mijn gidsen

Albert
Offline
Albert
Box: 04
Top Medium Albert. Helderziend Magnetiseur en Hypnotherapeut, leraar en examiner Hypnose. Als kind heb ik mijn heldeziende gave meegekregen. Toen al kreeg ik via mijn gids, zuivere informatie door, met precieze juistheid over mensen en situaties om mij heen. Als kind denk je nog dat iedereen deze gave heeft, maar dit is zo omdat het voor  jou heel normaal is, maar in mijn pubertijd merkte ik dat dit niet zo was. Op mijn 17e kwam ik mijn leermeeester tegen, ook een helderziend magnetiseur van hem heb ik een leerschool van bijna 30 jaar mogen ontvangen in het spirituele. Heel veel lessen in o.a esoterie, magnetisme, polariteit, rebirthing, de kabala en ga zo maar door heb ik onder de knie gekregen en ben ik meester over geworden. Toch blijf ik liever de leerling en meester in 1, omdat er altijd een verder is, om je bewust van te worden. Een aantal jaar geleden ben ik me gaan interesseren voor hypnose zoals de oude wijzen in Egypte dit deden.  Nu ben ik tevens gediplomeerd Master Hypnotherapeut, met diverse specialisaties, waaronder virtual maagband, stoppen met roken,kinderhypnose, blokkades oplossen ect ,samen met de clienten de wortel van het probleem eruit halen, dus niet snoeien zoals in de meeste tuintjes gebeurt. Het tuintje van je hart... Heeft u vragen over tweelingzielen, liefde, werk/ carrière financiën, verhuizen of heeft u een andere levensvraag? Stel ze gerust ik heb vaak alleen een naam of een vraag van u nodig.  Ook benieuwd naar wat het nieuwe jaar voor u in petto heeft? U bent van harte welkom voor een jaarlegging Uw feedback omtrent de kwaliteit van het consult is erg belangrijk, ik stel het erg op prijs om uw review te mogen ontvangen omdat uw ervaring hierover helderheid geeft. Alvast bedankt.

Spiritueel Coach Clarisa
Offline
Spiritueel Coach Clarisa
Box: 53
Medium, Liefdes&Relatieproblemen. Persoonlijke blokkades oplossen. Persoonlijke groei. Helderziend- en wetend. Lenormandkaarten. Vragen pendelen. Stress. Burn out.

Medium Carine
Offline
Medium Carine
Box: 56
coacing oplossingsgericht relatie deskundige helder wetend

Medium Jeanette
Offline
Medium Jeanette
Box: 58
Gespecialiseerd in relaties en complexe situaties. Erkend Medium. Bekend van TV. Eerlijk en direct.

Paragnost Marco
Offline
Paragnost Marco
Box: 61
Ik ben een helder wetend en voelend paragnost medium. Spiritueel coach. Narcisme, Blokkades, Angst en stress, psychische problemen. Afstemmen op deze tijd    

Medium Bhartie
Offline
Medium Bhartie
Box: 62
Alles over liefde en relatievragen.  Ook andere vragen zijn welkom. 

Michael
Offline
Michael
Box: 65
Medium, paragnost met veel ervaring Engelen, zielen. Voor verleden, heden en toekomst!

Paragnost Martie
Offline
Paragnost Martie
Box: 67
Ik ben Martie paragnost, trance medium en sjamaan heldervoelend en helderziend,  en helderwetend maak ook contact met overledenen lees foto's,en doe reading kaartlegging en coaching en werk zeker met de gitse boven en mijn eigen gidsen

Klanten Service Box
Offline
Klanten Service Box
Box: 70
Candy chocolate lollipop sesame snaps marshmallow sesame snaps macaroon oat cake lollipop. Jelly-o shortbread jelly-o icing liquorice pudding chocolate bar sugar plum chocolate. Pie oat cake cupcake candy biscuit.

Paragnost Lis
Offline
Paragnost Lis
Box: 52
Paragnost/ helderziend. gespecialiseerd in relatie problemen, coaching, kaartreading met de Lenormand kaarten en de Psychic Tarot. Advies op voeding.