Nieuwe Tijd
Nieuwe Tijd mediums
Medium hulplijn

Als medium heb je aangeboren gave. Deze paranormale gaven lopen uiteen van helderziend, heldervoelend, helderwetend, helderruikend en helderhorend. Ook kan een medium meerdere dingen, dus gaven hebben. Je kunt een medium hulplijn inschakelen voor verschillende situaties. Wil jij bijvoorbeeld een persoonlijk gesprek met een ervaren medium over jouw relatie, als luisterend oor of als reiki master. Het is bij de Nieuwe Tijd allemaal mogelijk .

Betrouwbare mediums zijn belangirjk om een eerlijk advies te krijgen. Je moet je tijdens een gesprek met een medium/paragnost natuurlijk wel op je gemak voelen. Zo kan een spiritueel coach ook het best andere mensen helpen met paranormaal advies.

Een luisterend oor

Een medium hulplijn kan voor jou ook als luisterend oor dienen. Dit wanner jij bijvoorbeeld een situatie over jouw relatie kwijt wilt, problemen hebt met vrienden of een dergelijke andere situatie. De consulenten bij de Nieuwe Tijd hebben al veel ervaring en staan dus voor jou klaar met alle vragen. Kies voor een helderziend medium, een heldervoelend medium, een helderhorend medium, een helderwetend medium of een helderruikend medium.

De spirituele hulplijn voor al jouw vragen

Loop jij in het dagelijks leven ergens tegenaan? Heb jij advies nodig over een bepaalde situatie bijvoorbeeld je relatie, healing nodig, dringende vragen over verschillende situaties? Vragen over jouw persoonlijke ontwikkeling, behoefte aan een life coach of wil je een gesprek met een ervaren kaartlegster? Maak dan gebruik van een spirituele hulplijn. Een spiritueel coach kan jou helpen en spirituele inzichten geven.

Een helderwetend medium

Een helderwetend medium kan jou spirituele inzichten geven. Dit met als doel om jou verheldering te geven. Met het invoelend vermogen van de mediums kunnen zij bepalen wat zij zelf aanvoelen en welke boodschappen zij doorkrijgen. Dit is een eerlijk antwoord die kan gaan over het verleden, het heden of de toekomst. De dingen die een medium door krijgt kunnen hele uiteenlopende dingen zijn. Dit kan bijvoorbeeld gaan over je relatie, vriendschap, werk of familie.

Een heldervoelend medium

Een heldervoelend medium krijgt boodschappen door middel van gevoelens. Dit kan gaan over zowel jouw relatie, werk of andere zaken. De boodschappen kunnen voortkomen uit bijvoorbeeld emoties maar ook door de tastzin. Dit kan bijvoorbeeld door mediamieke gaven: het zien van een foto van een overledene en daar kan de medium dan iets bij voelen.

Een heldervoelend, helderwetend en helderziend medium heeft dus verschillende paranormale gaven.

Een helderziend medium

Een helderziend medium kan bepaalde beelden ontvangen wanneer er een gesprek plaats vindt. Een medium die helderziend is wordt ook wel telepathisch genoemd. Op verschillende vlakken geef een medium antwoorden op jouw vragen.

Een medium of paragnost kan ook met hulpmiddelen het gesprek in gaan. Een medium of paragnost kan bijvoorbeeld gebruik maken van lenormand kaarten, tarot kaarten of madame lenormand. Dit zijn kaarten die een medium kan helpen bij zijn of haar eigen spirituele ontwikkeling. Daarbij kunnen de tarot kaarten of lenormand kaarten een duidelijker beeld geven over jouw vragen.

De afbeeldingen die op de lenormand kaarten staan gepresenteerd kunnen bijvoorbeeld antwoorden geven over jouw relatie of werk. Een medium/paragnost kan dus zowel een luisterend oor voor jou zijn, die tevens leg ook kaarten.

Medium/paragnost

Tussen mediums en paragnosten zit een duidelijk verschil. Vaak is de spirituele groei bij beide al ontstaan bij de geboorte. Maar het duidelijke verschil is dat een medium eigenlijk gezien kan worden als een doorgeefluik. Daarnaast is een paragnost niet altij helderziend, maar kan een paragnost ook andere paranormale gaven hebben. Een paragnost kan bijvoorbeeld helder voelend zijn, helder wetend of helder horend zijn.

Een ander verschil is dat paragnosten en mediums op een andere manier mensen helpen. Een medium kan bijvoorbeeld communiceren met engelen of een overleden dierbare als die tijdens het gesprek aanwezig zijn. Een paragnost kan dit niet. De belangrijkste overeenkomst is dt zowel een medium als een paragnost tijdens een gesprek eerlijk antwoord zal geven op al jouw vragen.

Een bekend medium lees verschillende soorten kaarten. Die met behulp van deze kaarten ook contact kan maken met overleden dierbaren. Een bekend medium is bijvoorbeeld medium Ingrid, Medium Biba, medium Stientje, medium Gunter of Valentine medium. Toch is het belangrijk dat jij een goede klik hebt bij een medium en dit heeft niet te maken met de bekendheid. Het is belangrijk dat jij je op je gemakt voelt.

De medium hulplijn van de Nieuwe Tijd

Onze mediums helpen jou graag met hun zachtheid, help graag met het geven van zuivere antwoorden en geef graag klaarheid tijdens een gesprek. Een medium of paragnost kan sterk invoelen op vele vragen die gesteld worden. Vragen over familie, relaties of kinderen beantwoord een van onze mediums graag. Ook staat een medium/paragnost voor jou klaar als je behoefte hebt aan een luisterend oor.

Of jij graag een heldervoelend, helderwetend, helderziend of helder horend medium wil spreken. Wil jij een kaartleggend medium spreken? Een medium die gebruik maakt van madame lenormand kaarten, zodiac kaarten, senedir tarot, die life coach of een reiki master is.

Bij onze mediums ben jij altijd van harte welkom voor al jouw vragen. Ook wanneer je alleen maar behoefte hebt aan een luisterend oor. Ook voor complexe vragen, bijvoorbeeld wanneer jij een complexe liefdesrelatie hebt kun jij in gesprek gaan met een van onze mediums.

De verschillende manieren om in contact te komen met de medium hulplijn

Wanneer jij graag in contact komt met een paranormale hulplijn kan dit op verschillende manieren. Een gesprek maak je daardoor persoonlijk. Je kan met jouw favoriete medium of je favoriete consulent op verschillende manieren in contact komen. Bij ieder medium ben jij van harte welkom.

Je kunt de paranormale hulplijn aller eerst bellen. Je kan dan met een heldervoelend, helderwetend medium, een spiritueel coach of een van de andere mediums bellen. Bij onze spirituele mediums kun jij zelf bepalen of jij zichtbaar in beeld wil zijn. Voel jij je comfortabeler bij een e mail consult dan is dat ook mogelijk .Een invoelend paragnost of een van de mediums kan jou dan op die manier helpen.

Clarisa
000193
  
Ik zie wat jij niet kan zien en wat jij nodig hebt aan antwoorden, die je nu zoekt. Bel me en ik geef je de meest zuivere antwoorden. Toekomstgericht op elk gebied waar jij met jezelf mee in de knoei zit.

Merel
000291
  
Welkom mooie ziel, help je graag bij al je levensvragen met mijn spirituele gaven. Helderziend-wetend en voelend. Leg als je wilt de Lenormandkaarten. Pendelen en kan je een toekomstprognose geven.

Ivon
000292
  
Spiritueel coach, gespecialiseerd in alle vragen over liefde en relaties, stress, kids. Persoonlijke groei - begeleiden bij transformatie. Bewustwording. Jou in je kracht zetten, terug naar je prachtige zelf. Leven vanuit je eigen bron.

Lisa
000598
  
Voor al je vragen op het gebied van relatie, liefde, werk en toekomst. Ik ben helderziende, hoog gevoelig, helder wetend en jouw spirituele life coach.

Medium Arlette
000161
 
Spiritueel Coach, Heldervoelend, HSP Coach, met jarenlange ervaring. Door goed te luisteren, goed af te stemmen en in te voelen, geef ik je graag duidelijkheid en inzicht op al je levensvragen. 

Paragnost Martie
000149
  
Ik ben Martie paragnost, trance medium en sjamaan heldervoelend en helderziend, maak ook contact met overledene lees foto's, kaartleggen en pendelen!

Christel
000150
  
Heldervoelend en helderziend medium en relatiecoach.                          Ik help jou met antwoorden en inzichten geven op je vragen, zodat je weer vol vertrouwen verder kunt! Relaties, liefde, persoonlijke ontwikkeling, werk ....    

Medium Yvonne
000173
 
Helderziende wetend en voelend, contact met engelen, en ik geef je boodschappen die je in de toekomst verder helpen.

Jo An
000176
 
Sterk intuïtief empathisch aangelegd, heldervoelend, zien en horen. Zuiver en oprecht help ik met vragen over de liefde hier en nu!

Medium Angie
000178
 
Angie: Heldervoelend, wetend en ziend topmedium en kaartlegster. Specialisatie alle vragen over de liefde, tweelingzielen en hoe meer geld te creëren. Indien gewenst blokkade healing voor liefde en geld op afstand mogelijk.

Medium Layla (2)
000182
    
Helderwetend en voelend medium en kaartlegster ik ben al 40 jaar passioneel bezig met de Tarot en alle andere onderwerpen die tot het paranormale behoren ;contact met overledenen krijg ik eerder spontaan ik kan niet garanderen dat het altijd kan. Op gebied van soulmate connecties kan ik u veel vertellen en ik kan u helpen uw geluk te vinden in een soms chaotisch bestaan U krijgt veel advies en inzichten vanuit de akasha kroniek of het collectieve onderbewuste , live via de webcam chat is ook  mogelijk.Ik  doe dit werk zo duidelijk en concreet mogelijk  ,ik zeg alles wat ik zie en uw eigen vrij wil en actie is natuurlijk ook nog belangrijk ..of die dingen gaan gebeuren of niet als men enkel afwacht dan kan alles langer duren ,daarom is het advies zo belangrijk die u erbij krijgt ,als je verandering wilt dan moet je soms zelf veranderen en uw keuzes aanpassen .Vooral hoe we denken is zeer belangrijk ,onze gedachten hebben krachten! Positief blijven is de boodschap en blijf in u zelf geloven! Universele liefde en licht wens ik u toe ,tot op de chat?

Paragnost Lize
000190
 
Ik ben helderwetend, heldervoelend, helderhorend en helderruikend. Ik leg de tarot en kan een karakteranalyse geven dmv een fotoreading.

Paragnost Marco
000199
 
Ik ben een helder wetend en voelend paragnost medium. Na een paar korte vragen krijg ik inzicht in je situatie.     

Mandy
000218
  
Hallo, Mandy hier. Ik heb al van jongs af aan contact met het spirituele. Hier heb ik lang niks mee gedaan. Nadat ik zelf reiki kreeg. Daarna ben ik me open gaan stellen en er mee aan de slag gegaan. Ik heb me verdiept in kaart leggen en pendelen. Mensen aanvoelen kan ik erg goed. En dieren ook. Ik hoop dat ik jullie een beetje inzicht kan en mag geven. Tot snel, Liefs, Indy

Ben Ben
000227
 
Liefdes en carriere coach inclusief tijdslijnen

Bob
000238
   
Spiritueel bewustzijnscoach, paragnost en inspirator

Truthful Insights
000244
 
looking for real love reading? Or are you facing problems in your relationship or have doubts about your partner? Are you looking for very senior and beneficial advice & reading from an experienced person?

Lou
000247
  
Heb een spirituele gave en heb veel ervaring sinds mijn jeugd.

Paragnost en Healer Kim
000248
  
*Intuïtief Tarot Card Reader* (Solar Flash/Shift/Ascention/5D) *Tarot for Life & Love *Tarot for Dogs *Coffee & Cards (quick morning readings) *Foto Healing

Natasja
000251
 
coach, heldervoelend en helderwetend. tarot/orakelkaart legster en Pendelaar.

Cher
000286
  
Ervaren helderziende. Ik voel personen en situaties aan en ik kan zien wat iemand denkt en voelt. Ik leg daarnaast ook Lenormand kaarten.

Angelique
000303
  
Ben geboren medium-paragnost, helderziend ,weten , voelend.. contact met overledenen.. maar ook leg ik graag de kaarten voor u.

Valentino
000329
   
Heldervoelend, Pranic Healer, Crystal Healer, Psychotherapie, Coach, Spiritual Response Therapie (SRT), Pendelaar, Tarotist, Lenormand, Vedische Astrologie.

Victoria
000361
 
Ik ben proffesioneel in het invoelen op het gebied van liefde, werk, toekomst en financieel. Wilt u weten als het goed komt tussen u en uw geliefde? Veranderingen, angst en dromen? Dan kan ik je helpen met jouw situatie.

Delayha Nyari
000581
  
Welkom lief en bijzonder mens, al enige jaren werkzaam als maatschappelijk en spiritueel coach. Ik help jou graag verder wanneer je tegen situaties aanloopt waardoor je het zelf even niet meer ziet. Wanneer je met mijn in gesprek zal zijn zul je rust ervaren en neem ik in alle liefde en rust tijd voor u.

Ada
000585
 
Ik ben Ada ervaren oprechte kaartlegster,heldervoelend,helderwetend,toekomstvoorspellingen,levensvragen,helderziende,relatie en werk probleem

Sarah Kay
000592
 

Ingrid
000593
 
Spiritueel en Maatschappelijk Coach, Medium en Healer. Gespecialiseerd in persoonlijke, emotionele en spirituele ontwikkeling, narcistische relaties, tweelingzielen. Ik zet jou terug in jouw kracht zodat jij de mooiste versie van jezelf kunt worden vanuit jouw innerlijke bron.

Joys
000594
 

Cynthia
000595
 
Paragnost Cynthia. Hallo daar, ik ben jouw medium en kan ter allertijd terecht voor relatie problemen maar ook de liefde. Verder ben ik helderziend, het verwijderen van blokkades en ben spiritueel aangelegd. Paragnost en ook nog heldervoelend en neem ook graag een kijkje in de toekomst. Ik maak altijd gebruik van mijn gave om je van dienst te zijn. Voel je vrij.

Esther
000596
  
Geen vraag is te gek, mijn gidsen en ik helpen jou graag! 🥰 Ik ben helderziend en heb me gespecialiseerd in dromen en de verwerking van heftige emoties. There are no questions beyond the pale… my guides and I are here to help! ❤️ I am a psychic who has also specialised in dreams and transforming intense emotions.

Elvie
000597
   
Over Happyness Discreet, oprecht en betrouwbaar medium-paragnoste. Voorspel voor u de toekomst, contact overledenen, Liefde, relatie, geld, enz. Voor alle levensvragen. Ik ben er voor u!

Anita 2
000599
 

Medium Betty
000600
  
Inzicht in wat er speelt en richting hoe het verder kan.

Marie
000601
 

Rachel 2
000602
 

Medium Luna
000603
 
Helder voelend, Helder wetend, Toekomstvoorspeller, Crystal healer, Coach.

Magnificent Soul
000604
 

Mirjam
000605
  

Medium Vani
000606
 
Ik help je liefdevol, eerlijk en open met alle vragen die je hebt. Dit kan gaan over de liefde, break up, carriere.. Geen vraag is me te gek of vreemd

Mike
000607
  
Ik ben er voor jou. Graag kijk ik voor je. Samen vinden we wat je nodig hebt om los te laten en of verder te gaan. Helderziend en heldervoelend.

Angelic Mysta
000608
 

Karolien
000609
 
Heldervoelend, lenormand en tarot kaartlegster

Dion
000610
 

Medium Sabrina
000611
 
Ik help jou de juiste keuzes te maken en inzichten te bieden in alle facetten in het leven. Tarot, orakel & heldervoelendheid helpen jou graag verder.

Margret
000612