Mediums online

Wil jij mediums online bereiken? Een online medium is een luisterend oor voor iedereen. Een online medium heeft een goed invoelend vermogen op alle vlakken. Daarnaast fungeren online mediums als spiritueel coach of als relatie coach. Ben jij bijvoorbeeld op zoek naar een helder horend medium, een helderwetend, heldervoelend medium of transformatie regressietherapeut. Online mediums die jou spirituele inzichten kunnen geven.

Een medium paragnost is iemand die een luisterend oor biedt aan mensen op verschillende aspecten. Zo kan een online medium een persoonlijk gesprek met je aan gaan om het bijvoorbeeld over je complexe liefdesrelatie te hebben of over andere situaties in de liefde, werk of leven.

Je hebt verschillende soorten online mediums. Zo heb je een heldervoelend en helderwetend, een horend medium of helderhorend medium, een hoogsensitief medium of een kaartleggend medium. Ook kan een medium meerdere gaves bezitten. Zo kan een medium bijvoorbeeld heldervoelend/ helderwetend zijn of heb je een helderziend en helderwetend medium. Al deze gaves worden telepathisch genoemd. Ook heb je andere soorten mediums. Zo heb je bijvoorbeeld ook een reiki master.

Online mediums voorspellen vaak meerdere dingen en geven vaak eerlijk advies over bepaalde onderwerpen. Zo beantwoorden ze vragen over de liefde, werk of andere situaties. In sommige tradities wordt er geloofd dat gaven overgegeven worden en dus een aangeboren gave krijgen. Ook kunnen deze gaven aangeleerd worden.

Er is een duidelijk verschil tussen een medium en een paragnost. Beide maken zij dingen inzichtelijke en op verschillende vlekken geef ze antwoorden op jouw vragen. Het verschil is dt een medium contact kan maken met gene zijde en een paragnost niet.

Heldervoelend mediums online

Een medium die een heldervoelende gave bezit krijgt boodschappen aan door middel van gevoelens. Dit kunnen bijvoorbeeld emoties zijn, maar dit kan ook doordat het medium de boodschappen aanvoelt door middel van de tastzin. Vaak werken mediums met voorwerpen van overledenen of de personen waarover het gaat. Ze kunnen zich dan sterk invoelen. Zij geven vaak verhelderende inzichten en een eerlijk antwoord op je vraag.

Een helderwetende medium

Een medium die helderwetend is voelt dingen aan. Een goed helderwetende medium kan ook het onderscheid maken tussen wat hij zelf aanvoelt en welke boodschappen hij doorkrijgt. Ook zij hebben als doel dat bepaalde dingen verhelderd worden. Dit kan bijvoorbeeld gaan over recente getuigenissen of eerdere gebeurtenissen. Door contact te maken via gidsen met gene zijde kunnen antwoorden op jouw vragen worden gegeven.

Een helderziend medium

Een helderziend medium wordt door middel van beelden geholpen. De boodschappen worden door middel van beelden ontvangen en kan aan de hand van deze beelden mensen helpen. Dit kan een medium online ook voor je doen. Een medium maakt dingen inzichtelijke en kan jou helpen met bepaalde levensvragen.

Kaartleggend medium

Naast mediums met verschillende gaves, heb je ook mediums die gebruik maken van hulpmiddelen. Een van de grootste hulpmiddelen van een medium zijn de madame lenormand kaarten. Madame lenormand kaarten zijn een populair hulpmiddel van mediums. Ze worden gebruikt door bijvoorbeeld een heldervoelend kaartlegster of een helderwetend kaartlegster. Een medium lees verschillende soorten kaarten om jou te helpen met antwoorden op jouw dringende vragen.

Lenormand kaarten worden al eeuwen lang gebruikt. Lenormand kaarten heeft onder andere een rol gespeeld tijdens de roem en de ondergang van Napoleon.

Met deze kaarten kan een invoelend paragnost gebeurtenissen en feiten uit het verleden, het verloop en de nabije toekomst gemakkelijk lezen. Door het gemakkelijke ontwerp en de duidelijkheid van de boodschap zijn de kaarten makkelijk af te lezen. Een medium lees verschillende soorten kaarten kunnen je verhelderende inzichten geven en informatie over meerdere dingen verschaffen.

Naast Lenormand kaarten heb je ook nog tarot kaarten, rune en andere hulpmiddelen waar een medium online gebruik van kan maken. Tarot kaarten, rune lijken op die van Lenormand alleen worden ze op een andere manier gebruikt. Ook de afbeeldingen van de Tarot kaarten zijn anders dan die van Lernormand.

Online mediums voorspellen aan de hand van de kaarten ook vaak bepaalde situaties. Een helderziend medium kan beelden ontvangen, sterk invoelen wat de boodschap is en aan de hand van deze boodschap een advies geven over bijvoorbeeld een complexe liefdesrelatie. Dit wordt ook wel telepathisch genoemd.

Een persoonlijk gesprek aan gaan met de mediums online?

Of je nou een reiki master wilt spreken, een helderziend en helderwetend medium of een heldervoelend en helderwetend medium alle mediums geven een eerlijk antwoord op vragen over de liefde, werk en andere verschillende aspecten. Zij hebben een goed invoelend vermogen op alle vlakken dus ze geven altijd een eerlijk advies. Vanuit liefde en zachtheid help een medium jou graag. Heb jij vragen, spirituele, zit je dringende vragen dwars? Tijdens een gesprek maak een medium jou graag het een geef graag klaarheid.

Een medium online is een luisterend oor, hebben een heldervoelende gave en zijn een gediplomeerd coach. Vaak hebben ze een aangeboren gave en gebruiken zij bij het mensen helpen, met hun zachtheid help en ze jou graag. Tijdens een gesprek maak een medium graag echt contact met jou op op die manier jou te kunnen helpen. Op verschillende vlakken geef een medium antwoorden.

Dus op zoek naar online mediums, invoelend paragnost, een transformatie regressietherapeut, een gediplomeerd coach, een heldervoelend, helderwetend medium met een heldervoelende gave. Een online medium kan antwoord geven en spirituele inzichten geven op jouw vragen of situaties.

Een online medium of online mediums zijn altijd een luisterend oor voor je en als je ergens mee zit kan je altijd een online medium of een van onze online mediums benaderen. Zij helpen je graag verder.

Online mediums bij de Nieuwe Tijd zijn altijd een luisterend oor en helpen je overal bij. Dus twijfel niet en neem contact op met onze mediums. Dit kan zowel telefonisch als online.