Mediums online

Mediums online

Een online medium kan jou helpen op verschillende manieren. Denk hierbij aan licht en liefde doorgeven, maar ook bijvoorbeeld advies op financieel of liefdesgebied. Er zijn verschillende soorten online mediums, dus er is altijd wel een medium dat bij jou past.

De voordelen van een online medium:

 • Je hoeft niet de deur uit
 • Een online reading kan net zo goed werken als een fysieke reading
 • Het is anoniem
 • Je kunt vrijblijvend een chat reading of mail reading doen

Een Nederlandstalig online medium vind je op onze site. Wij hebben een ruim aanbod van online mediums, zodat er altijd wel een medium bij jou past. Kies bijvoorbeeld voor een chat reading, mail reading of een telefonische reading. Het is aan jou!

Mediums online

De gaven van de mediums online

Een online medium kan verschillende paranormale gaven hebben waarmee zij jou kunnen helpen. Dit kan zijn heldervoelend, helderwetend, helderziend of helderhorend. Mediums zijn mensen met een extra sensitiviteit voor energie en kunnen, door hun verbinding met het (spirituele) multiverseum, contact leggen met overleden dierbaren of andere geestelijke wezens. Een medium die heldervoelend, helderziend en helderwetend is krijgt dus op verschillende manieren een boodschap door. Het doorkrijgen van deze boodschappen komt doordat het online medium een open verbinding heeft met het multiverseum. Een ander woord hiervoor is channelling of kanaliseren. Door middel van channelling kunnen de heldere gaven van het online medium dus optimaal tot hun recht komen. Hierdoor is het mogelijk om een reading te doen die erg accuraat is. Kortom, een online medium zal je nooit teleurstellen!

Online mediums helpen jou met alles

Een online medium kan je helpen met allerlei verschillende levensproblemen. Dit kan zijn op het gebied van liefde, relaties, werk of geldzaken. Een online medium is er voor jou wanneer je even niet verder weet en een andere mening of advies nodig hebt. Door de open verbinding met het multiverseum zijn online mediums in staat om contact te leggen met geestelijke wezens die jou kunnen helpen met je problemen. Zij kunnen je bijvoorbeeld advies geven of een bepaalde situatie toelichten. Daarnaast kunnen online mediums ook contact leggen met overleden dierbaren. Dit kan erg fijn zijn wanneer je ze heel erg mist of vragen hebt waarop je geen antwoord weet. Een online medium kan de boodschap doorgeven die jij nodig hebt om weer verder te kunnen. Kortom, online mediums kunnen je helpen met alles wat je maar wilt! Neem dus snel contact op met een online medium om je problemen op te lossen.

Het leggen van lenormand kaarten

Sommige online mediums kunnen ook kaartleggingen doen, dit bijvoorbeeld met tarot en lenormand kaarten. Tarotkaarten zijn een manier om inzicht te krijgen in je leven en de situaties waarin je verkeert. Een tarot reading kan dan ook erg fijn zijn wanneer je advies nodig hebt of hulp zoekt bij het maken van bepaalde keuzes. Lenormand kaarten zijn een andere manier van kaartlegging. Deze kaarten kunnen ook inzicht geven in je leven, maar lenormand is een beetje anders dan tarot. Bij lenormand gaat het om concrete situaties in je leven, terwijl tarot meer een algemeen advies geeft. Lenormand kaarten bestaan dan ook uit 36 kaarten, die allemaal een bepaalde betekenis hebben. Een tarot reading of lenormand reading kan je erg fijn helpen wanneer je advies nodig hebt of even niet verder weet. Een online medium die deze kaarten legt, zal je nooit teleurstellen!

Kies voor een online reading die bij jou past

Er zijn dus verschillende soorten online readings die je kunt doen. Het is aan jou om te kiezen welke reading het beste bij jou past. Als je bijvoorbeeld snel advies nodig hebt, is een chat reading of telefonische reading misschien beter voor jou. Wanneer je minder snel een reading wilt, kun je kiezen voor een mail reading. Bij een mail reading legt het online medium de kaarten voor jou en schrijft hij of zij vervolgens alles uitgebreid voor je uit. Je krijgt dan dus een heel uitgebreid antwoord op je vraag, waardoor je alles rustig kunt nalezen en bekijken. Kortom, er zijn verschillende soorten readings die je kunt doen. Kies de reading die het beste bij jou past!

Kies een medium die bij jou past

Zoals nu duidelijk is zijn er verschillende mediums. Zo kan en medium heldervoelend, helderwetend, helderruikend of helderziend zijn. Door deze gaven zijn ook niet alle mediums in staat om dezelfde technieken toe te passen tijdens een consult.

Online staat bij ieder medium bij welke technieken er worden toegepast tijdens een consult. Zo kun je bivoorbeeld onderstaande situaties tegenkomen:

 • Lieve mensen, mijn naam is .. en ik help jou met ..
 • Jij en ik als medium, we gaan samen ..
 • Hallo lieve mensen, ik leg kaarten, enorme levenservaring, heldervoelendheid
 • Ik bied jou sjamanisme, mediumschap en coaching om..
 • Ik ben een heldervoelend medium, we gaan samen kijken naar de kern van je problemen om ..
 • Ik ben gespecialiseerd in relaties, astrologie, sterrenbeelden, kaartlegging ..
 • Ik kan jou helpen door astrologie, sterrenbeelden, kaartlegging, engelenkaarten
 • Ik ben gespecialiseerd in relatieduiding, persoonlijke groei, ascentiesymptomen
 • Hallo lieve mensen, ik lees verschillende soorten kaarten om ..
 • Ik heb jou met ascentiesymptomen en HSP hooggevoeligheid om ..
 • Ik ben lichtdrager, helderhorend en heldervoelend
 • Hallo lieve mensen, samen met mijn gidsen zorg ik ..
 • Bel me op NL .. als je ..
 • Ik ben een heldervoelend medium, ik geef ..
 • Ik gebruik tijdens een consult lenormand kaarten, mijn pendel helpt om ..
 • Ik ben een helderhorend en heldervoelend medium, en geef spiritueel coaching om ..

Op basis van deze informatie kun jij bepalen welke van de mediums online bij jou passen, zo kun jij een consult starten. Een medium en helderziende waarnemingen, een reading, chakrahealing of een andere vorm van advies nodig? Kijk snel op de website van Nieuwe Tijd!

Vragen die je kan stellen aan de mediums online

Aan een medium online kun je verschillende vragen stellen. Dit komt ook omdat de consulenten kunnen beschikken over verschillende gaven. Zo kun je in contact komen met:

 • een heldervoelend en horend medium
 • een heldervoelend medium en spiritueel coach
 • een heldervoelend en helderwetend medium
 • een heldervoelend, helderziend en helderwetend medium
 • een invoelend paragnost/medium, helderziende

Door de verschillende gaven is het zo dat je een helder en duidelijk advies zou kunne verwachten van een medium online. Zo kun je bijvoorbeeld samen tot de kern komen om inzicht te krijgen in een situatie. Ook zijn er mediums online waarbij de roots bij liefde/relaties liggen, zij kunnen dus helpen met relatie problemen. Ook voor inzicht in het verleden, heden en toekomst kun je bij een medium terecht. Wanneer je weer een klare kijk op een bepaalde situatie zou willen hebben en tot de kern van de problemen wil komen, dan kan een medium online jou helpen.

Vragen die je kan stellen aan een medium zijn

 • Wat is er aan de hand?
 • Waar ligt het probleem?
 • Hoe kom ik hieruit?
 • Wat moet ik doen?
 • Wat gaat er veranderen?

Een medium en spiritueel coach voor een luisterend oor

Ook voor een luisterend oor kun je terecht bij een medium online, spiritueel coach. Zij kunnen namelijk adviseren en je een spiegel voorhouden, waardoor je jezelf beter leert kennen. Zo zou het kunnen zijn dat er inzicht ontstaat in patronen die je vastzit of misschien wel een andere kijk op een situatie. Ook zou het zo kunnen zijn dat er inzicht ontstaat, door het krijgen van een luisterend oor, in je belemmeringen die jou tegenhouden om verder te komen in het leven. Verder kan een spiritueel coach ook helpen met het verwerken van emoties die nog steeds doorwerken. Wanneer je een open mind hebt en er klaar voor bent om inzicht te krijgen in bepaalde situaties, dan is een spiritueel coach online iets voor jou. Een luisterend oor en advies op maat is wat je kunt verwachten. Ook kunnen online mediums jou een luisterend oor bieden als je wil praten over situaties die zich voor hebben gedaan in de liefde/werk.

In contact komen met een medium online

Er zijn verschillende manieren waarop je in contact kan komen met een heldervoelend, helderwetend medium. Zo kun je chatten met een consulent om vragen over het verleden, heden en toekomst te stellen. Ook kun je via de e-mail in contact komen met een medium online. Wanneer jij toch liever telefonisch contact hebt, dan is dat ook mogelijk. Dit kost in NL 90 cpm. Voor NL, 90 CPM; 0909 0525.