Nieuwe Tijd
Nieuwe Tijd mediums
Mediums online

Mediums online

Een online medium kan jou helpen op verschillende manieren. Denk hierbij aan licht en liefde doorgeven, maar ook bijvoorbeeld advies op financieel of liefdesgebied. Er zijn verschillende soorten online mediums, dus er is altijd wel een medium dat bij jou past.

De voordelen van een online medium:

 • Je hoeft niet de deur uit
 • Een online reading kan net zo goed werken als een fysieke reading
 • Het is anoniem
 • Je kunt vrijblijvend een chat reading of mail reading doen

Een Nederlandstalig online medium vind je op onze site. Wij hebben een ruim aanbod van online mediums, zodat er altijd wel een medium bij jou past. Kies bijvoorbeeld voor een chat reading, mail reading of een telefonische reading. Het is aan jou!

Mediums online

De gaven van de mediums online

Een online medium kan verschillende paranormale gaven hebben waarmee zij jou kunnen helpen. Dit kan zijn heldervoelend, helderwetend, helderziend of helderhorend. Mediums zijn mensen met een extra sensitiviteit voor energie en kunnen, door hun verbinding met het (spirituele) multiverseum, contact leggen met overleden dierbaren of andere geestelijke wezens. Een medium die heldervoelend, helderziend en helderwetend is krijgt dus op verschillende manieren een boodschap door. Het doorkrijgen van deze boodschappen komt doordat het online medium een open verbinding heeft met het multiverseum. Een ander woord hiervoor is channelling of kanaliseren. Door middel van channelling kunnen de heldere gaven van het online medium dus optimaal tot hun recht komen. Hierdoor is het mogelijk om een reading te doen die erg accuraat is. Kortom, een online medium zal je nooit teleurstellen!

Online mediums helpen jou met alles

Een online medium kan je helpen met allerlei verschillende levensproblemen. Dit kan zijn op het gebied van liefde, relaties, werk of geldzaken. Een online medium is er voor jou wanneer je even niet verder weet en een andere mening of advies nodig hebt. Door de open verbinding met het multiverseum zijn online mediums in staat om contact te leggen met geestelijke wezens die jou kunnen helpen met je problemen. Zij kunnen je bijvoorbeeld advies geven of een bepaalde situatie toelichten. Daarnaast kunnen online mediums ook contact leggen met overleden dierbaren. Dit kan erg fijn zijn wanneer je ze heel erg mist of vragen hebt waarop je geen antwoord weet. Een online medium kan de boodschap doorgeven die jij nodig hebt om weer verder te kunnen. Kortom, online mediums kunnen je helpen met alles wat je maar wilt! Neem dus snel contact op met een online medium om je problemen op te lossen.

Het leggen van lenormand kaarten

Sommige online mediums kunnen ook kaartleggingen doen, dit bijvoorbeeld met tarot en lenormand kaarten. Tarotkaarten zijn een manier om inzicht te krijgen in je leven en de situaties waarin je verkeert. Een tarot reading kan dan ook erg fijn zijn wanneer je advies nodig hebt of hulp zoekt bij het maken van bepaalde keuzes. Lenormand kaarten zijn een andere manier van kaartlegging. Deze kaarten kunnen ook inzicht geven in je leven, maar lenormand is een beetje anders dan tarot. Bij lenormand gaat het om concrete situaties in je leven, terwijl tarot meer een algemeen advies geeft. Lenormand kaarten bestaan dan ook uit 36 kaarten, die allemaal een bepaalde betekenis hebben. Een tarot reading of lenormand reading kan je erg fijn helpen wanneer je advies nodig hebt of even niet verder weet. Een online medium die deze kaarten legt, zal je nooit teleurstellen!

Kies voor een online reading die bij jou past

Er zijn dus verschillende soorten online readings die je kunt doen. Het is aan jou om te kiezen welke reading het beste bij jou past. Als je bijvoorbeeld snel advies nodig hebt, is een chat reading of telefonische reading misschien beter voor jou. Wanneer je minder snel een reading wilt, kun je kiezen voor een mail reading. Bij een mail reading legt het online medium de kaarten voor jou en schrijft hij of zij vervolgens alles uitgebreid voor je uit. Je krijgt dan dus een heel uitgebreid antwoord op je vraag, waardoor je alles rustig kunt nalezen en bekijken. Kortom, er zijn verschillende soorten readings die je kunt doen. Kies de reading die het beste bij jou past!

Kies een medium die bij jou past

Zoals nu duidelijk is zijn er verschillende mediums. Zo kan en medium heldervoelend, helderwetend, helderruikend of helderziend zijn. Door deze gaven zijn ook niet alle mediums in staat om dezelfde technieken toe te passen tijdens een consult.

Online staat bij ieder medium bij welke technieken er worden toegepast tijdens een consult. Zo kun je bivoorbeeld onderstaande situaties tegenkomen:

 • Lieve mensen, mijn naam is .. en ik help jou met ..
 • Jij en ik als medium, we gaan samen ..
 • Hallo lieve mensen, ik leg kaarten, enorme levenservaring, heldervoelendheid
 • Ik bied jou sjamanisme, mediumschap en coaching om..
 • Ik ben een heldervoelend medium, we gaan samen kijken naar de kern van je problemen om ..
 • Ik ben gespecialiseerd in relaties, astrologie, sterrenbeelden, kaartlegging ..
 • Ik kan jou helpen door astrologie, sterrenbeelden, kaartlegging, engelenkaarten
 • Ik ben gespecialiseerd in relatieduiding, persoonlijke groei, ascentiesymptomen
 • Hallo lieve mensen, ik lees verschillende soorten kaarten om ..
 • Ik heb jou met ascentiesymptomen en HSP hooggevoeligheid om ..
 • Ik ben lichtdrager, helderhorend en heldervoelend
 • Hallo lieve mensen, samen met mijn gidsen zorg ik ..
 • Bel me op NL .. als je ..
 • Ik ben een heldervoelend medium, ik geef ..
 • Ik gebruik tijdens een consult lenormand kaarten, mijn pendel helpt om ..
 • Ik ben een helderhorend en heldervoelend medium, en geef spiritueel coaching om ..

Op basis van deze informatie kun jij bepalen welke van de mediums online bij jou passen, zo kun jij een consult starten. Een medium en helderziende waarnemingen, een reading, chakrahealing of een andere vorm van advies nodig? Kijk snel op de website van Nieuwe Tijd!

Vragen die je kan stellen aan de mediums online

Aan een medium online kun je verschillende vragen stellen. Dit komt ook omdat de consulenten kunnen beschikken over verschillende gaven. Zo kun je in contact komen met:

 • een heldervoelend en horend medium
 • een heldervoelend medium en spiritueel coach
 • een heldervoelend en helderwetend medium
 • een heldervoelend, helderziend en helderwetend medium
 • een invoelend paragnost/medium, helderziende

Door de verschillende gaven is het zo dat je een helder en duidelijk advies zou kunne verwachten van een medium online. Zo kun je bijvoorbeeld samen tot de kern komen om inzicht te krijgen in een situatie. Ook zijn er mediums online waarbij de roots bij liefde/relaties liggen, zij kunnen dus helpen met relatie problemen. Ook voor inzicht in het verleden, heden en toekomst kun je bij een medium terecht. Wanneer je weer een klare kijk op een bepaalde situatie zou willen hebben en tot de kern van de problemen wil komen, dan kan een medium online jou helpen.

Vragen die je kan stellen aan een medium zijn

 • Wat is er aan de hand?
 • Waar ligt het probleem?
 • Hoe kom ik hieruit?
 • Wat moet ik doen?
 • Wat gaat er veranderen?

Een medium en spiritueel coach voor een luisterend oor

Ook voor een luisterend oor kun je terecht bij een medium online, spiritueel coach. Zij kunnen namelijk adviseren en je een spiegel voorhouden, waardoor je jezelf beter leert kennen. Zo zou het kunnen zijn dat er inzicht ontstaat in patronen die je vastzit of misschien wel een andere kijk op een situatie. Ook zou het zo kunnen zijn dat er inzicht ontstaat, door het krijgen van een luisterend oor, in je belemmeringen die jou tegenhouden om verder te komen in het leven. Verder kan een spiritueel coach ook helpen met het verwerken van emoties die nog steeds doorwerken. Wanneer je een open mind hebt en er klaar voor bent om inzicht te krijgen in bepaalde situaties, dan is een spiritueel coach online iets voor jou. Een luisterend oor en advies op maat is wat je kunt verwachten. Ook kunnen online mediums jou een luisterend oor bieden als je wil praten over situaties die zich voor hebben gedaan in de liefde/werk.

In contact komen met een medium online

Er zijn verschillende manieren waarop je in contact kan komen met een heldervoelend, helderwetend medium. Zo kun je chatten met een consulent om vragen over het verleden, heden en toekomst te stellen. Ook kun je via de e-mail in contact komen met een medium online. Wanneer jij toch liever telefonisch contact hebt, dan is dat ook mogelijk. Dit kost in NL 90 cpm. Voor NL, 90 CPM; 0909 0525.

Truthful Insights
000244
 
looking for real love reading? Or are you facing problems in your relationship or have doubts about your partner? Are you looking for very senior and beneficial advice & reading from an experienced person?

Lisa
000598
  
Voor al je vragen op het gebied van relatie, liefde, werk en toekomst. Ik ben helderziende, hoog gevoelig, helder wetend en jouw spirituele life coach.

Mike
000607
  
Ik ben er voor jou. Graag kijk ik voor je. Samen vinden we wat je nodig hebt om los te laten en of verder te gaan. Helderziend en heldervoelend.

Medium Arlette
000161
 
Spiritueel Coach, Heldervoelend, HSP Coach, met jarenlange ervaring. Door goed te luisteren, goed af te stemmen en in te voelen, geef ik je graag duidelijkheid en inzicht op al je levensvragen. 

Paragnost Martie
000149
  
Ik ben Martie paragnost, trance medium en sjamaan heldervoelend en helderziend, maak ook contact met overledene lees foto's, kaartleggen en pendelen!

Christel
000150
  
Heldervoelend en helderziend medium en relatiecoach.                          Ik help jou met antwoorden en inzichten geven op je vragen, zodat je weer vol vertrouwen verder kunt! Relaties, liefde, persoonlijke ontwikkeling, werk ....    

Medium Yvonne
000173
 
Helderziende wetend en voelend, contact met engelen, en ik geef je boodschappen die je in de toekomst verder helpen.

Jo An
000176
 
Sterk intuïtief empathisch aangelegd, heldervoelend, zien en horen. Zuiver en oprecht help ik met vragen over de liefde hier en nu!

Medium Angie
000178
 
Angie: Heldervoelend, wetend en ziend topmedium en kaartlegster. Specialisatie alle vragen over de liefde, tweelingzielen en hoe meer geld te creëren. Indien gewenst blokkade healing voor liefde en geld op afstand mogelijk.

Medium Layla (2)
000182
    
Helderwetend en voelend medium en kaartlegster ik ben al 40 jaar passioneel bezig met de Tarot en alle andere onderwerpen die tot het paranormale behoren ;contact met overledenen krijg ik eerder spontaan ik kan niet garanderen dat het altijd kan. Op gebied van soulmate connecties kan ik u veel vertellen en ik kan u helpen uw geluk te vinden in een soms chaotisch bestaan U krijgt veel advies en inzichten vanuit de akasha kroniek of het collectieve onderbewuste , live via de webcam chat is ook  mogelijk.Ik  doe dit werk zo duidelijk en concreet mogelijk  ,ik zeg alles wat ik zie en uw eigen vrij wil en actie is natuurlijk ook nog belangrijk ..of die dingen gaan gebeuren of niet als men enkel afwacht dan kan alles langer duren ,daarom is het advies zo belangrijk die u erbij krijgt ,als je verandering wilt dan moet je soms zelf veranderen en uw keuzes aanpassen .Vooral hoe we denken is zeer belangrijk ,onze gedachten hebben krachten! Positief blijven is de boodschap en blijf in u zelf geloven! Universele liefde en licht wens ik u toe ,tot op de chat?

Paragnost Lize
000190
 
Ik ben helderwetend, heldervoelend, helderhorend en helderruikend. Ik leg de tarot en kan een karakteranalyse geven dmv een fotoreading.

Clarisa
000193
  
Ik zie wat jij niet kan zien en wat jij nodig hebt aan antwoorden, die je nu zoekt. Bel me en ik geef je de meest zuivere antwoorden. Toekomstgericht op elk gebied waar jij met jezelf mee in de knoei zit.

Paragnost Marco
000199
 
Ik ben een helder wetend en voelend paragnost medium. Na een paar korte vragen krijg ik inzicht in je situatie.     

Mandy
000218
  
Hallo, Mandy hier. Ik heb al van jongs af aan contact met het spirituele. Hier heb ik lang niks mee gedaan. Nadat ik zelf reiki kreeg. Daarna ben ik me open gaan stellen en er mee aan de slag gegaan. Ik heb me verdiept in kaart leggen en pendelen. Mensen aanvoelen kan ik erg goed. En dieren ook. Ik hoop dat ik jullie een beetje inzicht kan en mag geven. Tot snel, Liefs, Indy

Ben Ben
000227
 
Liefdes en carriere coach inclusief tijdslijnen

Bob
000238
   
Spiritueel bewustzijnscoach, paragnost en inspirator

Lou
000247
  
Heb een spirituele gave en heb veel ervaring sinds mijn jeugd.

Paragnost en Healer Kim
000248
  
*Intuïtief Tarot Card Reader* (Solar Flash/Shift/Ascention/5D) *Tarot for Life & Love *Tarot for Dogs *Coffee & Cards (quick morning readings) *Foto Healing

Natasja
000251
 
coach, heldervoelend en helderwetend. tarot/orakelkaart legster en Pendelaar.

Cher
000286
  
Ervaren helderziende. Ik voel personen en situaties aan en ik kan zien wat iemand denkt en voelt. Ik leg daarnaast ook Lenormand kaarten.

Merel
000291
  
Welkom mooie ziel, help je graag bij al je levensvragen met mijn spirituele gaven. Helderziend-wetend en voelend. Leg als je wilt de Lenormandkaarten. Pendelen en kan je een toekomstprognose geven.

Ivon
000292
  
Spiritueel coach, gespecialiseerd in alle vragen over liefde en relaties, stress, kids. Persoonlijke groei - begeleiden bij transformatie. Bewustwording. Jou in je kracht zetten, terug naar je prachtige zelf. Leven vanuit je eigen bron.

Angelique
000303
  
Ben geboren medium-paragnost, helderziend ,weten , voelend.. contact met overledenen.. maar ook leg ik graag de kaarten voor u.

Valentino
000329
   
Heldervoelend, Pranic Healer, Crystal Healer, Psychotherapie, Coach, Spiritual Response Therapie (SRT), Pendelaar, Tarotist, Lenormand, Vedische Astrologie.

Victoria
000361
 
Ik ben proffesioneel in het invoelen op het gebied van liefde, werk, toekomst en financieel. Wilt u weten als het goed komt tussen u en uw geliefde? Veranderingen, angst en dromen? Dan kan ik je helpen met jouw situatie.

Delayha Nyari
000581
  
Welkom lief en bijzonder mens, al enige jaren werkzaam als maatschappelijk en spiritueel coach. Ik help jou graag verder wanneer je tegen situaties aanloopt waardoor je het zelf even niet meer ziet. Wanneer je met mijn in gesprek zal zijn zul je rust ervaren en neem ik in alle liefde en rust tijd voor u.

Ada
000585
 
Ik ben Ada ervaren oprechte kaartlegster,heldervoelend,helderwetend,toekomstvoorspellingen,levensvragen,helderziende,relatie en werk probleem

Sarah Kay
000592
 

Ingrid
000593
 
Spiritueel en Maatschappelijk Coach, Medium en Healer. Gespecialiseerd in persoonlijke, emotionele en spirituele ontwikkeling, narcistische relaties, tweelingzielen. Ik zet jou terug in jouw kracht zodat jij de mooiste versie van jezelf kunt worden vanuit jouw innerlijke bron.

Joys
000594
 

Cynthia
000595
 
Paragnost Cynthia. Hallo daar, ik ben jouw medium en kan ter allertijd terecht voor relatie problemen maar ook de liefde. Verder ben ik helderziend, het verwijderen van blokkades en ben spiritueel aangelegd. Paragnost en ook nog heldervoelend en neem ook graag een kijkje in de toekomst. Ik maak altijd gebruik van mijn gave om je van dienst te zijn. Voel je vrij.

Esther
000596
  
Geen vraag is te gek, mijn gidsen en ik helpen jou graag! 🥰 Ik ben helderziend en heb me gespecialiseerd in dromen en de verwerking van heftige emoties. There are no questions beyond the pale… my guides and I are here to help! ❤️ I am a psychic who has also specialised in dreams and transforming intense emotions.

Elvie
000597
   
Over Happyness Discreet, oprecht en betrouwbaar medium-paragnoste. Voorspel voor u de toekomst, contact overledenen, Liefde, relatie, geld, enz. Voor alle levensvragen. Ik ben er voor u!

Anita 2
000599
 

Medium Betty
000600
  
Inzicht in wat er speelt en richting hoe het verder kan.

Marie
000601
 

Rachel 2
000602
 

Medium Luna
000603
 
Helder voelend, Helder wetend, Toekomstvoorspeller, Crystal healer, Coach.

Magnificent Soul
000604
 

Mirjam
000605
  

Medium Vani
000606
 
Ik help je liefdevol, eerlijk en open met alle vragen die je hebt. Dit kan gaan over de liefde, break up, carriere.. Geen vraag is me te gek of vreemd

Angelic Mysta
000608
 

Karolien
000609
 
Heldervoelend, lenormand en tarot kaartlegster

Dion
000610
 

Medium Sabrina
000611
 
Ik help jou de juiste keuzes te maken en inzichten te bieden in alle facetten in het leven. Tarot, orakel & heldervoelendheid helpen jou graag verder.

Margret
000612