Mediums online

Mediums online

Een online medium kan jou helpen op verschillende manieren. Denk hierbij aan licht en liefde doorgeven, maar ook bijvoorbeeld advies op financieel of liefdesgebied. Er zijn verschillende soorten online mediums, dus er is altijd wel een medium dat bij jou past.

De voordelen van een online medium:

 • Je hoeft niet de deur uit
 • Een online reading kan net zo goed werken als een fysieke reading
 • Het is anoniem
 • Je kunt vrijblijvend een chat reading of mail reading doen

Een Nederlandstalig online medium vind je op onze site. Wij hebben een ruim aanbod van online mediums, zodat er altijd wel een medium bij jou past. Kies bijvoorbeeld voor een chat reading, mail reading of een telefonische reading. Het is aan jou!

Mediums online

De gaven van de mediums online

Een online medium kan verschillende paranormale gaven hebben waarmee zij jou kunnen helpen. Dit kan zijn heldervoelend, helderwetend, helderziend of helderhorend. Mediums zijn mensen met een extra sensitiviteit voor energie en kunnen, door hun verbinding met het (spirituele) multiverseum, contact leggen met overleden dierbaren of andere geestelijke wezens. Een medium die heldervoelend, helderziend en helderwetend is krijgt dus op verschillende manieren een boodschap door. Het doorkrijgen van deze boodschappen komt doordat het online medium een open verbinding heeft met het multiverseum. Een ander woord hiervoor is channelling of kanaliseren. Door middel van channelling kunnen de heldere gaven van het online medium dus optimaal tot hun recht komen. Hierdoor is het mogelijk om een reading te doen die erg accuraat is. Kortom, een online medium zal je nooit teleurstellen!

Online mediums helpen jou met alles

Een online medium kan je helpen met allerlei verschillende levensproblemen. Dit kan zijn op het gebied van liefde, relaties, werk of geldzaken. Een online medium is er voor jou wanneer je even niet verder weet en een andere mening of advies nodig hebt. Door de open verbinding met het multiverseum zijn online mediums in staat om contact te leggen met geestelijke wezens die jou kunnen helpen met je problemen. Zij kunnen je bijvoorbeeld advies geven of een bepaalde situatie toelichten. Daarnaast kunnen online mediums ook contact leggen met overleden dierbaren. Dit kan erg fijn zijn wanneer je ze heel erg mist of vragen hebt waarop je geen antwoord weet. Een online medium kan de boodschap doorgeven die jij nodig hebt om weer verder te kunnen. Kortom, online mediums kunnen je helpen met alles wat je maar wilt! Neem dus snel contact op met een online medium om je problemen op te lossen.

Het leggen van lenormand kaarten

Sommige online mediums kunnen ook kaartleggingen doen, dit bijvoorbeeld met tarot en lenormand kaarten. Tarotkaarten zijn een manier om inzicht te krijgen in je leven en de situaties waarin je verkeert. Een tarot reading kan dan ook erg fijn zijn wanneer je advies nodig hebt of hulp zoekt bij het maken van bepaalde keuzes. Lenormand kaarten zijn een andere manier van kaartlegging. Deze kaarten kunnen ook inzicht geven in je leven, maar lenormand is een beetje anders dan tarot. Bij lenormand gaat het om concrete situaties in je leven, terwijl tarot meer een algemeen advies geeft. Lenormand kaarten bestaan dan ook uit 36 kaarten, die allemaal een bepaalde betekenis hebben. Een tarot reading of lenormand reading kan je erg fijn helpen wanneer je advies nodig hebt of even niet verder weet. Een online medium die deze kaarten legt, zal je nooit teleurstellen!

Kies voor een online reading die bij jou past

Er zijn dus verschillende soorten online readings die je kunt doen. Het is aan jou om te kiezen welke reading het beste bij jou past. Als je bijvoorbeeld snel advies nodig hebt, is een chat reading of telefonische reading misschien beter voor jou. Wanneer je minder snel een reading wilt, kun je kiezen voor een mail reading. Bij een mail reading legt het online medium de kaarten voor jou en schrijft hij of zij vervolgens alles uitgebreid voor je uit. Je krijgt dan dus een heel uitgebreid antwoord op je vraag, waardoor je alles rustig kunt nalezen en bekijken. Kortom, er zijn verschillende soorten readings die je kunt doen. Kies de reading die het beste bij jou past!

Kies een medium die bij jou past

Zoals nu duidelijk is zijn er verschillende mediums. Zo kan en medium heldervoelend, helderwetend, helderruikend of helderziend zijn. Door deze gaven zijn ook niet alle mediums in staat om dezelfde technieken toe te passen tijdens een consult.

Online staat bij ieder medium bij welke technieken er worden toegepast tijdens een consult. Zo kun je bivoorbeeld onderstaande situaties tegenkomen:

 • Lieve mensen, mijn naam is .. en ik help jou met ..
 • Jij en ik als medium, we gaan samen ..
 • Hallo lieve mensen, ik leg kaarten, enorme levenservaring, heldervoelendheid
 • Ik bied jou sjamanisme, mediumschap en coaching om..
 • Ik ben een heldervoelend medium, we gaan samen kijken naar de kern van je problemen om ..
 • Ik ben gespecialiseerd in relaties, astrologie, sterrenbeelden, kaartlegging ..
 • Ik kan jou helpen door astrologie, sterrenbeelden, kaartlegging, engelenkaarten
 • Ik ben gespecialiseerd in relatieduiding, persoonlijke groei, ascentiesymptomen
 • Hallo lieve mensen, ik lees verschillende soorten kaarten om ..
 • Ik heb jou met ascentiesymptomen en HSP hooggevoeligheid om ..
 • Ik ben lichtdrager, helderhorend en heldervoelend
 • Hallo lieve mensen, samen met mijn gidsen zorg ik ..
 • Bel me op NL .. als je ..
 • Ik ben een heldervoelend medium, ik geef ..
 • Ik gebruik tijdens een consult lenormand kaarten, mijn pendel helpt om ..
 • Ik ben een helderhorend en heldervoelend medium, en geef spiritueel coaching om ..

Op basis van deze informatie kun jij bepalen welke van de mediums online bij jou passen, zo kun jij een consult starten. Een medium en helderziende waarnemingen, een reading, chakrahealing of een andere vorm van advies nodig? Kijk snel op de website van Nieuwe Tijd!

Vragen die je kan stellen aan de mediums online

Aan een medium online kun je verschillende vragen stellen. Dit komt ook omdat de consulenten kunnen beschikken over verschillende gaven. Zo kun je in contact komen met:

 • een heldervoelend en horend medium
 • een heldervoelend medium en spiritueel coach
 • een heldervoelend en helderwetend medium
 • een heldervoelend, helderziend en helderwetend medium
 • een invoelend paragnost/medium, helderziende

Door de verschillende gaven is het zo dat je een helder en duidelijk advies zou kunne verwachten van een medium online. Zo kun je bijvoorbeeld samen tot de kern komen om inzicht te krijgen in een situatie. Ook zijn er mediums online waarbij de roots bij liefde/relaties liggen, zij kunnen dus helpen met relatie problemen. Ook voor inzicht in het verleden, heden en toekomst kun je bij een medium terecht. Wanneer je weer een klare kijk op een bepaalde situatie zou willen hebben en tot de kern van de problemen wil komen, dan kan een medium online jou helpen.

Vragen die je kan stellen aan een medium zijn

 • Wat is er aan de hand?
 • Waar ligt het probleem?
 • Hoe kom ik hieruit?
 • Wat moet ik doen?
 • Wat gaat er veranderen?

Een medium en spiritueel coach voor een luisterend oor

Ook voor een luisterend oor kun je terecht bij een medium online, spiritueel coach. Zij kunnen namelijk adviseren en je een spiegel voorhouden, waardoor je jezelf beter leert kennen. Zo zou het kunnen zijn dat er inzicht ontstaat in patronen die je vastzit of misschien wel een andere kijk op een situatie. Ook zou het zo kunnen zijn dat er inzicht ontstaat, door het krijgen van een luisterend oor, in je belemmeringen die jou tegenhouden om verder te komen in het leven. Verder kan een spiritueel coach ook helpen met het verwerken van emoties die nog steeds doorwerken. Wanneer je een open mind hebt en er klaar voor bent om inzicht te krijgen in bepaalde situaties, dan is een spiritueel coach online iets voor jou. Een luisterend oor en advies op maat is wat je kunt verwachten. Ook kunnen online mediums jou een luisterend oor bieden als je wil praten over situaties die zich voor hebben gedaan in de liefde/werk.

In contact komen met een medium online

Er zijn verschillende manieren waarop je in contact kan komen met een heldervoelend, helderwetend medium. Zo kun je chatten met een consulent om vragen over het verleden, heden en toekomst te stellen. Ook kun je via de e-mail in contact komen met een medium online. Wanneer jij toch liever telefonisch contact hebt, dan is dat ook mogelijk. Dit kost in NL 90 cpm. Voor NL, 90 CPM; 0909 0525.

Paragnost Eva
Beschikbaar
Paragnost Eva
Box: 24
Paragnoste, mijn werk doe ik van hart tot hart. Ik heb veel ervaring al sinds mijn vroege jeugd. Ik ben spiritueel aangelegd en doe diverse soorten kaartleggingen op ieder vlak.

Evees
Offline
Evees
Box: 03
Medium, Helderwetend, Ingevingen, Kaartleggingen Belconsulten, emailconsulten

Medium Layla
Offline
Medium Layla
Box: 05
Zit je met een probleem heb je een vraag waarbij je inzichten nodig hebt dan help ik je graag met mijn winty s (gidsen)surinaamsezigeunerwaarzegkaarten en de tarotkaarten en de pendel kan ik je duidelinkheid gevenoverhetveleden en het heden

Medium Kitty
Offline
Medium Kitty
Box: 06
Als ervaren Medium en Spiritueel Coach, help ik je met mijn heldervoelendheid, helderziendheid, Engelen-, Tarot- of Lenormand Kaartleggingen jóuw weg te vinden. 

Medium Laura
Offline
Medium Laura
Box: 07
Medium, Ik leg al meer dan 40 jaar de tarotkaarten en toen ik in de jaren tachtig ging magnetiseren specialiseerde ik mij vervolgens ook in Reiki.

Paragnost Bernadette
Offline
Paragnost Bernadette
Box: 08
Niet aangeleerd maar aangeboren. Hierdoor help ik je inzichten te krijgen waar je problemen en blokkades liggen. Waardoor je verder kunt in je leven om je doelen en wensen te bereiken.

Medium Arlette
Offline
Medium Arlette
Box: 10
Spiritueel Coach, HSP Coach, met jarenlange ervaring. Door goed te luisteren en in te voelen, geef ik je graag inzicht en advies op al je levensvragen. 

Medium Betty
Offline
Medium Betty
Box: 11
Energetische coaching, dating en liefdes advies, zzp consult, spiritual counseling. 

Oryn
Offline
Oryn
Box: 12
Ik ben geboren met een bijzondere gave, waar ik zeer dankbaar voor ben, ik kan u bijstaan in AL uw vraagstukken. Mijn gaven zijn; helderhorend, helderwetend en helderziend. Via mijn energie kom ik volledig in contact met uw energie en de mensen om u heen. Dit noemt men channelen. Met mijn pendel en kaarten kan ik u helpen bij het vinden van juiste antwoorden.

Medium Olivia
Offline
Medium Olivia
Box: 13
   Helderwetend & intuitief Medium narcisme & trauma expert (o.a.Toxische relaties) Coach en kaartlegster(Lenormand) zuiver antwoord

Medium Maria
Offline
Medium Maria
Box: 14
Medium, Heldenvoelend, helderziend, helderhorend. Geeft inzicht in zaken, relatie en al dat je bezig houd,op afstand  blokkades  weg halen  foto lezen. eigen praktijk massage. 

Medium Daniël
Offline
Medium Daniël
Box: 15
hoogsensitief medium , Helder ziend/voelend/wetend Orakel kaarten, Verbinding aardengelen  (Tweeling) Zielen relaties Narcistische relaties. Jezelf terug in balans krijgen. Geen vraag is mij te gek, Ik kan met een aantal woorden invoelen in je situatie, en samen met je kijken waar je kracht ligt en inzichten verschaffen.  Begeleiding om in je eigen kracht te komen en blijven. Luisterend oor 

Medium Margret
Offline
Medium Margret
Box: 16
Gespecialiseerd in ZielsLiefde ~ Medium, Kaartlegster en Sjamaan. Tweelingzielen ~ Spiritueel en Kundalini advies, dieren, totemdieren ~ Karma. de wet van aantrekking en loslaten.. U kunt voor meerdere thema's bij mij terecht. Ik helpt u graag duidelijkheid te vinden in uw vragen. Ik ben op dinsdagavond half 9, met mn Kaarten online, bij Facebook Paragnosten Chat. Liefs margret  

Valantino
Offline
Valantino
Box: 17
Heldervoelend, Pranic Healer, Crystal Healer, Psychotherapie, Coach, Spiritual Response Therapie (SRT), Pendelaar, Tarotist, Lenormand, Vedische Astrologie.

Medium Regina
Offline
Medium Regina
Box: 19
Medium, healer voor ziels-gesprekken

Anita
Offline
Anita
Box: 20
Ik ben helderziend en nummeroloog leg contact met overledenen. Ook lenormandkaartlegging

Paragnost Thea
Offline
Paragnost Thea
Box: 22
Heldervoelend ASCENSION Coach, Pendelen, Astrologie. Krachtig SOUL-HEALER op afstand voor Mens en Dier!!

Paragnost Marie
Offline
Paragnost Marie
Box: 23
Ik ben Marie ben helder voelend en helderhorend en door contact met mijn gidsen krijg ik al een beeld en dingen door van een bepaalde situatie, heb een heel sterke intuïtie.  Ik doe ook per maandlegging en jaarlegging 2024. Ik kan voor je pendelen, invoelen,Lenormand- Engelen- en inzichtkaarten voor je leggen. Ook voor verleden - heden en toekomst. Heb een luisterend oor en samen komen we er wel uit.

Elise
Offline
Elise
Box: 25
Medium, paragnoste, helderwetend, helderhorend en heldervoelend, healer en foto lezen.

Cleopatra
Offline
Cleopatra
Box: 26
Ik ben helderziende, heldervoelend, kaartlegster, relatie problemen, fotoreading, pendel.

Faroek
Offline
Faroek
Box: 28
Healer | Transformatie | Starseed Zielsliefde | Multi-Dimensionaal | LGBTQ+

Medium Marion
Offline
Medium Marion
Box: 29
 Medium/paragnost. Omdat ik geboren ben met een bijzondere gave, kan ik u duidelijk bijstaan in uw vraagstukken ......

Katja Charlotte
Offline
Katja Charlotte
Box: 31
Medium/helderziend/coach. Graag help ik jou helderheid te scheppen via gidsen, en levenservaring. Volg je hart

Medium Angie
Offline
Medium Angie
Box: 32
Angie: Heldervoelend, wetend en ziend topmedium en kaartlegster. Specialisatie alle vragen over de liefde, tweelingzielen en hoe meer geld te creëren. Indien gewenst blokkade healing voor liefde en geld op afstand mogelijk.

Linda
Offline
Linda
Box: 33
  Als spiritueel Coach begeleid ik jou graag met al je vragen op jouw levenspad. Liefde, werk, narcisme, tweelingzielen of een luisterend oor. Ben jij op zoek naar meer positieve motivatie?  Dan ben jij bij mij op de juiste plek.  Na een gesprek met mij heb jij meer inzichten en tools gekregen zodat jij weer met een frisse blik door het leven kan!

MariaLouise
Offline
MariaLouise
Box: 35
Complexe relaties/situaties • Helder voelend • Intuïtief Coach • HSP • Transformatieproces • Spirituele ontwikkeling • Angst • Stress

Spiritueel coach Sky
Offline
Spiritueel coach Sky
Box: 36
Ik ben gespecialiseerd: Narcistische relaties, Zielsconnecties, Transformatieprocessen, Persoonlijke blokkades, Kaartleggen, Pendelen

Medium Layla (2)
Offline
Medium Layla (2)
Box: 37
Helderwetend en voelend medium en Tarotkaartlegster ,Soulmate en relatiecoaching  ;Objektief advies en inzicht vanuit de akasha kroniek of het collectieve onderbewuste , live via de chat is ook  mogelijk;Ik  doe dit werk zo authentisch mogelijk  ,ik zeg alles wat ik zie en uw eigen vrij wil en actie is ook nog belangrijk ..

Lies
Offline
Lies
Box: 39
Welkom, heldervoelend, wetend medium: transformaties, relaties > gelijk waardigheid en bron her-inneringen, de weg naar binnen.

Medium Amy
Offline
Medium Amy
Box: 42
'To the point'  Helderwetend-heldervoelend.  Eerlijk en oprecht consult. Healing op afstand.

Medium Rosali
Offline
Medium Rosali
Box: 43
Foto Racool.com Ik ben een verbinder. Mijn gidsen ( waaronder Rosali ) zoeken contact met die van u om zo zuiver antwoord te kunnen geven op uw vragen.

Medium Corina
Offline
Medium Corina
Box: 46
Mediumschap, helder voelende, wetende, ziende, horende waarnemingen. Al  30  jaar een eigen praktijk: Oosterse massage techniek .....

Medium Diana
Offline
Medium Diana
Box: 50
Hallo lieve mensen  Ik ben Diana geboren met velen gaven ik ben medium paragnoste en kaartlegster sta ook in contact met mijn gidsen

Albert
Offline
Albert
Box: 04
Top Medium Albert. Helderziend Magnetiseur en Hypnotherapeut, leraar en examiner Hypnose. Als kind heb ik mijn heldeziende gave meegekregen. Toen al kreeg ik via mijn gids, zuivere informatie door, met precieze juistheid over mensen en situaties om mij heen. Als kind denk je nog dat iedereen deze gave heeft, maar dit is zo omdat het voor  jou heel normaal is, maar in mijn pubertijd merkte ik dat dit niet zo was. Op mijn 17e kwam ik mijn leermeeester tegen, ook een helderziend magnetiseur van hem heb ik een leerschool van bijna 30 jaar mogen ontvangen in het spirituele. Heel veel lessen in o.a esoterie, magnetisme, polariteit, rebirthing, de kabala en ga zo maar door heb ik onder de knie gekregen en ben ik meester over geworden. Toch blijf ik liever de leerling en meester in 1, omdat er altijd een verder is, om je bewust van te worden. Een aantal jaar geleden ben ik me gaan interesseren voor hypnose zoals de oude wijzen in Egypte dit deden.  Nu ben ik tevens gediplomeerd Master Hypnotherapeut, met diverse specialisaties, waaronder virtual maagband, stoppen met roken,kinderhypnose, blokkades oplossen ect ,samen met de clienten de wortel van het probleem eruit halen, dus niet snoeien zoals in de meeste tuintjes gebeurt. Het tuintje van je hart... Heeft u vragen over tweelingzielen, liefde, werk/ carrière financiën, verhuizen of heeft u een andere levensvraag? Stel ze gerust ik heb vaak alleen een naam of een vraag van u nodig.  Ook benieuwd naar wat het nieuwe jaar voor u in petto heeft? U bent van harte welkom voor een jaarlegging Uw feedback omtrent de kwaliteit van het consult is erg belangrijk, ik stel het erg op prijs om uw review te mogen ontvangen omdat uw ervaring hierover helderheid geeft. Alvast bedankt.

Spiritueel Coach Clarisa
Offline
Spiritueel Coach Clarisa
Box: 53
Medium, Liefdes&Relatieproblemen. Persoonlijke blokkades oplossen. Persoonlijke groei. Helderziend- en wetend. Lenormandkaarten. Vragen pendelen. Stress. Burn out.

Medium Carine
Offline
Medium Carine
Box: 56
coacing oplossingsgericht relatie deskundige helder wetend

Medium Jeanette
Offline
Medium Jeanette
Box: 58
Gespecialiseerd in relaties en complexe situaties. Erkend Medium. Bekend van TV. Eerlijk en direct.

Paragnost Marco
Offline
Paragnost Marco
Box: 61
Ik ben een helder wetend en voelend paragnost medium. Spiritueel coach. Narcisme, Blokkades, Angst en stress, psychische problemen. Afstemmen op deze tijd    

Medium Bhartie
Offline
Medium Bhartie
Box: 62
Alles over liefde en relatievragen.  Ook andere vragen zijn welkom. 

Michael
Offline
Michael
Box: 65
Medium, paragnost met veel ervaring Engelen, zielen. Voor verleden, heden en toekomst!

Paragnost Martie
Offline
Paragnost Martie
Box: 67
Ik ben Martie paragnost, trance medium en sjamaan heldervoelend en helderziend,  en helderwetend maak ook contact met overledenen lees foto's,en doe reading kaartlegging en coaching en werk zeker met de gitse boven en mijn eigen gidsen

Klanten Service Box
Offline
Klanten Service Box
Box: 70
Candy chocolate lollipop sesame snaps marshmallow sesame snaps macaroon oat cake lollipop. Jelly-o shortbread jelly-o icing liquorice pudding chocolate bar sugar plum chocolate. Pie oat cake cupcake candy biscuit.

Paragnost Lis
Offline
Paragnost Lis
Box: 52
Paragnost/ helderziend. gespecialiseerd in relatie problemen, coaching, kaartreading met de Lenormand kaarten en de Psychic Tarot. Advies op voeding.