E-consult

E-consult Nieuwetijd

E-consult. Heb je geen tijd of niet de mogelijkheid om te chatten? Komt bellen met een medium of paragnost ook niet uit! Dan heb je nog een andere mogelijkheid om met een consulent in contact te komen. Dit kan dan via een E-consult.

Wat is een E-consult

Een E-consult is het stellen van vragen aan een medium of paragnost via email en die stuurt jou binnen uiterlijk 2 dagen de antwoorden op. Deze antwoorden, kun je dan op je gemak lezen en net zo vaak als je wilt.

Wat kost een E-consult

Een e-mailconsult kost 25,-en alleen aan te vragen door aanschaffen van credits. We leggen je haarfijn uit hoe je dat kunt doen.

Hoe gaat een E-consult in zijn werk
  • Registreer je op Nieuwetijd. Dan kan rechts boven bij dit icoon Klant account Nieuwetijd
  • Schaf in je account, dat je nu hebt aangemaakt, credits aan voor 25,-
  • Kies een van de spiritueel consulenten uit die jouw vragen gaat beantwoorden
  • Klik bij de consulent op E-consult en nu kun je 2 vragen stellen en ook als je dat wilt gratis foto’s uploaden om mee te sturen
  • Binnen uiterlijk 2 dagen heb je uitgebreid antwoord in je account staan
Wat zijn de spelregels bij een E-consult

Je kunt 2 vragen stellen. Je hebt de mogelijkheid een foto mee te sturen. Dit is gratis. Vermeld bij het Emailconsult altijd je naam en je geboortedatum. Mocht je vragen willen stellen over een andere persoon dan jezelf. Ook dan graag de naam en de geboortedatum. Aan de hand van naam en leeftijd kunnen mediums en paragnosten heel goed invoelen.

Kies de desbetreffende consulent zorgvuldig uit. Kijk goed welke consulent het beste past bij de vragen waar je een antwoord op wilt hebben.

Elke medewerker heeft een eigen werkwijze. Vragen om toekomstvoorspellingen kan, maar weet ook, dat de weg er naartoe, ieder mens zelf de stappen voor moet zetten. Er wordt altijd iets van onszelf gevraagd als we iets verlangen of willen. Daarnaast kunnen we ook zelf keuzes maken. Dit betekent dat we zelf invloed hebben op waar we op een gegeven moment uitkomen.

Wanneer krijg je antwoord

Binnen maximaal 2 dagen heb je het antwoord in je mailbox. Nu kun je het op je gemak lezen, zo vaak als je wilt. Uitprinten kan ook. Dat is het voordeel van een Emailconsult!

Mocht je naar aanleiding van het E-consult nog vragen over hebben. Dan is er altijd de mogelijkheid de consulent nogmaals emailvragen te stellen of mee te chatten. Of je kiest een andere consulent uit. Dat kan uiteraard ook. Of je kiest ervoor een medium of paragnost van Nieuwe Tijd telefonisch te raadplegen.

Spiritueel coach Sky
Offline
Spiritueel coach Sky
Box: 36
 
Ik ben gespecialiseerd: Narcistische relaties, Zielsconnecties, Transformatieprocessen, Persoonlijke blokkades, Kaartleggen, Pendelen

Spiritueel Coach Clarisa
Offline
Spiritueel Coach Clarisa
Box: 53
  
Medium, Liefdes&Relatieproblemen. Persoonlijke blokkades oplossen. Persoonlijke groei. Helderziend- en wetend. Lenormandkaarten. Vragen pendelen. Stress. Burn out.