Nieuwe Tijd
Nieuwe Tijd mediums
Mediums consulenten

De mediums worden ingezet om contact te leggen tussen overleden familieleden en hun levende naasten. Zij zijn vaak de enige schakel tussen beide werelden en kunnen zo helpen bij het vinden van rust in een rouwproces. Maar wat doet een mediums consulent precies? En hoe kan je er zeker van zijn dat je met de juiste persoon te maken hebt? Hier vertellen we je alles over helderziend medium!

De mediums zijn vaak de enige schakel tussen overleden familieleden en hun levende naasten. Zij kunnen zo helpen bij het vinden van rust in een rouwproces. Maar wat doet een mediums consulent precies?

Een mediums consulent is iemand die contact legt met de geesten van dierbare overledenen. Dit doet hij of zij door middel van verschillende technieken, zoals het lezen van auras, chakra’s en energielijnen of het gebruik van tarotkaarten. Vaak worden betrouwbare mediums ook ingezet om antwoorden te geven op vragen over toekomst of leven na de dood. Dit kan ook doordat een top medium contact kan leggen met de spirituele werkeld en dus met een dierbare overledene. Zij kunnen vragen beantwoorden over bepaalde dingen omdat een top medium paragnost paranormale gaven hebben. Paranormaal begaafd zijn kan dus in verschillende vormen. Zo kan iemand helder wetend zijn, helder voelend zijn, maar ook een ervaren paragnost kan hoog sensitief zijn.

Ook kan een medium contact met overledenen maken. Een helder horend medium kan dan daadwerkelijk de boodschappen horen van een overledenen. Een heldervoelend en helderwetend medium krijgt de boodschappen voor van een overleden persoon en kan dit dan aan jou doorgeven. Ook wanneer dit slecht nieuws is zal een spiritueel adviseur dit aan jou doorgeven. Zij willen tenslotte mensen helpen, ook wanneer de waarheid pijnlijk kan zijn.

Bij een ervaren paragnost, een heldervoelend/helderwetend paragnost of medium kun jij terecht als jij antwoorden wil hebben op jouw levensvragen. Ook kun je een medium of paragnoste dingen vragen over liefde, werk, voor kaarten leggen of foto reading. Ook wanneer jij een luisterend oor nodig hebt en wil praten over liefdes problemen is het de moeite waard om in contact te komen met een medium paragnost.

Hoe kan je er zeker van zijn dat je met de juiste persoon te maken hebt?

Er zijn verschillende manieren waarop je erachter kan komen of je met een legitieme mediums consulent te maken hebt. Allereerst is het belangrijk om na te gaan of de persoon die je consulteert gediplomeerd is door een erkende organisatie.

Daarnaast kun je ook recensies lezen van andere mensen die dezelfde mediums consulent hebben bezocht. Als je twijfelt, is het altijd aan te raden om een gratis reading aan te vragen. Zo kun je zelf ervaren of de mediums consulent geschikt is om je verder te helpen.

Heldervoelend medium

Een heldervoelend medium is iemand die contact legt met de geesten van dierbare overledenen. Dit doet hij of zij door middel van verschillende technieken, zoals het lezen van auras, chakra’s en energielijnen of het gebruik van tarotkaarten. Vaak worden mediums ook ingezet om antwoorden te geven op vragen over toekomst of leven na de dood.

Omdat een heldervoelend medium verbonden is met de spirituele wereld, kan hij of zij antwoorden geven op vragen die je misschien hebt over je leven of over wat er na de dood gebeurt. Een heldervoelend medium is daarom een goede keuze als je op zoek bent naar rust in een rouwproces.

Het kan ook zijn dat een medium paragnost heldervoelend en wetend is, in dit geval voelt een medium en paragnoste iets aan, maar weten zij ook zeker dat iets daadwerkelijk zo is.

Wat doet een spiritueel coach?

Een spiritueel coach is iemand die je helpt om contact te leggen met je intuïtie. Dit doet hij of zij door middel van verschillende technieken, zoals het lezen van auras, chakra’s en energielijnen of het gebruik van tarotkaarten. Vaak worden top mediums ook ingezet om antwoorden te geven op vragen over toekomst of leven na de dood.

Omdat een spiritueel coach je helpt om contact te leggen met je intuïtie, kan hij of zij je helpen om keuzes te maken in je leven die in lijn zijn met wie je werkelijk bent. Een spiritueel coach is daarom een goede keuze als je op zoek bent naar meer bewustzijn in je leven.

Wat doet een helderziend medium?

Een helderziend medium is iemand die contact legt met de geesten van overledenen. Dit doet hij of zij door middel van verschillende technieken, zoals het lezen van auras, chakra’s en energielijnen of het gebruik van tarot kaarten. Vaak worden mediums ook ingezet om antwoorden te geven op vragen over toekomst of leven na de dood.

Omdat een heldervoelend medium in staat is om heldere beelden te zien van het leven na de dood, kan hij of zij je helpen om je rouwproces te verlichten. Daarnaast kan een helderziend medium ook antwoord geven op vragen over toekomstplannen of relaties.

Als je op zoek bent naar een heldervoelend medium, is het belangrijk om na te gaan of deze persoon gediplomeerd is door een erkende organisatie. Ook kun je ervoor kiezen om recensies van andere mensen te lezen die dezelfde helderziend medium hebben bezocht.

Heldervoelende medium

Een heldervoelende medium is iemand die je helpt om contact te leggen met je intuïtie. Dit doet hij of zij door middel van verschillende technieken, zoals het lezen van auras, chakra’s en energielijnen of het gebruik van tarot kaarten. Vaak wordt een heldervoelend medium ook ingezet om antwoorden te geven op vragen over toekomst of leven na de dood.

Omdat een heldervoelende medium je helpt om contact te leggen met je intuïtie, kan hij of zij je helpen om keuzes te maken in je leven die in lijn zijn met wie je werkelijk bent. Een heldervoelende medium is daarom een goede keuze als je op zoek bent naar meer bewustzijn in je leven.

Wat doet een paragnost?

Een ervaren paragnost is iemand die paranormale gaven heeft, zoals helderziendheid, helderhorendheid of heldervoelendheid. Vaak gebruikt een paragnoste deze gaven om antwoorden te geven op vragen over toekomst of leven na de dood.

Omdat een paragnoste in staat is om antwoorden te geven op vragen die je anders misschien niet zou weten, kan hij of zij je helpen om meer inzicht te krijgen in wat er gaat gebeuren in je leven. Daarnaast kan een paragnoste je ook helpen om je gaven te ontwikkelen.

Als je op zoek bent naar een paragnoste, is het belangrijk om na te gaan of deze persoon gediplomeerd is door een erkende organisatie. Ook kun je ervoor kiezen om recensies van andere mensen te lezen die dezelfde paragnoste hebben bezocht.

Op zoek naar een heldervoelend medium?

Heldervoelende mediums en coaches zijn gespecialiseerd in het geven van advies over toekomst, leven na de dood en relaties. Ze kunnen door middel van paranormale gaven contact leggen met overleden dierbaren of geesten, waardoor zij antwoorden kunnen geven op vragen die je anders misschien niet zou weten.

Door middel van hun gave kunnen ze je ook helpen om meer inzicht te krijgen in wat er gaat gebeuren in je leven. Als je op zoek bent naar bewustzijn en advies over toekomst, leven na de dood of relaties, dan zijn helderziend mediums en coaches een goede keuze.

Heldervoelend zijn herkennen

Heldervoelend zijn herkennen is lastig. Sommige mensen weten gewoon dat ze anders zijn dan anderen en voelen zich vaak verantwoordelijk voor de emoties en het welzijn van anderen. Ze weten ook vaak intuïtief wat de ander voelt of denkt. Als je het gevoel hebt dat je anders bent dan anderen, en dat je vaak in staat bent om de emoties van anderen te voelen, dan is het waarschijnlijk dat je een heldervoelend bent.

Heldervoelend zijn kan je helpen om beter inzicht te krijgen in jezelf en in de wereld om je heen. Het kan je ook helpen om meer compassie te voelen voor jezelf en anderen. Als je op zoek bent naar bewustzijn en inzicht, dan is heldervoelend zijn een goede keuze.

Wat zijn Lenormand kaarten?

Lenormand kaarten zijn een soort tarot kaarten die gebruikt worden om antwoord te geven op vragen over de toekomst. De kaarten zijn vernoemd naar Mlle. Lenormand, een Franse helderziende uit de 19e eeuw.

Lenormand kaarten worden vaak gebruikt om antwoord te geven op vragen over relaties, werk en geld. Omdat de lenormand kaarten een voorspellende kracht hebben, kunnen ze je helpen om je toekomst te voorspellen. Daarnaast kunnen ze je ook helpen om inzicht te krijgen in wat er gaat gebeuren in je leven.

Als je op zoek bent naar antwoorden op vragen over de toekomst, dan zijn Lenormand kaarten een goede keuze. Je kunt ze het beste leren door middel van een cursus of workshop. Daarnaast is het belangrijk om gebruik te maken van een goede kaartlegger die de kaarten voor je kan uitleggen.

Welke Lenormand kaarten bestaan er?

Er zijn een aantal verschillende soorten Lenormand kaarten. De bekendste zijn de 36 kaarten van het grote orakel, maar er zijn ook andere kaarten die je kunt gebruiken voor voorspellingen.

De 36 kaarten van het grote orakel bestaan uit 9 verschillende groepen, elk met 4 kaarten. Deze kaarten worden vaak gebruikt om antwoord te geven op vragen over relaties, werk en geld.

Er zijn ook andere kaarten die je kunt gebruiken voor voorspellingen. Deze kaarten zijn vernoemd naar de symbolen die erop staan. Je kunt bijvoorbeeld kaarten gebruiken die vernoemd zijn naar bloemen, dieren of sterren.

Als je op zoek bent naar antwoorden op vragen over de toekomst, dan zijn Lenormand kaarten een goede keuze. Je kunt ze het beste leren door middel van een cursus of workshop. Daarnaast is het belangrijk om gebruik te maken van een goede kaartlegger die de kaarten voor je kan uitleggen.

Heldervoelend kaartlegster

Een heldervoelende kaartlegster kan je helpen om meer inzicht te krijgen in wat er gaat gebeuren in je leven. Door middel van haar gave kan ze contact leggen met je gids of overleden dierbaren, waardoor ze antwoorden kan geven op vragen die je anders misschien niet zou weten.

Heldervoelende kaartlegsters hebben een speciale gave waarmee ze in staat zijn om de toekomst te voorspellen. Daarnaast kunnen ze je ook helpen om meer inzicht te krijgen in wat er gaat gebeuren in je leven. Als je op zoek bent naar antwoorden op vragen over de toekomst, dan is een heldervoelende kaartlegster een goede keuze.

Je kunt ze het beste leren door middel van een cursus of workshop. Daarnaast is het belangrijk om gebruik te maken van een goede kaartlegger die de kaarten voor je kan uitleggen.

Op zoek naar antwoorden op je levensvragen?

Antwoorden op levensvragen kun je vinden in verschillende bronnen. Sommige mensen zoeken hun antwoorden in de Bijbel, terwijl anderen hun antwoorden zoeken in de astrologie, lenormand kaarten of de tarot kaarten.

Als je op zoek bent naar antwoorden op vragen over je leven, dan kun je het beste een ervaren medium of paragnost raadplegen. Mediums en paragnosten zijn gespecialiseerd in het geven van antwoorden op vragen over toekomst, leven na de dood en relaties. Ook kun je ervoor kiezen om recensies van andere mensen te lezen die dezelfde paragnoste hebben bezocht.

Als je op zoek bent naar antwoorden op vragen over je leven, dan is het belangrijk om te weten dat iedereen zijn eigen weg moet gaan om tot deze antwoorden te komen. Het is belangrijk om je eigen innerlijke waarheid te vinden, en niet zomaar de mening van anderen te volgen. Zoek dus naar antwoorden die bij jou passen, en laat je niet door anderen beïnvloeden.

Contact met dierbare overledenen

Sommige mensen zoeken hun antwoorden in de overleden familieleden. Door middel van mediums of paragnosten kunnen ze contact leggen met deze overleden familieleden. Dit kan heel waardevol zijn, omdat je dan antwoorden kunt krijgen op vragen die je anders misschien niet zou weten.

Sommige mensen zoeken hun antwoorden in de overleden familieleden. Door middel van mediums of paragnosten kunnen ze contact leggen met deze overleden familieleden. Dit kan heel waardevol zijn, omdat je dan antwoorden kunt krijgen op vragen die je anders misschien niet zou weten.

Als je op zoek bent naar antwoorden op levensvragen, dan is het belangrijk om te weten dat mediums en paragnosten gespecialiseerd zijn in het geven van antwoorden op vragen over toekomst, leven na de dood en relaties. Ook kun je ervoor kiezen om recensies van andere mensen te lezen die dezelfde paragnost hebben bezocht.

Daarnaast is het belangrijk om een goede kaartlegger te raadplegen, die de kaarten voor je kan uitleggen. Zoek naar antwoorden die bij jou passen, en laat je niet door anderen beïnvloeden.

Een luisterend oor nodig?

Soms hebben we gewoon even een luisterend oor nodig. Iemand die naar ons luistert zonder ons te veroordelen of advies te geven. In sommige gevallen kan een ervaren medium of paragnost hierbij helpen. Zij hebben de gave om naar je te luisteren en je verhaal aan te horen zonder je direct advies te geven. Dit kan heel fijn zijn, omdat je dan de ruimte krijgt om alles even op je eigen tempo te vertellen.

Soms hebben we gewoon even een luisterend oor nodig. Iemand die naar ons luistert zonder ons te veroordelen of advies te geven. In sommige gevallen kan een ervaren medium of paragnost hierbij helpen. Zij hebben de gave om naar je te luisteren en je verhaal aan te horen zonder je direct advies te geven. Dit kan heel fijn zijn, omdat je dan de ruimte krijgt om alles even op je eigen tempo te vertellen.

Als je op zoek bent naar antwoorden op levensvragen, dan is het belangrijk om te weten dat mediums en paragnosten gespecialiseerd zijn in het geven van antwoorden op vragen over toekomst, leven na de dood en relaties. Ook kun je ervoor kiezen om recensies van andere mensen te lezen die dezelfde paragnoste hebben bezocht.

Medium paragnosten

Als je op zoek bent naar een goede medium paragnost, dan kun je het beste een online zoekservice gebruiken. Op deze websites kun je gemakkelijk en snel zoeken naar een geschikte medium paragnost.

Door middel van deze websites kun je ook direct contact leggen met mediums paragnosten, en hun recensies lezen. Sommige websites bieden ook een gratis consult aan, waardoor je alvast een idee krijgt van hoe de ervaren medium paragnost presteert.

Als je op zoek bent naar een goede medium paragnost, dan kun je het beste een online zoekservice gebruiken. Op deze websites kun je gemakkelijk en snel zoeken naar een geschikte medium paragnost. Door middel van deze websites kun je ook direct contact leggen met mediums paragnosten, en hun recensies lezen.

Sommige websites bieden ook een gratis consult aan, waardoor je alvast een idee krijgt van hoe de ervaren medium paragnost presteert.

Welke gaven heeft een medium paragnost?

Een ervaren medium paragnost kan verschillende gaven hebben. Zo kunnen zij bijvoorbeeld waarnemen, voelen of weten. Daarnaast kunnen mediums ook contact leggen met overleden familieleden, of de toekomst voorspellen.

Een ervaren medium paragnost kan verschillende gaven hebben. Zo kunnen zij bijvoorbeeld waarnemen, voelen of weten. Daarnaast kunnen mediums ook contact leggen met overleden familieleden, of de toekomst voorspellen.

Welke gaven zijn er eigenlijk?

Er zijn verschillende gaven die een ervaren medium paragnost kan hebben. Zo kunnen zij waarnemen, voelen of weten. Daarnaast kunnen mediums ook contact leggen met overleden familieleden, of de toekomst voorspellen.

Er zijn verschillende gaven die een ervaren medium paragnost kan hebben. Zo kunnen zij waarnemen, voelen of weten. Daarnaast kunnen mediums ook contact leggen met overleden familieleden, of de toekomst voorspellen.

Een ervaren medium paragnost kan ook gebruik maken van kaarten, waarmee zij de toekomst kunnen voorspellen. Daarnaast wordt er ook vaak gebruik gemaakt van tarotkaarten.

Wij zetten er een paar op een rijtje:

Mediemieke gaven – Mediamieke gaven zijn de gave om contact te leggen met overleden familieleden, of om informatie door te geven vanuit de andere wereld. Mediums en paragnosten hebben deze gave vaak al vanaf jonge leeftijd.

Sterke intuïtie – Naast hun mediamieke gave, hebben mediums en paragnosten ook vaak een sterke intuïtie. Dit betekent dat zij in staat zijn om snel te weten wat er gaande is, of wat de toekomst gaat brengen. Deze intuïtie komt vaak vanzelf, zonder dat zij er iets voor hoeven te doen.

Heldervoelende gave – Naast de mediamieke gave en de sterke intuïtie, hebben mediums en paragnosten vaak ook een heldervoelende gave. Dit betekent dat zij in staat zijn om contact te leggen met geesten of andere energieën. Soms kunnen zij ook voelen wat de ander denkt of voelt.

Helderziende gave – Een helderziende gave houdt in dat mediums en paragnosten in staat zijn om dingen te zien die anderen niet kunnen zien. Dit kan bijvoorbeeld gebeuren in dagdromen, of tijdens een trance. Soms kunnen mediums ook contact leggen met overleden familieleden of andere geesten.

Helder voelend – Een helder voelend medium of paragnoste is in staat om de gevoelens van anderen te voelen. Dit kan op verschillende manieren, zoals door het contact met de handen, of door het lezen van de aura. Soms kunnen zij ook voelen wat de ander denkt of voelt.

Helder horend – Een helder horend medium of paragnoste is in staat om geluiden te horen die anderen niet kunnen horen. Dit kan bijvoorbeeld gebeuren in dagdromen, of tijdens een trance. Soms kunnen mediums ook contact leggen met overleden familieleden of andere geesten.

Algemene gave – Sommige mediums en paragnosten hebben een algemene gave. Dit betekent dat zij in staat zijn om in alle situaties te helpen. Zij kunnen bijvoorbeeld mediumschap en paragnostisch consult geven, of readings verzorgen.

Helder wetend – Een helder wetend medium of paragnost is in staat om informatie door te geven over de toekomst. Soms weten zij ook wat er gaande is bij anderen, of wat er met hen gaat gebeuren.

Vele soorten mediums

Er zijn vele soorten mediums en paragnosten. Zo kan een medium paragnost verschillende gaven hebben, zoals hierboven beschreven. Daarnaast kunnen ook de gave om contact te leggen met overleden familieleden, of de toekomst voorspellen, verschillen per medium.

Ook kan een medium paragnost verschillende soorten readings verzorgen. Zo kan een medium paragnost bijvoorbeeld readings verzorgen over de toekomst, of readings over genezing. Sommige mediums paragnosten geven ook cursussen, of leggen kaarten. Zo kan iedereen hun eigen toekomst voorspellen!

Er zijn veel verschillende soorten mediums en paragnosten, elk met hun eigen unieke vaardigheden. Hier is een lijst van enkele van de meest voorkomende soorten:

Medium – Mediums zijn iemand die in staat zijn om contact te leggen met overleden familieleden, of andere geesten. Sommige ervaren mediums hebben ook een algemene gave, en kunnen in alle situaties helpen.

Helderziend medium – Helderziende mediums zien dingen die anderen niet kunnen zien. Dit kan bijvoorbeeld gebeuren in dagdromen, of tijdens een trance. Soms kunnen helderziende mediums ook contact leggen met overleden familieleden of andere geesten.

Helder voelend medium – Een helder voelend medium is in staat om de gevoelens van anderen te voelen. Dit kan op verschillende manieren, zoals door het contact met de handen, of door het lezen van de aura. Soms kunnen zij ook voelen wat de ander denkt of voelt.

Paragnost – Paragnosten zijn iemand die in staat zijn om de toekomst te voorspellen, of om informatie door te geven over de andere wereld. Sommige paragnosten hebben ook een algemene gave, en kunnen in alle situaties helpen.

Reiki master – Reiki is een Japanse energiebehandeling, die ervoor zorgt dat de energie weer in balans komt. Een reiki master of meester is iemand die in staat is om anderen Reiki te geven.

Spiritueel gids – Sommige mensen hebben baat bij een spiritueel gids. Dit is iemand die hen helpt om hun leven te leiden, of die hen advies geeft in moeilijke situaties. Sommige spirituele gidsen zijn ook in staat om informatie door te geven over de andere wereld.

Spirituele coach – Een spiritueel coach is iemand die anderen helpt om hun spiritualiteit te ontwikkelen. Sommige spirituele coaches zijn ook in staat om informatie door te geven over de andere wereld.

Healing medium – Healing mediums zijn iemand die in staat zijn om de energie weer in balans te brengen bij anderen. Soms doen zij dit door middel van Reiki, of door andere energiebehandelingen.

Helderwetend medium – Een helderwetend medium of paragnost is in staat om informatie door te geven over de toekomst, zonder dat er een vraag aan gesteld wordt. Dit kan op verschillende manieren, zoals door het lezen van tarotkaarten of andere oracles, of door het gebruik van foto’s of objecten.

Helderwetend paragnost – Een helderwetend paragnost is iemand die in staat is om de toekomst te voorspellen. Dit kan op verschillende manieren gebeuren, zoals door het lezen van tarotkaarten of andere oracles, of door het gebruik van foto’s of objecten.

Paragnost medium – Een paragnost medium is iemand die in staat is om contact te leggen met overleden familieleden, of andere geesten. Sommige paragnoste mediums hebben ook een algemene gave, en kunnen in alle situaties helpen.

Engelen kaartlegster – Engelen kaartlegsters zijn iemand die in staat zijn om informatie door te geven over de toekomst, of over andere onderwerpen. Engelen kaartlegsters gebruiken vaak tarot kaarten als hulpmiddel bij het voorspellen van de toekomst.

Intuïtief gesprekspartner – Intuïtieve gesprekspartners zijn iemand die in staat zijn om anderen te helpen bij het verhelderen van hun leven. Sommige intuïtieve gesprekspartners zijn ook in staat om informatie door te geven over de andere wereld.

Trance medium – Een trance medium is iemand die in staat zijn om in trance te geraken. Soms gebruiken zij dit om informatie door te geven over de andere wereld, of om contact te leggen met overleden familieleden of andere geesten.

Hulpmiddelen tijdens een consult met een spiritueel coach

Als mensen bellen met een medium of paragnost kan het ook zijn dat de spirituele coach gebruik maakt van diverse hulpmiddelen. In de omschrijving staat dan vaak ’tevens werk ik met..’, bijvoorbeeld tarot kaarten. Maar het kan ook zijn dat er staat ‘ik maak gebruik van foto reading om tot antwoorden te komen’. Een ander voorbeeld is ‘met zachtheid help ik jou met behulp van engelen kaarten’. Zo kun jij een weloverwogen beslissing maken met welke spirituele coach jij graag in gesprek wilt komen.

Een heldervoelend, helderwetend paragnost of medium kan bij de paranormale hulplijn nog meer attributen gebruiken om antwoorden te verkrijgen. Het kan bijvoorbeeld zo zijn dat een heldervoelend en helderwetend medium graag wil dat er eigendommen van iemand mee worden genomen om zo contact met overledenen te maken.

Naast dit kan een medium en paragnoste ook kaarten leggen die inzichten geven in een specifieke situatie of jouw persoonlijke ontwikkeling.

Wat is het verschil tussen heldervoelend en helderwetend?

Een heldervoelend medium of paragnost is in staat om informatie te ontvangen over de andere wereld, zonder dat er een vraag aan gesteld wordt. Een helderwetend medium of paragnost is in staat om de toekomst te voorspellen. Dit kan op verschillende manieren gebeuren, zoals door het lezen van tarotkaarten of andere oracles, of door het gebruik van foto’s of objecten.

In gesprek met een ervaren paragnost ?

Bel dan nu naar onze paragnoste hotline, en kies ervoor om direct in gesprek te gaan met een van onze ervaren mediums. Zij zullen u graag helpen bij alle vragen die u hebt over de andere wereld. U kunt ook kiezen voor een reading door middel van telefoon, chat of e-mail.

Als u behoefte hebt aan een spiritueel advies, dan is een ervaren medium of paragnost de juiste persoon om hiermee te praten. Ook als je voor complexe liefdesrelaties, relatie problemen, persoonlijke ontwikkeling of over een bepaalde situatie spirituele inzichten nodig hebt kun je in contact komen met een spiritueel adviseur. Er zijn verschillende soorten mediums en paragnosten, ieder met hun eigen specialiteit. Bijvoorbeeld een medium dat in staat is om informatie door te geven over de andere wereld, of een paragnost medium die in staat is om contact te leggen met overleden familieleden of andere geesten.

Hulp nodig met persoonlijke groei?

Een spiritueel coach kan u hierbij helpen. Zij zijn in staat om anderen te helpen hun spiritualiteit te ontwikkelen, of om hen in moeilijke situaties te begeleiden. Sommige spirituele coaches zijn ook in staat om informatie door te geven over de andere wereld.

Wilt u meer weten over het spirituele leven?

Dan is een cursus Spiritualiteit misschien iets voor u. In deze cursus leert u alles over het spirituele leven, en komt u alles te weten over de verschillende soorten mediums en paragnosten. Ook krijgt u handvatten om zelf een reading te doen.

Relatieproblemen of advies nodig?

Een relatie coach kan u hierbij helpen. Sommige relatie coaches zijn in staat om informatie door te geven over de andere wereld, of om contact te leggen met overleden familieleden of andere geesten. Een relatie coach kan u helpen bij alle vragen die u hebt over relaties. Als je met liefdes problemen zit dan kan de paranormale hulplijn jou duidelijke antwoorden geven.

Een relatie coach geeft advies, maar een relatie coach kan ook bemiddelen als dat nodig is. Een relatie coach is onafhankelijk en zal eerst naar beide verhalen luisteren en daarna krijg je advies op maat van de relatie coach.

Wilt u weten wat de toekomst brengt?

Dan is een paragnost medium de juiste persoon om hiermee te praten. Een paragnost medium kan in staat zijn om de toekomst te voorspellen, door het lezen van tarotkaarten of andere oracles, of door het gebruik van foto’s of objecten. Kom in contact met een heldervoelend medium en een intuïtief gesprekspartner zodat zij u kunnen verder helpen met uw vragen.

Spirituele coaching met een heldervoelend, helderwetend of helder ziend medium kan jou helpen met allerlei zaken. Ook wanneer jij met een overleden dierbare contact wilt laten leggen, eerlijk antwoord wilt op levensvragen of in contact wil komen met een ervaren kaartlegster kun jij een fijn gesprek aangaan met een medium paragnost.

Your perfectly optimized content goes here!

Clarisa
000193
  
Ik zie wat jij niet kan zien en wat jij nodig hebt aan antwoorden, die je nu zoekt. Bel me en ik geef je de meest zuivere antwoorden. Toekomstgericht op elk gebied waar jij met jezelf mee in de knoei zit.

Truthful Insights
000244
 
looking for real love reading? Or are you facing problems in your relationship or have doubts about your partner? Are you looking for very senior and beneficial advice & reading from an experienced person?

Ivon
000292
  
Spiritueel coach, gespecialiseerd in alle vragen over liefde en relaties, stress, kids. Persoonlijke groei - begeleiden bij transformatie. Bewustwording. Jou in je kracht zetten, terug naar je prachtige zelf. Leven vanuit je eigen bron.

Medium Arlette
000161
 
Spiritueel Coach, Heldervoelend, HSP Coach, met jarenlange ervaring. Door goed te luisteren, goed af te stemmen en in te voelen, geef ik je graag duidelijkheid en inzicht op al je levensvragen. 

Paragnost Martie
000149
  
Ik ben Martie paragnost, trance medium en sjamaan heldervoelend en helderziend, maak ook contact met overledene lees foto's, kaartleggen en pendelen!

Christel
000150
  
Heldervoelend en helderziend medium en relatiecoach.                          Ik help jou met antwoorden en inzichten geven op je vragen, zodat je weer vol vertrouwen verder kunt! Relaties, liefde, persoonlijke ontwikkeling, werk ....    

Medium Yvonne
000173
 
Helderziende wetend en voelend, contact met engelen, en ik geef je boodschappen die je in de toekomst verder helpen.

Jo An
000176
 
Sterk intuïtief empathisch aangelegd, heldervoelend, zien en horen. Zuiver en oprecht help ik met vragen over de liefde hier en nu!

Medium Angie
000178
 
Angie: Heldervoelend, wetend en ziend topmedium en kaartlegster. Specialisatie alle vragen over de liefde, tweelingzielen en hoe meer geld te creëren. Indien gewenst blokkade healing voor liefde en geld op afstand mogelijk.

Medium Layla (2)
000182
    
Helderwetend en voelend medium en kaartlegster ik ben al 40 jaar passioneel bezig met de Tarot en alle andere onderwerpen die tot het paranormale behoren ;contact met overledenen krijg ik eerder spontaan ik kan niet garanderen dat het altijd kan. Op gebied van soulmate connecties kan ik u veel vertellen en ik kan u helpen uw geluk te vinden in een soms chaotisch bestaan U krijgt veel advies en inzichten vanuit de akasha kroniek of het collectieve onderbewuste , live via de webcam chat is ook  mogelijk.Ik  doe dit werk zo duidelijk en concreet mogelijk  ,ik zeg alles wat ik zie en uw eigen vrij wil en actie is natuurlijk ook nog belangrijk ..of die dingen gaan gebeuren of niet als men enkel afwacht dan kan alles langer duren ,daarom is het advies zo belangrijk die u erbij krijgt ,als je verandering wilt dan moet je soms zelf veranderen en uw keuzes aanpassen .Vooral hoe we denken is zeer belangrijk ,onze gedachten hebben krachten! Positief blijven is de boodschap en blijf in u zelf geloven! Universele liefde en licht wens ik u toe ,tot op de chat?

Paragnost Lize
000190
 
Ik ben helderwetend, heldervoelend, helderhorend en helderruikend. Ik leg de tarot en kan een karakteranalyse geven dmv een fotoreading.

Paragnost Marco
000199
 
Ik ben een helder wetend en voelend paragnost medium. Na een paar korte vragen krijg ik inzicht in je situatie.     

Mandy
000218
  
Hallo, Mandy hier. Ik heb al van jongs af aan contact met het spirituele. Hier heb ik lang niks mee gedaan. Nadat ik zelf reiki kreeg. Daarna ben ik me open gaan stellen en er mee aan de slag gegaan. Ik heb me verdiept in kaart leggen en pendelen. Mensen aanvoelen kan ik erg goed. En dieren ook. Ik hoop dat ik jullie een beetje inzicht kan en mag geven. Tot snel, Liefs, Indy

Ben Ben
000227
 
Liefdes en carriere coach inclusief tijdslijnen

Bob
000238
   
Spiritueel bewustzijnscoach, paragnost en inspirator

Lou
000247
  
Heb een spirituele gave en heb veel ervaring sinds mijn jeugd.

Paragnost en Healer Kim
000248
  
*Intuïtief Tarot Card Reader* (Solar Flash/Shift/Ascention/5D) *Tarot for Life & Love *Tarot for Dogs *Coffee & Cards (quick morning readings) *Foto Healing

Natasja
000251
 
coach, heldervoelend en helderwetend. tarot/orakelkaart legster en Pendelaar.

Cher
000286
  
Ervaren helderziende. Ik voel personen en situaties aan en ik kan zien wat iemand denkt en voelt. Ik leg daarnaast ook Lenormand kaarten.

Merel
000291
  
Welkom mooie ziel, help je graag bij al je levensvragen met mijn spirituele gaven. Helderziend-wetend en voelend. Leg als je wilt de Lenormandkaarten. Pendelen en kan je een toekomstprognose geven.

Angelique
000303
  
Ben geboren medium-paragnost, helderziend ,weten , voelend.. contact met overledenen.. maar ook leg ik graag de kaarten voor u.

Valentino
000329
   
Heldervoelend, Pranic Healer, Crystal Healer, Psychotherapie, Coach, Spiritual Response Therapie (SRT), Pendelaar, Tarotist, Lenormand, Vedische Astrologie.

Victoria
000361
 
Ik ben proffesioneel in het invoelen op het gebied van liefde, werk, toekomst en financieel. Wilt u weten als het goed komt tussen u en uw geliefde? Veranderingen, angst en dromen? Dan kan ik je helpen met jouw situatie.

Delayha Nyari
000581
  
Welkom lief en bijzonder mens, al enige jaren werkzaam als maatschappelijk en spiritueel coach. Ik help jou graag verder wanneer je tegen situaties aanloopt waardoor je het zelf even niet meer ziet. Wanneer je met mijn in gesprek zal zijn zul je rust ervaren en neem ik in alle liefde en rust tijd voor u.

Ada
000585
 
Ik ben Ada ervaren oprechte kaartlegster,heldervoelend,helderwetend,toekomstvoorspellingen,levensvragen,helderziende,relatie en werk probleem

Sarah Kay
000592
 

Ingrid
000593
 
Spiritueel en Maatschappelijk Coach, Medium en Healer. Gespecialiseerd in persoonlijke, emotionele en spirituele ontwikkeling, narcistische relaties, tweelingzielen. Ik zet jou terug in jouw kracht zodat jij de mooiste versie van jezelf kunt worden vanuit jouw innerlijke bron.

Joys
000594
 

Cynthia
000595
 
Paragnost Cynthia. Hallo daar, ik ben jouw medium en kan ter allertijd terecht voor relatie problemen maar ook de liefde. Verder ben ik helderziend, het verwijderen van blokkades en ben spiritueel aangelegd. Paragnost en ook nog heldervoelend en neem ook graag een kijkje in de toekomst. Ik maak altijd gebruik van mijn gave om je van dienst te zijn. Voel je vrij.

Esther
000596
  
Geen vraag is te gek, mijn gidsen en ik helpen jou graag! 🥰 Ik ben helderziend en heb me gespecialiseerd in dromen en de verwerking van heftige emoties. There are no questions beyond the pale… my guides and I are here to help! ❤️ I am a psychic who has also specialised in dreams and transforming intense emotions.

Elvie
000597
   
Over Happyness Discreet, oprecht en betrouwbaar medium-paragnoste. Voorspel voor u de toekomst, contact overledenen, Liefde, relatie, geld, enz. Voor alle levensvragen. Ik ben er voor u!

Lisa
000598
  
Voor al je vragen op het gebied van relatie, liefde, werk en toekomst. Ik ben helderziende, hoog gevoelig, helder wetend en jouw spirituele life coach.

Anita 2
000599
 

Medium Betty
000600
  
Inzicht in wat er speelt en richting hoe het verder kan.

Marie
000601
 

Rachel 2
000602
 

Medium Luna
000603
 
Helder voelend, Helder wetend, Toekomstvoorspeller, Crystal healer, Coach.

Magnificent Soul
000604
 

Mirjam
000605
  

Medium Vani
000606
 
Ik help je liefdevol, eerlijk en open met alle vragen die je hebt. Dit kan gaan over de liefde, break up, carriere.. Geen vraag is me te gek of vreemd

Mike
000607
  
Ik ben er voor jou. Graag kijk ik voor je. Samen vinden we wat je nodig hebt om los te laten en of verder te gaan. Helderziend en heldervoelend.

Angelic Mysta
000608
 

Karolien
000609
 
Heldervoelend, lenormand en tarot kaartlegster

Dion
000610
 

Medium Sabrina
000611
 
Ik help jou de juiste keuzes te maken en inzichten te bieden in alle facetten in het leven. Tarot, orakel & heldervoelendheid helpen jou graag verder.

Margret
000612