Nieuwe Tijd
Nieuwe Tijd mediums
Beste mediums en paragnosten

Als jij graag antwoorden wilt op bepaalde levensvragen, of je wilt weten of je bepaalde beslissingen in een bepaalde situatie goed doet? Dan kun je in contact komen met het beste medium. Ook wanneer je spiritueel advies nodig hebt over je persoonlijke ontwikkeling, een relatie specialist, kun je terecht bij de beste mediums en paragnosten. Als je foto reading wilt laten uitvoeren kun je ook in contact komen met betrouwbare mediums. Ditzelfde geldt wanneer je een kaartlegging wil laten doen aan de hand van engelen kaarten, tarot kaarten of lenormand kaarten.

Onze beste mediums kunnen dingen aanvoelen, dingen zien, beelden en boodschappen doorkrijgen. Dit gebeurt door geestelijke entiteiten. Door contact met de hogere wereld en een krachtig inlevingsvermogen.

Vele consulenten kunnen geestelijke entiteiten ervaren, dit omdat zij beschikken over paranormale gaven. Vaak is het bij een zuiver medium zo dat ze deze gave al vanaf de geboorte hebben meegekregen en gedurende de jaren verder hebben ontwikkelt. Paranormale gaven wil zeggen dat iemand helderziend, hoog gevoelig, helderhorend is. Bij een medium paragnost kun je terecht voor horoscopen aanvragen, contact met overledenen, tarot leggingen of voor een toekomst voorspelling. Iedere paragnost heeft een eigen werkwijze en eigen gaven waardoor jij de keuze hebt uit een geschikt medium paragnost voor jou. Zo kun je terecht bij de beste mediums die bij jou passen.

De geestelijke wereld en hogere wezens kan nogal vaag klinken. Maar paranormaal begaafde mensen weten wat ze hier mee kunnen. Uiteindelijk zal jij door een medium paragnost tot nieuwe inzichten komen en de juiste beslissingen nemen in bepaalde situaties.

Wat kunnen de beste mediums en paragnosten?

Een zuiver medium kan beschikken over meerdere paranormale gaven. HEt kan zijn dat een top medium een reiki master is, helderziend, heldervoelend, helderwetend, helderruikend of helderhorend zijn. Door een sterk inlevingsvermogen kan een top medium antwoorden geven op jouw levensvragen. Ook kan een paragnost of medium een toekomst voorspelling doen zodat jij de juiste beslissing kan nemen. Dit wordt voor jou allemaal in begrijpbare informatie verteld, zodat jij hier verder mee kan.

Belangrijke vraagstukken kunnen worden beantwoord en een medium of paragnost kan aan toekomst voorspellingen komen. Hierbij is het belangrijk dat jij je op je gemak voelt bij een medium/paragnost, en daar zullen ze dan ook zeker voor zorgen. Een ervaren medium weet exact hoe hij of zij dat moet doen.

Het beste medium kan over verschillende paranormale gaven beschikken die ze al vanaf de geboorte mee hebben gekregen. Een top medium kan dus bijvoorbeeld een helderziende zijn.

Wat kan een helderziend medium?

Helderzienden vinden het fijn dat ze zowel mentaal als fysiek kunnen werken en contact kunnen maken met andere entiteiten, dit wordt channeling genoemd. Zij zien dingen die zullen gaan gebeuren en kunnen aan de hand daarvan een toekomst voorspelling doen.

De helderziende consulenten kunnen aan de hand van beelden boodschappen doorkrijgen. Bij helderzienden wordt er gesproken over een soort derde oog waarmee zij kunnen waarnemen. Degene in het consult kan deze beelden niet zien, maar de medium paragnost wel. Daardoor kunnen de beste consulenten jou nieuwe inzichten geven wat bij jou uiteindelijk zal werken tot verheldering van een situatie.

Het beste medium die heldervoelend is

Een ander soort vaardigheden is wanneer een paragnost of medium heldervoelend is. In dit geval kan de gewenste opluchting ontstaan door de consulenten die hoog gevoelig zijn. Dan kan een top medium dingen aanvoelen. Dit gaat verder dan een onderbuik gevoel, maar een goed medium paragnost weet gewoon dat iets zo is.

Mediums en paragnosten die heldervoelend zijn kunnen voor jou ook een relatie coach zijn. In dit geval kan een beste medium paragnost jou inzichten geven in jouw relatie. Zo kun je dingen vanuit een ander perspectief gaan zien en adviezen ontvangen.

Wat is een paragnost?

Naast het beste medium kun je ook in contact komen met goede paragnosten. Ook paragnosten kunnen helderziend, heldervoelend of helderwetend zijn. Het verschil tussen mediums en paragnosten is dat een krachtig medium kan communiceren met geesten en andere entiteiten, dit kan een paragnost niet.

Een paragnost kan tijdens een consult gebruik maken van diverse hulpmiddelen zodat jij antwoorden kan ontvangen op diverse levensvragen. Zo kan het zijn dat een helderziend paragnost tijdens een consult gebruik maakt van een kaartlegging. Dit met engelen kaarten, tarot kaarten of lenormand kaarten. Deze kaarten hebben een bepaalde betekenis en kunnen dingen zeggen over belangrijke vraagstukken in het leven. Zo kun je adviezen ontvangen over de juiste beslissing.

Ook kan er aanvullende informatie verkregen worden zodat jij antwoord krijgt op vragen door gebruik te maken van foto reading. Dit kan gaan over het verleden, het huidige tijdsbeeld of de toekomst. Goede paragnosten kunnen aan de hand van een foto heel veel zeggen over bepaalde dingen.

Hoe vind je betrouwbare mediums?

Online vind je heel veel betrouwbare mediums die allemaal beweren een hoog niveau te hebben. Maar de afgelopen jaren is wel gebleken dat er online ook onbetrouwbare mediums zijn. Het is belangrijk om de beste mediums uit te kiezen die niet zomaar praatjes verkopen.

Je kan dit eventueel testen. Je kan vragen naar een overleden persoon, de beste medium kan daarmee contact komen. Ook kan het zijn dat er geen contact kan worden gelegd, echte mediums en paragnosten zullen dit eerlijk toegeven. Maar over het algemeen kan een krachtig medium altijd contact contact leggen met overleden personen tijdens een gesprek.

Op verschillende vlakken zal een het beste medium paragnost jou antwoorden kunnen geven. Dat omdat ze met de hogere wereld contacten kunnen leggen.

Een telefonisch consult met de beste mediums en paragnosten

De beste medium is altijd bijzonder klantvriendelijk en zal er voor zorgen tijdens een gesprek dat jij je op je gemakt voelt. Het is belangrijk dat jij je op je gemakt voelt bij een medium os paragnost, zo kun je het beste een goed gesprek voeren. Daarbij moet je ook rekening houden met welk doel je een gesprek wil met een top medium. De keuze moet je maken tussen een paragnost die helderzienden zijn of juist heldervoelend, maar ook of iemand in staat is om een kaartlegging te doen. Als je namelijk een engelen kaartlegster wilt spreken, is het belangrijk dat je ook een medium kiest die dit kan. Ditzelfde geldt als je een medium wilt spreken die foto reading kan doen, dan moet je iemand kiezen die dit ook kan. Op medium websites als de Nieuwe Tijd heb je hier veel keus uit.

Online kun je de beste mediums overzichtelijk zien en spreken. Dit omdat je de beste medium online kan spreken, je hoeft dus niet op pad. Je kunt de mediums en paragnosten spreken die email consulten. Door de overzichtelijke website kun je direct zien welke consulenten actief zijn en zonder geografische beperkingen spreken. Dit kan voor een toekomst voorspelling, je persoonlijke horoscoop of voor een luisterend oor. Een telefonisch consult kun je de hele dag starten bij de beste mediums.

Op de overzichtelijke website kun je kiezen voor een ervaren medium die kaartlegster is of een reiki master op afstand. Zo heb je ook de keuze uit een medium paragnost met de paranormale gaven die jij nodig hebt tijdens een consult.

Paranormale consulten met een ervaren kaartlegster, een top medium die helderziend is of waarzeggers kan gedurende de hele dat tegen scherpe tarieven. Start een gesprek om een toekomst voorspelling te laten doen of stuur een e-mail om bijvoorbeeld foto reading uit te laten voeren.

Onze consulenten willen jou graag helpen om tot nieuwe inzichten te komen tijdens een telefonisch consult.

Clarisa
000193
  
Ik zie wat jij niet kan zien en wat jij nodig hebt aan antwoorden, die je nu zoekt. Bel me en ik geef je de meest zuivere antwoorden. Toekomstgericht op elk gebied waar jij met jezelf mee in de knoei zit.

Truthful Insights
000244
 
looking for real love reading? Or are you facing problems in your relationship or have doubts about your partner? Are you looking for very senior and beneficial advice & reading from an experienced person?

Ivon
000292
  
Spiritueel coach, gespecialiseerd in alle vragen over liefde en relaties, stress, kids. Persoonlijke groei - begeleiden bij transformatie. Bewustwording. Jou in je kracht zetten, terug naar je prachtige zelf. Leven vanuit je eigen bron.

Medium Arlette
000161
 
Spiritueel Coach, Heldervoelend, HSP Coach, met jarenlange ervaring. Door goed te luisteren, goed af te stemmen en in te voelen, geef ik je graag duidelijkheid en inzicht op al je levensvragen. 

Paragnost Martie
000149
  
Ik ben Martie paragnost, trance medium en sjamaan heldervoelend en helderziend, maak ook contact met overledene lees foto's, kaartleggen en pendelen!

Christel
000150
  
Heldervoelend en helderziend medium en relatiecoach.                          Ik help jou met antwoorden en inzichten geven op je vragen, zodat je weer vol vertrouwen verder kunt! Relaties, liefde, persoonlijke ontwikkeling, werk ....    

Medium Yvonne
000173
 
Helderziende wetend en voelend, contact met engelen, en ik geef je boodschappen die je in de toekomst verder helpen.

Jo An
000176
 
Sterk intuïtief empathisch aangelegd, heldervoelend, zien en horen. Zuiver en oprecht help ik met vragen over de liefde hier en nu!

Medium Angie
000178
 
Angie: Heldervoelend, wetend en ziend topmedium en kaartlegster. Specialisatie alle vragen over de liefde, tweelingzielen en hoe meer geld te creëren. Indien gewenst blokkade healing voor liefde en geld op afstand mogelijk.

Medium Layla (2)
000182
    
Helderwetend en voelend medium en kaartlegster ik ben al 40 jaar passioneel bezig met de Tarot en alle andere onderwerpen die tot het paranormale behoren ;contact met overledenen krijg ik eerder spontaan ik kan niet garanderen dat het altijd kan. Op gebied van soulmate connecties kan ik u veel vertellen en ik kan u helpen uw geluk te vinden in een soms chaotisch bestaan U krijgt veel advies en inzichten vanuit de akasha kroniek of het collectieve onderbewuste , live via de webcam chat is ook  mogelijk.Ik  doe dit werk zo duidelijk en concreet mogelijk  ,ik zeg alles wat ik zie en uw eigen vrij wil en actie is natuurlijk ook nog belangrijk ..of die dingen gaan gebeuren of niet als men enkel afwacht dan kan alles langer duren ,daarom is het advies zo belangrijk die u erbij krijgt ,als je verandering wilt dan moet je soms zelf veranderen en uw keuzes aanpassen .Vooral hoe we denken is zeer belangrijk ,onze gedachten hebben krachten! Positief blijven is de boodschap en blijf in u zelf geloven! Universele liefde en licht wens ik u toe ,tot op de chat?

Paragnost Lize
000190
 
Ik ben helderwetend, heldervoelend, helderhorend en helderruikend. Ik leg de tarot en kan een karakteranalyse geven dmv een fotoreading.

Paragnost Marco
000199
 
Ik ben een helder wetend en voelend paragnost medium. Na een paar korte vragen krijg ik inzicht in je situatie.     

Mandy
000218
  
Hallo, Mandy hier. Ik heb al van jongs af aan contact met het spirituele. Hier heb ik lang niks mee gedaan. Nadat ik zelf reiki kreeg. Daarna ben ik me open gaan stellen en er mee aan de slag gegaan. Ik heb me verdiept in kaart leggen en pendelen. Mensen aanvoelen kan ik erg goed. En dieren ook. Ik hoop dat ik jullie een beetje inzicht kan en mag geven. Tot snel, Liefs, Indy

Ben Ben
000227
 
Liefdes en carriere coach inclusief tijdslijnen

Bob
000238
   
Spiritueel bewustzijnscoach, paragnost en inspirator

Lou
000247
  
Heb een spirituele gave en heb veel ervaring sinds mijn jeugd.

Paragnost en Healer Kim
000248
  
*Intuïtief Tarot Card Reader* (Solar Flash/Shift/Ascention/5D) *Tarot for Life & Love *Tarot for Dogs *Coffee & Cards (quick morning readings) *Foto Healing

Natasja
000251
 
coach, heldervoelend en helderwetend. tarot/orakelkaart legster en Pendelaar.

Cher
000286
  
Ervaren helderziende. Ik voel personen en situaties aan en ik kan zien wat iemand denkt en voelt. Ik leg daarnaast ook Lenormand kaarten.

Merel
000291
  
Welkom mooie ziel, help je graag bij al je levensvragen met mijn spirituele gaven. Helderziend-wetend en voelend. Leg als je wilt de Lenormandkaarten. Pendelen en kan je een toekomstprognose geven.

Angelique
000303
  
Ben geboren medium-paragnost, helderziend ,weten , voelend.. contact met overledenen.. maar ook leg ik graag de kaarten voor u.

Valentino
000329
   
Heldervoelend, Pranic Healer, Crystal Healer, Psychotherapie, Coach, Spiritual Response Therapie (SRT), Pendelaar, Tarotist, Lenormand, Vedische Astrologie.

Victoria
000361
 
Ik ben proffesioneel in het invoelen op het gebied van liefde, werk, toekomst en financieel. Wilt u weten als het goed komt tussen u en uw geliefde? Veranderingen, angst en dromen? Dan kan ik je helpen met jouw situatie.

Delayha Nyari
000581
  
Welkom lief en bijzonder mens, al enige jaren werkzaam als maatschappelijk en spiritueel coach. Ik help jou graag verder wanneer je tegen situaties aanloopt waardoor je het zelf even niet meer ziet. Wanneer je met mijn in gesprek zal zijn zul je rust ervaren en neem ik in alle liefde en rust tijd voor u.

Ada
000585
 
Ik ben Ada ervaren oprechte kaartlegster,heldervoelend,helderwetend,toekomstvoorspellingen,levensvragen,helderziende,relatie en werk probleem

Sarah Kay
000592
 

Ingrid
000593
 
Spiritueel en Maatschappelijk Coach, Medium en Healer. Gespecialiseerd in persoonlijke, emotionele en spirituele ontwikkeling, narcistische relaties, tweelingzielen. Ik zet jou terug in jouw kracht zodat jij de mooiste versie van jezelf kunt worden vanuit jouw innerlijke bron.

Joys
000594
 

Cynthia
000595
 
Paragnost Cynthia. Hallo daar, ik ben jouw medium en kan ter allertijd terecht voor relatie problemen maar ook de liefde. Verder ben ik helderziend, het verwijderen van blokkades en ben spiritueel aangelegd. Paragnost en ook nog heldervoelend en neem ook graag een kijkje in de toekomst. Ik maak altijd gebruik van mijn gave om je van dienst te zijn. Voel je vrij.

Esther
000596
  
Geen vraag is te gek, mijn gidsen en ik helpen jou graag! 🥰 Ik ben helderziend en heb me gespecialiseerd in dromen en de verwerking van heftige emoties. There are no questions beyond the pale… my guides and I are here to help! ❤️ I am a psychic who has also specialised in dreams and transforming intense emotions.

Elvie
000597
   
Over Happyness Discreet, oprecht en betrouwbaar medium-paragnoste. Voorspel voor u de toekomst, contact overledenen, Liefde, relatie, geld, enz. Voor alle levensvragen. Ik ben er voor u!

Lisa
000598
  
Voor al je vragen op het gebied van relatie, liefde, werk en toekomst. Ik ben helderziende, hoog gevoelig, helder wetend en jouw spirituele life coach.

Anita 2
000599
 

Medium Betty
000600
  
Inzicht in wat er speelt en richting hoe het verder kan.

Marie
000601
 

Rachel 2
000602
 

Medium Luna
000603
 
Helder voelend, Helder wetend, Toekomstvoorspeller, Crystal healer, Coach.

Magnificent Soul
000604
 

Mirjam
000605
  

Medium Vani
000606
 
Ik help je liefdevol, eerlijk en open met alle vragen die je hebt. Dit kan gaan over de liefde, break up, carriere.. Geen vraag is me te gek of vreemd

Mike
000607
  
Ik ben er voor jou. Graag kijk ik voor je. Samen vinden we wat je nodig hebt om los te laten en of verder te gaan. Helderziend en heldervoelend.

Angelic Mysta
000608
 

Karolien
000609
 
Heldervoelend, lenormand en tarot kaartlegster

Dion
000610
 

Medium Sabrina
000611
 
Ik help jou de juiste keuzes te maken en inzichten te bieden in alle facetten in het leven. Tarot, orakel & heldervoelendheid helpen jou graag verder.

Margret
000612