?> Beste mediums en paragnosten - Nieuwe Tijd

Beste mediums en paragnosten

Als jij graag antwoorden wilt op bepaalde levensvragen, of je wilt weten of je bepaalde beslissingen in een bepaalde situatie goed doet? Dan kun je in contact komen met het beste medium. Ook wanneer je spiritueel advies nodig hebt over je persoonlijke ontwikkeling, een relatie specialist, kun je terecht bij de beste mediums en paragnosten. Als je foto reading wilt laten uitvoeren kun je ook in contact komen met betrouwbare mediums. Ditzelfde geldt wanneer je een kaartlegging wil laten doen aan de hand van engelen kaarten, tarot kaarten of lenormand kaarten.

Onze beste mediums kunnen dingen aanvoelen, dingen zien, beelden en boodschappen doorkrijgen. Dit gebeurt door geestelijke entiteiten. Door contact met de hogere wereld en een krachtig inlevingsvermogen.

Vele consulenten kunnen geestelijke entiteiten ervaren, dit omdat zij beschikken over paranormale gaven. Vaak is het bij een zuiver medium zo dat ze deze gave al vanaf de geboorte hebben meegekregen en gedurende de jaren verder hebben ontwikkelt. Paranormale gaven wil zeggen dat iemand helderziend, hoog gevoelig, helderhorend is. Bij een medium paragnost kun je terecht voor horoscopen aanvragen, contact met overledenen, tarot leggingen of voor een toekomst voorspelling. Iedere paragnost heeft een eigen werkwijze en eigen gaven waardoor jij de keuze hebt uit een geschikt medium paragnost voor jou. Zo kun je terecht bij de beste mediums die bij jou passen.

De geestelijke wereld en hogere wezens kan nogal vaag klinken. Maar paranormaal begaafde mensen weten wat ze hier mee kunnen. Uiteindelijk zal jij door een medium paragnost tot nieuwe inzichten komen en de juiste beslissingen nemen in bepaalde situaties.

Wat kunnen de beste mediums en paragnosten?

Een zuiver medium kan beschikken over meerdere paranormale gaven. HEt kan zijn dat een top medium een reiki master is, helderziend, heldervoelend, helderwetend, helderruikend of helderhorend zijn. Door een sterk inlevingsvermogen kan een top medium antwoorden geven op jouw levensvragen. Ook kan een paragnost of medium een toekomst voorspelling doen zodat jij de juiste beslissing kan nemen. Dit wordt voor jou allemaal in begrijpbare informatie verteld, zodat jij hier verder mee kan.

Belangrijke vraagstukken kunnen worden beantwoord en een medium of paragnost kan aan toekomst voorspellingen komen. Hierbij is het belangrijk dat jij je op je gemak voelt bij een medium/paragnost, en daar zullen ze dan ook zeker voor zorgen. Een ervaren medium weet exact hoe hij of zij dat moet doen.

Het beste medium kan over verschillende paranormale gaven beschikken die ze al vanaf de geboorte mee hebben gekregen. Een top medium kan dus bijvoorbeeld een helderziende zijn.

Wat kan een helderziend medium?

Helderzienden vinden het fijn dat ze zowel mentaal als fysiek kunnen werken en contact kunnen maken met andere entiteiten, dit wordt channeling genoemd. Zij zien dingen die zullen gaan gebeuren en kunnen aan de hand daarvan een toekomst voorspelling doen.

De helderziende consulenten kunnen aan de hand van beelden boodschappen doorkrijgen. Bij helderzienden wordt er gesproken over een soort derde oog waarmee zij kunnen waarnemen. Degene in het consult kan deze beelden niet zien, maar de medium paragnost wel. Daardoor kunnen de beste consulenten jou nieuwe inzichten geven wat bij jou uiteindelijk zal werken tot verheldering van een situatie.

Het beste medium die heldervoelend is

Een ander soort vaardigheden is wanneer een paragnost of medium heldervoelend is. In dit geval kan de gewenste opluchting ontstaan door de consulenten die hoog gevoelig zijn. Dan kan een top medium dingen aanvoelen. Dit gaat verder dan een onderbuik gevoel, maar een goed medium paragnost weet gewoon dat iets zo is.

Mediums en paragnosten die heldervoelend zijn kunnen voor jou ook een relatie coach zijn. In dit geval kan een beste medium paragnost jou inzichten geven in jouw relatie. Zo kun je dingen vanuit een ander perspectief gaan zien en adviezen ontvangen.

Wat is een paragnost?

Naast het beste medium kun je ook in contact komen met goede paragnosten. Ook paragnosten kunnen helderziend, heldervoelend of helderwetend zijn. Het verschil tussen mediums en paragnosten is dat een krachtig medium kan communiceren met geesten en andere entiteiten, dit kan een paragnost niet.

Een paragnost kan tijdens een consult gebruik maken van diverse hulpmiddelen zodat jij antwoorden kan ontvangen op diverse levensvragen. Zo kan het zijn dat een helderziend paragnost tijdens een consult gebruik maakt van een kaartlegging. Dit met engelen kaarten, tarot kaarten of lenormand kaarten. Deze kaarten hebben een bepaalde betekenis en kunnen dingen zeggen over belangrijke vraagstukken in het leven. Zo kun je adviezen ontvangen over de juiste beslissing.

Ook kan er aanvullende informatie verkregen worden zodat jij antwoord krijgt op vragen door gebruik te maken van foto reading. Dit kan gaan over het verleden, het huidige tijdsbeeld of de toekomst. Goede paragnosten kunnen aan de hand van een foto heel veel zeggen over bepaalde dingen.

Hoe vind je betrouwbare mediums?

Online vind je heel veel betrouwbare mediums die allemaal beweren een hoog niveau te hebben. Maar de afgelopen jaren is wel gebleken dat er online ook onbetrouwbare mediums zijn. Het is belangrijk om de beste mediums uit te kiezen die niet zomaar praatjes verkopen.

Je kan dit eventueel testen. Je kan vragen naar een overleden persoon, de beste medium kan daarmee contact komen. Ook kan het zijn dat er geen contact kan worden gelegd, echte mediums en paragnosten zullen dit eerlijk toegeven. Maar over het algemeen kan een krachtig medium altijd contact contact leggen met overleden personen tijdens een gesprek.

Op verschillende vlakken zal een het beste medium paragnost jou antwoorden kunnen geven. Dat omdat ze met de hogere wereld contacten kunnen leggen.

Een telefonisch consult met de beste mediums en paragnosten

De beste medium is altijd bijzonder klantvriendelijk en zal er voor zorgen tijdens een gesprek dat jij je op je gemakt voelt. Het is belangrijk dat jij je op je gemakt voelt bij een medium os paragnost, zo kun je het beste een goed gesprek voeren. Daarbij moet je ook rekening houden met welk doel je een gesprek wil met een top medium. De keuze moet je maken tussen een paragnost die helderzienden zijn of juist heldervoelend, maar ook of iemand in staat is om een kaartlegging te doen. Als je namelijk een engelen kaartlegster wilt spreken, is het belangrijk dat je ook een medium kiest die dit kan. Ditzelfde geldt als je een medium wilt spreken die foto reading kan doen, dan moet je iemand kiezen die dit ook kan. Op medium websites als de Nieuwe Tijd heb je hier veel keus uit.

Online kun je de beste mediums overzichtelijk zien en spreken. Dit omdat je de beste medium online kan spreken, je hoeft dus niet op pad. Je kunt de mediums en paragnosten spreken die email consulten. Door de overzichtelijke website kun je direct zien welke consulenten actief zijn en zonder geografische beperkingen spreken. Dit kan voor een toekomst voorspelling, je persoonlijke horoscoop of voor een luisterend oor. Een telefonisch consult kun je de hele dag starten bij de beste mediums.

Op de overzichtelijke website kun je kiezen voor een ervaren medium die kaartlegster is of een reiki master op afstand. Zo heb je ook de keuze uit een medium paragnost met de paranormale gaven die jij nodig hebt tijdens een consult.

Paranormale consulten met een ervaren kaartlegster, een top medium die helderziend is of waarzeggers kan gedurende de hele dat tegen scherpe tarieven. Start een gesprek om een toekomst voorspelling te laten doen of stuur een e-mail om bijvoorbeeld foto reading uit te laten voeren.

Onze consulenten willen jou graag helpen om tot nieuwe inzichten te komen tijdens een telefonisch consult.

Valentino
  
Boxnummer 000329
Valentino
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Heldervoelend, Pranic Healer, Crystal Healer, Psychotherapie, Coach, Spiritual Response Therapie (SRT), Pendelaar, Tarotist, Lenormand, Vedische Astrologie.
Medium Arlette
 
Boxnummer 000161
Medium Arlette
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Spiritueel Coach, Heldervoelend, HSP Coach, met jarenlange ervaring. Door goed te luisteren, goed af te stemmen en in te voelen, geef ik je graag duidelijkheid en inzicht op al je levensvragen. 
Relationship Expert
 
Boxnummer 000242
Relationship Expert
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
I enjoy reading about love, relationships, soul mates, living partners, cheating and affairs. I will help you with my spiritual and psychic abilities to guide and be in the divine kingdom to help you find the way your current life situations, obstacles, and challenges.
Manuela
  
Boxnummer 000530
Manuela
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben Manuela al 20 jaar werkzaam als paragnost en medium.
Cher
  
Boxnummer 000286
Cher
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ervaren helderziende. Ik voel personen en situaties aan en ik kan zien wat iemand denkt en voelt. Ik leg daarnaast ook Lenormand kaarten.
Delayha Nyari
  
Boxnummer 000241
Delayha Nyari
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ben Ben
 
Boxnummer 000227
Ben Ben
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Liefdes en carriere coach inclusief tijdslijnen
Clarisa
 
Boxnummer 000193
Clarisa
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik zie wat jij niet kan zien en wat jij nodig hebt aan antwoorden, die je nu zoekt. Bel me en ik geef je de meest zuivere antwoorden. Toekomstgericht op elk gebied waar jij met jezelf mee in de knoei zit.
Natasja
 
Boxnummer 000251
Natasja
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
coach, heldervoelend en helderwetend. tarot/orakelkaart legster en Pendelaar.
Linda
 
Boxnummer 000306
Linda
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
 Ik begeleid jou graag met al je vragen op jouw levenspad. Zit jij met vragen over, liefde, werk, narcisme, verslaving of heb jij behoefte aan een luisterend oor? Ben jij op zoek naar meer positieve motivatie?  Dan ben jij bij mij op de juiste plek. Ik stem af op jouw energie. Daarnaast gebruik ik Engelen kaarten, hierdoor krijg ik meer boodschappen door die ik met jou zal bespreken.
Willem
 
Boxnummer 000207
Willem
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Cassandra
   
Boxnummer 000172
Cassandra
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben helderziende, heldervoelend, kaartlegster, relatie problemen, fotoreading, pendel. Zwarte magie verbreken.
Angel Mary
 
Boxnummer 000220
Angel Mary
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Super Psychic
 
Boxnummer 000243
Super Psychic
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Love Guidance,Psychic Medium & Healing, Dating.. Deception, Marriage Special over POi. Career Rewind your Love Break Up  Love Relationship  Finance  Spiritual Readings  Soulmate  Cheating  Predictions.
Medium Angie
 
Boxnummer 000178
Medium Angie
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Angie: Heldervoelend, wetend en ziend topmedium en kaartlegster. Specialisatie alle vragen over de liefde, tweelingzielen en hoe meer geld te creëren. Indien gewenst blokkade healing voor liefde en geld op afstand mogelijk.
Test Box
 
Boxnummer 000203
Test Box
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Marshmallow soufflé chupa chups bear claw danish wafer. Pudding cake cupcake croissant cheesecake donut dragée. Cake brownie pudding dragée apple pie. Candy chocolate tiramisu cupcake danish bear claw. Chocolate jujubes brownie muffin pastry cake chupa chups. Marzipan sugar plum sesame snaps pudding powder marshmallow. Macaroon powder caramels powder cake chupa chups brownie candy sesame snaps. Tootsie roll chocolate cake fruitcake jelly beans marshmallow croissant topping sesame snaps jelly beans. Chocolate chocolate cake chupa chups gingerbread cake gummies croissant toffee. Dessert cake macaroon sugar plum jujubes. Liquorice jelly beans gummies icing shortbread cake pie sweet roll. Topping sugar plum dessert lemon drops jelly beans muffin lemon drops dessert jelly-o.
Baya
  
Boxnummer 000322
Baya
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Al vele jaren een topper op de bellijn. Helderziende waarnemingen, duidingen en toekomstvoorspellingen. Astrologische prognoses. Lenormandkaarten lezen tot in detail
Ingrid
  
Boxnummer 000277
Ingrid
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Medium Ingrid
Spiritueel coach Sky
 
Boxnummer 000181
Spiritueel coach Sky
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben gespecialiseerd: Narcistische relaties, Zielsconnecties, Transformatieprocessen, Persoonlijke blokkades, Kaartleggen, Pendelen
Quin
  
Boxnummer 000321
Quin
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Al vele jaren help ik mensen verder in het nemen van hindernissen die zich voordoen op hun levensweg. Buiten mijn gaven gebruik ik als belangrijkste tool de Lenormandkaarten
 Hope
 
Boxnummer 000471
Hope
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Welkom mijn naam is Hope Ik ben een krachtig, spiritueel, heldervoelend en ziend medium die werkt met de leormandkaarten indien gewenst. Gespecialiseerd op liefde/relatie, werk, tweelingzielen connectie en het  weghalen van blokkades.
Bob
   
Boxnummer 000238
Bob
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Spiritueel bewustzijnscoach, paragnost en inspirator
Christel
  
Boxnummer 000150
Christel
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Heldervoelend en helderziend medium en relatiecoach.                          Ik help jou met antwoorden en inzichten geven op je vragen, zodat je weer vol vertrouwen verder kunt! Relaties, liefde, persoonlijke ontwikkeling, werk ....    
Truthful Insights
 
Boxnummer 000244
Truthful Insights
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
looking for real love reading? Or are you facing problems in your relationship or have doubts about your partner? Are you looking for very senior and beneficial advice & reading from an experienced person?
Casandra
 
Boxnummer 000192
Casandra
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Met behulp van mijn gidsen en de kaarten help ik jou graag op je zoektocht naar inzichten.
Angel
 
Boxnummer 000140
Angel
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Heldervoelend medium. waarzegerskaarten, liefde, relatie, relatiebegeleiding, kinderen, werk en coaching,Surinaamse zigeunerkaarten ook te koop bij www.mediumplein.nl
Yvonne
  
Boxnummer 000292
Yvonne
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Spiritueel coach, gespecialiseerd in alle vragen over liefde en relaties, stress, kids. Persoonlijke groei - begeleiden bij transformatie. Bewustwording. Jou in je kracht zetten, terug naar je prachtige zelf. Leven vanuit je eigen bron.
Lou
  
Boxnummer 000247
Lou
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Heb een spirituele gave en heb veel ervaring sinds mijn jeugd.
Angelique
  
Boxnummer 000303
Angelique
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ben geboren medium-paragnost, helderziend ,weten , voelend.. contact met overledenen.. maar ook leg ik graag de kaarten voor u.
Merel
  
Boxnummer 000291
Merel
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Welkom mooie ziel, help je graag bij al je levensvragen met mijn spirituele gaven. Helderziend-wetend en voelend. Leg als je wilt de Lenormandkaarten. Pendelen en kan je een toekomstprognose geven.
Henk Jan
   
Boxnummer 000302
Henk Jan
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Jarenlange ervaring als spiritueel coach & Medium. Verhelderende consulten, inspirerend en altijd met de liefdevolle insteek om het beste resultaat voor jou te behalen.
Paragnost en Healer Kim
  
Boxnummer 000248
Paragnost en Healer Kim
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
*Intuïtief Tarot Card Reader* World News Updates (shift/5D/ascentie)/Liefde, Werk, Levensdoel, Toekomst.
Medium Florance
 
Boxnummer 000228
Medium Florance
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Hallo ik ben Medium Florance, Wat super fijn om je hier te mogen begroeten. Als paragnost (helderziend- en heldervoelend medium) doe ik ook winti gebeden en toekomstvoorspellingen voor je. Ik ben zeer accuraat en specifiek op het vlak van liefdes- en sociale relaties, werk, studie, gezondheid en alle overige kwesties die jouw huidige en toekomstige leven bepalen. Naast wat ik rechtstreeks doorkrijg (onder meer in beelden), maak Ik ook gebruik van kaarten ter ondersteuning van mijn buitenzintuiglijke waarnemingen, waardoor ik een samenhangender beeld krijg van de vraag en het antwoord. Maar ik ben ook gewoon een hele goede en vooral gezellige gesprekspartner! Ik heb zelf ook het een en ander meegemaakt en kan gewoon heel goed luisteren, maar vooral horen. Tot snel aan de chat of bel;) Groetjes, Florance
Medium Layla (2)
    
Boxnummer 000182
Medium Layla (2)
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Helderwetend en voelend medium en kaartlegster ik ben al 40 jaar passioneel bezig met de Tarot en alle andere onderwerpen die tot het paranormale behoren ;contact met overledenen krijg ik eerder spontaan ik kan niet garanderen dat het altijd kan. Op gebied van soulmate connecties kan ik u veel vertellen en ik kan u helpen uw geluk te vinden in een soms chaotisch bestaan U krijgt veel advies en inzichten vanuit de akasha kroniek of het collectieve onderbewuste , live via de webcam chat is ook  mogelijk.Ik  doe dit werk zo duidelijk en concreet mogelijk  ,ik zeg alles wat ik zie en uw eigen vrij wil en actie is natuurlijk ook nog belangrijk ..of die dingen gaan gebeuren of niet als men enkel afwacht dan kan alles langer duren ,daarom is het advies zo belangrijk die u erbij krijgt ,als je verandering wilt dan moet je soms zelf veranderen en uw keuzes aanpassen .Vooral hoe we denken is zeer belangrijk ,onze gedachten hebben krachten! Positief blijven is de boodschap en blijf in u zelf geloven! Universele liefde en licht wens ik u toe ,tot op de chat?
Amrita
 
Boxnummer 000340
Amrita
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Paragnost Marco
 
Boxnummer 000199
Paragnost Marco
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben een helder wetend en voelend paragnost medium. Na een paar korte vragen krijg ik inzicht in je situatie.     
Jo An
 
Boxnummer 000176
Jo An
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Sterk intuïtief empathisch aangelegd, heldervoelend, zien en horen. Zuiver en oprecht help ik met vragen over de liefde hier en nu!
Victoria
 
Boxnummer 000361
Victoria
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben proffesioneel in het invoelen op het gebied van liefde, werk, toekomst en financieel. Wilt u weten als het goed komt tussen u en uw geliefde? Veranderingen, angst en dromen? Dan kan ik je helpen met jouw situatie.
Mandy
  
Boxnummer 000218
Mandy
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Hallo, Mandy hier. Ik heb al van jongs af aan contact met het spirituele. Hier heb ik lang niks mee gedaan. Nadat ik zelf reiki kreeg. Daarna ben ik me open gaan stellen en er mee aan de slag gegaan. Ik heb me verdiept in kaart leggen en pendelen. Mensen aanvoelen kan ik erg goed. En dieren ook. Ik hoop dat ik jullie een beetje inzicht kan en mag geven. Tot snel, Liefs, Indy
Medium Yvonne
 
Boxnummer 000173
Medium Yvonne
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Helderziende wetend en voelend, contact met engelen, en ik geef je boodschappen die je in de toekomst verder helpen.