Goede paragnost

Je kunt een goede paragnost op een spirituele beurs opzoeken, maar tegenwoordig heb je ook de mogelijkheid om goede paragnosten online te spreken. De gesprekken online maken het voor jou makkelijker om op ieder gewenst moment contact te leggen. Zo kun je als jij behoefte hebt aan een gesprek over zaken die jou bezig houden direct bij een goede helderziende terecht.

Een goede paragnost zal jou direct kunnen helpen met een advies, nieuwe inzichten of de toekomst voorspellen. Zo hoef je niet dagen rond te lopen met de vragen die jij hebt, maar kun je direct contact leggen.

Onze consulenten zijn beschikbaar via de paranormale hulplijn. Voor zowel een luisterend oor, foto reading, lenormand kaarten leggen, een voorspelling of andere algemene vragen. Bij ons heb je de mogelijkheid om met goede paragnosten in contact te komen met verschillende paranormale gaven.

Wat zijn goede paragnosten?

Een goede paragnost kan boodschappen en tekens die zij vanaf andere entiteiten krijgen omzetten in woorden, zodat er tijdens een consult aan jou een boodschap kan worden doorgegeven. Het is zo dat een goede paragnost de dingen die zij waarnemen alleen mogen vertellen als zij er heel zeker van zijn dat dit de waarheid is. Betrouwbare paragnosten zullen jou daardoor ook nooit iets zeggen wat niet waar is. Zij zeggen niet wat jij wilt horen, maar daadwerkelijk de dingen die zij doorkrijgen zullen ze tijdens een gesprek vertellen.

Het kan ook zo zijn dat een goede betrouwbare paragnost helemaal niets door krijgt, dat kan heel goed. In dat gehad zal de paragnost dit ook eerlijk aan jou vertellen. Dit moet je dan ook begrijpen. Soms kan het zijn dat tijdens de consulten geen contact kan worden gemaakt.

Paranormale gaven van een spiritueel coach

Een goede paragnost kan één of meerdere gaves hebben, iemand met een paranormale gave noem je paranormaal begaafd. Tijdens een gesprek met een goede paragnost kun je over verschillende dingen praten. Dat kan zijn over overleden dierbaren, jouw relatie, geloof of andere mensen. Zo kom je meer te weten over het verleden, heden en de toekomst.

Een consult met een goede paragnost kan je als heel bijzonder ervaren, dit omdat je dan dingen weet die je vooraf nog niet wist. Zo kan een goede paragnost een situatie die vorige week plaats heeft gevonden verklaren, of jou raadplegen over wat er in de toekomst gaat gebeuren.

Een goede paragnost kan verschillende gaves hebben. Zo kan een paragnost helderziend zijn, helderhorend, heldervoelend of helderwetend. Helderziendheid dat helderzienden hebben wil zeggen dat zij andere dingen kunnen zien die ‘normale’ mensen niet kunnen zien. Dit kunnen beelden zijn die uit het verleden komen maar ook over de toekomst. Helderzienden kunnen jou dus helpen bij het voorspellen van de toekomst.

Wij willen jou graag aanraden om de juiste paragnost voor jou uit te kiezen voor een goed gesprek. Goede mediums en paragnosten kunnen jou het beste helpen als jij jezelf ook goed voelt. Kies daarom voor een goed medium of paragnost waarbij jij jezelf op je gemakt voelt.

Kies een goede energetisch therapeut die bij jou past

Je kunt een goede paragnost, energetisch therapeut, spiritueel coach of een medium kiezen op basis van de dingen waarover jij een gesprek zou willen hebben. Voor een toekomst voorspelling kun je het beste naar iemand toe die helderziend is. Met deze helderziende gave kunnen zij een voorspelling doen. Wil jij meer inzicht in bepaalde situaties, dan kun je kiezen voor een medium die ook kaartlegster is. Bijvoorbeeld lenormand kaarten, tarotkaarten of engelen kaarten.

Tijdens de reading kan een helderziend, heldervoelend of helderhorend medium jou raad, advies of nieuwe inzichten geven. Dit doordat zij contact kunnen maken met engelen, geesten en andere entiteiten.

Hoe herken je een goede paragnost?

Je wilt natuurlijk alleen maar goede ervaringen met een medium of paragnost. Maar er zijn ook helderziende mediums en paragnosten die met verkeerde bedoelingen een consult aangaan. Je moet ons dus geloven als we je zeggen dat je goed moet kijken naar welke medium of paragnost jij toe gaat voor een consult.

Allereerst kun je goed letten op het feit of een medium of paragnost jou persoonlijke vragen gaat stellen. Bijvoorbeeld dat ze jouw geboortedatum vragen, jouw adres of dat ze gaan opzoeken. Dan kun je merken dat een medium of paragnost niet de juiste paragnost is.

Ook kun je merken dat een paragnost de juiste paragnost is als zij dingen in details kunnen doorgeven aan jou. Consulenten die dit niet doen, en boodschappen alleen maar algemeen houden, zijn geen goede paragnosten.

Daarnaast is het heel goed om zo neutraal mogelijk een consult in te gaan. Er zijn namelijk ook mediums en paragnosten die aan zogenoemde ‘cold reading’ doen. Hierbij haalt de paragnost of medium informatie van jouw persoonlijke spullen.

Weet door deze dingen dat je moet oppassen bij een medium of paragnost. Blijf daarom altijd goed nadenken over met wie jij een consult maak en door die jij uitspraken over jouw verleden, heden of toekomst laat doen.

Lieve groet van de goede paragnosten van de Nieuwe Tijd

Een fijn gesprek met een medium of paragnost kun je bij de Nieuwe Tijd zeker voeren. Vele mensen hebben al hele goede ervaringen met onze mediums en paragnosten. Wil jij ook raad, advies of voorspellingen ontvangen van een helderziend, heldervoelend of helderwetend medium of paragnost? Start dan een consult met een van onze consulenten.

Tijdens de consulten kunnen onze mediums of paragnosten contact maken met engelen, doen aan foto reading, advies of inzicht geven over jouw relatie maar ook lenormand kaarten leggen voor inderdaad, het beste advies!

Kom snel met onze mediums en paragnosten in contact, zodat jij kan horen wat onze consulenten voor boodschappen voor jou hebben. Een consult met een helderziend of heldervoelend paragnost kan telefonisch, via de e mail of door te chatten. Hiervoor kun je een account aanmaken, credtis kopen en consulten starten.

Paragnost Eva
Beschikbaar
Paragnost Eva
Box: 24
Paragnoste, mijn werk doe ik van hart tot hart. Ik heb veel ervaring al sinds mijn vroege jeugd. Ik ben spiritueel aangelegd en doe diverse soorten kaartleggingen op ieder vlak.

Evees
Offline
Evees
Box: 03
Medium, Helderwetend, Ingevingen, Kaartleggingen Belconsulten, emailconsulten

Medium Layla
Offline
Medium Layla
Box: 05
Zit je met een probleem heb je een vraag waarbij je inzichten nodig hebt dan help ik je graag met mijn winty s (gidsen)surinaamsezigeunerwaarzegkaarten en de tarotkaarten en de pendel kan ik je duidelinkheid gevenoverhetveleden en het heden

Medium Kitty
Offline
Medium Kitty
Box: 06
Als ervaren Medium en Spiritueel Coach, help ik je met mijn heldervoelendheid, helderziendheid, Engelen-, Tarot- of Lenormand Kaartleggingen jóuw weg te vinden. 

Medium Laura
Offline
Medium Laura
Box: 07
Medium, Ik leg al meer dan 40 jaar de tarotkaarten en toen ik in de jaren tachtig ging magnetiseren specialiseerde ik mij vervolgens ook in Reiki.

Paragnost Bernadette
Offline
Paragnost Bernadette
Box: 08
Niet aangeleerd maar aangeboren. Hierdoor help ik je inzichten te krijgen waar je problemen en blokkades liggen. Waardoor je verder kunt in je leven om je doelen en wensen te bereiken.

Medium Arlette
Offline
Medium Arlette
Box: 10
Spiritueel Coach, HSP Coach, met jarenlange ervaring. Door goed te luisteren en in te voelen, geef ik je graag inzicht en advies op al je levensvragen. 

Medium Betty
Offline
Medium Betty
Box: 11
Energetische coaching, dating en liefdes advies, zzp consult, spiritual counseling. 

Oryn
Offline
Oryn
Box: 12
Ik ben geboren met een bijzondere gave, waar ik zeer dankbaar voor ben, ik kan u bijstaan in AL uw vraagstukken. Mijn gaven zijn; helderhorend, helderwetend en helderziend. Via mijn energie kom ik volledig in contact met uw energie en de mensen om u heen. Dit noemt men channelen. Met mijn pendel en kaarten kan ik u helpen bij het vinden van juiste antwoorden.

Medium Olivia
Offline
Medium Olivia
Box: 13
   Helderwetend & intuitief Medium narcisme & trauma expert (o.a.Toxische relaties) Coach en kaartlegster(Lenormand) zuiver antwoord

Medium Maria
Offline
Medium Maria
Box: 14
Medium, Heldenvoelend, helderziend, helderhorend. Geeft inzicht in zaken, relatie en al dat je bezig houd,op afstand  blokkades  weg halen  foto lezen. eigen praktijk massage. 

Medium Daniël
Offline
Medium Daniël
Box: 15
hoogsensitief medium , Helder ziend/voelend/wetend Orakel kaarten, Verbinding aardengelen  (Tweeling) Zielen relaties Narcistische relaties. Jezelf terug in balans krijgen. Geen vraag is mij te gek, Ik kan met een aantal woorden invoelen in je situatie, en samen met je kijken waar je kracht ligt en inzichten verschaffen.  Begeleiding om in je eigen kracht te komen en blijven. Luisterend oor 

Medium Margret
Offline
Medium Margret
Box: 16
Gespecialiseerd in ZielsLiefde ~ Medium, Kaartlegster en Sjamaan. Tweelingzielen ~ Spiritueel en Kundalini advies, dieren, totemdieren ~ Karma. de wet van aantrekking en loslaten.. U kunt voor meerdere thema's bij mij terecht. Ik helpt u graag duidelijkheid te vinden in uw vragen. Ik ben op dinsdagavond half 9, met mn Kaarten online, bij Facebook Paragnosten Chat. Liefs margret  

Valantino
Offline
Valantino
Box: 17
Heldervoelend, Pranic Healer, Crystal Healer, Psychotherapie, Coach, Spiritual Response Therapie (SRT), Pendelaar, Tarotist, Lenormand, Vedische Astrologie.

Medium Regina
Offline
Medium Regina
Box: 19
Medium, healer voor ziels-gesprekken

Anita
Offline
Anita
Box: 20
Ik ben helderziend en nummeroloog leg contact met overledenen. Ook lenormandkaartlegging

Paragnost Thea
Offline
Paragnost Thea
Box: 22
Heldervoelend ASCENSION Coach, Pendelen, Astrologie. Krachtig SOUL-HEALER op afstand voor Mens en Dier!!

Paragnost Marie
Offline
Paragnost Marie
Box: 23
Ik ben Marie ben helder voelend en helderhorend en door contact met mijn gidsen krijg ik al een beeld en dingen door van een bepaalde situatie, heb een heel sterke intuïtie.  Ik doe ook per maandlegging en jaarlegging 2024. Ik kan voor je pendelen, invoelen,Lenormand- Engelen- en inzichtkaarten voor je leggen. Ook voor verleden - heden en toekomst. Heb een luisterend oor en samen komen we er wel uit.

Elise
Offline
Elise
Box: 25
Medium, paragnoste, helderwetend, helderhorend en heldervoelend, healer en foto lezen.

Cleopatra
Offline
Cleopatra
Box: 26
Ik ben helderziende, heldervoelend, kaartlegster, relatie problemen, fotoreading, pendel.

Faroek
Offline
Faroek
Box: 28
Healer | Transformatie | Starseed Zielsliefde | Multi-Dimensionaal | LGBTQ+

Medium Marion
Offline
Medium Marion
Box: 29
 Medium/paragnost. Omdat ik geboren ben met een bijzondere gave, kan ik u duidelijk bijstaan in uw vraagstukken ......

Katja Charlotte
Offline
Katja Charlotte
Box: 31
Medium/helderziend/coach. Graag help ik jou helderheid te scheppen via gidsen, en levenservaring. Volg je hart

Medium Angie
Offline
Medium Angie
Box: 32
Angie: Heldervoelend, wetend en ziend topmedium en kaartlegster. Specialisatie alle vragen over de liefde, tweelingzielen en hoe meer geld te creëren. Indien gewenst blokkade healing voor liefde en geld op afstand mogelijk.

Linda
Offline
Linda
Box: 33
  Als spiritueel Coach begeleid ik jou graag met al je vragen op jouw levenspad. Liefde, werk, narcisme, tweelingzielen of een luisterend oor. Ben jij op zoek naar meer positieve motivatie?  Dan ben jij bij mij op de juiste plek.  Na een gesprek met mij heb jij meer inzichten en tools gekregen zodat jij weer met een frisse blik door het leven kan!

MariaLouise
Offline
MariaLouise
Box: 35
Complexe relaties/situaties • Helder voelend • Intuïtief Coach • HSP • Transformatieproces • Spirituele ontwikkeling • Angst • Stress

Spiritueel coach Sky
Offline
Spiritueel coach Sky
Box: 36
Ik ben gespecialiseerd: Narcistische relaties, Zielsconnecties, Transformatieprocessen, Persoonlijke blokkades, Kaartleggen, Pendelen

Medium Layla (2)
Offline
Medium Layla (2)
Box: 37
Helderwetend en voelend medium en Tarotkaartlegster ,Soulmate en relatiecoaching  ;Objektief advies en inzicht vanuit de akasha kroniek of het collectieve onderbewuste , live via de chat is ook  mogelijk;Ik  doe dit werk zo authentisch mogelijk  ,ik zeg alles wat ik zie en uw eigen vrij wil en actie is ook nog belangrijk ..

Lies
Offline
Lies
Box: 39
Welkom, heldervoelend, wetend medium: transformaties, relaties > gelijk waardigheid en bron her-inneringen, de weg naar binnen.

Medium Amy
Offline
Medium Amy
Box: 42
'To the point'  Helderwetend-heldervoelend.  Eerlijk en oprecht consult. Healing op afstand.

Medium Rosali
Offline
Medium Rosali
Box: 43
Foto Racool.com Ik ben een verbinder. Mijn gidsen ( waaronder Rosali ) zoeken contact met die van u om zo zuiver antwoord te kunnen geven op uw vragen.

Medium Corina
Offline
Medium Corina
Box: 46
Mediumschap, helder voelende, wetende, ziende, horende waarnemingen. Al  30  jaar een eigen praktijk: Oosterse massage techniek .....

Medium Diana
Offline
Medium Diana
Box: 50
Hallo lieve mensen  Ik ben Diana geboren met velen gaven ik ben medium paragnoste en kaartlegster sta ook in contact met mijn gidsen

Albert
Offline
Albert
Box: 04
Top Medium Albert. Helderziend Magnetiseur en Hypnotherapeut, leraar en examiner Hypnose. Als kind heb ik mijn heldeziende gave meegekregen. Toen al kreeg ik via mijn gids, zuivere informatie door, met precieze juistheid over mensen en situaties om mij heen. Als kind denk je nog dat iedereen deze gave heeft, maar dit is zo omdat het voor  jou heel normaal is, maar in mijn pubertijd merkte ik dat dit niet zo was. Op mijn 17e kwam ik mijn leermeeester tegen, ook een helderziend magnetiseur van hem heb ik een leerschool van bijna 30 jaar mogen ontvangen in het spirituele. Heel veel lessen in o.a esoterie, magnetisme, polariteit, rebirthing, de kabala en ga zo maar door heb ik onder de knie gekregen en ben ik meester over geworden. Toch blijf ik liever de leerling en meester in 1, omdat er altijd een verder is, om je bewust van te worden. Een aantal jaar geleden ben ik me gaan interesseren voor hypnose zoals de oude wijzen in Egypte dit deden.  Nu ben ik tevens gediplomeerd Master Hypnotherapeut, met diverse specialisaties, waaronder virtual maagband, stoppen met roken,kinderhypnose, blokkades oplossen ect ,samen met de clienten de wortel van het probleem eruit halen, dus niet snoeien zoals in de meeste tuintjes gebeurt. Het tuintje van je hart... Heeft u vragen over tweelingzielen, liefde, werk/ carrière financiën, verhuizen of heeft u een andere levensvraag? Stel ze gerust ik heb vaak alleen een naam of een vraag van u nodig.  Ook benieuwd naar wat het nieuwe jaar voor u in petto heeft? U bent van harte welkom voor een jaarlegging Uw feedback omtrent de kwaliteit van het consult is erg belangrijk, ik stel het erg op prijs om uw review te mogen ontvangen omdat uw ervaring hierover helderheid geeft. Alvast bedankt.

Spiritueel Coach Clarisa
Offline
Spiritueel Coach Clarisa
Box: 53
Medium, Liefdes&Relatieproblemen. Persoonlijke blokkades oplossen. Persoonlijke groei. Helderziend- en wetend. Lenormandkaarten. Vragen pendelen. Stress. Burn out.

Medium Carine
Offline
Medium Carine
Box: 56
coacing oplossingsgericht relatie deskundige helder wetend

Medium Jeanette
Offline
Medium Jeanette
Box: 58
Gespecialiseerd in relaties en complexe situaties. Erkend Medium. Bekend van TV. Eerlijk en direct.

Paragnost Marco
Offline
Paragnost Marco
Box: 61
Ik ben een helder wetend en voelend paragnost medium. Spiritueel coach. Narcisme, Blokkades, Angst en stress, psychische problemen. Afstemmen op deze tijd    

Medium Bhartie
Offline
Medium Bhartie
Box: 62
Alles over liefde en relatievragen.  Ook andere vragen zijn welkom. 

Michael
Offline
Michael
Box: 65
Medium, paragnost met veel ervaring Engelen, zielen. Voor verleden, heden en toekomst!

Paragnost Martie
Offline
Paragnost Martie
Box: 67
Ik ben Martie paragnost, trance medium en sjamaan heldervoelend en helderziend,  en helderwetend maak ook contact met overledenen lees foto's,en doe reading kaartlegging en coaching en werk zeker met de gitse boven en mijn eigen gidsen

Klanten Service Box
Offline
Klanten Service Box
Box: 70
Candy chocolate lollipop sesame snaps marshmallow sesame snaps macaroon oat cake lollipop. Jelly-o shortbread jelly-o icing liquorice pudding chocolate bar sugar plum chocolate. Pie oat cake cupcake candy biscuit.

Paragnost Lis
Offline
Paragnost Lis
Box: 52
Paragnost/ helderziend. gespecialiseerd in relatie problemen, coaching, kaartreading met de Lenormand kaarten en de Psychic Tarot. Advies op voeding.