Toekomst, liefde of werk advies nodig?
Een goed consult helpt.
Toekomst, liefde of werk advies nodig?
Een goed consult helpt.
Toekomst, liefde of werk advies nodig?
Een goed consult helpt.

Goede paragnost

Je kunt een goede paragnost op een spirituele beurs opzoeken, maar tegenwoordig heb je ook de mogelijkheid om goede paragnosten online te spreken. De gesprekken online maken het voor jou makkelijker om op ieder gewenst moment contact te leggen. Zo kun je als jij behoefte hebt aan een gesprek over zaken die jou bezig houden direct bij een goede helderziende terecht.

Een goede paragnost zal jou direct kunnen helpen met een advies, nieuwe inzichten of de toekomst voorspellen. Zo hoef je niet dagen rond te lopen met de vragen die jij hebt, maar kun je direct contact leggen.

Onze consulenten zijn beschikbaar via de paranormale hulplijn. Voor zowel een luisterend oor, foto reading, lenormand kaarten leggen, een voorspelling of andere algemene vragen. Bij ons heb je de mogelijkheid om met goede paragnosten in contact te komen met verschillende paranormale gaven.

Wat zijn goede paragnosten?

Een goede paragnost kan boodschappen en tekens die zij vanaf andere entiteiten krijgen omzetten in woorden, zodat er tijdens een consult aan jou een boodschap kan worden doorgegeven. Het is zo dat een goede paragnost de dingen die zij waarnemen alleen mogen vertellen als zij er heel zeker van zijn dat dit de waarheid is. Betrouwbare paragnosten zullen jou daardoor ook nooit iets zeggen wat niet waar is. Zij zeggen niet wat jij wilt horen, maar daadwerkelijk de dingen die zij doorkrijgen zullen ze tijdens een gesprek vertellen.

Het kan ook zo zijn dat een goede betrouwbare paragnost helemaal niets door krijgt, dat kan heel goed. In dat gehad zal de paragnost dit ook eerlijk aan jou vertellen. Dit moet je dan ook begrijpen. Soms kan het zijn dat tijdens de consulten geen contact kan worden gemaakt.

Paranormale gaven van een spiritueel coach

Een goede paragnost kan één of meerdere gaves hebben, iemand met een paranormale gave noem je paranormaal begaafd. Tijdens een gesprek met een goede paragnost kun je over verschillende dingen praten. Dat kan zijn over overleden dierbaren, jouw relatie, geloof of andere mensen. Zo kom je meer te weten over het verleden, heden en de toekomst.

Een consult met een goede paragnost kan je als heel bijzonder ervaren, dit omdat je dan dingen weet die je vooraf nog niet wist. Zo kan een goede paragnost een situatie die vorige week plaats heeft gevonden verklaren, of jou raadplegen over wat er in de toekomst gaat gebeuren.

Een goede paragnost kan verschillende gaves hebben. Zo kan een paragnost helderziend zijn, helderhorend, heldervoelend of helderwetend. Helderziendheid dat helderzienden hebben wil zeggen dat zij andere dingen kunnen zien die ‘normale’ mensen niet kunnen zien. Dit kunnen beelden zijn die uit het verleden komen maar ook over de toekomst. Helderzienden kunnen jou dus helpen bij het voorspellen van de toekomst.

Wij willen jou graag aanraden om de juiste paragnost voor jou uit te kiezen voor een goed gesprek. Goede mediums en paragnosten kunnen jou het beste helpen als jij jezelf ook goed voelt. Kies daarom voor een goed medium of paragnost waarbij jij jezelf op je gemakt voelt.

Kies een goede energetisch therapeut die bij jou past

Je kunt een goede paragnost, energetisch therapeut, spiritueel coach of een medium kiezen op basis van de dingen waarover jij een gesprek zou willen hebben. Voor een toekomst voorspelling kun je het beste naar iemand toe die helderziend is. Met deze helderziende gave kunnen zij een voorspelling doen. Wil jij meer inzicht in bepaalde situaties, dan kun je kiezen voor een medium die ook kaartlegster is. Bijvoorbeeld lenormand kaarten, tarotkaarten of engelen kaarten.

Tijdens de reading kan een helderziend, heldervoelend of helderhorend medium jou raad, advies of nieuwe inzichten geven. Dit doordat zij contact kunnen maken met engelen, geesten en andere entiteiten.

Hoe herken je een goede paragnost?

Je wilt natuurlijk alleen maar goede ervaringen met een medium of paragnost. Maar er zijn ook helderziende mediums en paragnosten die met verkeerde bedoelingen een consult aangaan. Je moet ons dus geloven als we je zeggen dat je goed moet kijken naar welke medium of paragnost jij toe gaat voor een consult.

Allereerst kun je goed letten op het feit of een medium of paragnost jou persoonlijke vragen gaat stellen. Bijvoorbeeld dat ze jouw geboortedatum vragen, jouw adres of dat ze gaan opzoeken. Dan kun je merken dat een medium of paragnost niet de juiste paragnost is.

Ook kun je merken dat een paragnost de juiste paragnost is als zij dingen in details kunnen doorgeven aan jou. Consulenten die dit niet doen, en boodschappen alleen maar algemeen houden, zijn geen goede paragnosten.

Daarnaast is het heel goed om zo neutraal mogelijk een consult in te gaan. Er zijn namelijk ook mediums en paragnosten die aan zogenoemde ‘cold reading’ doen. Hierbij haalt de paragnost of medium informatie van jouw persoonlijke spullen.

Weet door deze dingen dat je moet oppassen bij een medium of paragnost. Blijf daarom altijd goed nadenken over met wie jij een consult maak en door die jij uitspraken over jouw verleden, heden of toekomst laat doen.

Lieve groet van de goede paragnosten van de Nieuwe Tijd

Een fijn gesprek met een medium of paragnost kun je bij de Nieuwe Tijd zeker voeren. Vele mensen hebben al hele goede ervaringen met onze mediums en paragnosten. Wil jij ook raad, advies of voorspellingen ontvangen van een helderziend, heldervoelend of helderwetend medium of paragnost? Start dan een consult met een van onze consulenten.

Tijdens de consulten kunnen onze mediums of paragnosten contact maken met engelen, doen aan foto reading, advies of inzicht geven over jouw relatie maar ook lenormand kaarten leggen voor inderdaad, het beste advies!

Kom snel met onze mediums en paragnosten in contact, zodat jij kan horen wat onze consulenten voor boodschappen voor jou hebben. Een consult met een helderziend of heldervoelend paragnost kan telefonisch, via de e mail of door te chatten. Hiervoor kun je een account aanmaken, credtis kopen en consulten starten.