Medium online

Zit je met vragen over het dagelijks leven. Bijvoorbeeld liefde gerelateerde vragen, werk of relaties? Ben je toe aan een luisterend oor zodat je even je ei kwijt kan over jouw problemen? Of wil je simpelweg contact opnemen met dierbare overledenen of engelen? De meeste professionele online mediums kunnen jou hierbij helpen. Een helderwetend medium kan een reading geven en jou voorzien van antwoorden op de vragen die jij hebt.

Online kun jij in contact komen met mediums met verschillende gaven die jou tot nieuwe inzichten kunnen leiden. Benieuwd met wie jij in contact kan komen? Lees dan verder.

Een medium met spirituele gaven

Een medium is spiritueel begaafd en kan op die manier spirituele inzichten en spirituele coaching bieden. Een spiritueel adviseur kan met bijvoorbeeld de heldervoelende gave contact maken met een dierbare overledene of jou begeleiden in complexe liefdesrelaties. De paranormale waarnemingen kunnen door een top medium vertaald woorden naar begrijpelijke woorden zodat jij op bepaalde onderwerpen de antwoorden krijgt die je nodig hebt.

Het is ook mogelijk om door een liefdevolle heldervoelende kaartlegster Lenormand kaarten te laten leggen en aan de hand van de Lenormand kaarten antwoorden en inzichten te krijgen op vragen over de liefde, werk of geldzaken. Ook zo krijg je een eerlijk advies op verschillende aspecten.

Professionele online mediums hebben een ruime ervaring en geven je graag een antwoord op je vraag. Heb je het gevoel dat je in de knoop zit of dat er iets niet klopt, dan is het zeker de moeite waard om een reading te laten doen door een online medium. Zo kom je weer een stap verder in jouw zoektocht naar antwoorden en inzichten.

Hoe kom je in contact met een online medium?

Je kunt in contact komen met een online medium door middel van de website of de telefoon. Veel betrouwbare mediums hebben ook een eigen website, waarop je hun tarieven en diensten kunt bekijken. Sommige mediums geven ook readings per telefoon of chat. Er is dus altijd wel een manier om in contact te komen met een ervaren medium dat bij jou past.

Online mediums zijn meestal erg goed in het geven van antwoorden op vragen en het oplossen van problemen. Ze hebben vaak een brede kijk op de situatie hierdoor bieden zij een luisterend oor en kunnen je hierdoor goed adviseren. Daarnaast zijn mediums ook in staat om contact te leggen met overledenen of engelen. Dit kan erg prettig en helend zijn, vooral als je vastzit in een lastige situatie.

Hoe maakt een ervaren medium paranost contact ?

Een medium paranost maakt contact door middel van beelden, gedachten, gevoelens of stemmen. Dit kan variëren per ervaren medium paragnost. De ene medium paragnost is in staat om visuele informatie te ontvangen, de andere medium paragnost krijgt juist informatie door middel van gedachten of gevoelens. Het is dus erg belangrijk dat je goed kijkt naar de specialiteiten van het medium paragnost dat je wilt raadplegen.

Als je paranormale problemen hebt, is het aan te raden om in contact te komen met een online medium paragnost. Deze kan je vaak helpen met het oplossen van je problemen of geeft je antwoorden op je vragen. Daarnaast is het ook altijd fijn om een luisterend oor te hebben, wat een medium paragnost je biedt. Je kunt gemakkelijk in contact komen met een online medium paragnost door middel van de website of de telefoon. Zoek dus nu het medium dat bij jou past en laat je helpen!

Paranormale hulplijn nodig?

Dit is een telefoonlijn die gespecialiseerd is in paranormale genezing. Zij bieden een luisterend oor en begeleiding aan mensen met vragen of problemen op het gebied van de paranormale wereld. Naast online mediums kun je ook terecht voor healing, lenormand kaarten, tarot readings, astrologie en meer.

Alle online mediums op de website zijn gecertificeerd en hebben een lange ervaring in de paranormale wereld. Ben je benieuwd naar jouw toekomst of wil je gewoon wat meer inzicht in je leven? Probeer eens te bellen naar een paranormale hulplijn.

Een helderziende, medium en paragnost

Er zit verschil tussen een helderziende, medium en paragnost.

  • Helderziende – Een helderziende kan dingen zien die anderen niet kunnen zien. Zij kunnen contact maken met overledenen, engelen en andere spirituele wezens.
  • Medium – Een medium is in staat om te communiceren met overledenen, engelen, geesten en andere spirituele wezens. Zij kunnen ook informatie doorgeven over de toekomst.
  • Paragnost – Een ervaren paragnost kan voorspellingen doen over de toekomst en kan contact leggen met overledenen.

Omdat tegenwoordig een medium online werkt kunnen zij als doorgeefluik fungeren tussen jou en de andere wereld. Zo hoef je niet persé naar een medium te gaan, maar kan het medium jou online helpen of ook bij jou thuis komen. Dit bespaart je weer een hoop tijd en moeite. Er zijn mediums die overal ter wereld werken, dus er is altijd wel een medium bij jou in de buurt.

Heb je last van negatieve energieën?

Als je het gevoel hebt dat je niet alleen bent of dat er iets in je huis is, dan kan het zijn dat je last hebt van negatieve energieën. Deze energieën kunnen afkomstig zijn van overledenen, geesten of andere spirituele wezens.

Het kan ook zijn dat je last hebt van een vloek of dat je huis wordt bezocht door ongewenste geesten. In zo’n geval is het verstandig om een paragnost of medium te raadplegen. Zij kunnen de energieën verwijderen of neutraliseren en je huis weer veilig maken.

Heb je een vraag?

Als je een vraag hebt, dan kun je altijd contact opnemen met een medium. Zij zullen jou graag helpen met antwoorden op al je vragen. Je kunt ook een reading of consult boeken. Dit is vaak voordeliger dan een privégesprek. Je kunt ook gratis readings doen op de website van het medium. Zo kun je rustig uitzoeken of een medium iets voor je is.

Mediums zijn gespecialiseerd in het geven van readings en antwoorden te geven op vragen. Dit kan bijvoorbeeld gaan over de liefde, werk of relaties. Ook kun je terecht voor paranormale genezing, healing, tarot readings, astrologie en meer.

Heldervoelend en helderwetend medium

Wanneer een medium online heldervoelend helderwetend is, kan degene aanvoelen op basis van gevoel hoe situaties zullen gaan verlopen. Een heldervoelend helderwetend medium kan ook een luisterend oor bieden als jij hier behoefte aan hebt.

Als je contact opneemt met een medium online kan jij tot de kern komen van jout problemen. Het kan er voor zorgen dat jij weer een klare kijk op het leven krijgt. De heldervoelend helderwetend medium zal een duidelijk en helder advies meegeven.

Helderhorend en heldervoelend medium

Een helderhorend en heldervoelend medium voelt bepaalde dingen aan, maar kan ook iets van iemand horen. Als er iemand is die jou een boodschap wilt geven kan een helderhorend en heldervoelend medium jou dat geven.

Tegenwoordig heb je online mediums en hoef je dus niet eens de deur uit voor een reading. Gebruik de zoekmachine om een heldervoelend helderwetend medium te vinden en kijk vooral goed naar de reviews. Een helderhorend medium kan geluiden, melodieën of boodschappen doorkrijgen in de vorm van woorden.

Helderwetend en helderziend medium

Als een online medium een helderwetend medium is houdt dat in dat degene boodschappen ontvangt in beelden, gevoel of woorden. Wanneer de medium ook helderziend medium is zal de medium ook beelden met boodschappen ontvangen met belangrijke informatie.

Heldervoelend helderwetend mediums

Heldervoelend helderwetend mediums zijn erg gewild, omdat ze veel informatie doorgeven over de toekomst. Heb je een vraag of wil je gewoon meer weten over jezelf? Dan is het verstandig om een heldervoelend helderwetend medium te raadplegen.

Door het invoelend vermogen van een heldervoelend en helderwetend medium kunnen levensvragen, verleden, heden of toekomstige zaken worden voorspelt.

Ook kun je een consult hebben met een heldervoelend kaartlegster. Die lees verschillende soorten kaarten, bijvoorbeeld tarot kaarten rune, engelenkaarten of lenormand kaarten.

Tarot kaarten en Lenormand kaarten

Een medium online kan ook tarot kaarten of Lenormand kaarten leggen. Deze kaarten kunnen veel vertellen over de situatie waar je in zit. Ook kunnen de tarot of Lenormand kaarten antwoord geven op vragen die je hebt. Het is verstandig om een medium te raadplegen die gespecialiseerd is in het leggen van tarot- of Lenormand kaarten.

Bij tarot kaarten gaat het vaak over het ‘hoe’ en ‘waarom’. Lenormand kaarten gaan meer over alledaagse situaties, problemen en levensvragen. Lenormand kaarten gaan over gebeurtenissen zoals ze zijn. Tarot kaarten geeft daar in tegen een beeld waarom iets zo gebeurt.

Kies je liever voor gewone reading, ook dat kan!

Een gewone reading is een reading zonder kaarten. In deze reading kan het heldervoelend medium alleen luisteren en aanvoelen wat er speelt. Je kunt ook kiezen voor een persoonlijke reading, waarbij het heldervoelend medium rechtstreeks met jou in gesprek gaat. Je kunt ook een reading boeken voor een groep mensen.

Lenormandkaarten begeleiden een medium of paragnost tijdens een consult. Door een spiritueel gids komen er zo antwoorden en nieuwe inzichten. Dit kan ook over iets dat jou negatief bezighoudt.

Ook engelenkaarten beantwoord vragen die jij hebt. Door de paranormale gaven kom je zo tot nieuwe inzichten met behulp van de mental coach.

Spiritueel coach

Een medium online kan ook een spirituele coach zijn. Als je last hebt van negatieve energieën, dan kan een spiritueel coach je hierbij helpen. Ook kan een spiritueel coach je helpen om meer in balans te komen en om je doelen te bereiken.

Als je behoefte hebt aan een luisterend oor of als je advies wilt, dan kan een spiritueel coach je hierbij helpen. Ook kan een spiritueel coach je helpen om beter met jouw gevoelens om te gaan.

Een spiritueel coach kan je ook helpen bij het verwerken van een verlies. Als je iemand kwijt bent, dan wil je vaak weten waar die persoon naartoe is gegaan. Een spiritueel coach kan je hierbij helpen met zijn spirituele inzichten

Online medium, in alle soorten en gaven!

Er zijn veel online mediums te vinden. Zoek een medium die bij je past en waar je je prettig bij voelt. Er zijn verschillende websites te vinden waar je gratis readings kunt doen. Ook kun je op deze websites terecht voor informatie over mediums. Zoek ook eens op internet naar ervaringen met mediums. Op deze manier kom je erachter of een medium iets voor je is.

Een online medium kan je snel en gemakkelijk helpen met al je vragen. Je hoeft niet naar een fysieke locatie te gaan, maar kunt gewoon vanuit huis contact opnemen met een medium. Mediums zijn gespecialiseerd in verschillende vormen van readings en kunnen je vaak goed helpen.

Adviezen van een spiritueel adviseur

Als je graag advies wilt over een bepaalde situatie, dan is het verstandig om contact op te nemen met een medium. Een medium kan je vertellen wat de situatie is en wat er gaat gebeuren. Ook kan een medium je helpen bij het verwerken van een verlies. Als je last hebt van negatieve energieën, dan kan een spiritueel coach je hierbij helpen. Een online medium is gemakkelijk te bereiken en kan je snel helpen met al je vragen.

Tarot kaarten en Lenormand kaarten kunnen veel vertellen over de situatie waar je in zit. Ook kunnen de tarot kaarten of Lenormand kaarten antwoord geven op vragen die je hebt. Het is verstandig om een ervaren kaartlegster raadplegen die gespecialiseerd is in het leggen van tarot of Lenormand kaarten.

Een spiritueel adviseur die zaken heel serieus aanpakt

Een spiritueel coach kan je helpen bij het verwerken van een verlies. Als je iemand kwijt bent, dan wil je vaak weten waar die persoon naartoe is gegaan. Je kan dan gebruik maken van spirituele coaching. Dat is degene die jouw dingen verhelderd.

Er zijn veel online mediums te vinden. Zoek een online medium die bij je past en waar je je prettig bij voelt. Er zijn verschillende websites te vinden waar je gratis readings kunt doen. Ook kun je op deze websites terecht voor informatie over mediums. Zoek ook eens op internet naar ervaringen met mediums zodat je terecht komt bij een betrouwbaar medium.

Op deze manier kom je erachter of een medium iets voor je is. Als je graag advies wilt over een bepaalde situatie, dan is het verstandig om contact op te nemen met een helderziend medium.

Online kun je in contact komen met heel erg veel verschillende medium en paragnosten. Denk aan medium Amber, medium John, medium Biba, medium Adora, medium Gazali, medium Anna, medium Yuorah, medium Evs, medium Annelies, medium Olga of medium Bo. Zij hebben allen verschillende paranormale gaven en technieken. Zo is de een een lichtwerker medium, een helder wetend medium, een heldervoelend/helderwetend medium, een medium die gebruik maakt van tarot kaarten rune, de een maak gebruik van fotoreading, de ander wordt door gidsen ondersteun.

Heldervoelend medium of waarzegger?

Online mediums kunnen heldervoelend zijn of waarzegger. Een heldervoelend medium heeft de gave om informatie op te vangen door middel van gedachten, beelden of emoties. Deze informatie kan dan worden doorgegeven aan de persoon die de reading krijgt. Een waarzegger kan voorspellen hoe een situatie zich zal ontwikkelen.

Een online medium kan je helpen om meer in balans te komen en om je doelen te bereiken. Ook kan een online medium je helpen bij het verwerken van een verlies. Als je last hebt van negatieve energieën, dan kan spirituele coaching je hierbij helpen. Een online medium is gemakkelijk te bereiken en kan je snel helpen met al je vragen.

Online mediums voelen zich vaak aangetrokken tot een bepaalde kaart of kleur. Soms geeft dit ook aan welk van de online mediums het beste bij je past. Er zijn verschillende soorten online mediums en elk medium heeft zijn eigen kwaliteiten.

Een online medium kan je snel en gemakkelijk helpen met al je vragen. Je hoeft niet naar een fysieke locatie te gaan, maar kunt gewoon vanuit huis contact opnemen met een medium. Online mediums zijn gespecialiseerd in verschillende vormen van readings en kunnen je vaak goed helpen. Als je graag advies wilt over een bepaalde situatie, dan is het verstandig om contact op te nemen met een van de vele online mediums.

Contact opnemen met een online medium

Je kunt contact opnemen met een online medium door middel van het contactformulier op de website. Je kan ook bellen of chatten met een medium online. Vaak kun je ook een gratis reading doen. Je kunt het beste kiezen voor een medium online waar je je prettig bij voelt. Op deze manier krijg je het beste advies.

Een online medium kan je snel en gemakkelijk helpen met al je vragen. Je hoeft niet naar een fysieke locatie te gaan,

Als je graag advies wilt over een bepaalde situatie, dan is het verstandig om contact op te nemen met een medium online. Een medium online kan je vertellen wat de situatie is en wat er gaat gebeuren. Ook kan een medium online je helpen bij het verwerken van een verlies. Als je last hebt van negatieve energieën, dan kan spirituele coaching je hierbij helpen.

Online mediums hebben de gave om informatie op te vangen door middel van gedachten, beelden of emoties. Deze informatie kan dan worden doorgegeven aan de persoon die de reading krijgt. Een medium kan je een luisterend oor bieden en helpen om meer in balans te komen en om je doelen te bereiken.

Bellen met een paranormale hulplijn of online mediums

Je kunt ook bellen met een paranormale hulplijn. Deze hulplijnen zijn bedoeld om je te helpen bij problemen die je niet zelf kunt oplossen. Er zijn verschillende soorten hulplijnen, maar allemaal zijn ze bedoeld om je te helpen. Je kunt bijvoorbeeld bellen voor hulp bij het verwerken van een verlies of als je last hebt van negatieve energieën.

Ook kun je bellen voor advies over een bepaalde situatie. Als je niet weet welke paranormale hulplijn het beste bij je past, dan kun je altijd contact opnemen met een medium online.

Een online medium biedt je een luisterend oor en kan je helpen om meer in balans te komen en om je doelen te bereiken. Ook kan een online medium je helpen bij het verwerken van een verlies. Als je last hebt van negatieve energieën, dan kan spirituele coaching je hierbij helpen.

Je kunt contact opnemen met een online medium door middel van het contactformulier op de website of bellen met een paranormale hulplijn. Je kan ook chatten met een online medium. Vaak kun je ook een gratis reading doen bij bijvoorbeeld een medium paragnost.

Je kunt het beste kiezen voor een heldervoelend medium waar je je prettig bij voelt. De online mediums zullen jou een luisterend oor bieden en wellicht contact opnemen met dierbare overledenen.

Tarot kaarten of lenormand kaarten lezen bij online mediums

Online mediums kunnen ook Tarot kaarten of lenormand kaarten lezen. De Tarot kaarten en Lenormand kaarten geven een beeld van de situatie en kunnen je advies geven over wat je het beste kunt doen. Het is verstandig om eerst naar de kaarten te vragen voordat je een beslissing neemt.

Als je niet weet welke kaarten het beste bij je situatie passen, dan kun je altijd contact opnemen met een online medium. Een medium online kan je vertellen welke kaarten het beste bij je situatie passen en wat de betekenis is van deze kaarten. Op deze manier weet je zeker dat je de juiste beslissing neemt en kom je terecht bij een liefdevolle heldervoelende kaartlegster.

Contact leggen met dierbare overledenen

Sommige online mediums kunnen contact leggen met dierbare overledenen. Dit kan je helpen om je situatie te begrijpen en verdriet te verwerken. Als je hier behoefte aan hebt, dan is het verstandig om een medium online te zoeken die gespecialiseerd is in dit soort readings. Op deze manier heb je de beste kans op genezing en heling.

Als je een reading wilt, dan is het verstandig om contact op te nemen met een medium online. Online mediums kunnen je vertellen wat de situatie is en wat er gaat gebeuren. Ook kan een medium online je helpen bij het verwerken van een verlies. Online mediums kunnen jou een luisterend oor bieden als jij dat nodig hebt en dankzij hun spirituele inzichten kunnen zij jou coachen zodat jij jezelf weer kan zijn.

Anita
Beschikbaar
Anita
Box: 20
Ik ben helderziend en nummeroloog leg contact met overledenen. Ook lenormandkaartlegging

Paragnost Eva
Beschikbaar
Paragnost Eva
Box: 24
Paragnoste, mijn werk doe ik van hart tot hart. Ik heb veel ervaring al sinds mijn vroege jeugd. Ik ben spiritueel aangelegd en doe diverse soorten kaartleggingen op ieder vlak.

Medium Marion
Beschikbaar
Medium Marion
Box: 29
 Medium/paragnost. Omdat ik geboren ben met een bijzondere gave, kan ik u duidelijk bijstaan in uw vraagstukken ......

Medium Angie
Beschikbaar
Medium Angie
Box: 32
Angie: Heldervoelend, wetend en ziend topmedium en kaartlegster. Specialisatie alle vragen over de liefde, tweelingzielen en hoe meer geld te creëren. Indien gewenst blokkade healing voor liefde en geld op afstand mogelijk.

Medium Arlette
Ingesprek
Medium Arlette
Box: 10
Spiritueel Coach, HSP Coach, met jarenlange ervaring. Door goed te luisteren en in te voelen, geef ik je graag inzicht en advies op al je levensvragen. 

Medium Martina
Ingesprek
Medium Martina
Box: 55
Helderwetend-voelend-horend-ziend/invoelen op specifieke vraag op het gebied van je relatie met jezelf en je omgeving,bewußtzijnswerk

Marya
Offline
Marya
Box: 02
Helderwetend en heldervoelend, sterk in tijdsaanduiding, liefde, tweelingzielen, healer, financieel, zakelijk. Usui Reiki Master en Kundalini Master.  

Evees
Offline
Evees
Box: 03
Medium, Helderwetend, Ingevingen, Kaartleggingen Belconsulten, emailconsulten

Medium Kitty
Offline
Medium Kitty
Box: 06
Als ervaren Medium en Spiritueel Coach, help ik je met mijn heldervoelendheid, helderziendheid, Engelen-, Tarot- of Lenormand Kaartleggingen jóuw weg te vinden. 

Medium Laura
Offline
Medium Laura
Box: 07
Medium, Ik leg al meer dan 40 jaar de tarotkaarten en toen ik in de jaren tachtig ging magnetiseren specialiseerde ik mij vervolgens ook in Reiki.

Medium Désiree
Offline
Medium Désiree
Box: 09
Top Medium, Kattenfluisteraar, Paragnost, HSP, zielsliefde, zielsverwanten, Soulmate, Tweelingzielen, relatievragen, business, mindset, overige levensvragen

Medium Betty
Offline
Medium Betty
Box: 11
Energetische coaching, dating en liefdes advies, zzp consult, spiritual counseling. 

Oryn
Offline
Oryn
Box: 12
Ik ben geboren met een bijzondere gave, waar ik zeer dankbaar voor ben, ik kan u bijstaan in AL uw vraagstukken. Mijn gaven zijn; helderhorend, helderwetend en helderziend. Via mijn energie kom ik volledig in contact met uw energie en de mensen om u heen. Dit noemt men channelen. Met mijn pendel en kaarten kan ik u helpen bij het vinden van juiste antwoorden.

Medium Olivia
Offline
Medium Olivia
Box: 13
   Helderwetend & intuitief Medium narcisme & trauma expert (o.a.Toxische relaties) Coach en kaartlegster(Lenormand) zuiver antwoord

Medium Maria
Offline
Medium Maria
Box: 14
Medium, Heldenvoelend, helderziend, helderhorend. Geeft inzicht in zaken, relatie en al dat je bezig houd,op afstand  blokkades  weg halen  foto lezen. eigen praktijk massage. 

Medium Daniël
Offline
Medium Daniël
Box: 15
hoogsensitief medium , Helder ziend/voelend/wetend Orakel kaarten, Verbinding aardengelen  (Tweeling) Zielen relaties Narcistische relaties. Jezelf terug in balans krijgen. Geen vraag is mij te gek, Ik kan met een aantal woorden invoelen in je situatie, en samen met je kijken waar je kracht ligt en inzichten verschaffen.  Begeleiding om in je eigen kracht te komen en blijven. Luisterend oor 

Medium Margret
Offline
Medium Margret
Box: 16
Gespecialiseerd in ZielsLiefde ~ Medium, Kaartlegster en Sjamaan. Tweelingzielen ~ Spiritueel en Kundalini advies, dieren, totemdieren ~ Karma. de wet van aantrekking en loslaten.. U kunt voor meerdere thema's bij mij terecht. Ik helpt u graag duidelijkheid te vinden in uw vragen. Ik ben op dinsdagavond half 9, met mn Kaarten online, bij Facebook Paragnosten Chat. Liefs margret  

Valantino
Offline
Valantino
Box: 17
Heldervoelend, Pranic Healer, Crystal Healer, Psychotherapie, Coach, Spiritual Response Therapie (SRT), Pendelaar, Tarotist, Lenormand, Vedische Astrologie.

Leontine
Offline
Leontine
Box: 18
Alle vragen zijn belangrijk, helderziend en helderwetend medium, contact met overledenen,vragen over magie, kaarsenmagie, tweelingzielen

Medium Regina
Offline
Medium Regina
Box: 19
Medium, healer voor ziels-gesprekken

Paragnost Thea
Offline
Paragnost Thea
Box: 22
Heldervoelend ASCENSION Coach, Pendelen, Astrologie. Krachtig SOUL-HEALER op afstand voor Mens en Dier!!

Paragnost Marie
Offline
Paragnost Marie
Box: 23
Ik ben Marie ben helder voelend en helderhorend en door contact met mijn gidsen krijg ik al een beeld en dingen door van een bepaalde situatie, heb een heel sterke intuïtie.  Ik doe ook per maandlegging en jaarlegging 2024. Ik kan voor je pendelen, invoelen,Lenormand- Engelen- en inzichtkaarten voor je leggen. Ook voor verleden - heden en toekomst. Heb een luisterend oor en samen komen we er wel uit.

Elise
Offline
Elise
Box: 25
Medium, paragnoste, helderwetend, helderhorend en heldervoelend, healer en foto lezen.

Cleopatra
Offline
Cleopatra
Box: 26
Ik ben helderziende, heldervoelend, kaartlegster, relatie problemen, fotoreading, pendel.

Katja Charlotte
Offline
Katja Charlotte
Box: 31
Medium/helderziend/coach. Graag help ik jou helderheid te scheppen via gidsen, en levenservaring. Volg je hart

Linda
Offline
Linda
Box: 33
  Als spiritueel Coach begeleid ik jou graag met al je vragen op jouw levenspad. Liefde, werk, narcisme, tweelingzielen of een luisterend oor. Ben jij op zoek naar meer positieve motivatie?  Dan ben jij bij mij op de juiste plek.  Na een gesprek met mij heb jij meer inzichten en tools gekregen zodat jij weer met een frisse blik door het leven kan!

Christel
Offline
Christel
Box: 34
Heldervoelend en helderziend medium en relatiecoach.                          Ik help jou met antwoorden en inzichten geven op je vragen, zodat je weer vol vertrouwen verder kunt! Relaties, liefde, persoonlijke ontwikkeling, werk ....    

MariaLouise
Offline
MariaLouise
Box: 35
Complexe relaties/situaties • Helder voelend • Intuïtief Coach • HSP • Transformatieproces • Spirituele ontwikkeling • Angst • Stress

Spiritueel coach Sky
Offline
Spiritueel coach Sky
Box: 36
Ik ben gespecialiseerd: Narcistische relaties, Zielsconnecties, Transformatieprocessen, Persoonlijke blokkades, Kaartleggen, Pendelen

Medium Layla (2)
Offline
Medium Layla (2)
Box: 37
Helderwetend en voelend medium en Tarotkaartlegster ,Soulmate en relatiecoaching  ;Objektief advies en inzicht vanuit de akasha kroniek of het collectieve onderbewuste , live via de chat is ook  mogelijk;Ik  doe dit werk zo authentisch mogelijk  ,ik zeg alles wat ik zie en uw eigen vrij wil en actie is ook nog belangrijk ..

Lies
Offline
Lies
Box: 39
Welkom, heldervoelend, wetend medium: transformaties, relaties > gelijk waardigheid en bron her-inneringen, de weg naar binnen.

Anne Marie
Offline
Anne Marie
Box: 41
Zeer ervaren parapsychologe en gespecialiseerd in counseling en coaching

Medium Amy
Offline
Medium Amy
Box: 42
'To the point'  Helderwetend-heldervoelend.  Eerlijk en oprecht consult. Healing op afstand.

Medium Rosali
Offline
Medium Rosali
Box: 43
Foto Racool.com Ik ben een verbinder. Mijn gidsen ( waaronder Rosali ) zoeken contact met die van u om zo zuiver antwoord te kunnen geven op uw vragen.

Medium Corina
Offline
Medium Corina
Box: 46
Mediumschap, helder voelende, wetende, ziende, horende waarnemingen. Al  30  jaar een eigen praktijk: Oosterse massage techniek .....

Medium Diana
Offline
Medium Diana
Box: 50
Hallo lieve mensen  Ik ben Diana geboren met velen gaven ik ben medium paragnoste en kaartlegster sta ook in contact met mijn gidsen

Albert
Offline
Albert
Box: 04
Top Medium Albert. Helderziend Magnetiseur en Hypnotherapeut, leraar en examiner Hypnose. Als kind heb ik mijn heldeziende gave meegekregen. Toen al kreeg ik via mijn gids, zuivere informatie door, met precieze juistheid over mensen en situaties om mij heen. Als kind denk je nog dat iedereen deze gave heeft, maar dit is zo omdat het voor  jou heel normaal is, maar in mijn pubertijd merkte ik dat dit niet zo was. Op mijn 17e kwam ik mijn leermeeester tegen, ook een helderziend magnetiseur van hem heb ik een leerschool van bijna 30 jaar mogen ontvangen in het spirituele. Heel veel lessen in o.a esoterie, magnetisme, polariteit, rebirthing, de kabala en ga zo maar door heb ik onder de knie gekregen en ben ik meester over geworden. Toch blijf ik liever de leerling en meester in 1, omdat er altijd een verder is, om je bewust van te worden. Een aantal jaar geleden ben ik me gaan interesseren voor hypnose zoals de oude wijzen in Egypte dit deden.  Nu ben ik tevens gediplomeerd Master Hypnotherapeut, met diverse specialisaties, waaronder virtual maagband, stoppen met roken,kinderhypnose, blokkades oplossen ect ,samen met de clienten de wortel van het probleem eruit halen, dus niet snoeien zoals in de meeste tuintjes gebeurt. Het tuintje van je hart... Heeft u vragen over tweelingzielen, liefde, werk/ carrière financiën, verhuizen of heeft u een andere levensvraag? Stel ze gerust ik heb vaak alleen een naam of een vraag van u nodig.  Ook benieuwd naar wat het nieuwe jaar voor u in petto heeft? U bent van harte welkom voor een jaarlegging Uw feedback omtrent de kwaliteit van het consult is erg belangrijk, ik stel het erg op prijs om uw review te mogen ontvangen omdat uw ervaring hierover helderheid geeft. Alvast bedankt.

Spiritueel Coach Clarisa
Offline
Spiritueel Coach Clarisa
Box: 53
Medium, Liefdes&Relatieproblemen. Persoonlijke blokkades oplossen. Persoonlijke groei. Helderziend- en wetend. Lenormandkaarten. Vragen pendelen. Stress. Burn out.

Medium Carine
Offline
Medium Carine
Box: 56
coacing oplossingsgericht relatie deskundige helder wetend

Medium Jeanette
Offline
Medium Jeanette
Box: 58
Gespecialiseerd in relaties en complexe situaties. Erkend Medium. Bekend van TV. Eerlijk en direct.

Paragnost Marco
Offline
Paragnost Marco
Box: 61
Ik ben een helder wetend en voelend paragnost medium. Spiritueel coach. Narcisme, Blokkades, Angst en stress, psychische problemen. Afstemmen op deze tijd    

Medium Bhartie
Offline
Medium Bhartie
Box: 62
Alles over liefde en relatievragen.  Ook andere vragen zijn welkom. 

Michael
Offline
Michael
Box: 65
Medium, paragnost met veel ervaring Engelen, zielen. Voor verleden, heden en toekomst!

Paragnost Martie
Offline
Paragnost Martie
Box: 67
Ik ben Martie paragnost, trance medium en sjamaan heldervoelend en helderziend,  en helderwetend maak ook contact met overledenen lees foto's,en doe reading kaartlegging en coaching en werk zeker met de gitse boven en mijn eigen gidsen

Klanten Service Box
Offline
Klanten Service Box
Box: 70
Candy chocolate lollipop sesame snaps marshmallow sesame snaps macaroon oat cake lollipop. Jelly-o shortbread jelly-o icing liquorice pudding chocolate bar sugar plum chocolate. Pie oat cake cupcake candy biscuit.

Paragnost Lis
Offline
Paragnost Lis
Box: 52
Paragnost/ helderziend. gespecialiseerd in relatie problemen, coaching, kaartreading met de Lenormand kaarten en de Psychic Tarot. Advies op voeding.