Nieuwe Tijd
Nieuwe Tijd mediums
Medium online

Zit je met vragen over het dagelijks leven. Bijvoorbeeld liefde gerelateerde vragen, werk of relaties? Ben je toe aan een luisterend oor zodat je even je ei kwijt kan over jouw problemen? Of wil je simpelweg contact opnemen met dierbare overledenen of engelen? De meeste professionele online mediums kunnen jou hierbij helpen. Een helderwetend medium kan een reading geven en jou voorzien van antwoorden op de vragen die jij hebt.

Online kun jij in contact komen met mediums met verschillende gaven die jou tot nieuwe inzichten kunnen leiden. Benieuwd met wie jij in contact kan komen? Lees dan verder.

Een medium met spirituele gaven

Een medium is spiritueel begaafd en kan op die manier spirituele inzichten en spirituele coaching bieden. Een spiritueel adviseur kan met bijvoorbeeld de heldervoelende gave contact maken met een dierbare overledene of jou begeleiden in complexe liefdesrelaties. De paranormale waarnemingen kunnen door een top medium vertaald woorden naar begrijpelijke woorden zodat jij op bepaalde onderwerpen de antwoorden krijgt die je nodig hebt.

Het is ook mogelijk om door een liefdevolle heldervoelende kaartlegster Lenormand kaarten te laten leggen en aan de hand van de Lenormand kaarten antwoorden en inzichten te krijgen op vragen over de liefde, werk of geldzaken. Ook zo krijg je een eerlijk advies op verschillende aspecten.

Professionele online mediums hebben een ruime ervaring en geven je graag een antwoord op je vraag. Heb je het gevoel dat je in de knoop zit of dat er iets niet klopt, dan is het zeker de moeite waard om een reading te laten doen door een online medium. Zo kom je weer een stap verder in jouw zoektocht naar antwoorden en inzichten.

Hoe kom je in contact met een online medium?

Je kunt in contact komen met een online medium door middel van de website of de telefoon. Veel betrouwbare mediums hebben ook een eigen website, waarop je hun tarieven en diensten kunt bekijken. Sommige mediums geven ook readings per telefoon of chat. Er is dus altijd wel een manier om in contact te komen met een ervaren medium dat bij jou past.

Online mediums zijn meestal erg goed in het geven van antwoorden op vragen en het oplossen van problemen. Ze hebben vaak een brede kijk op de situatie hierdoor bieden zij een luisterend oor en kunnen je hierdoor goed adviseren. Daarnaast zijn mediums ook in staat om contact te leggen met overledenen of engelen. Dit kan erg prettig en helend zijn, vooral als je vastzit in een lastige situatie.

Hoe maakt een ervaren medium paranost contact ?

Een medium paranost maakt contact door middel van beelden, gedachten, gevoelens of stemmen. Dit kan variëren per ervaren medium paragnost. De ene medium paragnost is in staat om visuele informatie te ontvangen, de andere medium paragnost krijgt juist informatie door middel van gedachten of gevoelens. Het is dus erg belangrijk dat je goed kijkt naar de specialiteiten van het medium paragnost dat je wilt raadplegen.

Als je paranormale problemen hebt, is het aan te raden om in contact te komen met een online medium paragnost. Deze kan je vaak helpen met het oplossen van je problemen of geeft je antwoorden op je vragen. Daarnaast is het ook altijd fijn om een luisterend oor te hebben, wat een medium paragnost je biedt. Je kunt gemakkelijk in contact komen met een online medium paragnost door middel van de website of de telefoon. Zoek dus nu het medium dat bij jou past en laat je helpen!

Paranormale hulplijn nodig?

Dit is een telefoonlijn die gespecialiseerd is in paranormale genezing. Zij bieden een luisterend oor en begeleiding aan mensen met vragen of problemen op het gebied van de paranormale wereld. Naast online mediums kun je ook terecht voor healing, lenormand kaarten, tarot readings, astrologie en meer.

Alle online mediums op de website zijn gecertificeerd en hebben een lange ervaring in de paranormale wereld. Ben je benieuwd naar jouw toekomst of wil je gewoon wat meer inzicht in je leven? Probeer eens te bellen naar een paranormale hulplijn.

Een helderziende, medium en paragnost

Er zit verschil tussen een helderziende, medium en paragnost.

  • Helderziende – Een helderziende kan dingen zien die anderen niet kunnen zien. Zij kunnen contact maken met overledenen, engelen en andere spirituele wezens.
  • Medium – Een medium is in staat om te communiceren met overledenen, engelen, geesten en andere spirituele wezens. Zij kunnen ook informatie doorgeven over de toekomst.
  • Paragnost – Een ervaren paragnost kan voorspellingen doen over de toekomst en kan contact leggen met overledenen.

Omdat tegenwoordig een medium online werkt kunnen zij als doorgeefluik fungeren tussen jou en de andere wereld. Zo hoef je niet persé naar een medium te gaan, maar kan het medium jou online helpen of ook bij jou thuis komen. Dit bespaart je weer een hoop tijd en moeite. Er zijn mediums die overal ter wereld werken, dus er is altijd wel een medium bij jou in de buurt.

Heb je last van negatieve energieën?

Als je het gevoel hebt dat je niet alleen bent of dat er iets in je huis is, dan kan het zijn dat je last hebt van negatieve energieën. Deze energieën kunnen afkomstig zijn van overledenen, geesten of andere spirituele wezens.

Het kan ook zijn dat je last hebt van een vloek of dat je huis wordt bezocht door ongewenste geesten. In zo’n geval is het verstandig om een paragnost of medium te raadplegen. Zij kunnen de energieën verwijderen of neutraliseren en je huis weer veilig maken.

Heb je een vraag?

Als je een vraag hebt, dan kun je altijd contact opnemen met een medium. Zij zullen jou graag helpen met antwoorden op al je vragen. Je kunt ook een reading of consult boeken. Dit is vaak voordeliger dan een privégesprek. Je kunt ook gratis readings doen op de website van het medium. Zo kun je rustig uitzoeken of een medium iets voor je is.

Mediums zijn gespecialiseerd in het geven van readings en antwoorden te geven op vragen. Dit kan bijvoorbeeld gaan over de liefde, werk of relaties. Ook kun je terecht voor paranormale genezing, healing, tarot readings, astrologie en meer.

Heldervoelend en helderwetend medium

Wanneer een medium online heldervoelend helderwetend is, kan degene aanvoelen op basis van gevoel hoe situaties zullen gaan verlopen. Een heldervoelend helderwetend medium kan ook een luisterend oor bieden als jij hier behoefte aan hebt.

Als je contact opneemt met een medium online kan jij tot de kern komen van jout problemen. Het kan er voor zorgen dat jij weer een klare kijk op het leven krijgt. De heldervoelend helderwetend medium zal een duidelijk en helder advies meegeven.

Helderhorend en heldervoelend medium

Een helderhorend en heldervoelend medium voelt bepaalde dingen aan, maar kan ook iets van iemand horen. Als er iemand is die jou een boodschap wilt geven kan een helderhorend en heldervoelend medium jou dat geven.

Tegenwoordig heb je online mediums en hoef je dus niet eens de deur uit voor een reading. Gebruik de zoekmachine om een heldervoelend helderwetend medium te vinden en kijk vooral goed naar de reviews. Een helderhorend medium kan geluiden, melodieën of boodschappen doorkrijgen in de vorm van woorden.

Helderwetend en helderziend medium

Als een online medium een helderwetend medium is houdt dat in dat degene boodschappen ontvangt in beelden, gevoel of woorden. Wanneer de medium ook helderziend medium is zal de medium ook beelden met boodschappen ontvangen met belangrijke informatie.

Heldervoelend helderwetend mediums

Heldervoelend helderwetend mediums zijn erg gewild, omdat ze veel informatie doorgeven over de toekomst. Heb je een vraag of wil je gewoon meer weten over jezelf? Dan is het verstandig om een heldervoelend helderwetend medium te raadplegen.

Door het invoelend vermogen van een heldervoelend en helderwetend medium kunnen levensvragen, verleden, heden of toekomstige zaken worden voorspelt.

Ook kun je een consult hebben met een heldervoelend kaartlegster. Die lees verschillende soorten kaarten, bijvoorbeeld tarot kaarten rune, engelenkaarten of lenormand kaarten.

Tarot kaarten en Lenormand kaarten

Een medium online kan ook tarot kaarten of Lenormand kaarten leggen. Deze kaarten kunnen veel vertellen over de situatie waar je in zit. Ook kunnen de tarot of Lenormand kaarten antwoord geven op vragen die je hebt. Het is verstandig om een medium te raadplegen die gespecialiseerd is in het leggen van tarot- of Lenormand kaarten.

Bij tarot kaarten gaat het vaak over het ‘hoe’ en ‘waarom’. Lenormand kaarten gaan meer over alledaagse situaties, problemen en levensvragen. Lenormand kaarten gaan over gebeurtenissen zoals ze zijn. Tarot kaarten geeft daar in tegen een beeld waarom iets zo gebeurt.

Kies je liever voor gewone reading, ook dat kan!

Een gewone reading is een reading zonder kaarten. In deze reading kan het heldervoelend medium alleen luisteren en aanvoelen wat er speelt. Je kunt ook kiezen voor een persoonlijke reading, waarbij het heldervoelend medium rechtstreeks met jou in gesprek gaat. Je kunt ook een reading boeken voor een groep mensen.

Lenormandkaarten begeleiden een medium of paragnost tijdens een consult. Door een spiritueel gids komen er zo antwoorden en nieuwe inzichten. Dit kan ook over iets dat jou negatief bezighoudt.

Ook engelenkaarten beantwoord vragen die jij hebt. Door de paranormale gaven kom je zo tot nieuwe inzichten met behulp van de mental coach.

Spiritueel coach

Een medium online kan ook een spirituele coach zijn. Als je last hebt van negatieve energieën, dan kan een spiritueel coach je hierbij helpen. Ook kan een spiritueel coach je helpen om meer in balans te komen en om je doelen te bereiken.

Als je behoefte hebt aan een luisterend oor of als je advies wilt, dan kan een spiritueel coach je hierbij helpen. Ook kan een spiritueel coach je helpen om beter met jouw gevoelens om te gaan.

Een spiritueel coach kan je ook helpen bij het verwerken van een verlies. Als je iemand kwijt bent, dan wil je vaak weten waar die persoon naartoe is gegaan. Een spiritueel coach kan je hierbij helpen met zijn spirituele inzichten

Online medium, in alle soorten en gaven!

Er zijn veel online mediums te vinden. Zoek een medium die bij je past en waar je je prettig bij voelt. Er zijn verschillende websites te vinden waar je gratis readings kunt doen. Ook kun je op deze websites terecht voor informatie over mediums. Zoek ook eens op internet naar ervaringen met mediums. Op deze manier kom je erachter of een medium iets voor je is.

Een online medium kan je snel en gemakkelijk helpen met al je vragen. Je hoeft niet naar een fysieke locatie te gaan, maar kunt gewoon vanuit huis contact opnemen met een medium. Mediums zijn gespecialiseerd in verschillende vormen van readings en kunnen je vaak goed helpen.

Adviezen van een spiritueel adviseur

Als je graag advies wilt over een bepaalde situatie, dan is het verstandig om contact op te nemen met een medium. Een medium kan je vertellen wat de situatie is en wat er gaat gebeuren. Ook kan een medium je helpen bij het verwerken van een verlies. Als je last hebt van negatieve energieën, dan kan een spiritueel coach je hierbij helpen. Een online medium is gemakkelijk te bereiken en kan je snel helpen met al je vragen.

Tarot kaarten en Lenormand kaarten kunnen veel vertellen over de situatie waar je in zit. Ook kunnen de tarot kaarten of Lenormand kaarten antwoord geven op vragen die je hebt. Het is verstandig om een ervaren kaartlegster raadplegen die gespecialiseerd is in het leggen van tarot of Lenormand kaarten.

Een spiritueel adviseur die zaken heel serieus aanpakt

Een spiritueel coach kan je helpen bij het verwerken van een verlies. Als je iemand kwijt bent, dan wil je vaak weten waar die persoon naartoe is gegaan. Je kan dan gebruik maken van spirituele coaching. Dat is degene die jouw dingen verhelderd.

Er zijn veel online mediums te vinden. Zoek een online medium die bij je past en waar je je prettig bij voelt. Er zijn verschillende websites te vinden waar je gratis readings kunt doen. Ook kun je op deze websites terecht voor informatie over mediums. Zoek ook eens op internet naar ervaringen met mediums zodat je terecht komt bij een betrouwbaar medium.

Op deze manier kom je erachter of een medium iets voor je is. Als je graag advies wilt over een bepaalde situatie, dan is het verstandig om contact op te nemen met een helderziend medium.

Online kun je in contact komen met heel erg veel verschillende medium en paragnosten. Denk aan medium Amber, medium John, medium Biba, medium Adora, medium Gazali, medium Anna, medium Yuorah, medium Evs, medium Annelies, medium Olga of medium Bo. Zij hebben allen verschillende paranormale gaven en technieken. Zo is de een een lichtwerker medium, een helder wetend medium, een heldervoelend/helderwetend medium, een medium die gebruik maakt van tarot kaarten rune, de een maak gebruik van fotoreading, de ander wordt door gidsen ondersteun.

Heldervoelend medium of waarzegger?

Online mediums kunnen heldervoelend zijn of waarzegger. Een heldervoelend medium heeft de gave om informatie op te vangen door middel van gedachten, beelden of emoties. Deze informatie kan dan worden doorgegeven aan de persoon die de reading krijgt. Een waarzegger kan voorspellen hoe een situatie zich zal ontwikkelen.

Een online medium kan je helpen om meer in balans te komen en om je doelen te bereiken. Ook kan een online medium je helpen bij het verwerken van een verlies. Als je last hebt van negatieve energieën, dan kan spirituele coaching je hierbij helpen. Een online medium is gemakkelijk te bereiken en kan je snel helpen met al je vragen.

Online mediums voelen zich vaak aangetrokken tot een bepaalde kaart of kleur. Soms geeft dit ook aan welk van de online mediums het beste bij je past. Er zijn verschillende soorten online mediums en elk medium heeft zijn eigen kwaliteiten.

Een online medium kan je snel en gemakkelijk helpen met al je vragen. Je hoeft niet naar een fysieke locatie te gaan, maar kunt gewoon vanuit huis contact opnemen met een medium. Online mediums zijn gespecialiseerd in verschillende vormen van readings en kunnen je vaak goed helpen. Als je graag advies wilt over een bepaalde situatie, dan is het verstandig om contact op te nemen met een van de vele online mediums.

Contact opnemen met een online medium

Je kunt contact opnemen met een online medium door middel van het contactformulier op de website. Je kan ook bellen of chatten met een medium online. Vaak kun je ook een gratis reading doen. Je kunt het beste kiezen voor een medium online waar je je prettig bij voelt. Op deze manier krijg je het beste advies.

Een online medium kan je snel en gemakkelijk helpen met al je vragen. Je hoeft niet naar een fysieke locatie te gaan,

Als je graag advies wilt over een bepaalde situatie, dan is het verstandig om contact op te nemen met een medium online. Een medium online kan je vertellen wat de situatie is en wat er gaat gebeuren. Ook kan een medium online je helpen bij het verwerken van een verlies. Als je last hebt van negatieve energieën, dan kan spirituele coaching je hierbij helpen.

Online mediums hebben de gave om informatie op te vangen door middel van gedachten, beelden of emoties. Deze informatie kan dan worden doorgegeven aan de persoon die de reading krijgt. Een medium kan je een luisterend oor bieden en helpen om meer in balans te komen en om je doelen te bereiken.

Bellen met een paranormale hulplijn of online mediums

Je kunt ook bellen met een paranormale hulplijn. Deze hulplijnen zijn bedoeld om je te helpen bij problemen die je niet zelf kunt oplossen. Er zijn verschillende soorten hulplijnen, maar allemaal zijn ze bedoeld om je te helpen. Je kunt bijvoorbeeld bellen voor hulp bij het verwerken van een verlies of als je last hebt van negatieve energieën.

Ook kun je bellen voor advies over een bepaalde situatie. Als je niet weet welke paranormale hulplijn het beste bij je past, dan kun je altijd contact opnemen met een medium online.

Een online medium biedt je een luisterend oor en kan je helpen om meer in balans te komen en om je doelen te bereiken. Ook kan een online medium je helpen bij het verwerken van een verlies. Als je last hebt van negatieve energieën, dan kan spirituele coaching je hierbij helpen.

Je kunt contact opnemen met een online medium door middel van het contactformulier op de website of bellen met een paranormale hulplijn. Je kan ook chatten met een online medium. Vaak kun je ook een gratis reading doen bij bijvoorbeeld een medium paragnost.

Je kunt het beste kiezen voor een heldervoelend medium waar je je prettig bij voelt. De online mediums zullen jou een luisterend oor bieden en wellicht contact opnemen met dierbare overledenen.

Tarot kaarten of lenormand kaarten lezen bij online mediums

Online mediums kunnen ook Tarot kaarten of lenormand kaarten lezen. De Tarot kaarten en Lenormand kaarten geven een beeld van de situatie en kunnen je advies geven over wat je het beste kunt doen. Het is verstandig om eerst naar de kaarten te vragen voordat je een beslissing neemt.

Als je niet weet welke kaarten het beste bij je situatie passen, dan kun je altijd contact opnemen met een online medium. Een medium online kan je vertellen welke kaarten het beste bij je situatie passen en wat de betekenis is van deze kaarten. Op deze manier weet je zeker dat je de juiste beslissing neemt en kom je terecht bij een liefdevolle heldervoelende kaartlegster.

Contact leggen met dierbare overledenen

Sommige online mediums kunnen contact leggen met dierbare overledenen. Dit kan je helpen om je situatie te begrijpen en verdriet te verwerken. Als je hier behoefte aan hebt, dan is het verstandig om een medium online te zoeken die gespecialiseerd is in dit soort readings. Op deze manier heb je de beste kans op genezing en heling.

Als je een reading wilt, dan is het verstandig om contact op te nemen met een medium online. Online mediums kunnen je vertellen wat de situatie is en wat er gaat gebeuren. Ook kan een medium online je helpen bij het verwerken van een verlies. Online mediums kunnen jou een luisterend oor bieden als jij dat nodig hebt en dankzij hun spirituele inzichten kunnen zij jou coachen zodat jij jezelf weer kan zijn.

Truthful Insights
000244
 
looking for real love reading? Or are you facing problems in your relationship or have doubts about your partner? Are you looking for very senior and beneficial advice & reading from an experienced person?

Lisa
000598
  
Voor al je vragen op het gebied van relatie, liefde, werk en toekomst. Ik ben helderziende, hoog gevoelig, helder wetend en jouw spirituele life coach.

Mike
000607
  
Ik ben er voor jou. Graag kijk ik voor je. Samen vinden we wat je nodig hebt om los te laten en of verder te gaan. Helderziend en heldervoelend.

Medium Arlette
000161
 
Spiritueel Coach, Heldervoelend, HSP Coach, met jarenlange ervaring. Door goed te luisteren, goed af te stemmen en in te voelen, geef ik je graag duidelijkheid en inzicht op al je levensvragen. 

Paragnost Martie
000149
  
Ik ben Martie paragnost, trance medium en sjamaan heldervoelend en helderziend, maak ook contact met overledene lees foto's, kaartleggen en pendelen!

Christel
000150
  
Heldervoelend en helderziend medium en relatiecoach.                          Ik help jou met antwoorden en inzichten geven op je vragen, zodat je weer vol vertrouwen verder kunt! Relaties, liefde, persoonlijke ontwikkeling, werk ....    

Medium Yvonne
000173
 
Helderziende wetend en voelend, contact met engelen, en ik geef je boodschappen die je in de toekomst verder helpen.

Jo An
000176
 
Sterk intuïtief empathisch aangelegd, heldervoelend, zien en horen. Zuiver en oprecht help ik met vragen over de liefde hier en nu!

Medium Angie
000178
 
Angie: Heldervoelend, wetend en ziend topmedium en kaartlegster. Specialisatie alle vragen over de liefde, tweelingzielen en hoe meer geld te creëren. Indien gewenst blokkade healing voor liefde en geld op afstand mogelijk.

Medium Layla (2)
000182
    
Helderwetend en voelend medium en kaartlegster ik ben al 40 jaar passioneel bezig met de Tarot en alle andere onderwerpen die tot het paranormale behoren ;contact met overledenen krijg ik eerder spontaan ik kan niet garanderen dat het altijd kan. Op gebied van soulmate connecties kan ik u veel vertellen en ik kan u helpen uw geluk te vinden in een soms chaotisch bestaan U krijgt veel advies en inzichten vanuit de akasha kroniek of het collectieve onderbewuste , live via de webcam chat is ook  mogelijk.Ik  doe dit werk zo duidelijk en concreet mogelijk  ,ik zeg alles wat ik zie en uw eigen vrij wil en actie is natuurlijk ook nog belangrijk ..of die dingen gaan gebeuren of niet als men enkel afwacht dan kan alles langer duren ,daarom is het advies zo belangrijk die u erbij krijgt ,als je verandering wilt dan moet je soms zelf veranderen en uw keuzes aanpassen .Vooral hoe we denken is zeer belangrijk ,onze gedachten hebben krachten! Positief blijven is de boodschap en blijf in u zelf geloven! Universele liefde en licht wens ik u toe ,tot op de chat?

Paragnost Lize
000190
 
Ik ben helderwetend, heldervoelend, helderhorend en helderruikend. Ik leg de tarot en kan een karakteranalyse geven dmv een fotoreading.

Clarisa
000193
  
Ik zie wat jij niet kan zien en wat jij nodig hebt aan antwoorden, die je nu zoekt. Bel me en ik geef je de meest zuivere antwoorden. Toekomstgericht op elk gebied waar jij met jezelf mee in de knoei zit.

Paragnost Marco
000199
 
Ik ben een helder wetend en voelend paragnost medium. Na een paar korte vragen krijg ik inzicht in je situatie.     

Mandy
000218
  
Hallo, Mandy hier. Ik heb al van jongs af aan contact met het spirituele. Hier heb ik lang niks mee gedaan. Nadat ik zelf reiki kreeg. Daarna ben ik me open gaan stellen en er mee aan de slag gegaan. Ik heb me verdiept in kaart leggen en pendelen. Mensen aanvoelen kan ik erg goed. En dieren ook. Ik hoop dat ik jullie een beetje inzicht kan en mag geven. Tot snel, Liefs, Indy

Ben Ben
000227
 
Liefdes en carriere coach inclusief tijdslijnen

Bob
000238
   
Spiritueel bewustzijnscoach, paragnost en inspirator

Lou
000247
  
Heb een spirituele gave en heb veel ervaring sinds mijn jeugd.

Paragnost en Healer Kim
000248
  
*Intuïtief Tarot Card Reader* (Solar Flash/Shift/Ascention/5D) *Tarot for Life & Love *Tarot for Dogs *Coffee & Cards (quick morning readings) *Foto Healing

Natasja
000251
 
coach, heldervoelend en helderwetend. tarot/orakelkaart legster en Pendelaar.

Cher
000286
  
Ervaren helderziende. Ik voel personen en situaties aan en ik kan zien wat iemand denkt en voelt. Ik leg daarnaast ook Lenormand kaarten.

Merel
000291
  
Welkom mooie ziel, help je graag bij al je levensvragen met mijn spirituele gaven. Helderziend-wetend en voelend. Leg als je wilt de Lenormandkaarten. Pendelen en kan je een toekomstprognose geven.

Ivon
000292
  
Spiritueel coach, gespecialiseerd in alle vragen over liefde en relaties, stress, kids. Persoonlijke groei - begeleiden bij transformatie. Bewustwording. Jou in je kracht zetten, terug naar je prachtige zelf. Leven vanuit je eigen bron.

Angelique
000303
  
Ben geboren medium-paragnost, helderziend ,weten , voelend.. contact met overledenen.. maar ook leg ik graag de kaarten voor u.

Valentino
000329
   
Heldervoelend, Pranic Healer, Crystal Healer, Psychotherapie, Coach, Spiritual Response Therapie (SRT), Pendelaar, Tarotist, Lenormand, Vedische Astrologie.

Victoria
000361
 
Ik ben proffesioneel in het invoelen op het gebied van liefde, werk, toekomst en financieel. Wilt u weten als het goed komt tussen u en uw geliefde? Veranderingen, angst en dromen? Dan kan ik je helpen met jouw situatie.

Delayha Nyari
000581
  
Welkom lief en bijzonder mens, al enige jaren werkzaam als maatschappelijk en spiritueel coach. Ik help jou graag verder wanneer je tegen situaties aanloopt waardoor je het zelf even niet meer ziet. Wanneer je met mijn in gesprek zal zijn zul je rust ervaren en neem ik in alle liefde en rust tijd voor u.

Ada
000585
 
Ik ben Ada ervaren oprechte kaartlegster,heldervoelend,helderwetend,toekomstvoorspellingen,levensvragen,helderziende,relatie en werk probleem

Sarah Kay
000592
 

Ingrid
000593
 
Spiritueel en Maatschappelijk Coach, Medium en Healer. Gespecialiseerd in persoonlijke, emotionele en spirituele ontwikkeling, narcistische relaties, tweelingzielen. Ik zet jou terug in jouw kracht zodat jij de mooiste versie van jezelf kunt worden vanuit jouw innerlijke bron.

Joys
000594
 

Cynthia
000595
 
Paragnost Cynthia. Hallo daar, ik ben jouw medium en kan ter allertijd terecht voor relatie problemen maar ook de liefde. Verder ben ik helderziend, het verwijderen van blokkades en ben spiritueel aangelegd. Paragnost en ook nog heldervoelend en neem ook graag een kijkje in de toekomst. Ik maak altijd gebruik van mijn gave om je van dienst te zijn. Voel je vrij.

Esther
000596
  
Geen vraag is te gek, mijn gidsen en ik helpen jou graag! 🥰 Ik ben helderziend en heb me gespecialiseerd in dromen en de verwerking van heftige emoties. There are no questions beyond the pale… my guides and I are here to help! ❤️ I am a psychic who has also specialised in dreams and transforming intense emotions.

Elvie
000597
   
Over Happyness Discreet, oprecht en betrouwbaar medium-paragnoste. Voorspel voor u de toekomst, contact overledenen, Liefde, relatie, geld, enz. Voor alle levensvragen. Ik ben er voor u!

Anita 2
000599
 

Medium Betty
000600
  
Inzicht in wat er speelt en richting hoe het verder kan.

Marie
000601
 

Rachel 2
000602
 

Medium Luna
000603
 
Helder voelend, Helder wetend, Toekomstvoorspeller, Crystal healer, Coach.

Magnificent Soul
000604
 

Mirjam
000605
  

Medium Vani
000606
 
Ik help je liefdevol, eerlijk en open met alle vragen die je hebt. Dit kan gaan over de liefde, break up, carriere.. Geen vraag is me te gek of vreemd

Angelic Mysta
000608
 

Karolien
000609
 
Heldervoelend, lenormand en tarot kaartlegster

Dion
000610
 

Medium Sabrina
000611
 
Ik help jou de juiste keuzes te maken en inzichten te bieden in alle facetten in het leven. Tarot, orakel & heldervoelendheid helpen jou graag verder.

Margret
000612