Betrouwbare paragnost helderziende of medium

Zuivere paragnosten

Een betrouwbaar medium kan jou helpen met het adviseren wanneer het gaat om beslissingen nemen, door duidelijke inzichten of jou te vertellen wat er gaat gebeuren. Er zijn genoeg charlatans die zich voordoen als een helderziende of betrouwbare paragnost en je geld afhandig willen maken. Het is daarom belangrijk om voorzichtig te zijn en je aan te melden bij een organisatie die over een erkend keurmerk beschikt. Een goede paragnost heeft namelijk een erkenning nodig om aan de slag te mogen gaan, dit geeft je als consument de zekerheid dat je met een betrouwbare paragnost of betrouwbaar medium in zee gaat.

Een erkend medium of paragnost is meestal aangesloten bij een organisatie, hierdoor kun je er zeker van zijn dat je niet opgelicht wordt. Een erkende paragnost of ervaren medium is namelijk gebonden aan een aantal regels en richtlijnen, waardoor je weet dat je in goede handen bent.

Een betrouwbaar paragnost of ervaren medium kan je helpen met allerlei vragen en problemen, waaronder:

  • Vragen over liefde en relaties
  • Vragen over werk en carrière
  • Vragen over geldzaken
  • Vragen over je toekomst (toekomst voorspelling)

Als je vragen hebt over één van de bovenstaande onderwerpen, of een ander probleem waar je mee zit, neem dan contact op met een betrouwbare medium of ervaren medium. Zij kunnen je helpen met het vinden van antwoorden op al jouw vragen. Online kun je mediums kiezen die helderzienden zijn, maar ook heldervoelend, helderhorend of helderruikend.

Toekomst voorspelling, een luisterend oor of overige levensvragen

Bij ons online vind je een zuiver medium die een toekomst voorspelling kan doen, die jouw vragen beantwoorden kan of die contact kan leggen met een overleden persoon. Onbeantwoorde vragen kunnen door een betrouwbaar medium beantwoord worden omdat zij beschikken over paranormale gaven.

Betrouwbare paragnosten kunnen verschillende gaven hebben waarmee ze jou kunnen helpen. Deze gaven worden ook wel hun zesde zintuig genoemd. Zo kan het zijn dat een ervaren medium heldervoelend, helderruikend, helderwetend, helderhorend of helderziend is. Met vragen over bepaalde onderwerpen of contact met een overleden dierbare kun je bij een krachtig medium terecht.

Wat kan een heldervoelend medium?

Een heldervoelend medium is een krachtig medium dat niet alleen beelden ziet, maar ook voelt. Zij voelen energie en kunnen aanvoelen wat er gaat gebeuren. Een heldervoelend medium kan bijvoorbeeld aanvoelen of er iemand verdrietig is, boos of gelukkig. Zij voelen deze emoties en kunnen deze overbrengen aan jou als consument. Een online medium die heldervoelend is wordt ook wel hoog gevoelig genoemd.

Een heldervoelend medium kan jou vanuit een bepaalde situatie nieuwe inzichten geven. Ook kan het zo zijnd at een heldervoelend zuiver medium hierdoor de toekomst kan voorspellen.

Het is ook vaak zo dat een helder voelend medium gebruik maakt van engelen kaarten, tarot kaarten of lenormand kaarten. Een ervaren kaartlegster kan hiermee de energie van een situatie voelen. Doordat deze energie wordt doorgegeven aan de paragnost of het online medium, kunnen zij jou vertellen wat er gaat gebeuren.

Door middel van een reading kan een betrouwbare paragnost of online medium jou inzicht geven in een bepaalde situatie. Een reading is een advies op maat, hierbij wordt er gebruik gemaakt van de gave die het online medium of de paragnost heeft in combinatie met de kaarten. Een engelen kaartlegster kan jou hierdoor eerlijk antwoord geven op overige levensvragen die jij hebt.

Wat kan een helderruikend medium?

Ook kan je bij een top medium online een helderruikend medium treffen. Iemand die helderruikend is kan dingen ruiken die je zonder deze gave niet kan ruiken. Goede mediums kunnen zo bijvoorbeeld de dood of ziektes ruiken. Deze geuren zijn zonder dit zesde zintuig niet te ruiken, maar zijn wel een boodschap.

Een top medium kan contact maken met gene zijde en daardoor boodschappen doorkrijgen. In het geval van ziekte die een helderruikend online medium weet, kan het ook zo zijn dat een betrouwbaar medium een reiki master is. Een reiki master kan pijn voelen en deze pijn genezen op afstand.

Wat kan een helderwetend medium?

Een helderwetend medium heeft een sterke intuïtie. Hierdoor kan een helderwetend medium jou een boodschap doorgeven. Zij weten bijvoorbeeld dat er iets gaat gebeuren, zonder dat daar ook maar enige aanleiding voor is. Een helderwetend medium is nieuwsgierig naar dingen die jij vertelt en kan deze inzichten gebruiken om een boodschap door te geven.

Een helder wetend medium kan jou ter woord staan als jij dit nodig hebt. Dit kan ook zijn voor een luisterend oor, als je bijvoorbeeld wil praten met een van de betrouwbare mediums over jouw relatie dan kan dat. Een helder wetend medium die is heel eerlijk en kijk met een andere visie naar de situatie toe. Hierdoor kunnen online mediums jou helpen om tot nieuwe inzichten te komen.

Wat kan een helderhorend medium?

Een helderhorend medium die kan net als een ander top medium contact maken met overledenen of andere entiteiten. De manier van contact dat een helderhorend medium heeft is aan de hand van geluiden. Zij kunnen bepaalde dingen horen, dit kunnen stemmen zijn maar ook melodieën of andere vormen van geluiden.

Deze geluiden kunnen mensen zonder dit zesde zintuig niet waarnemen. Een krachtig medium die kan helder horen kan deze boodschappen doorgeven. Deze geluiden kunnen uit het verleden komen, maar het is ook mogelijk dat dit een boodschap is voor de toekomst.

Wat kan een helderziend medium?

Als een top medium helderziend is kunnen zij positieve energie of negatieve energie zien. Zij zien dan beelden door hun spirituele groei. Deze beelden kunnen van een toekomstige gebeurtenis zijn of van iets wat er in het verleden is gebeurd. Een helderziend medium kan ook beelden van aardse dingen zien, zoals mensen, dieren en gebouwen.

Een helderziende medium kan ineens bepaalde objecten zien in een ruimte of rondom iemand heen. Echte mediums weten dan dat er door deze beelden een bepaalde boodschap wordt doorgegeven. Helderziende mediums kunnen deze beelden dan ook vertalen in een boodschap in woorden.

Helderzienden kunnen voor jou ook een relatie specialist zijn. Omdat zij vanaf een andere kant naar de situatie kijken en ook weten wat er in de toekomst kan gaan gebeuren kunnen zij jou adviezen meegeven.

Naast het gebruik van tarot kaarten tijdens een gesprek kan het ook zo zijn dat een betrouwbaar medium aan fotoreading doet. Fotoreading wil zeggen dat een betrouwbaar medium aan de hand van een foto dingen weet, dit kan een helderziende medium maar ook een ervaren medium die heldervoelend is. Aan de hand van de fotoreading kan een betrouwbaar medium informatie geven over de situatie op de foto. Zo kom je tot nieuwe inzichten en een zeer betrouwbaar antwoord. Door foto reading kun je ook meer informatie krijgen van een overleden dierbare.

Beste medium

Kies voor jou een geschikt zuiver medium

Als jij een consult aanvraagt met een van onze consulenten zullen zij er altijd voor zorgen dat jij je op je gemak voelt. De meest betrouwbare mediums zullen jou tijdens een gesprek altijd op je gemak voelen.

Om er achter te komen of je te maken hebt met betrouwbare mediums moet je alert zijn voor cold reading, dit is een neppe manier van boodschappen doorgeven. Je kunt bijvoorbeeld eerst recensies van andere lezen, of meerdere mediums bellen en een consult aangaan bij diegene bij wie jij je het meest op je gemak voelt.

Je moet online ook altijd kijken voordat je een gesprek aangaat of de online mediums jou ook daadwerkelijk kunnen helpen met waarvoor jij ze nodig hebt. De paranormale gaven van online mediums verschillen natuurlijk van elkaar waardoor ze je op een andere manier kunnen helpen. Een paragnost die kan geen contact maken met een overleden dierbare, maar betrouwbare mediums kunnen dat weer wel.

Ook verschillende de online mediums van gaven. Zo is de ene hoog gevoelig, terwijl een ander een helderziende of heldervoelend is. De reden waarom jij een gesprek aangaat met een medium online heeft dus invloed op diegene die jij kiest om een consult mee aan te gaan.

Ditzelfde geldt voor of jij een toekomst voorspelling wilt doen, of juist een foto reading. Sommige betrouwbare mediums kunnen juist wel lenormand kaarten leggen, terwijl een ander dat niet kan.

Een gesprek met een betrouwbaar medium geeft jou rust, inzichten en antwoorden die je nergens anders kunt vinden. Wanneer je na het gesprek weg gaat voel je je lichter en weet je weer wat je moet doen.

Een gesprek met een betrouwbaar medium is heel intiem, dit geeft namelijk aan dat er vertrouwen is tussen jou en het medium. Wanneer je niet op je gemak bent zal de reading niet goed verlopen. Een betrouwbaar medium geeft jou dan ook de rust die je nodig hebt tijdens een consult.

Contact met een betrouwbaar medium

Een medium online voor een toekomst voorspelling, een top medium voor een luisterend oor, helderziende paragnosten voor fotoreading en een heldervoelend paragnost voor eerlijk antwoord op alle overige levensvragen. Online bij de Nieuwe Tijd is het allemaal mogelijk.

Je hebt de keuze voor een consult met verschillende mediums en paragnosten. Kies voor een medium waarbij jij je goed voelt en start een consult. Je kunt alle vragen stellen die jij hebt en onze consulenten helpen jou graag.

Wanneer je contact hebt met een betrouwbaar medium staat er altijd iemand voor je klaar. Er wordt naar je geluisterd en er wordt naar je gekeken waardoor jij de rust vind die jij zoekt. Een top medium geeft je de antwoorden die jij nodig hebt en helpt je weet op een heldere manier vooruit.

Kies er daarom voor om contact te maken met een betrouwbaar medium, helderziende of paragnost. Neem een kijkje op de site voor meer informatie. Of bel direct voor een consult met een van onze top mediums.

Medium Arlette
Beschikbaar
Medium Arlette
Box: 10
Spiritueel Coach, HSP Coach, met jarenlange ervaring. Door goed te luisteren en in te voelen, geef ik je graag inzicht en advies op al je levensvragen. 

Anita
Beschikbaar
Anita
Box: 20
Ik ben helderziend en nummeroloog leg contact met overledenen. Ook lenormandkaartlegging

Paragnost Eva
Beschikbaar
Paragnost Eva
Box: 24
Paragnoste, mijn werk doe ik van hart tot hart. Ik heb veel ervaring al sinds mijn vroege jeugd. Ik ben spiritueel aangelegd en doe diverse soorten kaartleggingen op ieder vlak.

Medium Marion
Beschikbaar
Medium Marion
Box: 29
 Medium/paragnost. Omdat ik geboren ben met een bijzondere gave, kan ik u duidelijk bijstaan in uw vraagstukken ......

Lies
Beschikbaar
Lies
Box: 39
Welkom, heldervoelend, wetend medium: transformaties, relaties > gelijk waardigheid en bron her-inneringen, de weg naar binnen.

Spiritueel Coach Clarisa
Beschikbaar
Spiritueel Coach Clarisa
Box: 53
Medium, Liefdes&Relatieproblemen. Persoonlijke blokkades oplossen. Persoonlijke groei. Helderziend- en wetend. Lenormandkaarten. Vragen pendelen. Stress. Burn out.

Medium Martina
Beschikbaar
Medium Martina
Box: 55
Helderwetend-voelend-horend-ziend/invoelen op specifieke vraag op het gebied van je relatie met jezelf en je omgeving,bewußtzijnswerk

Paragnost Marco
Beschikbaar
Paragnost Marco
Box: 61
Ik ben een helder wetend en voelend paragnost medium. Spiritueel coach. Narcisme, Blokkades, Angst en stress, psychische problemen. Afstemmen op deze tijd    

Medium Angie
Ingesprek
Medium Angie
Box: 32
Angie: Heldervoelend, wetend en ziend topmedium en kaartlegster. Specialisatie alle vragen over de liefde, tweelingzielen en hoe meer geld te creëren. Indien gewenst blokkade healing voor liefde en geld op afstand mogelijk.

Marya
Offline
Marya
Box: 02
Helderwetend en heldervoelend, sterk in tijdsaanduiding, liefde, tweelingzielen, healer, financieel, zakelijk. Usui Reiki Master en Kundalini Master.  

Evees
Offline
Evees
Box: 03
Medium, Helderwetend, Ingevingen, Kaartleggingen Belconsulten, emailconsulten

Medium Kitty
Offline
Medium Kitty
Box: 06
Als ervaren Medium en Spiritueel Coach, help ik je met mijn heldervoelendheid, helderziendheid, Engelen-, Tarot- of Lenormand Kaartleggingen jóuw weg te vinden. 

Medium Laura
Offline
Medium Laura
Box: 07
Medium, Ik leg al meer dan 40 jaar de tarotkaarten en toen ik in de jaren tachtig ging magnetiseren specialiseerde ik mij vervolgens ook in Reiki.

Medium Désiree
Offline
Medium Désiree
Box: 09
Top Medium, Kattenfluisteraar, Paragnost, HSP, zielsliefde, zielsverwanten, Soulmate, Tweelingzielen, relatievragen, business, mindset, overige levensvragen

Medium Betty
Offline
Medium Betty
Box: 11
Energetische coaching, dating en liefdes advies, zzp consult, spiritual counseling. 

Oryn
Offline
Oryn
Box: 12
Ik ben geboren met een bijzondere gave, waar ik zeer dankbaar voor ben, ik kan u bijstaan in AL uw vraagstukken. Mijn gaven zijn; helderhorend, helderwetend en helderziend. Via mijn energie kom ik volledig in contact met uw energie en de mensen om u heen. Dit noemt men channelen. Met mijn pendel en kaarten kan ik u helpen bij het vinden van juiste antwoorden.

Medium Olivia
Offline
Medium Olivia
Box: 13
   Helderwetend & intuitief Medium narcisme & trauma expert (o.a.Toxische relaties) Coach en kaartlegster(Lenormand) zuiver antwoord

Medium Maria
Offline
Medium Maria
Box: 14
Medium, Heldenvoelend, helderziend, helderhorend. Geeft inzicht in zaken, relatie en al dat je bezig houd,op afstand  blokkades  weg halen  foto lezen. eigen praktijk massage. 

Medium Daniël
Offline
Medium Daniël
Box: 15
hoogsensitief medium , Helder ziend/voelend/wetend Orakel kaarten, Verbinding aardengelen  (Tweeling) Zielen relaties Narcistische relaties. Jezelf terug in balans krijgen. Geen vraag is mij te gek, Ik kan met een aantal woorden invoelen in je situatie, en samen met je kijken waar je kracht ligt en inzichten verschaffen.  Begeleiding om in je eigen kracht te komen en blijven. Luisterend oor 

Medium Margret
Offline
Medium Margret
Box: 16
Gespecialiseerd in ZielsLiefde ~ Medium, Kaartlegster en Sjamaan. Tweelingzielen ~ Spiritueel en Kundalini advies, dieren, totemdieren ~ Karma. de wet van aantrekking en loslaten.. U kunt voor meerdere thema's bij mij terecht. Ik helpt u graag duidelijkheid te vinden in uw vragen. Ik ben op dinsdagavond half 9, met mn Kaarten online, bij Facebook Paragnosten Chat. Liefs margret  

Valantino
Offline
Valantino
Box: 17
Heldervoelend, Pranic Healer, Crystal Healer, Psychotherapie, Coach, Spiritual Response Therapie (SRT), Pendelaar, Tarotist, Lenormand, Vedische Astrologie.

Leontine
Offline
Leontine
Box: 18
Alle vragen zijn belangrijk, helderziend en helderwetend medium, contact met overledenen,vragen over magie, kaarsenmagie, tweelingzielen

Medium Regina
Offline
Medium Regina
Box: 19
Medium, healer voor ziels-gesprekken

Paragnost Thea
Offline
Paragnost Thea
Box: 22
Heldervoelend ASCENSION Coach, Pendelen, Astrologie. Krachtig SOUL-HEALER op afstand voor Mens en Dier!!

Paragnost Marie
Offline
Paragnost Marie
Box: 23
Ik ben Marie ben helder voelend en helderhorend en door contact met mijn gidsen krijg ik al een beeld en dingen door van een bepaalde situatie, heb een heel sterke intuïtie.  Ik doe ook per maandlegging en jaarlegging 2024. Ik kan voor je pendelen, invoelen,Lenormand- Engelen- en inzichtkaarten voor je leggen. Ook voor verleden - heden en toekomst. Heb een luisterend oor en samen komen we er wel uit.

Elise
Offline
Elise
Box: 25
Medium, paragnoste, helderwetend, helderhorend en heldervoelend, healer en foto lezen.

Cleopatra
Offline
Cleopatra
Box: 26
Ik ben helderziende, heldervoelend, kaartlegster, relatie problemen, fotoreading, pendel.

Katja Charlotte
Offline
Katja Charlotte
Box: 31
Medium/helderziend/coach. Graag help ik jou helderheid te scheppen via gidsen, en levenservaring. Volg je hart

Linda
Offline
Linda
Box: 33
  Als spiritueel Coach begeleid ik jou graag met al je vragen op jouw levenspad. Liefde, werk, narcisme, tweelingzielen of een luisterend oor. Ben jij op zoek naar meer positieve motivatie?  Dan ben jij bij mij op de juiste plek.  Na een gesprek met mij heb jij meer inzichten en tools gekregen zodat jij weer met een frisse blik door het leven kan!

Christel
Offline
Christel
Box: 34
Heldervoelend en helderziend medium en relatiecoach.                          Ik help jou met antwoorden en inzichten geven op je vragen, zodat je weer vol vertrouwen verder kunt! Relaties, liefde, persoonlijke ontwikkeling, werk ....    

MariaLouise
Offline
MariaLouise
Box: 35
Complexe relaties/situaties • Helder voelend • Intuïtief Coach • HSP • Transformatieproces • Spirituele ontwikkeling • Angst • Stress

Spiritueel coach Sky
Offline
Spiritueel coach Sky
Box: 36
Ik ben gespecialiseerd: Narcistische relaties, Zielsconnecties, Transformatieprocessen, Persoonlijke blokkades, Kaartleggen, Pendelen

Medium Layla (2)
Offline
Medium Layla (2)
Box: 37
Helderwetend en voelend medium en Tarotkaartlegster ,Soulmate en relatiecoaching  ;Objektief advies en inzicht vanuit de akasha kroniek of het collectieve onderbewuste , live via de chat is ook  mogelijk;Ik  doe dit werk zo authentisch mogelijk  ,ik zeg alles wat ik zie en uw eigen vrij wil en actie is ook nog belangrijk ..

Anne Marie
Offline
Anne Marie
Box: 41
Zeer ervaren parapsychologe en gespecialiseerd in counseling en coaching

Medium Amy
Offline
Medium Amy
Box: 42
'To the point'  Helderwetend-heldervoelend.  Eerlijk en oprecht consult. Healing op afstand.

Medium Rosali
Offline
Medium Rosali
Box: 43
Foto Racool.com Ik ben een verbinder. Mijn gidsen ( waaronder Rosali ) zoeken contact met die van u om zo zuiver antwoord te kunnen geven op uw vragen.

Medium Corina
Offline
Medium Corina
Box: 46
Mediumschap, helder voelende, wetende, ziende, horende waarnemingen. Al  30  jaar een eigen praktijk: Oosterse massage techniek .....

Medium Diana
Offline
Medium Diana
Box: 50
Hallo lieve mensen  Ik ben Diana geboren met velen gaven ik ben medium paragnoste en kaartlegster sta ook in contact met mijn gidsen

Albert
Offline
Albert
Box: 04
Top Medium Albert. Helderziend Magnetiseur en Hypnotherapeut, leraar en examiner Hypnose. Als kind heb ik mijn heldeziende gave meegekregen. Toen al kreeg ik via mijn gids, zuivere informatie door, met precieze juistheid over mensen en situaties om mij heen. Als kind denk je nog dat iedereen deze gave heeft, maar dit is zo omdat het voor  jou heel normaal is, maar in mijn pubertijd merkte ik dat dit niet zo was. Op mijn 17e kwam ik mijn leermeeester tegen, ook een helderziend magnetiseur van hem heb ik een leerschool van bijna 30 jaar mogen ontvangen in het spirituele. Heel veel lessen in o.a esoterie, magnetisme, polariteit, rebirthing, de kabala en ga zo maar door heb ik onder de knie gekregen en ben ik meester over geworden. Toch blijf ik liever de leerling en meester in 1, omdat er altijd een verder is, om je bewust van te worden. Een aantal jaar geleden ben ik me gaan interesseren voor hypnose zoals de oude wijzen in Egypte dit deden.  Nu ben ik tevens gediplomeerd Master Hypnotherapeut, met diverse specialisaties, waaronder virtual maagband, stoppen met roken,kinderhypnose, blokkades oplossen ect ,samen met de clienten de wortel van het probleem eruit halen, dus niet snoeien zoals in de meeste tuintjes gebeurt. Het tuintje van je hart... Heeft u vragen over tweelingzielen, liefde, werk/ carrière financiën, verhuizen of heeft u een andere levensvraag? Stel ze gerust ik heb vaak alleen een naam of een vraag van u nodig.  Ook benieuwd naar wat het nieuwe jaar voor u in petto heeft? U bent van harte welkom voor een jaarlegging Uw feedback omtrent de kwaliteit van het consult is erg belangrijk, ik stel het erg op prijs om uw review te mogen ontvangen omdat uw ervaring hierover helderheid geeft. Alvast bedankt.

Medium Carine
Offline
Medium Carine
Box: 56
coacing oplossingsgericht relatie deskundige helder wetend

Medium Jeanette
Offline
Medium Jeanette
Box: 58
Gespecialiseerd in relaties en complexe situaties. Erkend Medium. Bekend van TV. Eerlijk en direct.

Medium Bhartie
Offline
Medium Bhartie
Box: 62
Alles over liefde en relatievragen.  Ook andere vragen zijn welkom. 

Michael
Offline
Michael
Box: 65
Medium, paragnost met veel ervaring Engelen, zielen. Voor verleden, heden en toekomst!

Paragnost Martie
Offline
Paragnost Martie
Box: 67
Ik ben Martie paragnost, trance medium en sjamaan heldervoelend en helderziend,  en helderwetend maak ook contact met overledenen lees foto's,en doe reading kaartlegging en coaching en werk zeker met de gitse boven en mijn eigen gidsen

Klanten Service Box
Offline
Klanten Service Box
Box: 70
Candy chocolate lollipop sesame snaps marshmallow sesame snaps macaroon oat cake lollipop. Jelly-o shortbread jelly-o icing liquorice pudding chocolate bar sugar plum chocolate. Pie oat cake cupcake candy biscuit.

Paragnost Lis
Offline
Paragnost Lis
Box: 52
Paragnost/ helderziend. gespecialiseerd in relatie problemen, coaching, kaartreading met de Lenormand kaarten en de Psychic Tarot. Advies op voeding.