Nieuwe Tijd
Nieuwe Tijd mediums

Zuivere paragnosten

Een betrouwbaar medium kan jou helpen met het adviseren wanneer het gaat om beslissingen nemen, door duidelijke inzichten of jou te vertellen wat er gaat gebeuren. Er zijn genoeg charlatans die zich voordoen als een helderziende of betrouwbare paragnost en je geld afhandig willen maken. Het is daarom belangrijk om voorzichtig te zijn en je aan te melden bij een organisatie die over een erkend keurmerk beschikt. Een goede paragnost heeft namelijk een erkenning nodig om aan de slag te mogen gaan, dit geeft je als consument de zekerheid dat je met een betrouwbare paragnost of betrouwbaar medium in zee gaat.

Een erkend medium of paragnost is meestal aangesloten bij een organisatie, hierdoor kun je er zeker van zijn dat je niet opgelicht wordt. Een erkende paragnost of ervaren medium is namelijk gebonden aan een aantal regels en richtlijnen, waardoor je weet dat je in goede handen bent.

Een betrouwbaar paragnost of ervaren medium kan je helpen met allerlei vragen en problemen, waaronder:

  • Vragen over liefde en relaties
  • Vragen over werk en carrière
  • Vragen over geldzaken
  • Vragen over je toekomst (toekomst voorspelling)

Als je vragen hebt over één van de bovenstaande onderwerpen, of een ander probleem waar je mee zit, neem dan contact op met een betrouwbare medium of ervaren medium. Zij kunnen je helpen met het vinden van antwoorden op al jouw vragen. Online kun je mediums kiezen die helderzienden zijn, maar ook heldervoelend, helderhorend of helderruikend.

Toekomst voorspelling, een luisterend oor of overige levensvragen

Bij ons online vind je een zuiver medium die een toekomst voorspelling kan doen, die jouw vragen beantwoorden kan of die contact kan leggen met een overleden persoon. Onbeantwoorde vragen kunnen door een betrouwbaar medium beantwoord worden omdat zij beschikken over paranormale gaven.

Betrouwbare paragnosten kunnen verschillende gaven hebben waarmee ze jou kunnen helpen. Deze gaven worden ook wel hun zesde zintuig genoemd. Zo kan het zijn dat een ervaren medium heldervoelend, helderruikend, helderwetend, helderhorend of helderziend is. Met vragen over bepaalde onderwerpen of contact met een overleden dierbare kun je bij een krachtig medium terecht.

Wat kan een heldervoelend medium?

Een heldervoelend medium is een krachtig medium dat niet alleen beelden ziet, maar ook voelt. Zij voelen energie en kunnen aanvoelen wat er gaat gebeuren. Een heldervoelend medium kan bijvoorbeeld aanvoelen of er iemand verdrietig is, boos of gelukkig. Zij voelen deze emoties en kunnen deze overbrengen aan jou als consument. Een online medium die heldervoelend is wordt ook wel hoog gevoelig genoemd.

Een heldervoelend medium kan jou vanuit een bepaalde situatie nieuwe inzichten geven. Ook kan het zo zijnd at een heldervoelend zuiver medium hierdoor de toekomst kan voorspellen.

Het is ook vaak zo dat een helder voelend medium gebruik maakt van engelen kaarten, tarot kaarten of lenormand kaarten. Een ervaren kaartlegster kan hiermee de energie van een situatie voelen. Doordat deze energie wordt doorgegeven aan de paragnost of het online medium, kunnen zij jou vertellen wat er gaat gebeuren.

Door middel van een reading kan een betrouwbare paragnost of online medium jou inzicht geven in een bepaalde situatie. Een reading is een advies op maat, hierbij wordt er gebruik gemaakt van de gave die het online medium of de paragnost heeft in combinatie met de kaarten. Een engelen kaartlegster kan jou hierdoor eerlijk antwoord geven op overige levensvragen die jij hebt.

Wat kan een helderruikend medium?

Ook kan je bij een top medium online een helderruikend medium treffen. Iemand die helderruikend is kan dingen ruiken die je zonder deze gave niet kan ruiken. Goede mediums kunnen zo bijvoorbeeld de dood of ziektes ruiken. Deze geuren zijn zonder dit zesde zintuig niet te ruiken, maar zijn wel een boodschap.

Een top medium kan contact maken met gene zijde en daardoor boodschappen doorkrijgen. In het geval van ziekte die een helderruikend online medium weet, kan het ook zo zijn dat een betrouwbaar medium een reiki master is. Een reiki master kan pijn voelen en deze pijn genezen op afstand.

Wat kan een helderwetend medium?

Een helderwetend medium heeft een sterke intuïtie. Hierdoor kan een helderwetend medium jou een boodschap doorgeven. Zij weten bijvoorbeeld dat er iets gaat gebeuren, zonder dat daar ook maar enige aanleiding voor is. Een helderwetend medium is nieuwsgierig naar dingen die jij vertelt en kan deze inzichten gebruiken om een boodschap door te geven.

Een helder wetend medium kan jou ter woord staan als jij dit nodig hebt. Dit kan ook zijn voor een luisterend oor, als je bijvoorbeeld wil praten met een van de betrouwbare mediums over jouw relatie dan kan dat. Een helder wetend medium die is heel eerlijk en kijk met een andere visie naar de situatie toe. Hierdoor kunnen online mediums jou helpen om tot nieuwe inzichten te komen.

Wat kan een helderhorend medium?

Een helderhorend medium die kan net als een ander top medium contact maken met overledenen of andere entiteiten. De manier van contact dat een helderhorend medium heeft is aan de hand van geluiden. Zij kunnen bepaalde dingen horen, dit kunnen stemmen zijn maar ook melodieën of andere vormen van geluiden.

Deze geluiden kunnen mensen zonder dit zesde zintuig niet waarnemen. Een krachtig medium die kan helder horen kan deze boodschappen doorgeven. Deze geluiden kunnen uit het verleden komen, maar het is ook mogelijk dat dit een boodschap is voor de toekomst.

Wat kan een helderziend medium?

Als een top medium helderziend is kunnen zij positieve energie of negatieve energie zien. Zij zien dan beelden door hun spirituele groei. Deze beelden kunnen van een toekomstige gebeurtenis zijn of van iets wat er in het verleden is gebeurd. Een helderziend medium kan ook beelden van aardse dingen zien, zoals mensen, dieren en gebouwen.

Een helderziende medium kan ineens bepaalde objecten zien in een ruimte of rondom iemand heen. Echte mediums weten dan dat er door deze beelden een bepaalde boodschap wordt doorgegeven. Helderziende mediums kunnen deze beelden dan ook vertalen in een boodschap in woorden.

Helderzienden kunnen voor jou ook een relatie specialist zijn. Omdat zij vanaf een andere kant naar de situatie kijken en ook weten wat er in de toekomst kan gaan gebeuren kunnen zij jou adviezen meegeven.

Naast het gebruik van tarot kaarten tijdens een gesprek kan het ook zo zijn dat een betrouwbaar medium aan fotoreading doet. Fotoreading wil zeggen dat een betrouwbaar medium aan de hand van een foto dingen weet, dit kan een helderziende medium maar ook een ervaren medium die heldervoelend is. Aan de hand van de fotoreading kan een betrouwbaar medium informatie geven over de situatie op de foto. Zo kom je tot nieuwe inzichten en een zeer betrouwbaar antwoord. Door foto reading kun je ook meer informatie krijgen van een overleden dierbare.

Beste medium

Kies voor jou een geschikt zuiver medium

Als jij een consult aanvraagt met een van onze consulenten zullen zij er altijd voor zorgen dat jij je op je gemak voelt. De meest betrouwbare mediums zullen jou tijdens een gesprek altijd op je gemak voelen.

Om er achter te komen of je te maken hebt met betrouwbare mediums moet je alert zijn voor cold reading, dit is een neppe manier van boodschappen doorgeven. Je kunt bijvoorbeeld eerst recensies van andere lezen, of meerdere mediums bellen en een consult aangaan bij diegene bij wie jij je het meest op je gemak voelt.

Je moet online ook altijd kijken voordat je een gesprek aangaat of de online mediums jou ook daadwerkelijk kunnen helpen met waarvoor jij ze nodig hebt. De paranormale gaven van online mediums verschillen natuurlijk van elkaar waardoor ze je op een andere manier kunnen helpen. Een paragnost die kan geen contact maken met een overleden dierbare, maar betrouwbare mediums kunnen dat weer wel.

Ook verschillende de online mediums van gaven. Zo is de ene hoog gevoelig, terwijl een ander een helderziende of heldervoelend is. De reden waarom jij een gesprek aangaat met een medium online heeft dus invloed op diegene die jij kiest om een consult mee aan te gaan.

Ditzelfde geldt voor of jij een toekomst voorspelling wilt doen, of juist een foto reading. Sommige betrouwbare mediums kunnen juist wel lenormand kaarten leggen, terwijl een ander dat niet kan.

Een gesprek met een betrouwbaar medium geeft jou rust, inzichten en antwoorden die je nergens anders kunt vinden. Wanneer je na het gesprek weg gaat voel je je lichter en weet je weer wat je moet doen.

Een gesprek met een betrouwbaar medium is heel intiem, dit geeft namelijk aan dat er vertrouwen is tussen jou en het medium. Wanneer je niet op je gemak bent zal de reading niet goed verlopen. Een betrouwbaar medium geeft jou dan ook de rust die je nodig hebt tijdens een consult.

Contact met een betrouwbaar medium

Een medium online voor een toekomst voorspelling, een top medium voor een luisterend oor, helderziende paragnosten voor fotoreading en een heldervoelend paragnost voor eerlijk antwoord op alle overige levensvragen. Online bij de Nieuwe Tijd is het allemaal mogelijk.

Je hebt de keuze voor een consult met verschillende mediums en paragnosten. Kies voor een medium waarbij jij je goed voelt en start een consult. Je kunt alle vragen stellen die jij hebt en onze consulenten helpen jou graag.

Wanneer je contact hebt met een betrouwbaar medium staat er altijd iemand voor je klaar. Er wordt naar je geluisterd en er wordt naar je gekeken waardoor jij de rust vind die jij zoekt. Een top medium geeft je de antwoorden die jij nodig hebt en helpt je weet op een heldere manier vooruit.

Kies er daarom voor om contact te maken met een betrouwbaar medium, helderziende of paragnost. Neem een kijkje op de site voor meer informatie. Of bel direct voor een consult met een van onze top mediums.

Clarisa
000193
  
Ik zie wat jij niet kan zien en wat jij nodig hebt aan antwoorden, die je nu zoekt. Bel me en ik geef je de meest zuivere antwoorden. Toekomstgericht op elk gebied waar jij met jezelf mee in de knoei zit.

Truthful Insights
000244
 
looking for real love reading? Or are you facing problems in your relationship or have doubts about your partner? Are you looking for very senior and beneficial advice & reading from an experienced person?

Ivon
000292
  
Spiritueel coach, gespecialiseerd in alle vragen over liefde en relaties, stress, kids. Persoonlijke groei - begeleiden bij transformatie. Bewustwording. Jou in je kracht zetten, terug naar je prachtige zelf. Leven vanuit je eigen bron.

Lisa
000598
  
Voor al je vragen op het gebied van relatie, liefde, werk en toekomst. Ik ben helderziende, hoog gevoelig, helder wetend en jouw spirituele life coach.

Medium Arlette
000161
 
Spiritueel Coach, Heldervoelend, HSP Coach, met jarenlange ervaring. Door goed te luisteren, goed af te stemmen en in te voelen, geef ik je graag duidelijkheid en inzicht op al je levensvragen. 

Paragnost Martie
000149
  
Ik ben Martie paragnost, trance medium en sjamaan heldervoelend en helderziend, maak ook contact met overledene lees foto's, kaartleggen en pendelen!

Christel
000150
  
Heldervoelend en helderziend medium en relatiecoach.                          Ik help jou met antwoorden en inzichten geven op je vragen, zodat je weer vol vertrouwen verder kunt! Relaties, liefde, persoonlijke ontwikkeling, werk ....    

Medium Yvonne
000173
 
Helderziende wetend en voelend, contact met engelen, en ik geef je boodschappen die je in de toekomst verder helpen.

Jo An
000176
 
Sterk intuïtief empathisch aangelegd, heldervoelend, zien en horen. Zuiver en oprecht help ik met vragen over de liefde hier en nu!

Medium Angie
000178
 
Angie: Heldervoelend, wetend en ziend topmedium en kaartlegster. Specialisatie alle vragen over de liefde, tweelingzielen en hoe meer geld te creëren. Indien gewenst blokkade healing voor liefde en geld op afstand mogelijk.

Medium Layla (2)
000182
    
Helderwetend en voelend medium en kaartlegster ik ben al 40 jaar passioneel bezig met de Tarot en alle andere onderwerpen die tot het paranormale behoren ;contact met overledenen krijg ik eerder spontaan ik kan niet garanderen dat het altijd kan. Op gebied van soulmate connecties kan ik u veel vertellen en ik kan u helpen uw geluk te vinden in een soms chaotisch bestaan U krijgt veel advies en inzichten vanuit de akasha kroniek of het collectieve onderbewuste , live via de webcam chat is ook  mogelijk.Ik  doe dit werk zo duidelijk en concreet mogelijk  ,ik zeg alles wat ik zie en uw eigen vrij wil en actie is natuurlijk ook nog belangrijk ..of die dingen gaan gebeuren of niet als men enkel afwacht dan kan alles langer duren ,daarom is het advies zo belangrijk die u erbij krijgt ,als je verandering wilt dan moet je soms zelf veranderen en uw keuzes aanpassen .Vooral hoe we denken is zeer belangrijk ,onze gedachten hebben krachten! Positief blijven is de boodschap en blijf in u zelf geloven! Universele liefde en licht wens ik u toe ,tot op de chat?

Paragnost Lize
000190
 
Ik ben helderwetend, heldervoelend, helderhorend en helderruikend. Ik leg de tarot en kan een karakteranalyse geven dmv een fotoreading.

Paragnost Marco
000199
 
Ik ben een helder wetend en voelend paragnost medium. Na een paar korte vragen krijg ik inzicht in je situatie.     

Mandy
000218
  
Hallo, Mandy hier. Ik heb al van jongs af aan contact met het spirituele. Hier heb ik lang niks mee gedaan. Nadat ik zelf reiki kreeg. Daarna ben ik me open gaan stellen en er mee aan de slag gegaan. Ik heb me verdiept in kaart leggen en pendelen. Mensen aanvoelen kan ik erg goed. En dieren ook. Ik hoop dat ik jullie een beetje inzicht kan en mag geven. Tot snel, Liefs, Indy

Ben Ben
000227
 
Liefdes en carriere coach inclusief tijdslijnen

Bob
000238
   
Spiritueel bewustzijnscoach, paragnost en inspirator

Lou
000247
  
Heb een spirituele gave en heb veel ervaring sinds mijn jeugd.

Paragnost en Healer Kim
000248
  
*Intuïtief Tarot Card Reader* (Solar Flash/Shift/Ascention/5D) *Tarot for Life & Love *Tarot for Dogs *Coffee & Cards (quick morning readings) *Foto Healing

Natasja
000251
 
coach, heldervoelend en helderwetend. tarot/orakelkaart legster en Pendelaar.

Cher
000286
  
Ervaren helderziende. Ik voel personen en situaties aan en ik kan zien wat iemand denkt en voelt. Ik leg daarnaast ook Lenormand kaarten.

Merel
000291
  
Welkom mooie ziel, help je graag bij al je levensvragen met mijn spirituele gaven. Helderziend-wetend en voelend. Leg als je wilt de Lenormandkaarten. Pendelen en kan je een toekomstprognose geven.

Angelique
000303
  
Ben geboren medium-paragnost, helderziend ,weten , voelend.. contact met overledenen.. maar ook leg ik graag de kaarten voor u.

Valentino
000329
   
Heldervoelend, Pranic Healer, Crystal Healer, Psychotherapie, Coach, Spiritual Response Therapie (SRT), Pendelaar, Tarotist, Lenormand, Vedische Astrologie.

Victoria
000361
 
Ik ben proffesioneel in het invoelen op het gebied van liefde, werk, toekomst en financieel. Wilt u weten als het goed komt tussen u en uw geliefde? Veranderingen, angst en dromen? Dan kan ik je helpen met jouw situatie.

Delayha Nyari
000581
  
Welkom lief en bijzonder mens, al enige jaren werkzaam als maatschappelijk en spiritueel coach. Ik help jou graag verder wanneer je tegen situaties aanloopt waardoor je het zelf even niet meer ziet. Wanneer je met mijn in gesprek zal zijn zul je rust ervaren en neem ik in alle liefde en rust tijd voor u.

Ada
000585
 
Ik ben Ada ervaren oprechte kaartlegster,heldervoelend,helderwetend,toekomstvoorspellingen,levensvragen,helderziende,relatie en werk probleem

Sarah Kay
000592
 

Ingrid
000593
 
Spiritueel en Maatschappelijk Coach, Medium en Healer. Gespecialiseerd in persoonlijke, emotionele en spirituele ontwikkeling, narcistische relaties, tweelingzielen. Ik zet jou terug in jouw kracht zodat jij de mooiste versie van jezelf kunt worden vanuit jouw innerlijke bron.

Joys
000594
 

Cynthia
000595
 
Paragnost Cynthia. Hallo daar, ik ben jouw medium en kan ter allertijd terecht voor relatie problemen maar ook de liefde. Verder ben ik helderziend, het verwijderen van blokkades en ben spiritueel aangelegd. Paragnost en ook nog heldervoelend en neem ook graag een kijkje in de toekomst. Ik maak altijd gebruik van mijn gave om je van dienst te zijn. Voel je vrij.

Esther
000596
  
Geen vraag is te gek, mijn gidsen en ik helpen jou graag! 🥰 Ik ben helderziend en heb me gespecialiseerd in dromen en de verwerking van heftige emoties. There are no questions beyond the pale… my guides and I are here to help! ❤️ I am a psychic who has also specialised in dreams and transforming intense emotions.

Elvie
000597
   
Over Happyness Discreet, oprecht en betrouwbaar medium-paragnoste. Voorspel voor u de toekomst, contact overledenen, Liefde, relatie, geld, enz. Voor alle levensvragen. Ik ben er voor u!

Anita 2
000599
 

Medium Betty
000600
  
Inzicht in wat er speelt en richting hoe het verder kan.

Marie
000601
 

Rachel 2
000602
 

Medium Luna
000603
 
Helder voelend, Helder wetend, Toekomstvoorspeller, Crystal healer, Coach.

Magnificent Soul
000604
 

Mirjam
000605
  

Medium Vani
000606
 
Ik help je liefdevol, eerlijk en open met alle vragen die je hebt. Dit kan gaan over de liefde, break up, carriere.. Geen vraag is me te gek of vreemd

Mike
000607
  
Ik ben er voor jou. Graag kijk ik voor je. Samen vinden we wat je nodig hebt om los te laten en of verder te gaan. Helderziend en heldervoelend.

Angelic Mysta
000608
 

Karolien
000609
 
Heldervoelend, lenormand en tarot kaartlegster

Dion
000610
 

Medium Sabrina
000611
 
Ik help jou de juiste keuzes te maken en inzichten te bieden in alle facetten in het leven. Tarot, orakel & heldervoelendheid helpen jou graag verder.

Margret
000612