Medium Eddie

Medium eddie

Medium Eddie of zijn consulenten kunnen jou helpen met heel veel verschillende zaken. Je kan bij een erkend medium of paragnost terecht als jij over bepaalde zaken in jouw leven wilt praten, als je antwoorden wilt op levensvragen of inzichten in bepaalde situaties. Een erkend medium of paragnost kan jou hiermee helpen omdat zij beschikken over paranormale gaven.

Door de paranormale gaven van een spiritueel coach zijn zij een soort doorgeefluik van boodschappen. Zij kunnen boodschappen die vanuit andere entiteiten komen aan jou doorgeven zodat jij antwoorden en inzichten krijgt.

Het is zo dat een medium of paragnost een bijzondere gave heeft, ook kunnen zij beschikken over meerdere bijzondere gaven. Zo is het mogelijk dat top paragnosten of mediums helderziend, helderhorend, helderwetend, helderruikend of heldervoelend zijn. Door deze gaven kunnen zij buitenzintuigelijke waarnemingen doen. Zij kunnen jou dingen vertellen die je anders nooit te weten zou komen.

Wat is een helderziend medium?

Een helderziend medium is iemand met een derde oog. Wanneer iemand helderziend is dan is er een derde oog geopend. Dit derde oog ziet dingen die voor de gewone mens onzichtbaar zijn. Een helderziende kan zien wat er in de toekomst gaat gebeuren of iemand van ver weg zien aankomen. Een helderziende heeft een buitengewoon scherpe waarneming en kan dus ook op grote afstand iemand of iets duidelijk waarnemen.

Een helderziend medium kan jou op deze manier helpen met het voorspellen van de toekomst, het op afstand zien van mensen of het achterhalen van gebeurtenissen uit het verleden. Een helderziende is daarom een belangrijke bron van inzicht en advies. Een helderziende kan voorspellingen doen zodat jij weet hoe je het beste kan reageren op bepaalde situaties in de toekomst.

Wat is een helderhorend medium?

Ook bij een helderhorend medium kun je met diverse vraagstukken terecht. Een helderhorend medium kan dingen horen die voor een ander niet te horen zijn. Deze geluiden komen vanuit andere entiteiten, maar hoeven niet perse stemmen te zijn. Het kunnen ook andere geluiden zijn zoals melodieën.

Een helderhorend medium of paragnost kan jou op deze manier helpen om contact te maken met overleden dierbaren. Wanneer jij nog een vraag aan iemand hebt die overleden is kun je dit stellen aan een medium. Zij kunnen vaak contact leggen met overledenen zodat jij de antwoorden krijgt die jij nodig hebt om het verlies te verwerken.

medium eddie bellen

Wat is een helderwetend medium?

Een helderwetend medium geeft inzicht op verschillende vlakken. Een helderwetend medium die weet dingen die gaan gebeuren, dit noemen we ook wel precognitie. Maar een helderwetend medium kan jou ook helpen met het achterhalen van gebeurtenissen uit het verleden, dit wordt retrocognitie genoemd. Zo kan een helderwetend medium jou helpen met het verwerken van trauma’s en andere ervaringen uit het verleden. Een helderwetend medium is een zeer krachtige bron van advies en inzicht.

Wat is een helderruikend medium?

Iemand die kan helderruiken die kan helpen met het achterhalen van bepaalde dingen. Deze persoon kan namelijk ruiken wat voor anderen onmogelijk is om te ruiken. Iemand die kan helderruiken kan bijvoorbeeld de geur van overleden personen ruiken of een geur achterhalen van een plek waar iets is gebeurd.

Wat is een heldervoelend medium?

Een helder voelend medium is iemand die op basis van gevoel inzichten kan geven tijdens een consult. Een heldervoelend paragnost of medium doet dit door zijn of haar gevoelens te vertalen naar woorden. Zo kan een heldervoelend paragnost of medium voelen wanneer er iemand verdrietig is, boos of gelukkig. Een heldervoelend medium kan ook voelen of iemand eerlijk is of iets achterhoudt. Een heldervoelend medium is daarom een zeer krachtige bron van inzicht en advies.

Een heldervoelende kan jou hiermee op verschillende vlakken helpen, bijvoorbeeld wanneer je verdrietig bent, bij relatie problemen, over overledenen, bij tweelingzielen of überhaupt in de liefde. Je kan bij een heldervoelend medium of paragnost tijdens een gesprek ook vragen om een luisterend oor. Jij kan dan zelf alle situaties waarover je wilt spreken aankaarten. Dit kan over de liefde, jouw relaties, werk of je persoonlijke ontwikkeling.

Een goed gesprek met een intuïtief gesprekspartner voor..

Er zijn heel erg veel redenen waarvoor je bij een medium of paragnost kan komen voor een consult. Het kan zo zijn dat je met een (trance) medium wilt praten over de liefde, werk of persoonlijke blokkades. Maar een medium of paragnost met genoeg levenservaring kan jou ook duidelijk bijstaan wanneer je bepaalde keuzes in het leven moet maken. Een medium of paragnost kan jou helpen met het vertrouwen, advies en de bevestiging bij bepaalde situaties.

Voor een beter inzicht tijdens een consult is het mogelijk dat een medium, paragnost Eddie of een spiritueel coach gebruikt maakt van kaartleggingen. Sommigen zijn gespecialiseerd in het leggen van kaarten om antwoorden te krijgen.

Een gesprek met een kaartlegster

Een kaartlegging kan worden gedaan door een kaartlegster tijdens een reading. Een kaartlegging kan worden uitgevoerd met Lenormand kaarten, tarotkaarten of bijvoorbeeld engelenkaarten. Bij Lenormand kaarten krijg je inzicht in het verleden, heden en toekomst. Lenormand kaarten bestaan uit 36 kaarten die stuk voor stuk een andere betekenis hebben. Zo geeft iedere kaart aanleiding tot nadenken en inzicht.

Met tarot kaarten krijg je een dieper inzicht in iets waar je mee bezig bent of wat er aan de hand is. Tarot kaarten brengen je soms ook bij de kern van het probleem. Engelen kaarten helpen je in contact te komen met jouw gidsen of engelen die altijd voor je klaar staan.

Lenormandkaarten kunnen ook helpen bij transformatieprocessen/transformaties of in de liefde. Je kan bijvoorbeeld een liefdeslegging doen dat te maken heeft met jouw gevoel, het gevoel van een partner en de toekomst. Een relatie coach kan kaarten leggen om inzicht te krijgen in narcistische relaties, relatie problemen of de liefde. Kaarten bieden helderheid in situaties.

medium eddie online

Healing door een medium of paragnoste

Sommige mediums of paragnosten zijn gespecialiseerd in healing. Healing kan op verschillende manieren worden toegepast. Energetisch reinigen is een soort van healing. Dit reinigt energieblokkades die ontstaan zijn door bijvoorbeeld een ex-partner, relatieproblemen of overleden dierbaren. Healing kan ervoor zorgen dat je weer in je kracht komt te staan, dat je meer in contact komt met je gevoel en dat je weer vrij bent. Veel mensen voelen zich na een healing sessie dan ook lichter, energieker en vrijer.

Een Reiki Master

Ook een Reiki Master kan helpen met het in balans brengen van je chakra’s. Wanneer een of meerdere chakra’s uit balans zijn, kan dit leiden tot fysieke of mentale klachten. Een chakra healing sessie met een Reiki Master kan ervoor zorgen dat je weer in balans komt. Op deze manier voel je je lichter, energieker en vrijer.

Een krachtig soul healer helpt je met het aarden van je ziel en het loslaten van oude (ziel)pijn. Ook dit kan leiden tot een lichter, energieker en vrijer gevoel.

Welke methodes worden meer toegepast door een spiritueel coach?

Binnen het mediumschap kan numerologie worden ingezet, dit is een methode om inzicht te krijgen in je levensweg, talenten en mogelijkheden. Als je weet welke getallen jouw leven beïnvloeden, kan dit veel duidelijkheid geven over wie je bent en waar je naar toe wilt. De getallen die een rol spelen in jouw leven, zijn bijvoorbeeld je geboortedatum, de sterrenbeeld waarin je bent geboren of de getallen die voorbij komen in dromen.

Bij een fotoreading wordt er gebruik gemaakt van foto’s. De foto’s kunnen van jezelf zijn, maar ook van anderen. Een fotoreading kan helpen bij het inzicht krijgen in bepaalde situaties of bij het achterhalen van een boodschap.

Een naamreading is een reading waarbij er wordt gekeken naar de betekenis van je voornaam of achternaam. Je kan ook vragen stellen over de namen van anderen. De betekenis van namen kan veel inzicht geven over wie je bent of waar je naar toe wilt in het leven.

Een aura reading is een reading door een healer waarbij er wordt gekeken naar de energie die je uitstraalt. Je aura is de energie die om je heen hangt en de kleuren die je uitstraalt, geven aan hoe je in het leven staat. Wanneer er iets niet in balans is in je leven, zal dit ook terug te zien zijn in je aura. Een aura reading kan helpen bij het inzicht krijgen in bepaalde situaties of bij het achterhalen van een boodschap.

Contact met een medium of paragnost

Soms heeft een medium of paragnost een eigen praktijk waar je langs kan. Maar bij de Nieuwe Tijd kun jij online terecht bij een medium, paragnost of waarzegster. Je kan thuis vanaf de computer of telefonisch contact opnemen met een spiritueel coach, zodat jij niet weg hoeft uit jouw vertrouwde omgeving om te praten over belangrijke zaken.

Je kan op verschillende manieren contact opnemen met een medium, paragnoste, healer, kaartlegster of een relatie coach. Zo is het mogelijk om te bellen, contact te hebben via de e-mail of om te chatten. Het is jouw eigen keuze op welke manier jij contact zou willen hebben.

Medium Olivia
Beschikbaar
Medium Olivia
Box: 13
 
   Helderwetend & intuitief Medium narcisme & trauma expert (o.a.Toxische relaties) Coach en kaartlegster(Lenormand) zuiver antwoord

Paragnost Eva
Beschikbaar
Paragnost Eva
Box: 24
 
Paragnoste, mijn werk doe ik van hart tot hart. Ik heb veel ervaring al sinds mijn vroege jeugd. Ik ben spiritueel aangelegd en doe diverse soorten kaartleggingen op ieder vlak.

Medium Arlette
Ingesprek
Medium Arlette
Box: 10
 
Spiritueel Coach, HSP Coach, met jarenlange ervaring. Door goed te luisteren en in te voelen, geef ik je graag inzicht en advies op al je levensvragen. 

Evees
Offline
Evees
Box: 03
 
Medium, Helderwetend, Ingevingen, Kaartleggingen Belconsulten, emailconsulten

Medium Layla
Offline
Medium Layla
Box: 05
 
Zit je met een probleem heb je een vraag waarbij je inzichten nodig hebt dan help ik je graag met mijn winty s (gidsen)surinaamsezigeunerwaarzegkaarten en de tarotkaarten en de pendel kan ik je duidelinkheid gevenoverhetveleden en het heden

Medium Kitty
Offline
Medium Kitty
Box: 06
 
Als ervaren Medium en Spiritueel Coach, help ik je met mijn heldervoelendheid, helderziendheid, Engelen-, Tarot- of Lenormand Kaartleggingen jóuw weg te vinden. 

Medium Laura
Offline
Medium Laura
Box: 07
 
Medium, Ik leg al meer dan 40 jaar de tarotkaarten en toen ik in de jaren tachtig ging magnetiseren specialiseerde ik mij vervolgens ook in Reiki.

Paragnost Bernadette
Offline
Paragnost Bernadette
Box: 08
 
Helderziend, Helderhorend, Helderwetend, Healer, Engelencontact, Dierencontact, Kindercontact, Zielsconnecties, Transformatieprocessen, Koffiediklezen, Tarotlegging, Lenormandlegging, Pendelen. Niet aangeleerd maar aangeboren. Hierdoor help ik je inzichten te krijgen waar je problemen en blokkades liggen. Waardoor je verder kunt in je leven om je doelen en wensen te bereiken.

Oryn
Offline
Oryn
Box: 12
 
Ik ben geboren met een bijzondere gave, waar ik zeer dankbaar voor ben, ik kan u bijstaan in AL uw vraagstukken. Mijn gaven zijn; helderhorend, helderwetend en helderziend. Via mijn energie kom ik volledig in contact met uw energie en de mensen om u heen. Dit noemt men channelen. Met mijn pendel en kaarten kan ik u helpen bij het vinden van juiste antwoorden.

Medium Maria
Offline
Medium Maria
Box: 14
 
Medium, Heldenvoelend, helderziend, helderhorend. Geeft inzicht in zaken, relatie en al dat je bezig houd,op afstand  blokkades  weg halen  foto lezen. eigen praktijk massage. 

Medium Daniël
Offline
Medium Daniël
Box: 15
 
hoogsensitief medium , Helder ziend/voelend/wetend Orakel kaarten, Verbinding aardengelen  (Tweeling) Zielen relaties Narcistische relaties. Jezelf terug in balans krijgen. Geen vraag is mij te gek, Ik kan met een aantal woorden invoelen in je situatie, en samen met je kijken waar je kracht ligt en inzichten verschaffen.  Begeleiding om in je eigen kracht te komen en blijven. Luisterend oor 

Medium Margret
Offline
Medium Margret
Box: 16
 
Gespecialiseerd in ZielsLiefde ~ Medium, Kaartlegster en Sjamaan. Tweelingzielen ~ Spiritueel en Kundalini advies, dieren, totemdieren ~ Karma. de wet van aantrekking en loslaten.. U kunt voor meerdere thema's bij mij terecht. Ik helpt u graag duidelijkheid te vinden in uw vragen. Ik ben op dinsdagavond half 9, met mn Kaarten online, bij Facebook Paragnosten Chat. Liefs margret  

Valantino
Offline
Valantino
Box: 17
   
Heldervoelend, Pranic Healer, Crystal Healer, Psychotherapie, Coach, Spiritual Response Therapie (SRT), Pendelaar, Tarotist, Lenormand, Vedische Astrologie.

Leontine
Offline
Leontine
Box: 18
 
Alle vragen zijn belangrijk, helderziend en helderwetend medium, contact met overledenen,vragen over magie, kaarsenmagie, tweelingzielen

Medium Regina
Offline
Medium Regina
Box: 19
 
Medium, healer voor ziels-gesprekken

Anita
Offline
Anita
Box: 20
 
Ik ben helderziend en nummeroloog leg contact met overledenen. Ook lenormandkaartlegging

Paragnost Thea
Offline
Paragnost Thea
Box: 22
   
Heldervoelend ASCENSION Coach, Pendelen, Astrologie. Krachtig SOUL-HEALER op afstand voor Mens en Dier!!

Paragnost Marie
Offline
Paragnost Marie
Box: 23
 
Ik ben Marie ben helder voelend en helderhorend en door contact met mijn gidsen krijg ik al een beeld en dingen door van een bepaalde situatie, heb een heel sterke intuïtie.  Ik doe ook per maandlegging en jaarlegging 2024. Ik kan voor je pendelen, invoelen,Lenormand- Engelen- en inzichtkaarten voor je leggen. Ook voor verleden - heden en toekomst. Heb een luisterend oor en samen komen we er wel uit.

Elise
Offline
Elise
Box: 25
 
Medium, paragnoste, helderwetend, helderhorend en heldervoelend, healer en foto lezen.

Cleopatra
Offline
Cleopatra
Box: 26
   
Ik ben helderziende, heldervoelend, kaartlegster, relatie problemen, fotoreading, pendel.

Medium Marion
Offline
Medium Marion
Box: 29
   
 Medium/paragnost. Omdat ik geboren ben met een bijzondere gave, kan ik u duidelijk bijstaan in uw vraagstukken ......

Katja Charlotte
Offline
Katja Charlotte
Box: 31
  
Medium/helderziend/coach. Graag help ik jou helderheid te scheppen via gidsen, en levenservaring. Volg je hart

Medium Angie
Offline
Medium Angie
Box: 32
 
Angie: Heldervoelend, wetend en ziend topmedium en kaartlegster. Specialisatie alle vragen over de liefde, tweelingzielen en hoe meer geld te creëren. Indien gewenst blokkade healing voor liefde en geld op afstand mogelijk.

Linda
Offline
Linda
Box: 33
 
  Als spiritueel Coach begeleid ik jou graag met al je vragen op jouw levenspad. Liefde, werk, narcisme, tweelingzielen of een luisterend oor. Ben jij op zoek naar meer positieve motivatie?  Dan ben jij bij mij op de juiste plek.  Na een gesprek met mij heb jij meer inzichten en tools gekregen zodat jij weer met een frisse blik door het leven kan!

MariaLouise
Offline
MariaLouise
Box: 35
 
Complexe relaties/situaties • Helder voelend • Intuïtief Coach • HSP • Transformatieproces • Spirituele ontwikkeling

Spiritueel coach Sky
Offline
Spiritueel coach Sky
Box: 36
 
Ik ben gespecialiseerd: Narcistische relaties, Zielsconnecties, Transformatieprocessen, Persoonlijke blokkades, Kaartleggen, Pendelen

Medium Layla (2)
Offline
Medium Layla (2)
Box: 37
    
Helderwetend en voelend medium en Tarotkaartlegster ,Soulmate en relatiecoaching  ;Objektief advies en inzicht vanuit de akasha kroniek of het collectieve onderbewuste , live via de chat is ook  mogelijk;Ik  doe dit werk zo authentisch mogelijk  ,ik zeg alles wat ik zie en uw eigen vrij wil en actie is ook nog belangrijk ..

Lies
Offline
Lies
Box: 39
 
Welkom, heldervoelend, wetend medium: transformaties, relaties > gelijk waardigheid, de weg naar binnen, bronherinneringen.

Medium Amy
Offline
Medium Amy
Box: 42
 
'To the point'  Helderwetend-heldervoelend.  Eerlijk en oprecht consult. Healing op afstand.

Medium Rosali
Offline
Medium Rosali
Box: 43
 
Foto Racool.com Ik ben een verbinder. Mijn gidsen ( waaronder Rosali ) zoeken contact met die van u om zo zuiver antwoord te kunnen geven op uw vragen.

Medium Corina
Offline
Medium Corina
Box: 46
 
Mediumschap, helder voelende, wetende, ziende, horende waarnemingen. Al  30  jaar een eigen praktijk: Oosterse massage techniek .....

Medium Diana
Offline
Medium Diana
Box: 50
 
Hallo lieve mensen  Ik ben Diana geboren met velen gaven ik ben medium paragnoste en kaartlegster sta ook in contact met mijn gidsen

Albert
Offline
Albert
Box: 04
   
Top Medium Albert. Helderziend Magnetiseur en Hypnotherapeut, leraar en examiner Hypnose. Als kind heb ik mijn heldeziende gave meegekregen. Toen al kreeg ik via mijn gids, zuivere informatie door, met precieze juistheid over mensen en situaties om mij heen. Als kind denk je nog dat iedereen deze gave heeft, maar dit is zo omdat het voor  jou heel normaal is, maar in mijn pubertijd merkte ik dat dit niet zo was. Op mijn 17e kwam ik mijn leermeeester tegen, ook een helderziend magnetiseur van hem heb ik een leerschool van bijna 30 jaar mogen ontvangen in het spirituele. Heel veel lessen in o.a esoterie, magnetisme, polariteit, rebirthing, de kabala en ga zo maar door heb ik onder de knie gekregen en ben ik meester over geworden. Toch blijf ik liever de leerling en meester in 1, omdat er altijd een verder is, om je bewust van te worden. Een aantal jaar geleden ben ik me gaan interesseren voor hypnose zoals de oude wijzen in Egypte dit deden.  Nu ben ik tevens gediplomeerd Master Hypnotherapeut, met diverse specialisaties, waaronder virtual maagband, stoppen met roken,kinderhypnose, blokkades oplossen ect ,samen met de clienten de wortel van het probleem eruit halen, dus niet snoeien zoals in de meeste tuintjes gebeurt. Het tuintje van je hart... Heeft u vragen over tweelingzielen, liefde, werk/ carrière financiën, verhuizen of heeft u een andere levensvraag? Stel ze gerust ik heb vaak alleen een naam of een vraag van u nodig.  Ook benieuwd naar wat het nieuwe jaar voor u in petto heeft? U bent van harte welkom voor een jaarlegging Uw feedback omtrent de kwaliteit van het consult is erg belangrijk, ik stel het erg op prijs om uw review te mogen ontvangen omdat uw ervaring hierover helderheid geeft. Alvast bedankt.

Spiritueel Coach Clarisa
Offline
Spiritueel Coach Clarisa
Box: 53
  
Medium, Liefdes&Relatieproblemen. Persoonlijke blokkades oplossen. Persoonlijke groei. Helderziend- en wetend. Lenormandkaarten. Vragen pendelen. Stress. Burn out.

Medium Mo
Offline
Medium Mo
Box: 55
 
Hallo ik ben Monique, Met mijn hoog gevoeligheid, intuïtie, heldervoelendheid ben ik me al van kleins af aan bewust van het feit dat er meer is tussen hemel en aarde. Met een behoorlijke rugzak aan ervaring en diverse jarenlange studies naast mijn werk begon ik mijn praktijk om mensen te coachen en te begeleiden . Dit met succes . Het is inmiddels mijn levens missie . Ik kan ter verduidelijking de lenormandkaarten kaarten leggen en ook werk ik met de numerologie. Ik ben gespecialiseerd in werken met de Ankh kosmische schijven en pendel.

Medium Carine
Offline
Medium Carine
Box: 56
 
coacing oplossingsgericht relatie deskundige helder wetend

Medium Jeanette
Offline
Medium Jeanette
Box: 58
  
Gespecialiseerd in relaties en complexe situaties. Erkend Medium. Bekend van TV. Eerlijk en direct.

Paragnost Marco
Offline
Paragnost Marco
Box: 61
 
Ik ben een helder wetend en voelend paragnost medium. Spiritueel coach. Narcisme, Blokkades, Angst en stress, psychische problemen. Afstemmen op deze tijd    

Medium Bhartie
Offline
Medium Bhartie
Box: 62
 
Alles over liefde en relatievragen.  Ook andere vragen zijn welkom. 

Michael
Offline
Michael
Box: 65
 
Medium, paragnost met veel ervaring Engelen, zielen. Voor verleden, heden en toekomst!

Paragnost Martie
Offline
Paragnost Martie
Box: 67
    
Ik ben Martie paragnost, trance medium en sjamaan heldervoelend en helderziend,  en helderwetend maak ook contact met overledenen lees foto's,en doe reading kaartlegging en coaching en werk zeker met de gitse boven en mijn eigen gidsen

Klanten Service Box
Offline
Klanten Service Box
Box: 70
  
Candy chocolate lollipop sesame snaps marshmallow sesame snaps macaroon oat cake lollipop. Jelly-o shortbread jelly-o icing liquorice pudding chocolate bar sugar plum chocolate. Pie oat cake cupcake candy biscuit.

Paragnost Lis
Offline
Paragnost Lis
Box: 52
 
Paragnost/ helderziend. gespecialiseerd in relatie problemen, coaching, kaartreading met de Lenormand kaarten en de Psychic Tarot. Advies op voeding.