Medium Eddie

Medium eddie

Medium Eddie of zijn consulenten kunnen jou helpen met heel veel verschillende zaken. Je kan bij een erkend medium of paragnost terecht als jij over bepaalde zaken in jouw leven wilt praten, als je antwoorden wilt op levensvragen of inzichten in bepaalde situaties. Een erkend medium of paragnost kan jou hiermee helpen omdat zij beschikken over paranormale gaven.

Door de paranormale gaven van een spiritueel coach zijn zij een soort doorgeefluik van boodschappen. Zij kunnen boodschappen die vanuit andere entiteiten komen aan jou doorgeven zodat jij antwoorden en inzichten krijgt.

Het is zo dat een medium of paragnost een bijzondere gave heeft, ook kunnen zij beschikken over meerdere bijzondere gaven. Zo is het mogelijk dat top paragnosten of mediums helderziend, helderhorend, helderwetend, helderruikend of heldervoelend zijn. Door deze gaven kunnen zij buitenzintuigelijke waarnemingen doen. Zij kunnen jou dingen vertellen die je anders nooit te weten zou komen.

Wat is een helderziend medium?

Een helderziend medium is iemand met een derde oog. Wanneer iemand helderziend is dan is er een derde oog geopend. Dit derde oog ziet dingen die voor de gewone mens onzichtbaar zijn. Een helderziende kan zien wat er in de toekomst gaat gebeuren of iemand van ver weg zien aankomen. Een helderziende heeft een buitengewoon scherpe waarneming en kan dus ook op grote afstand iemand of iets duidelijk waarnemen.

Een helderziend medium kan jou op deze manier helpen met het voorspellen van de toekomst, het op afstand zien van mensen of het achterhalen van gebeurtenissen uit het verleden. Een helderziende is daarom een belangrijke bron van inzicht en advies. Een helderziende kan voorspellingen doen zodat jij weet hoe je het beste kan reageren op bepaalde situaties in de toekomst.

Wat is een helderhorend medium?

Ook bij een helderhorend medium kun je met diverse vraagstukken terecht. Een helderhorend medium kan dingen horen die voor een ander niet te horen zijn. Deze geluiden komen vanuit andere entiteiten, maar hoeven niet perse stemmen te zijn. Het kunnen ook andere geluiden zijn zoals melodieën.

Een helderhorend medium of paragnost kan jou op deze manier helpen om contact te maken met overleden dierbaren. Wanneer jij nog een vraag aan iemand hebt die overleden is kun je dit stellen aan een medium. Zij kunnen vaak contact leggen met overledenen zodat jij de antwoorden krijgt die jij nodig hebt om het verlies te verwerken.

medium eddie bellen

Wat is een helderwetend medium?

Een helderwetend medium geeft inzicht op verschillende vlakken. Een helderwetend medium die weet dingen die gaan gebeuren, dit noemen we ook wel precognitie. Maar een helderwetend medium kan jou ook helpen met het achterhalen van gebeurtenissen uit het verleden, dit wordt retrocognitie genoemd. Zo kan een helderwetend medium jou helpen met het verwerken van trauma’s en andere ervaringen uit het verleden. Een helderwetend medium is een zeer krachtige bron van advies en inzicht.

Wat is een helderruikend medium?

Iemand die kan helderruiken die kan helpen met het achterhalen van bepaalde dingen. Deze persoon kan namelijk ruiken wat voor anderen onmogelijk is om te ruiken. Iemand die kan helderruiken kan bijvoorbeeld de geur van overleden personen ruiken of een geur achterhalen van een plek waar iets is gebeurd.

Wat is een heldervoelend medium?

Een helder voelend medium is iemand die op basis van gevoel inzichten kan geven tijdens een consult. Een heldervoelend paragnost of medium doet dit door zijn of haar gevoelens te vertalen naar woorden. Zo kan een heldervoelend paragnost of medium voelen wanneer er iemand verdrietig is, boos of gelukkig. Een heldervoelend medium kan ook voelen of iemand eerlijk is of iets achterhoudt. Een heldervoelend medium is daarom een zeer krachtige bron van inzicht en advies.

Een heldervoelende kan jou hiermee op verschillende vlakken helpen, bijvoorbeeld wanneer je verdrietig bent, bij relatie problemen, over overledenen, bij tweelingzielen of überhaupt in de liefde. Je kan bij een heldervoelend medium of paragnost tijdens een gesprek ook vragen om een luisterend oor. Jij kan dan zelf alle situaties waarover je wilt spreken aankaarten. Dit kan over de liefde, jouw relaties, werk of je persoonlijke ontwikkeling.

Een goed gesprek met een intuïtief gesprekspartner voor..

Er zijn heel erg veel redenen waarvoor je bij een medium of paragnost kan komen voor een consult. Het kan zo zijn dat je met een (trance) medium wilt praten over de liefde, werk of persoonlijke blokkades. Maar een medium of paragnost met genoeg levenservaring kan jou ook duidelijk bijstaan wanneer je bepaalde keuzes in het leven moet maken. Een medium of paragnost kan jou helpen met het vertrouwen, advies en de bevestiging bij bepaalde situaties.

Voor een beter inzicht tijdens een consult is het mogelijk dat een medium, paragnost Eddie of een spiritueel coach gebruikt maakt van kaartleggingen. Sommigen zijn gespecialiseerd in het leggen van kaarten om antwoorden te krijgen.

Een gesprek met een kaartlegster

Een kaartlegging kan worden gedaan door een kaartlegster tijdens een reading. Een kaartlegging kan worden uitgevoerd met Lenormand kaarten, tarotkaarten of bijvoorbeeld engelenkaarten. Bij Lenormand kaarten krijg je inzicht in het verleden, heden en toekomst. Lenormand kaarten bestaan uit 36 kaarten die stuk voor stuk een andere betekenis hebben. Zo geeft iedere kaart aanleiding tot nadenken en inzicht.

Met tarot kaarten krijg je een dieper inzicht in iets waar je mee bezig bent of wat er aan de hand is. Tarot kaarten brengen je soms ook bij de kern van het probleem. Engelen kaarten helpen je in contact te komen met jouw gidsen of engelen die altijd voor je klaar staan.

Lenormandkaarten kunnen ook helpen bij transformatieprocessen/transformaties of in de liefde. Je kan bijvoorbeeld een liefdeslegging doen dat te maken heeft met jouw gevoel, het gevoel van een partner en de toekomst. Een relatie coach kan kaarten leggen om inzicht te krijgen in narcistische relaties, relatie problemen of de liefde. Kaarten bieden helderheid in situaties.

medium eddie online

Healing door een medium of paragnoste

Sommige mediums of paragnosten zijn gespecialiseerd in healing. Healing kan op verschillende manieren worden toegepast. Energetisch reinigen is een soort van healing. Dit reinigt energieblokkades die ontstaan zijn door bijvoorbeeld een ex-partner, relatieproblemen of overleden dierbaren. Healing kan ervoor zorgen dat je weer in je kracht komt te staan, dat je meer in contact komt met je gevoel en dat je weer vrij bent. Veel mensen voelen zich na een healing sessie dan ook lichter, energieker en vrijer.

Een Reiki Master

Ook een Reiki Master kan helpen met het in balans brengen van je chakra’s. Wanneer een of meerdere chakra’s uit balans zijn, kan dit leiden tot fysieke of mentale klachten. Een chakra healing sessie met een Reiki Master kan ervoor zorgen dat je weer in balans komt. Op deze manier voel je je lichter, energieker en vrijer.

Een krachtig soul healer helpt je met het aarden van je ziel en het loslaten van oude (ziel)pijn. Ook dit kan leiden tot een lichter, energieker en vrijer gevoel.

Welke methodes worden meer toegepast door een spiritueel coach?

Binnen het mediumschap kan numerologie worden ingezet, dit is een methode om inzicht te krijgen in je levensweg, talenten en mogelijkheden. Als je weet welke getallen jouw leven beïnvloeden, kan dit veel duidelijkheid geven over wie je bent en waar je naar toe wilt. De getallen die een rol spelen in jouw leven, zijn bijvoorbeeld je geboortedatum, de sterrenbeeld waarin je bent geboren of de getallen die voorbij komen in dromen.

Bij een fotoreading wordt er gebruik gemaakt van foto’s. De foto’s kunnen van jezelf zijn, maar ook van anderen. Een fotoreading kan helpen bij het inzicht krijgen in bepaalde situaties of bij het achterhalen van een boodschap.

Een naamreading is een reading waarbij er wordt gekeken naar de betekenis van je voornaam of achternaam. Je kan ook vragen stellen over de namen van anderen. De betekenis van namen kan veel inzicht geven over wie je bent of waar je naar toe wilt in het leven.

Een aura reading is een reading door een healer waarbij er wordt gekeken naar de energie die je uitstraalt. Je aura is de energie die om je heen hangt en de kleuren die je uitstraalt, geven aan hoe je in het leven staat. Wanneer er iets niet in balans is in je leven, zal dit ook terug te zien zijn in je aura. Een aura reading kan helpen bij het inzicht krijgen in bepaalde situaties of bij het achterhalen van een boodschap.

Contact met een medium of paragnost

Soms heeft een medium of paragnost een eigen praktijk waar je langs kan. Maar bij de Nieuwe Tijd kun jij online terecht bij een medium, paragnost of waarzegster. Je kan thuis vanaf de computer of telefonisch contact opnemen met een spiritueel coach, zodat jij niet weg hoeft uit jouw vertrouwde omgeving om te praten over belangrijke zaken.

Je kan op verschillende manieren contact opnemen met een medium, paragnoste, healer, kaartlegster of een relatie coach. Zo is het mogelijk om te bellen, contact te hebben via de e-mail of om te chatten. Het is jouw eigen keuze op welke manier jij contact zou willen hebben.