Nieuwe Tijd
Nieuwe Tijd mediums
Medium eddie

Medium eddie

Medium Eddie of zijn consulenten kunnen jou helpen met heel veel verschillende zaken. Je kan bij een erkend medium of paragnost terecht als jij over bepaalde zaken in jouw leven wilt praten, als je antwoorden wilt op levensvragen of inzichten in bepaalde situaties. Een erkend medium of paragnost kan jou hiermee helpen omdat zij beschikken over paranormale gaven.

Door de paranormale gaven van een spiritueel coach zijn zij een soort doorgeefluik van boodschappen. Zij kunnen boodschappen die vanuit andere entiteiten komen aan jou doorgeven zodat jij antwoorden en inzichten krijgt.

Het is zo dat een medium of paragnost een bijzondere gave heeft, ook kunnen zij beschikken over meerdere bijzondere gaven. Zo is het mogelijk dat top paragnosten of mediums helderziend, helderhorend, helderwetend, helderruikend of heldervoelend zijn. Door deze gaven kunnen zij buitenzintuigelijke waarnemingen doen. Zij kunnen jou dingen vertellen die je anders nooit te weten zou komen.

Wat is een helderziend medium?

Een helderziend medium is iemand met een derde oog. Wanneer iemand helderziend is dan is er een derde oog geopend. Dit derde oog ziet dingen die voor de gewone mens onzichtbaar zijn. Een helderziende kan zien wat er in de toekomst gaat gebeuren of iemand van ver weg zien aankomen. Een helderziende heeft een buitengewoon scherpe waarneming en kan dus ook op grote afstand iemand of iets duidelijk waarnemen.

Een helderziend medium kan jou op deze manier helpen met het voorspellen van de toekomst, het op afstand zien van mensen of het achterhalen van gebeurtenissen uit het verleden. Een helderziende is daarom een belangrijke bron van inzicht en advies. Een helderziende kan voorspellingen doen zodat jij weet hoe je het beste kan reageren op bepaalde situaties in de toekomst.

Wat is een helderhorend medium?

Ook bij een helderhorend medium kun je met diverse vraagstukken terecht. Een helderhorend medium kan dingen horen die voor een ander niet te horen zijn. Deze geluiden komen vanuit andere entiteiten, maar hoeven niet perse stemmen te zijn. Het kunnen ook andere geluiden zijn zoals melodieën.

Een helderhorend medium of paragnost kan jou op deze manier helpen om contact te maken met overleden dierbaren. Wanneer jij nog een vraag aan iemand hebt die overleden is kun je dit stellen aan een medium. Zij kunnen vaak contact leggen met overledenen zodat jij de antwoorden krijgt die jij nodig hebt om het verlies te verwerken.

medium eddie bellen

Wat is een helderwetend medium?

Een helderwetend medium geeft inzicht op verschillende vlakken. Een helderwetend medium die weet dingen die gaan gebeuren, dit noemen we ook wel precognitie. Maar een helderwetend medium kan jou ook helpen met het achterhalen van gebeurtenissen uit het verleden, dit wordt retrocognitie genoemd. Zo kan een helderwetend medium jou helpen met het verwerken van trauma’s en andere ervaringen uit het verleden. Een helderwetend medium is een zeer krachtige bron van advies en inzicht.

Wat is een helderruikend medium?

Iemand die kan helderruiken die kan helpen met het achterhalen van bepaalde dingen. Deze persoon kan namelijk ruiken wat voor anderen onmogelijk is om te ruiken. Iemand die kan helderruiken kan bijvoorbeeld de geur van overleden personen ruiken of een geur achterhalen van een plek waar iets is gebeurd.

Wat is een heldervoelend medium?

Een helder voelend medium is iemand die op basis van gevoel inzichten kan geven tijdens een consult. Een heldervoelend paragnost of medium doet dit door zijn of haar gevoelens te vertalen naar woorden. Zo kan een heldervoelend paragnost of medium voelen wanneer er iemand verdrietig is, boos of gelukkig. Een heldervoelend medium kan ook voelen of iemand eerlijk is of iets achterhoudt. Een heldervoelend medium is daarom een zeer krachtige bron van inzicht en advies.

Een heldervoelende kan jou hiermee op verschillende vlakken helpen, bijvoorbeeld wanneer je verdrietig bent, bij relatie problemen, over overledenen, bij tweelingzielen of überhaupt in de liefde. Je kan bij een heldervoelend medium of paragnost tijdens een gesprek ook vragen om een luisterend oor. Jij kan dan zelf alle situaties waarover je wilt spreken aankaarten. Dit kan over de liefde, jouw relaties, werk of je persoonlijke ontwikkeling.

Een goed gesprek met een intuïtief gesprekspartner voor..

Er zijn heel erg veel redenen waarvoor je bij een medium of paragnost kan komen voor een consult. Het kan zo zijn dat je met een (trance) medium wilt praten over de liefde, werk of persoonlijke blokkades. Maar een medium of paragnost met genoeg levenservaring kan jou ook duidelijk bijstaan wanneer je bepaalde keuzes in het leven moet maken. Een medium of paragnost kan jou helpen met het vertrouwen, advies en de bevestiging bij bepaalde situaties.

Voor een beter inzicht tijdens een consult is het mogelijk dat een medium, paragnost Eddie of een spiritueel coach gebruikt maakt van kaartleggingen. Sommigen zijn gespecialiseerd in het leggen van kaarten om antwoorden te krijgen.

Een gesprek met een kaartlegster

Een kaartlegging kan worden gedaan door een kaartlegster tijdens een reading. Een kaartlegging kan worden uitgevoerd met Lenormand kaarten, tarotkaarten of bijvoorbeeld engelenkaarten. Bij Lenormand kaarten krijg je inzicht in het verleden, heden en toekomst. Lenormand kaarten bestaan uit 36 kaarten die stuk voor stuk een andere betekenis hebben. Zo geeft iedere kaart aanleiding tot nadenken en inzicht.

Met tarot kaarten krijg je een dieper inzicht in iets waar je mee bezig bent of wat er aan de hand is. Tarot kaarten brengen je soms ook bij de kern van het probleem. Engelen kaarten helpen je in contact te komen met jouw gidsen of engelen die altijd voor je klaar staan.

Lenormandkaarten kunnen ook helpen bij transformatieprocessen/transformaties of in de liefde. Je kan bijvoorbeeld een liefdeslegging doen dat te maken heeft met jouw gevoel, het gevoel van een partner en de toekomst. Een relatie coach kan kaarten leggen om inzicht te krijgen in narcistische relaties, relatie problemen of de liefde. Kaarten bieden helderheid in situaties.

medium eddie online

Healing door een medium of paragnoste

Sommige mediums of paragnosten zijn gespecialiseerd in healing. Healing kan op verschillende manieren worden toegepast. Energetisch reinigen is een soort van healing. Dit reinigt energieblokkades die ontstaan zijn door bijvoorbeeld een ex-partner, relatieproblemen of overleden dierbaren. Healing kan ervoor zorgen dat je weer in je kracht komt te staan, dat je meer in contact komt met je gevoel en dat je weer vrij bent. Veel mensen voelen zich na een healing sessie dan ook lichter, energieker en vrijer.

Een Reiki Master

Ook een Reiki Master kan helpen met het in balans brengen van je chakra’s. Wanneer een of meerdere chakra’s uit balans zijn, kan dit leiden tot fysieke of mentale klachten. Een chakra healing sessie met een Reiki Master kan ervoor zorgen dat je weer in balans komt. Op deze manier voel je je lichter, energieker en vrijer.

Een krachtig soul healer helpt je met het aarden van je ziel en het loslaten van oude (ziel)pijn. Ook dit kan leiden tot een lichter, energieker en vrijer gevoel.

Welke methodes worden meer toegepast door een spiritueel coach?

Binnen het mediumschap kan numerologie worden ingezet, dit is een methode om inzicht te krijgen in je levensweg, talenten en mogelijkheden. Als je weet welke getallen jouw leven beïnvloeden, kan dit veel duidelijkheid geven over wie je bent en waar je naar toe wilt. De getallen die een rol spelen in jouw leven, zijn bijvoorbeeld je geboortedatum, de sterrenbeeld waarin je bent geboren of de getallen die voorbij komen in dromen.

Bij een fotoreading wordt er gebruik gemaakt van foto’s. De foto’s kunnen van jezelf zijn, maar ook van anderen. Een fotoreading kan helpen bij het inzicht krijgen in bepaalde situaties of bij het achterhalen van een boodschap.

Een naamreading is een reading waarbij er wordt gekeken naar de betekenis van je voornaam of achternaam. Je kan ook vragen stellen over de namen van anderen. De betekenis van namen kan veel inzicht geven over wie je bent of waar je naar toe wilt in het leven.

Een aura reading is een reading door een healer waarbij er wordt gekeken naar de energie die je uitstraalt. Je aura is de energie die om je heen hangt en de kleuren die je uitstraalt, geven aan hoe je in het leven staat. Wanneer er iets niet in balans is in je leven, zal dit ook terug te zien zijn in je aura. Een aura reading kan helpen bij het inzicht krijgen in bepaalde situaties of bij het achterhalen van een boodschap.

Contact met een medium of paragnost

Soms heeft een medium of paragnost een eigen praktijk waar je langs kan. Maar bij de Nieuwe Tijd kun jij online terecht bij een medium, paragnost of waarzegster. Je kan thuis vanaf de computer of telefonisch contact opnemen met een spiritueel coach, zodat jij niet weg hoeft uit jouw vertrouwde omgeving om te praten over belangrijke zaken.

Je kan op verschillende manieren contact opnemen met een medium, paragnoste, healer, kaartlegster of een relatie coach. Zo is het mogelijk om te bellen, contact te hebben via de e-mail of om te chatten. Het is jouw eigen keuze op welke manier jij contact zou willen hebben.

Truthful Insights
000244
 
looking for real love reading? Or are you facing problems in your relationship or have doubts about your partner? Are you looking for very senior and beneficial advice & reading from an experienced person?

Lisa
000598
  
Voor al je vragen op het gebied van relatie, liefde, werk en toekomst. Ik ben helderziende, hoog gevoelig, helder wetend en jouw spirituele life coach.

Mike
000607
  
Ik ben er voor jou. Graag kijk ik voor je. Samen vinden we wat je nodig hebt om los te laten en of verder te gaan. Helderziend en heldervoelend.

Medium Arlette
000161
 
Spiritueel Coach, Heldervoelend, HSP Coach, met jarenlange ervaring. Door goed te luisteren, goed af te stemmen en in te voelen, geef ik je graag duidelijkheid en inzicht op al je levensvragen. 

Paragnost Martie
000149
  
Ik ben Martie paragnost, trance medium en sjamaan heldervoelend en helderziend, maak ook contact met overledene lees foto's, kaartleggen en pendelen!

Christel
000150
  
Heldervoelend en helderziend medium en relatiecoach.                          Ik help jou met antwoorden en inzichten geven op je vragen, zodat je weer vol vertrouwen verder kunt! Relaties, liefde, persoonlijke ontwikkeling, werk ....    

Medium Yvonne
000173
 
Helderziende wetend en voelend, contact met engelen, en ik geef je boodschappen die je in de toekomst verder helpen.

Jo An
000176
 
Sterk intuïtief empathisch aangelegd, heldervoelend, zien en horen. Zuiver en oprecht help ik met vragen over de liefde hier en nu!

Medium Angie
000178
 
Angie: Heldervoelend, wetend en ziend topmedium en kaartlegster. Specialisatie alle vragen over de liefde, tweelingzielen en hoe meer geld te creëren. Indien gewenst blokkade healing voor liefde en geld op afstand mogelijk.

Medium Layla (2)
000182
    
Helderwetend en voelend medium en kaartlegster ik ben al 40 jaar passioneel bezig met de Tarot en alle andere onderwerpen die tot het paranormale behoren ;contact met overledenen krijg ik eerder spontaan ik kan niet garanderen dat het altijd kan. Op gebied van soulmate connecties kan ik u veel vertellen en ik kan u helpen uw geluk te vinden in een soms chaotisch bestaan U krijgt veel advies en inzichten vanuit de akasha kroniek of het collectieve onderbewuste , live via de webcam chat is ook  mogelijk.Ik  doe dit werk zo duidelijk en concreet mogelijk  ,ik zeg alles wat ik zie en uw eigen vrij wil en actie is natuurlijk ook nog belangrijk ..of die dingen gaan gebeuren of niet als men enkel afwacht dan kan alles langer duren ,daarom is het advies zo belangrijk die u erbij krijgt ,als je verandering wilt dan moet je soms zelf veranderen en uw keuzes aanpassen .Vooral hoe we denken is zeer belangrijk ,onze gedachten hebben krachten! Positief blijven is de boodschap en blijf in u zelf geloven! Universele liefde en licht wens ik u toe ,tot op de chat?

Paragnost Lize
000190
 
Ik ben helderwetend, heldervoelend, helderhorend en helderruikend. Ik leg de tarot en kan een karakteranalyse geven dmv een fotoreading.

Clarisa
000193
  
Ik zie wat jij niet kan zien en wat jij nodig hebt aan antwoorden, die je nu zoekt. Bel me en ik geef je de meest zuivere antwoorden. Toekomstgericht op elk gebied waar jij met jezelf mee in de knoei zit.

Paragnost Marco
000199
 
Ik ben een helder wetend en voelend paragnost medium. Na een paar korte vragen krijg ik inzicht in je situatie.     

Mandy
000218
  
Hallo, Mandy hier. Ik heb al van jongs af aan contact met het spirituele. Hier heb ik lang niks mee gedaan. Nadat ik zelf reiki kreeg. Daarna ben ik me open gaan stellen en er mee aan de slag gegaan. Ik heb me verdiept in kaart leggen en pendelen. Mensen aanvoelen kan ik erg goed. En dieren ook. Ik hoop dat ik jullie een beetje inzicht kan en mag geven. Tot snel, Liefs, Indy

Ben Ben
000227
 
Liefdes en carriere coach inclusief tijdslijnen

Bob
000238
   
Spiritueel bewustzijnscoach, paragnost en inspirator

Lou
000247
  
Heb een spirituele gave en heb veel ervaring sinds mijn jeugd.

Paragnost en Healer Kim
000248
  
*Intuïtief Tarot Card Reader* (Solar Flash/Shift/Ascention/5D) *Tarot for Life & Love *Tarot for Dogs *Coffee & Cards (quick morning readings) *Foto Healing

Natasja
000251
 
coach, heldervoelend en helderwetend. tarot/orakelkaart legster en Pendelaar.

Cher
000286
  
Ervaren helderziende. Ik voel personen en situaties aan en ik kan zien wat iemand denkt en voelt. Ik leg daarnaast ook Lenormand kaarten.

Merel
000291
  
Welkom mooie ziel, help je graag bij al je levensvragen met mijn spirituele gaven. Helderziend-wetend en voelend. Leg als je wilt de Lenormandkaarten. Pendelen en kan je een toekomstprognose geven.

Ivon
000292
  
Spiritueel coach, gespecialiseerd in alle vragen over liefde en relaties, stress, kids. Persoonlijke groei - begeleiden bij transformatie. Bewustwording. Jou in je kracht zetten, terug naar je prachtige zelf. Leven vanuit je eigen bron.

Angelique
000303
  
Ben geboren medium-paragnost, helderziend ,weten , voelend.. contact met overledenen.. maar ook leg ik graag de kaarten voor u.

Valentino
000329
   
Heldervoelend, Pranic Healer, Crystal Healer, Psychotherapie, Coach, Spiritual Response Therapie (SRT), Pendelaar, Tarotist, Lenormand, Vedische Astrologie.

Victoria
000361
 
Ik ben proffesioneel in het invoelen op het gebied van liefde, werk, toekomst en financieel. Wilt u weten als het goed komt tussen u en uw geliefde? Veranderingen, angst en dromen? Dan kan ik je helpen met jouw situatie.

Delayha Nyari
000581
  
Welkom lief en bijzonder mens, al enige jaren werkzaam als maatschappelijk en spiritueel coach. Ik help jou graag verder wanneer je tegen situaties aanloopt waardoor je het zelf even niet meer ziet. Wanneer je met mijn in gesprek zal zijn zul je rust ervaren en neem ik in alle liefde en rust tijd voor u.

Ada
000585
 
Ik ben Ada ervaren oprechte kaartlegster,heldervoelend,helderwetend,toekomstvoorspellingen,levensvragen,helderziende,relatie en werk probleem

Sarah Kay
000592
 

Ingrid
000593
 
Spiritueel en Maatschappelijk Coach, Medium en Healer. Gespecialiseerd in persoonlijke, emotionele en spirituele ontwikkeling, narcistische relaties, tweelingzielen. Ik zet jou terug in jouw kracht zodat jij de mooiste versie van jezelf kunt worden vanuit jouw innerlijke bron.

Joys
000594
 

Cynthia
000595
 
Paragnost Cynthia. Hallo daar, ik ben jouw medium en kan ter allertijd terecht voor relatie problemen maar ook de liefde. Verder ben ik helderziend, het verwijderen van blokkades en ben spiritueel aangelegd. Paragnost en ook nog heldervoelend en neem ook graag een kijkje in de toekomst. Ik maak altijd gebruik van mijn gave om je van dienst te zijn. Voel je vrij.

Esther
000596
  
Geen vraag is te gek, mijn gidsen en ik helpen jou graag! 🥰 Ik ben helderziend en heb me gespecialiseerd in dromen en de verwerking van heftige emoties. There are no questions beyond the pale… my guides and I are here to help! ❤️ I am a psychic who has also specialised in dreams and transforming intense emotions.

Elvie
000597
   
Over Happyness Discreet, oprecht en betrouwbaar medium-paragnoste. Voorspel voor u de toekomst, contact overledenen, Liefde, relatie, geld, enz. Voor alle levensvragen. Ik ben er voor u!

Anita 2
000599
 

Medium Betty
000600
  
Inzicht in wat er speelt en richting hoe het verder kan.

Marie
000601
 

Rachel 2
000602
 

Medium Luna
000603
 
Helder voelend, Helder wetend, Toekomstvoorspeller, Crystal healer, Coach.

Magnificent Soul
000604
 

Mirjam
000605
  

Medium Vani
000606
 
Ik help je liefdevol, eerlijk en open met alle vragen die je hebt. Dit kan gaan over de liefde, break up, carriere.. Geen vraag is me te gek of vreemd

Angelic Mysta
000608
 

Karolien
000609
 
Heldervoelend, lenormand en tarot kaartlegster

Dion
000610
 

Medium Sabrina
000611
 
Ik help jou de juiste keuzes te maken en inzichten te bieden in alle facetten in het leven. Tarot, orakel & heldervoelendheid helpen jou graag verder.

Margret
000612