Nieuwe Tijd
Nieuwe Tijd mediums

De beste paragnost of de beste paragnosten zijn paragnosten die bij jou als persoon het beste passen. Ook het beste medium of de beste mediums zijn mensen die bij jou als persoon passen. Maar welk medium of welke paragnost is nu de beste keuze?

Mediums en paragnosten zijn hoog begaafde mensen die paranormale gaven hebben en contact kunnen leggen met de geestelijke wereld. Een goed medium of een goede paragnost horen je verhaal aan, kunnen je begeleiden in het heden of verleden, kunnen de toekomst voorspellen, lossen vraagstukken op en kunnen antwoord geven op vragen.

Wil jij dus antwoorden hebben op bepaalde vragen, zoals liefde of over familie? Neem dan contact op met onze consulenten. Zij kunnen online chatten of geven telefonisch consult.

De gaven van het beste medium of van de beste mediums

Mediums en paragnosten kunnen meerdere gaven hebben ontwikkeld om boodschappen te kunnen ontvangen en over te dragen in begrijpbare informatie. De meest voorkomende en meest kenbare gave is helderziendheid. Vaak hebben deze mediums en paragnosten hun gaven al van jongs af aan gekregen. Dit kan zijn doordat het al generaties lang is overgegeven. Door al van jongs af aan deze gaven te bezitten kan je door middel van cursussen jezelf ontwikkelen en uiteindelijk de behoren tot de beste paragnosten.

Naast het bezitten van verschillende gaven kan een goede paragnost gebruik maken van een aantal hulpmiddelen. Een van de bekendste hulpmiddelen van een paragnost of medium zijn de Tarot kaarten. De Tarot kaarten zijn een hevig symbolisch kaartspel en hebben veel verschillende kaartleggingen. Elke kaart heeft zijn eigen afbeelding die ergens symbool voor staat. Er zijn twee soorten, de grote Arcana is op basis van de aartsengelen en de kleine Arcana gaat over de vier elementen, zoals aarde. De beste paragnost en het beste medium weten wat elke kaart betekent mocht deze in een reading naar voren komen.

Helderziend medium

Een medium of paragnost die helderziendheid heeft ziet boodschappen door middel van beelden. Een goed voorbeeld van een helderziend persoon is een waarzegger. Een helderziend persoon kan aan de hand van een kristallen bol, boodschappen ontvangen en vervolgens met voorspellingen komen.

Een goede paragnost vinden

Om erachter te komen wat de beste paragnost of het beste medium is waar jij dingen mee wilt delen hebben wij een aantal tips opgesteld. Je wilt immers bij je zoektocht naar antwoorden wel een medium of paragnost spreken die haar mening opzij kan leggen en de juiste informatie kan geven zonder dat ze iets vergeet.

Allereerst moet je een gesprek aan gaan met een medium of paragnost waarbij jij je op je gemak voelt. Voor een medium of paragnost is het namelijk net zo fijn als jij je op je gemak voelt. Als dit dus niet het geval is, dat is het niet het beste medium of de beste paragnost om vragen aan te stellen. Als een medium of paragnost geen hoor heeft voor je problemen dan is het niet het beste medium of de beste paragnost voor jou. Als je opzoek bent naar het beste medium van Nederland, dan zal je moeite hebben met het vinden van het beste medium van Nederland. Voor iedereen is een goed medium anders dus zal je nooit een persoon hebben die de beste is van Nederland.

Daarnaast vinden mensen het fijn om eerst naar bevestiging te zoeken. Het is belangrijk om te weten welk medium of welke paragnost je een gesprek mee wilt hebben en waar je dus mee wilt praten. Wanneer je een goede paragnost of een goed medium hebt gevonden is het belangrijk om even het profiel te bekijken en de beschrijving te lezen. Op deze manier lees je je meer in over het medium of de paragnost en weet je dus wat je kan verwachten. Kijk ook naar welk medium of paragnost andere mensen aanraden. Zomaar een afspraak maken is dus niet handig.

Ten tweede is een goede paragnost of een goed medium niet foutloos. Als een medium of paragnost geen moeite heeft met kaartleggingen of met het contact leggen met de hogere wereld dan is het geen goed medium of goede paragnost. Een goed medium of een goede paragnost geeft namelijk aan wanneer er beperkingen zijn. Het kan dus voorkomen dat er in de praktijk moeilijk contact kan worden gelegd met een hogere wereld. Op dat moment is het zeer jammer dat het is voorgevallen, maar een medium of paragnost die dit durft aan te geven is een goed medium en een goede paragnost om een gesprek mee aan te gaan.

Via de chat, mailen of telefonisch consult?

Er is geen beste manier om een medium of paragnost te benaderen. Iedereen heeft zijn eigen manier. Stuur een e-mail, ga naar een beurs of bel een medium of paragnost met credits. Credits worden vaak gezien als het betaalmiddel waar je een medium of paragnost mee kan betalen. Het ideale van het maken van een afspraak of andere contact momenten is dat het je kan doen wanneer het jouw uitkomt.

Heb jij vragen over het verleden, het heden of de toekomst? Een medium of paragnost is in staat van dingen over de toekomst te weten en weet vragen te beantwoorden over van alles. Onze consulenten horen je graag aan!

Truthful Insights
000244
 
looking for real love reading? Or are you facing problems in your relationship or have doubts about your partner? Are you looking for very senior and beneficial advice & reading from an experienced person?

Lisa
000598
  
Voor al je vragen op het gebied van relatie, liefde, werk en toekomst. Ik ben helderziende, hoog gevoelig, helder wetend en jouw spirituele life coach.

Mike
000607
  
Ik ben er voor jou. Graag kijk ik voor je. Samen vinden we wat je nodig hebt om los te laten en of verder te gaan. Helderziend en heldervoelend.

Medium Arlette
000161
 
Spiritueel Coach, Heldervoelend, HSP Coach, met jarenlange ervaring. Door goed te luisteren, goed af te stemmen en in te voelen, geef ik je graag duidelijkheid en inzicht op al je levensvragen. 

Paragnost Martie
000149
  
Ik ben Martie paragnost, trance medium en sjamaan heldervoelend en helderziend, maak ook contact met overledene lees foto's, kaartleggen en pendelen!

Christel
000150
  
Heldervoelend en helderziend medium en relatiecoach.                          Ik help jou met antwoorden en inzichten geven op je vragen, zodat je weer vol vertrouwen verder kunt! Relaties, liefde, persoonlijke ontwikkeling, werk ....    

Medium Yvonne
000173
 
Helderziende wetend en voelend, contact met engelen, en ik geef je boodschappen die je in de toekomst verder helpen.

Jo An
000176
 
Sterk intuïtief empathisch aangelegd, heldervoelend, zien en horen. Zuiver en oprecht help ik met vragen over de liefde hier en nu!

Medium Angie
000178
 
Angie: Heldervoelend, wetend en ziend topmedium en kaartlegster. Specialisatie alle vragen over de liefde, tweelingzielen en hoe meer geld te creëren. Indien gewenst blokkade healing voor liefde en geld op afstand mogelijk.

Medium Layla (2)
000182
    
Helderwetend en voelend medium en kaartlegster ik ben al 40 jaar passioneel bezig met de Tarot en alle andere onderwerpen die tot het paranormale behoren ;contact met overledenen krijg ik eerder spontaan ik kan niet garanderen dat het altijd kan. Op gebied van soulmate connecties kan ik u veel vertellen en ik kan u helpen uw geluk te vinden in een soms chaotisch bestaan U krijgt veel advies en inzichten vanuit de akasha kroniek of het collectieve onderbewuste , live via de webcam chat is ook  mogelijk.Ik  doe dit werk zo duidelijk en concreet mogelijk  ,ik zeg alles wat ik zie en uw eigen vrij wil en actie is natuurlijk ook nog belangrijk ..of die dingen gaan gebeuren of niet als men enkel afwacht dan kan alles langer duren ,daarom is het advies zo belangrijk die u erbij krijgt ,als je verandering wilt dan moet je soms zelf veranderen en uw keuzes aanpassen .Vooral hoe we denken is zeer belangrijk ,onze gedachten hebben krachten! Positief blijven is de boodschap en blijf in u zelf geloven! Universele liefde en licht wens ik u toe ,tot op de chat?

Paragnost Lize
000190
 
Ik ben helderwetend, heldervoelend, helderhorend en helderruikend. Ik leg de tarot en kan een karakteranalyse geven dmv een fotoreading.

Clarisa
000193
  
Ik zie wat jij niet kan zien en wat jij nodig hebt aan antwoorden, die je nu zoekt. Bel me en ik geef je de meest zuivere antwoorden. Toekomstgericht op elk gebied waar jij met jezelf mee in de knoei zit.

Paragnost Marco
000199
 
Ik ben een helder wetend en voelend paragnost medium. Na een paar korte vragen krijg ik inzicht in je situatie.     

Mandy
000218
  
Hallo, Mandy hier. Ik heb al van jongs af aan contact met het spirituele. Hier heb ik lang niks mee gedaan. Nadat ik zelf reiki kreeg. Daarna ben ik me open gaan stellen en er mee aan de slag gegaan. Ik heb me verdiept in kaart leggen en pendelen. Mensen aanvoelen kan ik erg goed. En dieren ook. Ik hoop dat ik jullie een beetje inzicht kan en mag geven. Tot snel, Liefs, Indy

Ben Ben
000227
 
Liefdes en carriere coach inclusief tijdslijnen

Bob
000238
   
Spiritueel bewustzijnscoach, paragnost en inspirator

Lou
000247
  
Heb een spirituele gave en heb veel ervaring sinds mijn jeugd.

Paragnost en Healer Kim
000248
  
*Intuïtief Tarot Card Reader* (Solar Flash/Shift/Ascention/5D) *Tarot for Life & Love *Tarot for Dogs *Coffee & Cards (quick morning readings) *Foto Healing

Natasja
000251
 
coach, heldervoelend en helderwetend. tarot/orakelkaart legster en Pendelaar.

Cher
000286
  
Ervaren helderziende. Ik voel personen en situaties aan en ik kan zien wat iemand denkt en voelt. Ik leg daarnaast ook Lenormand kaarten.

Merel
000291
  
Welkom mooie ziel, help je graag bij al je levensvragen met mijn spirituele gaven. Helderziend-wetend en voelend. Leg als je wilt de Lenormandkaarten. Pendelen en kan je een toekomstprognose geven.

Ivon
000292
  
Spiritueel coach, gespecialiseerd in alle vragen over liefde en relaties, stress, kids. Persoonlijke groei - begeleiden bij transformatie. Bewustwording. Jou in je kracht zetten, terug naar je prachtige zelf. Leven vanuit je eigen bron.

Angelique
000303
  
Ben geboren medium-paragnost, helderziend ,weten , voelend.. contact met overledenen.. maar ook leg ik graag de kaarten voor u.

Valentino
000329
   
Heldervoelend, Pranic Healer, Crystal Healer, Psychotherapie, Coach, Spiritual Response Therapie (SRT), Pendelaar, Tarotist, Lenormand, Vedische Astrologie.

Victoria
000361
 
Ik ben proffesioneel in het invoelen op het gebied van liefde, werk, toekomst en financieel. Wilt u weten als het goed komt tussen u en uw geliefde? Veranderingen, angst en dromen? Dan kan ik je helpen met jouw situatie.

Delayha Nyari
000581
  
Welkom lief en bijzonder mens, al enige jaren werkzaam als maatschappelijk en spiritueel coach. Ik help jou graag verder wanneer je tegen situaties aanloopt waardoor je het zelf even niet meer ziet. Wanneer je met mijn in gesprek zal zijn zul je rust ervaren en neem ik in alle liefde en rust tijd voor u.

Ada
000585
 
Ik ben Ada ervaren oprechte kaartlegster,heldervoelend,helderwetend,toekomstvoorspellingen,levensvragen,helderziende,relatie en werk probleem

Sarah Kay
000592
 

Ingrid
000593
 
Spiritueel en Maatschappelijk Coach, Medium en Healer. Gespecialiseerd in persoonlijke, emotionele en spirituele ontwikkeling, narcistische relaties, tweelingzielen. Ik zet jou terug in jouw kracht zodat jij de mooiste versie van jezelf kunt worden vanuit jouw innerlijke bron.

Joys
000594
 

Cynthia
000595
 
Paragnost Cynthia. Hallo daar, ik ben jouw medium en kan ter allertijd terecht voor relatie problemen maar ook de liefde. Verder ben ik helderziend, het verwijderen van blokkades en ben spiritueel aangelegd. Paragnost en ook nog heldervoelend en neem ook graag een kijkje in de toekomst. Ik maak altijd gebruik van mijn gave om je van dienst te zijn. Voel je vrij.

Esther
000596
  
Geen vraag is te gek, mijn gidsen en ik helpen jou graag! 🥰 Ik ben helderziend en heb me gespecialiseerd in dromen en de verwerking van heftige emoties. There are no questions beyond the pale… my guides and I are here to help! ❤️ I am a psychic who has also specialised in dreams and transforming intense emotions.

Elvie
000597
   
Over Happyness Discreet, oprecht en betrouwbaar medium-paragnoste. Voorspel voor u de toekomst, contact overledenen, Liefde, relatie, geld, enz. Voor alle levensvragen. Ik ben er voor u!

Anita 2
000599
 

Medium Betty
000600
  
Inzicht in wat er speelt en richting hoe het verder kan.

Marie
000601
 

Rachel 2
000602
 

Medium Luna
000603
 
Helder voelend, Helder wetend, Toekomstvoorspeller, Crystal healer, Coach.

Magnificent Soul
000604
 

Mirjam
000605
  

Medium Vani
000606
 
Ik help je liefdevol, eerlijk en open met alle vragen die je hebt. Dit kan gaan over de liefde, break up, carriere.. Geen vraag is me te gek of vreemd

Angelic Mysta
000608
 

Karolien
000609
 
Heldervoelend, lenormand en tarot kaartlegster

Dion
000610
 

Medium Sabrina
000611
 
Ik help jou de juiste keuzes te maken en inzichten te bieden in alle facetten in het leven. Tarot, orakel & heldervoelendheid helpen jou graag verder.

Margret
000612