Wanneer is een Medium een Mastermedium

mastermediumWanneer is een Medium een Mastermedium. Een medium, maar ook een paragnost, spiritueel hulpverlener, een healer, een lenormand kaartlegger of iemand die Tarotkaarten legt mag zich niet zomaar een Mastermedium noemen.

Wanneer is een Medium een Mastermedium. Een medium, maar ook een paragnost, spiritueel hulpverlener, een healer, een lenormand kaartlegger of iemand die Tarotkaarten legt mag zich niet zomaar een Mastermedium noemen. Daar zitten speciale eisen aan.

Deze eisen worden allen gesteld aan de spiritueel hulpverleners die je vindt op de website Mastermedium. Je vindt als je op zoek gaat naar een medium of paragnost er ongelooflijk veel.

Wij kunnen ons voorstellen, dat je je afvraagt, waar selecteer ik nu iemand op. Waar moet ik op letten? Hoe weet ik dat ik goed en fijn wordt geholpen. Dat ik niet met een kluitje in het riet wordt gestuurd. Dat ik zeker weet dat ik van de antwoorden die ik krijg, op aan kan.

Want je belt of chat natuurlijk niet zomaar met een spiritueel consulent. Je wilt de beste, je wilt een master, iemand die een kei is in zijn vak. En terecht, je belt, omdat je bent vastgelopen. Op vlak van liefde, relaties, opvoeding, scheiding. Maar ook op gebied van financiën, wonen, werk.

Je hebt heel veel vragen in je hoofd, die je gek maken. De zorgen vliegen je om de oren, je hebt raad nodig, advies. Een toekomstvoorspelling. Gaat dit ooit, deze ellende een keer voorbij. En hoe ziet mijn toekomst er dan uit. Kan ik nog wel geloven dat het ooit een keer wel beter wordt, mijn leven.

Op al deze vragen kun je je hoofd breken, en het enige wat je daarmee bereikt, is dat je op de bank zit, voor je uit te staren, energieloos en de dag gaat en is voorbij, voordat je er erg in hebt. Zo wil je niet leven. Dit is niet wat je voor ogen hebt.

Waar blijft die leuke partner. Komt diegene die ik in mijn hart heb gesloten nog terug. Is het verstandig om mijn huidige relatie voort te zetten. Of moet ik er, al is het al 25 jaar, toch een punt achter zetten.

Dit zijn enorme grote levensvragen, waarbij je niet over een nacht ijs gaat. En als je dan kiest er bij geholpen te willen worden, wil je toch echt wel iemand treffen die je daadwerkelijk verder helpt. En niet iemand die heel veel woorden zegt, waar je geen touw aan kunt vastknopen en je hoofd na het gesprek nog meer in de war is.

Om die reden is de website Mastermedium ontstaan. Die zich onderscheidt van vele anderen paranormale websites. Hier worden de consulenten van te voren goed gescreend, zonder dat ze dit weten. We stellen ze vragen om te bezien of ze de antwoorden juist weten. Ze mogen hun gaven laten zien, die toetsen wij. We willen zeker weten of ze, helderziend zijn. Of helderwetend. We laten ze een toekomstvoorspelling doen, kaarten leggen. Vragen beantwoorden met de pendel.

We kijken in hoeverre ze spiritueel bewust en onderlegd zijn. Wij van Mastermedium willen de crème de la crème onder de mediums en paragnosten samenbrengen. En dat is gelukt! Zo geven we jou alle kans om datgene waar je mee zit, voor te kunnen leggen aan iemand die er echt verstand van heeft.

Om de vragen die je stelt heldere en duidelijke antwoord op te krijgen. Waar jij mee aan de slag kunt. Die je ook rust geven. Want hoe je het wendt of keert, ook jij verdient een liefdevol en zorgeloos leven.

Dat is ook voor jou weggelegd. Het top team van Mastermedium staat voor je klaar, dag en nacht, om jou, altijd gedegen te woord te kunnen staan. Dat is De kracht van deze spirituele hulplijn.