Medium Rosali
Offline

Medium Rosali

Box: 43
Foto Racool.com Ik ben een ‘zogenaamd doorgeefluik’ en verbinder. Mijn gidsen ( waaronder Rosali ) zoeken contact met die van u om zo zuiver antwoord te kunnen geven op uw vragen.

NL 0909 - 0144 BE 0907-37077
Medium Rosali

Foto : @Racool_studio 

Wat ben ik :

Ik ben een ‘zogenaamd doorgeefluik’ en verbinder. Mijn gidsen ( waaronder Rosali ) zoeken contact met die van u om zo zuiver antwoord te kunnen geven op uw vragen.

Hoe werk ik :

“Omdat alles een vibratie heeft, uw voornaam en geboortedatum dus ook, zijn dit de drie gegevens ( plus uw stem ) die ik nodig heb om uw vragen vlot te kunnen beantwoorden”

Wat beloof ik :

Vanwege uw privacy kan ik u verzekeren dat ik onze gesprekken strikt vertrouwelijk zal behandelen en er dus met niemand over zal praten

Licht, Liefde en Vrede ….

Gastenboek Medium Rosali
Jantine
Bedankt 🙏🏼 Rosalie!

Renata
Lieve medium Rosali Dankjewel voor een fijne consult, u bent lief en warm mens. Ik heb een superfijn gesprek gehad, alles klopte, ik voelde me na het gesprek opgelucht en zeer positief! Ik kom gauw eens bij u terug. Een dikke knuffel, Renata

Marian
Wow hele rake beschrijvingen geeft Rosali en dan pikt ze vaak ook nog dingen op die je niet vraagt maar wel spelen. Wat een fijne dame, een aanwinst op de site!