Leontine
Offline

Leontine

Box: 18
Alle vragen zijn belangrijk, Hsp, tweelingzielen, magie, helderziend en helderwetend medium, contact met overledenen

NL 0909 - 0144 BE 0907-37077
Leontine

helderziend en heldervoelend, stel mij een duidelijke vraag en ik krijg de beelden en boodschappen door van overleden dierbaren.

Ook ervaring en kennis van die hele speciale band tussen twinflames.

Gastenboek Leontine
J
Al heel lang ken ik Leontine box 18, nu is het toch echt tijd om de wereld te laten weten dat ik Leontine een geweldig goed medium vind. Ze maakt contact met overledenen die mij dierbaar zijn en dat is zo goed dat ik ze in de kamer kan voelen als zij met ze praat. Daarlangs kan Leontine erg goed invoelen en is ze voor mij van onschatbare waarde aangaande de raad en het advies dat ze mij telkens meegeeft. Ook denkt ze mee vanuit haar zelf. Leontine op gevaar af dat je vanaf nooit meer vrij staat, dank je wel met veel liefs en een dikke knuffel van Hanneke

Naz
Hi Leontine, Kan ik je vandaag spreken? Aub Dank voor alle uitleg en berichtjes over mijn zus. 😇

Mikey
Jeetje hoe kan het nou dat ik maar één bericht in jouw gastenboek zie? Je wist zoveel over mijn overleden geliefde te vertellen dat ik zei:" Je kent hem gewoon hè?" Haha. Fan-tas-tisch.

X
Je hebt een stem uit de duizend die onrust pijn en verdriet verzacht …je bent lief zacht en heel betrouwbaar , altijd zo fijn je te horen. Dankjewel.