?> Mediumchat | Nieuwe Tijd

Mediumchat

Bij de mediumchat kun jij terecht met heel veel soorten vragen. Bij de mediumchat vind je namelijk mediums, paragnosten, kaartlegsters en anderen die een spirituele ontwikkeling hebben doorgemaakt. Door deze ontwikkeling beschikken de spirituele coaches over paranormale gaven.

Tijdens een mediumchat kun je hen daarom vragen stellen over bijvoorbeeld:

  • Je toekomst
  • Liefdes onderwerpen
  • Beroepskeuzes
  • Relaties
  • Angsten en twijfels
  • Persoonlijke ontwikkeling

Het is online bij de Nieuwe Tijd mogelijk om in contact te komen met een medium of paragnost. Een gesprek kun je starten door te chatten met mediums of paragnosten. Wanneer je wenst om via de e-mail contact te hebben, kun je ook een e-mail consult beginnen met een medium of paragnost.

Mediumchat

Duidelijke inzichten door een medium chat

Bij de medium chat kun jij duidelijke antwoorden krijgen van een online medium. Een goed gesprek met een allround medium kan jou helpen om tot nieuwe inzichten te komen. Een medium is eigenlijk een soort doorgeefluik tussen jou en de andere wereld. Zij kunnen contact leggen met jouw overleden geliefde, maar ook met je gids of engel die naast je staat.

Mediums kunnen deze boodschappen op verschillende manieren ontvangen. Sommigen door te luisteren, dat is helderhorend. Sommigen krijgen duidelijkheid door te voelen, dit is een heldervoelend medium. Sommigen weten dingen, zonder enige aanleiding, iemand is dan een helderwetend paragnost. Sommigen krijgen antwoorden door middel van geuren, iemand is dan helderruikend. Anderen kunnen beelden zien, dit is een helderziende.

Door deze gaven zijn er vele verschillende consulenten met wie jij in contact kan komen bij de medium chat. Soms is het zo dat een consulent ook over meerdere gaven beschikt of dat zij bijvoorbeeld gespecialiseerd zijn in het leggen van kaarten.

De online mediums bij de mediumchat

Bij de mediumchat kun je in contact komen met iemand die heldervoelend is, zij kunnen energieën voelen. Zij voelen aan jouw energie wat er bij jou speelt en of zij hier een antwoord op kunnen geven. Een ander medium is helderruikend, zij ruiken bepaalde dingen die met jou te maken hebben. Zij kunnen bijvoorbeeld ruiken of iemand in jouw omgeving ziek is. Ook zijn er beeldende mediums die beelden zien die voor jou van belang zijn, denk hierbij aan een plaats of een persoon.

Je kunt direct starten met het chatten met een medium. Zij staan de gehele dag door voor jou klaar om jou te helpen! Zij kunnen jou ook op verschillende manieren helpen. Tijdens een consult is het zo dat er specifieke vragen gesteld kunnen worden over diverse situaties, waarvoor een spiritueel coach ook verschillende hulpmiddelen kan gebruiken.

Een luisterend oor van een spiritueel coach over de liefde

Via de chat met een spiritueel coach kun je chatten over de liefde, zo kun jij eerlijke antwoorden en nieuwe inzichten krijgen. Relaties zijn niet makkelijk en het kan dan ook helpen om hierover te chatten met iemand die je niet kent. Zij zijn er dan eigenlijk alleen maar om naar jou te luisteren, ze zullen je niet veroordelen of proberen je iets aan te praten. Er kunnen dan ook makkelijk dingen naar boven komen die jij misschien nog niet eerder hebt besefte of waar je nog niet over hebt nagedacht.

Het kan zo zijn dat een spiritueel coach tijdens dit consult gebruikt maakt van kaarten. Het is mogelijk om een kaartlegging te doen met tarot kaarten, engelenkaarten, lenormand kaarten of een ander soort kaart. Dit is afhankelijk van de spirituele coach met wie je praat. Zij zullen dan deze kaarten leggen en aan de hand hiervan een advies geven of informatie geven.

Ook wanneer jij een luisterend oor nodig hebt om te spreken over een narcistische relatie kan dit met een spirituele coach. Narcistische relaties zijn namelijk heel verwarrend en moeilijk, hierdoor kan het helpen om erover te chatten met iemand die hier verstand van heeft. Ditzelfde geld bij een break up, onbegrip in de liefde of andere problemen in de liefde.

Chatten met een medium over relatieproblemen

Ook kun je bij online mediums terecht om te chatten over relatieproblemen. Relatieproblemen kunnen erg verwarrend en verdrietig zijn. Het is dan fijn om erover te chatten met iemand die hier verstand van heeft. Bij de medium chat kun je in contact komen met een medium die helderziend is, heldervoelend of een andere gave heeft. Zij kunnen dan in contact komen met jouw energie en de energie van je partner. Op deze manier krijgen zij informatie door die voor jou van belang is.

Wanneer je dit consult aangaat kun je verschillende vragen stellen over jouw relatie waar jij mee zit. Deze vragen kunnen gaan over wat er speelt in de relatie, de interesse in elkaar, maar ook over of de relatie nog wel verder kan of wat er in de toekomst gaat gebeuren. Een goed gesprek met een medium over relatieproblemen kan jou helpen om deze relatieproblemen beter te begrijpen en hiermee om te gaan. Zij kunnen jou ook helpen met het vinden van antwoorden op vragen die je misschien nog niet eerder hebt gesteld.

De medium chat voor jouw persoonlijke ontwikkeling

Chatten kan fijn zijn om te praten over jouw persoonlijke ontwikkeling. Er zijn dan mediums die kunnen helpen met een helderziende reading. Zij zullen tijdens de reading diverse symbolen in beeld krijgen, deze beelden hebben altijd een betekenis. Dit is dan ook een mooie reading om te doen, omdat je hierdoor inzicht kunt krijgen in situaties die er nu spelen of in de toekomst.

Tijdens een reading over de persoonlijke ontwikkeling is het mogelijk dat de spirituele coaches gebruik maken van numerologie. Dit is een reading waarbij de letters van jouw naam en geboortedatum berekend worden om zo inzicht te krijgen in wie je bent, wat voor energieën er bij je spelen en welke kant je op wilt of moet ontwikkelen.

Bij een reading over jouw persoonlijke ontwikkeling kunnen ook horoscopen of sterrenbeelden aan bod komen. Een consulent zal dan kijken naar jouw sterrenbeeld en de energieën die hierbij horen. Op basis hiervan kunnen zij advies geven of inzicht geven. Het is namelijk zo dat ieder sterrenbeeld andere eigenschappen en karaktereigenschappen heeft, zo is er dus voor ieder sterrenbeeld wel wat anders te leren. Een reading over de persoonlijke ontwikkeling kan erg interessant zijn, maar het is wel belangrijk om te beseffen dat dit een reading is. Dit betekent dat deze reading geen advies is, maar puur inzicht geeft in wie je bent of waar je naar toe kunt ontwikkelen.

mediumchat online

Goede consulenten om te praten over overleden dierbaren

Een mental coach kan jou tijdens het chatten ook helpen om het verlies van een overleden dierbare een plekje te geven. Het verliezen van een dierbare is heel verdrietig en kan erg moeilijk zijn, hierdoor kan het helpen om erover te chatten met een professional. Zij begrijpen namelijk wat jij doormaakt en kunnen je helpen met het verwerken van het verlies van een overleden dierbare.

Mediums kunnen contact met overledenen maken. Wanneer zij contact maken met overledenen dan is het mogelijk dat zij berichten doorgeven die voor jou van belang zijn. Dit kan bijvoorbeeld een boodschap zijn waarmee je verder kunt of misschien iets wat je nog niet wist over de overledene.

Een reading over overledenen is dan ook fijn om te doen, omdat je op deze manier in contact komt met overledenen. Dit zal jou helpen om dingen te begrijpen en uiteindelijk ook om het verdriet een plekje te geven. Als je wilt weten of een reading over overledenen wat voor jou is, dan kun je altijd contact opnemen met een life coach. Zij zullen dan samen met jou kijken naar wat er mogelijk is en of een reading over overledenen wat voor jou is.

Chatten over jouw spirituele ontwikkeling met een heldervoelend medium

Het kan ook zo zijn dat jij zelf ervaart dat je een sterke intuïtie hebt, hoog gevoelig bent of dat je dingen kan voorspellen. Ook hierover kun je een vraag stellen aan de spirituele coaches. Als jij zelf niet weet hoe je moet omgaan met jouw spirituele ontwikkeling dan is het fijn om hierover te kunnen chatten met een professional. Zij zullen je helpen om deze ontwikkeling beter te begrijpen en hoe je ermee om kan gaan.

Wanneer jij aan het chatten bent over jouw spirituele ontwikkeling, dan is het mogelijk dat er een reading wordt gedaan. Dit is een reading waarbij de spirituele coaches kijken naar wie je bent en welke energieën er bij je spelen. Jouw spirituele ontwikkeling kan eng zijn, maar het is wel belangrijk om hierover te kunnen chatten. Wanneer je namelijk niet weet hoe je met deze spirituele ontwikkeling moet omgaan, kan dit leiden tot problemen in jouw dagelijks leven.

Een consult bij de mediumchat over alledaagse zaken

Mediums en paragnosten zijn er voor jou op verschillende vlakken. Zoals eerder besproken kun je chatten over overleden dierbaren, over liefdes problemen, jouw persoonlijke ontwikkeling of spirituele ontwikkeling. Het is ook zo dat een medium of paragnost met wie jij gaat chatten gebruik kan maken van engelen kaarten, lenormand kaarten of tarot kaarten.

Maar er is meer.. Je kan bij de mediumchat ook terecht als jij wil chatten over liefde, werk of toekomst. Je kan het hebben over een nieuwe baan met een helderziend medium zodat je voorbereid de sollicitatie ingaat. Of je kan chatten over een relatie met een paragnost, zodat je weet waar je aan toe bent. Ook kun je chatten over een bepaald gebouw en de energie die hier hangt met een medium. Zo kun jij met een goed gevoel er zeker van zijn dat je een ander huis gaat kopen. Het is de moeite waard om te chatten met een medium of paragnost over de liefde, werk of toekomst zodat je weet waar je aan toe bent. Je zult erachter komen dat het fijn is om met een professional te kunnen praten over deze onderwerpen, zodat je weet wat jouw toekomstige stappen zullen zijn.

Wat zijn de voordelen van chatten met een medium?

De medium chat heeft vele voordelen. Het is zo dat je met de consulenten in gesprek kan gaan over allerlei verschillende zaken. Zij zullen altijd eerlijk tegen jou zijn en zorgen dat jij tot nieuwe inzichten kan komen. Het voordeel van de mediumchat is dat je in gesprek kan komen met een medium of paragnost vanuit jouw eigen veilige omgeving. Je kunt namelijk thuis de mediumchat starten en de vragen stellen die jij hebt. Je hoeft hiervoor dus jouw huis niet uit.

Een ander voordeel van de mediumchat is dat je hoge telefoonrekeningen voorkomt. Je kan online eenvoudig credits aanschaffen waarmee je de chat betaald. Daarbij is het zo dat je direct antwoord zal ontvangen die jij tot je in kan laten werken. Je hoeft zelf niet direct antwoord te geven, je kan rustig nadenken over de vragen die jij stelt tijdens het gesprek.

Ook is het zo dat je na het gesprek met de consulent de chat nog meerdere malen terug kan lezen. Zo kun je de antwoorden van onze consulenten nog opnieuw lezen, wanneer je dit nodig hebt. Bij onze mediumchat ben je van harte welkom om jouw vragen te delen met de consulenten, zodat jij nieuwe energie krijgt!

mediumchat starten

Hoe vind je een medium die bij jou past?

Het is belangrijk dat je vooraf goed onderzoek doet naar de consulenten. Je moet namelijk zelf wel een goed gevoel hebben bij een consulent. Wanneer jij je niet op je gemak voelt tijdens het gesprek dan is het beter om een andere consulent te zoeken. Het is dan lastig om je open te stellen voor de boodschappen die je zal ontvangen.

Het is belangrijk dat je goed kijkt naar de gaven die de consulenten hebben en welke specialisaties zij hebben. Je kan online namelijk in contact komen met een heldervoelend lichtwerker of juist iemand die helpt bij de spirituele ontwikkeling, persoonlijke ontwikkeling, relatieproblemen of die tijdens het gesprek focussen op de toekomst. Als jij een medium of paragnost hebt gevonden met wie jij graag in gesprek zal willen komen, start direct de chat en stel de vragen die jij hebt!

Kom in contact met een medium of paragnost van de Nieuwe Tijd

Een gesprek met een van onze consulenten kun je direct beginnen. Je kan chatten met een medium of paragnost naar keuze en eerlijk antwoord ontvangen op de vragen die jij hebt. Je kan onze consulenten ook bereiken via de e-mail. Wanneer jij liever een e-mail consult hebt, dan is dat online bij de Nieuwe Tijd ook mogelijk. Bij de email consulten ontvang je binnen enkele dagen een reactie van een van de mediums of paragnosten. Als een e-mail consult jouw voorkeur heeft, dan moet je dat doen! Het is jouw eigen gevoel dat bepaald of jij een e-mail consult start, wilt chatten of toch telefonisch contact opneemt met een medium of paragnost.

De mediums en paragnosten bij de Nieuwe Tijd staan de gehele dag door voor jou klaar om jou te helpen met al jouw levensvragen!

Medium Angie
 
Boxnummer 000178
Medium Angie
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Angie: Heldervoelend, wetend en ziend topmedium en kaartlegster. Specialisatie alle vragen over de liefde, tweelingzielen en hoe meer geld te creëren. Indien gewenst blokkade healing voor liefde en geld op afstand mogelijk.
Yvonne
  
Boxnummer 000292
Yvonne
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Spiritueel coach, gespecialiseerd in alle vragen over liefde en relaties, stress, kids. Persoonlijke groei - begeleiden bij transformatie. Bewustwording. Jou in je kracht zetten, terug naar je prachtige zelf. Leven vanuit je eigen bron.
Paragnost Marco
 
Boxnummer 000199
Paragnost Marco
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben een helder wetend en voelend paragnost medium. Na een paar korte vragen krijg ik inzicht in je situatie.     
Amrita
 
Boxnummer 000340
Amrita
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Medium Florance
 
Boxnummer 000228
Medium Florance
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Hallo ik ben Medium Florance, Wat super fijn om je hier te mogen begroeten. Als paragnost (helderziend- en heldervoelend medium) doe ik ook winti gebeden en toekomstvoorspellingen voor je. Ik ben zeer accuraat en specifiek op het vlak van liefdes- en sociale relaties, werk, studie, gezondheid en alle overige kwesties die jouw huidige en toekomstige leven bepalen. Naast wat ik rechtstreeks doorkrijg (onder meer in beelden), maak Ik ook gebruik van kaarten ter ondersteuning van mijn buitenzintuiglijke waarnemingen, waardoor ik een samenhangender beeld krijg van de vraag en het antwoord. Maar ik ben ook gewoon een hele goede en vooral gezellige gesprekspartner! Ik heb zelf ook het een en ander meegemaakt en kan gewoon heel goed luisteren, maar vooral horen. Tot snel aan de chat of bel;) Groetjes, Florance
Angel Mary
 
Boxnummer 000220
Angel Mary
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Angel
 
Boxnummer 000140
Angel
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Heldervoelend medium. waarzegerskaarten, liefde, relatie, relatiebegeleiding, kinderen, werk en coaching,Surinaamse zigeunerkaarten ook te koop bij www.mediumplein.nl
Paragnost en Healer Kim
  
Boxnummer 000248
Paragnost en Healer Kim
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
*Intuïtief Tarot Card Reader* World News Updates (shift/5D/ascentie)/Liefde, Werk, Levensdoel, Toekomst.
Cassandra
   
Boxnummer 000172
Cassandra
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben helderziende, heldervoelend, kaartlegster, relatie problemen, fotoreading, pendel. Zwarte magie verbreken.
Merel
  
Boxnummer 000291
Merel
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Welkom mooie ziel, help je graag bij al je levensvragen met mijn spirituele gaven. Helderziend-wetend en voelend. Leg als je wilt de Lenormandkaarten. Pendelen en kan je een toekomstprognose geven.
Quin
  
Boxnummer 000321
Quin
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Al vele jaren help ik mensen verder in het nemen van hindernissen die zich voordoen op hun levensweg. Buiten mijn gaven gebruik ik als belangrijkste tool de Lenormandkaarten
 Hope
 
Boxnummer 000471
Hope
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Welkom mijn naam is Hope Ik ben een krachtig, spiritueel, heldervoelend en ziend medium die werkt met de leormandkaarten indien gewenst. Gespecialiseerd op liefde/relatie, werk, tweelingzielen connectie en het  weghalen van blokkades.
Lou
  
Boxnummer 000247
Lou
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Heb een spirituele gave en heb veel ervaring sinds mijn jeugd.
Truthful Insights
 
Boxnummer 000244
Truthful Insights
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
looking for real love reading? Or are you facing problems in your relationship or have doubts about your partner? Are you looking for very senior and beneficial advice & reading from an experienced person?
Ingrid
  
Boxnummer 000277
Ingrid
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Medium Ingrid
Medium Yvonne
 
Boxnummer 000173
Medium Yvonne
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Helderziende wetend en voelend, contact met engelen, en ik geef je boodschappen die je in de toekomst verder helpen.
Spiritueel coach Sky
 
Boxnummer 000181
Spiritueel coach Sky
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben gespecialiseerd: Narcistische relaties, Zielsconnecties, Transformatieprocessen, Persoonlijke blokkades, Kaartleggen, Pendelen
Manuela
  
Boxnummer 000530
Manuela
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben Manuela al 20 jaar werkzaam als paragnost en medium.
Test Box
 
Boxnummer 000203
Test Box
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Marshmallow soufflé chupa chups bear claw danish wafer. Pudding cake cupcake croissant cheesecake donut dragée. Cake brownie pudding dragée apple pie. Candy chocolate tiramisu cupcake danish bear claw. Chocolate jujubes brownie muffin pastry cake chupa chups. Marzipan sugar plum sesame snaps pudding powder marshmallow. Macaroon powder caramels powder cake chupa chups brownie candy sesame snaps. Tootsie roll chocolate cake fruitcake jelly beans marshmallow croissant topping sesame snaps jelly beans. Chocolate chocolate cake chupa chups gingerbread cake gummies croissant toffee. Dessert cake macaroon sugar plum jujubes. Liquorice jelly beans gummies icing shortbread cake pie sweet roll. Topping sugar plum dessert lemon drops jelly beans muffin lemon drops dessert jelly-o.
Bob
   
Boxnummer 000238
Bob
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Spiritueel bewustzijnscoach, paragnost en inspirator
Clarisa
 
Boxnummer 000193
Clarisa
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik zie wat jij niet kan zien en wat jij nodig hebt aan antwoorden, die je nu zoekt. Bel me en ik geef je de meest zuivere antwoorden. Toekomstgericht op elk gebied waar jij met jezelf mee in de knoei zit.
Delayha Nyari
  
Boxnummer 000241
Delayha Nyari
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Relationship Expert
 
Boxnummer 000242
Relationship Expert
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
I enjoy reading about love, relationships, soul mates, living partners, cheating and affairs. I will help you with my spiritual and psychic abilities to guide and be in the divine kingdom to help you find the way your current life situations, obstacles, and challenges.
Linda
 
Boxnummer 000306
Linda
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
 Ik begeleid jou graag met al je vragen op jouw levenspad. Zit jij met vragen over, liefde, werk, narcisme, verslaving of heb jij behoefte aan een luisterend oor? Ben jij op zoek naar meer positieve motivatie?  Dan ben jij bij mij op de juiste plek. Ik stem af op jouw energie. Daarnaast gebruik ik Engelen kaarten, hierdoor krijg ik meer boodschappen door die ik met jou zal bespreken.
Victoria
 
Boxnummer 000361
Victoria
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben proffesioneel in het invoelen op het gebied van liefde, werk, toekomst en financieel. Wilt u weten als het goed komt tussen u en uw geliefde? Veranderingen, angst en dromen? Dan kan ik je helpen met jouw situatie.
Casandra
 
Boxnummer 000192
Casandra
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Met behulp van mijn gidsen en de kaarten help ik jou graag op je zoektocht naar inzichten.
Christel
  
Boxnummer 000150
Christel
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Heldervoelend en helderziend medium en relatiecoach.                          Ik help jou met antwoorden en inzichten geven op je vragen, zodat je weer vol vertrouwen verder kunt! Relaties, liefde, persoonlijke ontwikkeling, werk ....    
Natasja
 
Boxnummer 000251
Natasja
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
coach, heldervoelend en helderwetend. tarot/orakelkaart legster en Pendelaar.
Jo An
 
Boxnummer 000176
Jo An
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Sterk intuïtief empathisch aangelegd, heldervoelend, zien en horen. Zuiver en oprecht help ik met vragen over de liefde hier en nu!
Baya
  
Boxnummer 000322
Baya
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Al vele jaren een topper op de bellijn. Helderziende waarnemingen, duidingen en toekomstvoorspellingen. Astrologische prognoses. Lenormandkaarten lezen tot in detail
Mandy
  
Boxnummer 000218
Mandy
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Hallo, Mandy hier. Ik heb al van jongs af aan contact met het spirituele. Hier heb ik lang niks mee gedaan. Nadat ik zelf reiki kreeg. Daarna ben ik me open gaan stellen en er mee aan de slag gegaan. Ik heb me verdiept in kaart leggen en pendelen. Mensen aanvoelen kan ik erg goed. En dieren ook. Ik hoop dat ik jullie een beetje inzicht kan en mag geven. Tot snel, Liefs, Indy
Willem
 
Boxnummer 000207
Willem
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Medium Arlette
 
Boxnummer 000161
Medium Arlette
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Spiritueel Coach, Heldervoelend, HSP Coach, met jarenlange ervaring. Door goed te luisteren, goed af te stemmen en in te voelen, geef ik je graag duidelijkheid en inzicht op al je levensvragen. 
Medium Layla (2)
    
Boxnummer 000182
Medium Layla (2)
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Helderwetend en voelend medium en kaartlegster ik ben al 40 jaar passioneel bezig met de Tarot en alle andere onderwerpen die tot het paranormale behoren ;contact met overledenen krijg ik eerder spontaan ik kan niet garanderen dat het altijd kan. Op gebied van soulmate connecties kan ik u veel vertellen en ik kan u helpen uw geluk te vinden in een soms chaotisch bestaan U krijgt veel advies en inzichten vanuit de akasha kroniek of het collectieve onderbewuste , live via de webcam chat is ook  mogelijk.Ik  doe dit werk zo duidelijk en concreet mogelijk  ,ik zeg alles wat ik zie en uw eigen vrij wil en actie is natuurlijk ook nog belangrijk ..of die dingen gaan gebeuren of niet als men enkel afwacht dan kan alles langer duren ,daarom is het advies zo belangrijk die u erbij krijgt ,als je verandering wilt dan moet je soms zelf veranderen en uw keuzes aanpassen .Vooral hoe we denken is zeer belangrijk ,onze gedachten hebben krachten! Positief blijven is de boodschap en blijf in u zelf geloven! Universele liefde en licht wens ik u toe ,tot op de chat?
Angelique
  
Boxnummer 000303
Angelique
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ben geboren medium-paragnost, helderziend ,weten , voelend.. contact met overledenen.. maar ook leg ik graag de kaarten voor u.
Ben Ben
 
Boxnummer 000227
Ben Ben
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Liefdes en carriere coach inclusief tijdslijnen
Valentino
  
Boxnummer 000329
Valentino
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Heldervoelend, Pranic Healer, Crystal Healer, Psychotherapie, Coach, Spiritual Response Therapie (SRT), Pendelaar, Tarotist, Lenormand, Vedische Astrologie.
Cher
  
Boxnummer 000286
Cher
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ervaren helderziende. Ik voel personen en situaties aan en ik kan zien wat iemand denkt en voelt. Ik leg daarnaast ook Lenormand kaarten.
Henk Jan
   
Boxnummer 000302
Henk Jan
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Jarenlange ervaring als spiritueel coach & Medium. Verhelderende consulten, inspirerend en altijd met de liefdevolle insteek om het beste resultaat voor jou te behalen.
Super Psychic
 
Boxnummer 000243
Super Psychic
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Love Guidance,Psychic Medium & Healing, Dating.. Deception, Marriage Special over POi. Career Rewind your Love Break Up  Love Relationship  Finance  Spiritual Readings  Soulmate  Cheating  Predictions.