Over ons

Nieuwe tijd mediums

De website Nieuwetijd.nl is niet zomaar een website. Het is een website waar heel veel disciplines samenkomen. Dat is de toekomst! De nieuwe tijd waar we naartoe gaan. Een website waar je met al je vragen terecht kunt. Er is een enorme behoefte aan online hulp en die biedt deze website je. Zit je vast met jezelf, met je relatie? Heb je opvoedingsvragen. Ben je overspannen, depressief? Wil je weten hoe je toekomst er uit gaat zien? Heb je geen werk en vraag je je af, gaat er dat er nog komen en welke stappen moet ik zetten? Pak ik mijn leven goed aan? Heb je een burn-out opgelopen en wil je inzichten hoe je daar zo snel mogelijk van kunt herstellen? Wil je weten hoe je liefdesleven er voorstaat. Of een vraag over een (ex)partner of die weer terugkomt? Heb je moeite met loslaten? Je kunt met de meest uiteenlopende vragen terecht op Nieuwetijd.nl. Praktisch alle consulenten zijn zeer veelzijdig in hun kunnen. Daar zijn ze op gescreend.

Mediums, paragnosten, healers, maar ook relatiecoaches, burn-out specialisten, counselors, therapeuten zijn op deze website vertegenwoordigd. De invalshoek is die van het spirituele gedachtegoed. Dat is waar de medewerkers, de spiritueel consulenten van Nieuwetijd.nl voor staan.

Wil je spiritualiteit in je leven? De liefde op de juiste manier toepassen? Liefde op een juiste manier kunnen geven, nemen, maar ook ontvangen. Vanuit je kracht in het leven staan? Je komt het te weten door te chatten met een spiritueel consulent van Nieuwetijd.nl

Nieuwe Tijd mediums heeft ook een webcam zodat klant en medewerker die aangesloten zijn, live elkaar kunnen zien en communiceren.

Liefde is de drijvende kracht achter alles en die kracht, is volop aanwezig bij alle gescreende medewerkers. Die allen voor zichzelf werken en dus keihard hun beste doen om jou zo goed mogelijk te helpen.

Ze zijn allround als het gaat om het aanbieden van hun capaciteiten. Vaak zijn ze naast het mediumschap, ook werkzaam als coach of counselor. Ze kennen de kneepjes van het vak. Je komt dus terecht bij zeer ervaren spiritueel consulenten, die allen stuk voor stuk hun sporen hebben verdiend.

Chatten is tegenwoordig een hele makkelijke vorm om online hulp te krijgen. Nieuwetijd.nl gaat met de tijd mee. Schroom niet om een van onze topconsulenten te raadplegen. Je zult je direct bij het begin van de chat op je gemak voelen en serieus genomen voelen.

Alle medewerkers zijn er van doordrongen dat je niet zomaar contact zoekt. Dat er dan echt iets aan de hand moet zijn. Ze houden rekening met je onzekerheid en zullen altijd elke cliƫnt met liefde en respect benaderen. Daarnaast kun je eerlijke, pure en oprechte antwoorden van ze verwachten. Dat is de kracht van de consulenten van deze website!

Je kunt ook een kaartenlegging laten doen. Denk hierbij aan de Tarot of de Lenormand, maar ook engelenkaarten kunnen voor je worden uitgelegd.

Daarnaast kun je je ook wenden tot een healer, die jou, op afstand, een healing kan geven.

Ook werken er nummerologen, astrologen, pendelaars, op deze hulplijn. Maar ook consulenten gespecialiseerd in psychologische hulp.

Ook kun je terecht voor dromenuitleg, huisreiniging op afstand, of vragen omtrent dieren. Een gesprek met een overleden dierbare.

Maak een gratis account aan, schaf credits aan en start het chatgesprek.

Wij van Nieuwetijd.nl wensen je vruchtbare chats toe!