Over ons

Nieuwe tijd mediumsDe website Nieuwetijd.nl is niet zomaar een website. Het is een website waar heel veel disciplines samenkomen. Dat is de toekomst! De nieuwe tijd waar we naartoe gaan. Een website waar je met al je vragen terecht kunt. Er is een enorme behoefte aan online hulp en die biedt deze website je. Zit je vast met jezelf, met je relatie? Heb je opvoedingsvragen, van ben je overspannen, depressief? Wil je weten hoe je toekomst er uit gaat zien? Heb je geen werk en vraag je je af, gaat er dat er nog komen en welke stappen moet ik zetten? Pak ik mijn leven goed aan? Heb je een burn-out opgelopen en wil je je inzichten hoe je daar zo snel kunt herstellen? Wil je weten hoe je liefdesleven er is voor staat, van een partner die weer terugkomt? Heb je moeite met loslaten? Je kunt met de meest uiteenlopende vragen terecht op Nieuwetijd.nl. Praktisch alle consulenten zijn zeer veelzijdig in hun kunnen. Daar zijn ze gescreend.

De mediums, paragnosten, healers, maar ook relatiecoaches, burn-out specialisten, counselors, therapeuten zijn op deze website vertegenwoordigd. De invalshoek is van het spirituele gedachtegoed. Dat is waar de medewerkers, de spiritueel consulenten van Nieuwetijd.nl voor staan.

Wil je de spiritualiteit in ons leven, de liefde op de juiste manier. En waar komt het in het leven op een gegeven manier allemaal uit? Juist, de liefde. En spiritualiteit heeft de kracht van de liefde hoog staan. De liefde hoe we sterven op een juiste manier om te delen. Op een juiste manier kunnen geven, nemen, maar ook ontvangen. Dat willen we allemaal graag weten. Je komt het te weten door te chatten met een spiritueel consulent van Nieuwetijd.nl

Liefde is de drijvende kracht achter alles en die kracht, is volop aanwezig bij alle gescreende medewerkers. Die allen voor zichzelf werken en dus keihard hun beste doen om je zo goed mogelijk te helpen.

Ze zijn all round als het gaat om het aanbieden van hun capaciteiten. Vaak zijn ze naast het mediumschap, ook werkzaam als coach, van een genezer. Ze kent de kneepjes van het vak. Je komt dus terecht bij zeer ervaren spiritueel consulenten, die allen stuk voor stuk riet hun sporen hebben verdiend.

Chatten is tegenwoordig een hele makkelijke vorm om online hulp te krijgen. Nieuwetijd.nl gaat met de tijd mee. Schroom niet om een van onze topconsulenten te raadplegen. Je zult je direct bij het begin van de chat op je gemak voelen en serieus genomen voelen.

Alle medewerkers zijn er van doordrongen dat je niet zomaar contact zoekt. Dat er dan echt iets aan de hand moet zijn. Ze houden rekening met je onzekerheid en zullen altijd elke cliënt met liefde en respect benaderen. Daarnaast kun je eerlijke, pure en oprechte antwoorden van ze verwachten. Dat is de kracht van de consulenten van deze website!

Naast consulten waar je brandende vragen stelt, kun je ook kaarten laten leggen. Denk hierbij aan de Tarot van de Lenormand, maar ook engelenkaarten kunnen voor je worden uitgelegd.

Daarnaast kun je je ook wenden tot een genezer, die jou, op afstand een genezing kan geven.

Ook werken er nummerologen, astrologen, pendelaars, op deze hulplijn. Maar ook consulenten gespecialiseerd in psychologische hulp.

Ook kun je terecht voor dromenuitleg, huisreiniging op afstand, van vragen omtrent dieren.

Maak een gratis account aan, schaf credits aan en start het chatgesprek.

Wij van Nieuwetijd.nl wensen je vruchtbare chats toe!

CREDIT PAKKETTEN

Basis pakket
 10 Credits €10,00 (€1,00 per credit)
Pakket Brons
 20 Credits €19,00 (€0,95 per credit) < Meest gekozen pakket
Pakket Zilver
 40 Credits €38,00 (€0,95 per credit)
Pakket Goud
 100 Credits €90,00 (€0,90 per credit) < Meeste waar voor het geld!
Email-consult
 25 Credits €25,00 (€1,00 per credit)