?> Mediums gezocht? | Nieuwe Tijd

Mediums

mediums

Een medium is iemand die bovennatuurlijke gaven heeft zoals helderzien, ruiken, weten en voelen. Mediums hebben een extra gaven, zoals het communiceren met overledenen. Dit hebben paragnosten vaak niet. De meeste mediums hebben vaak meer dan een gave. Net als een paragnost werkt elk medium op zijn eigen manier.

Een mooi voorbeeld is dat een medium helemaal in trance kan gaan waarbij een overledene het lichaam van het medium overneemt en mag gebruiken bij een reading. Een medium weet na de reading niks meer van het geen wat er gebeurd is.

Automatisch schrift is ook een manier waarop mediums werken. Dit is een manier waarop mediums een hele boodschap voor iemand kan doorgeven door zelf helemaal in trance te gaan, maar ook door automatisch schrift. De stem van de overledenen kan door het medium heen komen en dit kan voor de beller best heftig zijn.

Ineens kan je communiceren met iemand die je zo gemist hebt en nog steeds zo mist. Dit kan best aangrijpend zijn dus wees voorbereid dat het op deze manier kan werken.

Wil jij een reading van een helderziend, helderhorend, heldervoelend, helderwetend medium? Je kan altijd bellen, maar tegenwoordig kan je ook met mediums online contact opnemen met een van de consulenten. Onze mediums helpen jou graag op weg!

Wat is een heldervoelend, helderwetend medium?

Een krachtig medium die heldervoelend helderwetend is voelt en weet waar je problemen liggen. Door een reading of automatisch schrift kan een ervaren medium een boodschap aan jou doorgeven wat helend kan werken.

Een consult met een ervaren medium wordt ook wel een reading genoemd. Een medium gaat kijken naar jouw levenssituatie. Een reading kan gedaan worden door middel van automatisch schrift, maar ook door middel van kaarten lezen in een kaartlegging.

Wat kan een helderziend, heldervoelend medium?

Wanneer een ervaren medium helderziend heldervoelend is dan kunnen zij jou informatie geven wat jou in het leven zal helpen. Het medium zal dit doen door middel van een kaarlegging, automatisch schrift of een reading.

Doordat de ervaren medium helderziend is kunnen zij door middel van een reading beeld krijgen van jouw levenssituatie. Het is ook mogelijk dat het top medium en boodschap aan jou geeft waar jij wat aan hebt.

Een heldervoelend medium voelt waar jouw problemen liggen. Een helderwetend medium kan ook helpen met bijvoorbeeld het bieden van een luisterend oor, helpen bij relatieproblemen, inzichten geven en antwoorden geven.

Hoe ziet een consult met een top medium er uit?

Een top medium kan moeilijk of niet van tevoren zaken aangeven waar het om gaat om tijd. In de bovennatuurlijke wereld speelt tijd namelijk geen rol. Zij bevinden zicht naast de tijd. Daarom is het moeilijk om een tijdbestek te geven. Dat is ook het geval met de ruimte.

Entiteiten zien niet ruimtelijk. Mediums zijn niet in control tijdens een overname of boodschap. Dit kan betekenen dat gidsen, geesten en entiteiten bepalen welke boodschap er naar je toe komt en hoe lang het duurt. Dit kan niet afgedwongen worden.

Het kost een entiteit of geest best veel energie om door de sluiers van onze wereld te komen. Wij mogen dus van geluk spreken dat het überhaupt mogelijk is. De energie van het top medium moeten wij dan ook respecteren.

Hulpmiddelen

Soms werken paragnosten en mediums met hulpmiddelen. Dit kan ervoor zorgen dat bepaalde informatie makkelijker opgehaald kan worden en dat de energie tussen de werelden gemakkelijker kan stromen

Je kan je vast wel voorstellen dat er soms ruis in de lijn kan zitten. Dit is niemand zijn schuld, dit kan van alles betekenen. Een geest kan niet genoeg energie hebben, men kan vinden dat het voor nu even genoeg is of er komt een straling door van andere geesten. Het kan werkelijk van alles zijn.

Een kaartlegging door een medium/paragnost

Tijdens een consult met een van onze mediums of paragnosten worden ook vaak kaartleggingen gedaan. Dit kan een mooie aanvulling zijn op jouw reading, omdat je door middel van een legging meerdere patronen kan herkennen en eventueel advies krijgen.

Er worden ongeveer 3 tot 6 kaarten getrokken. Soms is het handig om een vraag te stellen voordat de legging gedaan wordt, maar dat hoeft niet altijd. Er zullen soms ook een aantal kaarten liggen die meteen al een bepaalde boodschap overbrengen.

Wat zijn tarot kaarten?

Een kaartlegging is een reading met tarot kaarten. Dit zijn ook wel orakelkaarten. Tarotkaarten worden al eeuwenlang gebruikt om inzichten en antwoorden te krijgen in jouw levenssituatie. Een tarotlegging is bedoelt zodat je bewust wordt van de energieën die op dit moment in je leven aanwezig zijn. Tarotkaarten kunnen jou helpen om keuzes te maken en bepaalde patronen te herkennen.

Er bestaan ook tarot engelenkaarten, dit zijn tarot kaarten met engelen erop. Tarot engelenkaarten zullen je helpen met contact maken met je engel of gidsen die op dit moment bi jou staan.

Wat zijn lenormand kaarten?

Een kaartlegging kan ook met lenormand kaarten. De zeer ervaren top medium of paragnost zal in zijn reading lenormand kaarten gebruiken. Lenormand kaarten zijn legkaarten wat gebruikt wordt voor het voorspellen van de toekomst. De lenormand kaarten zijn afkomstig uit Frankrijk en genoemd naar een Duitse cartemancie expert.

Met deze kaarten kan een top medium of paragnost wat makkelijker de toekomst voorspellen. De kaarten kunnen een top medium of paragnost helpen om bepaalde energieën in jouw leven te interpeteren of herkennen. Bij de lenormand kaarten is het gebruikelijk dat er 36 kaarten getrokken wordt. Dit aantal is erg fijn, omdat er dan makkelijk bepaalde patronen in kaarten herkend kunnen worden.

Een lenormand legging is bedoeld om je er bewust van te maken van de energieën die op dit moment aanwezig zijn in jouw leven. Lenormand kaarten kunnen je helpen om keuzes te maken en bepaalde patronen te herkennen.

mediums nodig

Wat is een pendel?

Dit is een soort hulpmiddel wat door veel mediums gebruikt wordt. Een pendel is een stukje kristal of een ander soort edelsteen aan een koord of ketting. De betekenis van een pendel is dat het makkelijk is voor een top medium om contact te maken met de geestenwereld.

Een pendel wordt gebruikt door een top medium om bepaalde energieën op te pikken. Ook wordt het gebruikt om bepaalde levensvragen te beantwoorden. Een pendel werkt door middel van energieën en trillingen. Je kan het zien als een soort antenne die het medium (heldervoelend) helpt bepaalde informatie op te pikken.

Een pedel gebruikt een medium vaak in combinatie met een kaartlegging. Het top medium kan op die manier bepaalde energieën in de kaarten interpreteren en opmerken. Het medium kan ook een pendel gebruiken tijdens een reading. Het is namelijk niet altijd nodig dat er een kaartlegging gedaan wordt. Soms is het alleen nodig voor het medium om in de reading de energieën te interpreteren en voelen.

Hoe werkt een reading?

Een consult noemen we ook wel een reading. Hierbij wordt er contact gemaakt met de geestenwereld. Tijdens een reading zal het medium paragnost contact maken met engelen of gidsen. Er zal bepaalde informatie doorgegeven worden aan de top medium of paragnost. Dit kan informatie zijn over je toekomst, maar het kan ook inzichten zijn voor bepaalde situaties.

Het is belangrijk om bij een reading open te staan voor de informatie die je ontvangen gaat. Soms is het makkelijker voor het medium als je een specifieke vraag stelt voordat de reading wordt gedaan. Dan weet je waar je naar moet luisteren tijdens de reading.

Een reading vindt plaats door middel van een gesprek, maar het kan ook door middel van een kaartlegging of pendelreading. Je mag zelf bepalen wat jij het fijnste vindt. Soms kan het prettig zijn om een reading op te nemen. Zo kan je na de reading alle informatie op je gemak terugluisteren.

Wat is automatisch schrift?

Automatisch schrift is dat er door het medium (heldervoelend helderwetend) vanuit de geestenwereld informatie wordt doorgegeven. Dit kan met een laptop of computer, maar ook met pen of papier. Het is namelijk zo dat wanneer er informatie doorgegeven moet worden, het niks uit maakt via welk kanaal de informatie komt.

Wanneer het medium schrijft kan die via de hand van het medium, maar ook door middel van eenstemming met de geestenwereld. Automatisch schrift is in dus eigenlijk niets anders dan dat een medium/paragnost informatie vanuit de geestenwereld doorgeeft.

Wanneer een medium/paragnost automatisch schrift doet is het niet mogelijk voor het medium om te beïnvloeden wat er doorgegeven wordt. Dit is een kanaal vanuit de geestenwereld door het medium naar jou toe. Daarom is automatisch schrift een fijne manier om informatie vanuit de andere wereld te krijgt.

Vragen over liefde stellen aan een medium

Mediums hebben spirituele gaven bijvoorbeeld: helderziend, heldervoelend, helderwetend. Hier kunnen zij antwoorden geven, contact leggen met dierbare overledenen, antwoorden geven over liefde, werk of familie, maar een medium/paragnost kan ook een toekomst voorspelling doen om jou op weg te helpen. Een medium/paragnost staat klaar om jou op weg te helpen naar een gelukkig leven.

Je kan mediums levensvragen stellen over het verleden, heden en de toekomst en zij zijn erg ervaren medium. Het is ook mogelijk om vragen te stellen over je relatie, werk, liefde of overledenen. Een medium met veel jaar ervaring kunnen jou op deze manier helpen met nieuwe inzichten in bepaalde situaties. Zij willen graag met jou in gesprek om jou graag op weg te helpen.

Het is zo dat een helderziende, heldervoelend, helderwetend medium/paragnost jou kan helpen met bepaalde vragen. Of je nou vragen hebt over de liefde, werk of als je relatie problemen hebt. Zeer ervaren mediums/paragnosten kunnen jouw gevoel voelen, maar ook die van een ander. Dit kan helpen om jou tot nieuwe inzichten te laten komen in bepaalde situaties.

Voor vragen over liefde, relatie of werk kun je dus terecht bij helderziend helderhorend, heldervoelend en helderwetend of helderziend helderwetend mediums/paragnosten. Wanneer jij de behoefte hebt aan een luisterend oor kun jij ook bij een van onze zeer ervaren mediums/paragnosten terecht. De hebben allemaal veel jaar ervaring en je kan gegarandeerd terecht voor alle vragen over het verleden/heden.

Mediums die ook reiki master zijn

Je kan online in contact komen met een helderwetend medium, heldervoelend paragnost, helderziend medium of een spiritueel coach die tarot kaarten kan leggen. Een medium/paragnost kan ook een Reiki master zijn. Dat wil zeggen dat het medium de kracht van Reiki hebben. Hierdoor is het heldervoelend medium in staat om jou op afstand te behandelen met Reiki.

Reiki kan helpen om jou meer in balans te krijgen, meer rust te ervaren en tot nieuwe inzichten te komen. Een medium kan met Reiki ook fysieke klachten verwijderen of verminderen.

Indien je last hebt van stress, depressieve gevoelens of angst kan Reiki je hierbij helpen. Als je fysieke klachten hebt zoals migraine, maagklachten, hoofdpijn of andere klachten kan dat met Reiki behandeld worden. Een medium/paragnost met veel jaar ervaring kan jou hier zeker mee helpen.

Een geschikt medium voor jou!

Al onze consulenten hebben een eigen bijzondere en spirituele gaven en kunnen jou daardoor op een andere manier helpen. Sommige consulenten zijn heldervoelend en helderwetend, terwijl andere juist helderziend/heldervoelend zijn. De ene kan beter over liefde relatie vertellen en de ander over werkt.

De een is van contact met overledenen maken en de ander is een ervaren medium wat uitspraken over de toekomst kan doen. Het is belangrijk dat wanneer jij een gesprek start dat je weet wat je te wachten staat van een heldervoelend medium tijdens een online consult. Met het een top medium online contact hebben?

Het is belangrijk dat je eerst goed gaat inlezen voordat je gaat bellen met een van de vele consulenten. Als jij levensvragen over de toekomst beantwoord wil hebben maar een heldervoelend medium jou geen inzichten kan geven over de toekomst zal de teleurstelling groot zijn.

Lees vooral goed wat de kwaliteiten van het medium zijn voordat je in gesprek gaat starten met een medium. Kies voor een medium/paragnost die jou kan helpen waar jij het ook daadwerkelijk nodig hebt. Onze consulenten zijn er om jou te helpen en jou vragen over liefde, relatie of werk te beantwoorden. Zij zullen altijd hun best doen om duidelijke antwoorden te geven op al jouw vragen.

Het verwerken van verdriet met een online consult

Een helderziende, heldervoelend, helderwetend medium kan jou helpen met het verwerken van verdriet. Heb jij plotseling afscheid moeten nemen van een dierbare? Dan het belangrijk om dit goed te verwerken. Dit kan ontzettend lastig zijn, maar met de juiste begeleiding van een helderziende heldervoelend medium is alles mogelijk.

Een van onze consulenten kan jou op weg helpen bij het verwerken van verdriet. Je gaat samen in gesprek en er wordt gekeken waar jij behoefte aan hebt. Er kan maandelijks een sessie plaatsvinden, maar één keer per week is ook mogelijk. Dit is geheel afhankelijk van je eigen wensen en wat mogelijk is.

Als je kiest voor een online consult kan je altijd terecht bij een van onze consulenten. Er is altijd wel iemand aanwezig die jou wilt helpen met alle problemen waar jij mee zit. Kies voor een geschikt ervaren medium/paragnost en laat je helpen.

mediums gezocht

Antwoorden op jouw vragen over liefde, werk of andere levensvragen van een medium paragnost

Indien je levensvragen hebt over relatie, liefde, werk of over de toekomt, bij onze consulenten kan jij met jouw levensvragen terecht. Deze vragen kunnen over allerlei verschillende onderwerpen gaan.

Onze ervaren mediums kunnen jou helpen met levensvragen over het volgende:

Liefde: “Is mijn partner de ware voor mij?”, “Wat kunnen we doen om onze relatie te redden?” of “Hoe kan ik mijn partner beter leren kennen?”

Werk: “Waar ligt mijn talent?” “Is het goed om te wisselen van baan?” “hoe ervaar ik meer rust op het werk?”

Relatie: “Hoe kan ik een relatie aan gaan”, “Hoe kan ik mij openstellen in mijn relatie?” “Is er nog sprake van chemie in mijn relatie?”

Overledenen: “Is mijn overleden familielid nog bij me?” “Kan ik zelf contact met overledenen maken?” “Kunnen zij mij helpen?”

Toekomst: “Waar moet ik op letten?” “Wat gaat er veranderen in mijn leven?”

Healing: “Hoe leer ik mezelf het beste kennen?”, “Heb ik blokkades en waar liggen die?”, “Hoe maak ik het leven leuker?”

Levenslessen: “Waarom is mij dit overkomen?”, “Hoe haal ik een levensles uit een bepaalde situatie?”, “Wat is mijn levenspad?”

Bij onze zeer ervaren mediums/paragnosten kan jij altijd terecht met al jouw levensvragen. Onze mediums staan altijd voor je klaar om je op weg te helpen met jouw nieuwe inzichten en levensvragen.

Je kan er voor kiezen om anoniem te blijven wanneer je een afspraak met een medium maakt. Jouw privé gegevens zullen veilig bewaard worden en wordt niet gedeeld met derden. Als je een anonieme reading wilt neemt de medium jouw telefoonnummer en naam niet op. Wel is het zo dat het medium waarschijnlijk meer tijd nodig heeft. Er moet namelijk meer moeite gedaan worden om contact te maken met jou.

Een reading via de chat of telefoon is net zo goed als een fysieke reading. Het is voor onze mediums geen probleem om contact met jou te maken, omdat ze van hoge capaciteiten beschikken. De mediums gebruiken hun gaven om contact te maken met jou en om vervolgens jouw levensvragen te beantwoorden.

De hulp die onze mediums jou bieden

Onze mediums zullen altijd hun best doen om zuiver te zijn en zo volledig mogelijk informatie doorgeven. Indien e niet tevreden bent met de reading, maak dit dan bespreekbaar met het medium. Het enige wat het medium/paragnost kan doen is een reading en dit naar waarheid aan jou vertellen. Echter, verkeerde communicatie kan altijd bespreekbaar worden of verduidelijkt worden. In het mooiste geval wordt het zelfs opgelost.

Het paranormale wereldje is een wereld wat abstract is en soms voor verrassingen kan zorgen. Hier hebben wij dan allemaal mee van doen. Wij kunnen het allemaal mooi gaan maken en hiervan leren. Dit in alle respect van de ene partij naar de ander. Wij zullen altijd ons best doen en staan voor jou klaar met alle vragen.

Contact met mediums voor een luisterend oor

Helderziend, helderwetend, heldervoelend, helderhorend of helderruikend. Al onze mediums staan elke dag de hele dag voor jou klaar om jou te helpen met de vragen die jij hebt. Dat kunnen vragen zijn over liefde, relatie, werk of toekomst.

Zij zullen jou met alle plezier helpen. Indien je vragen hebt over een bepaalde situatie kan je altijd bij één van onze mediums terecht. Als jij vragen hebt over bepaalde situaties kan je altijd bij ze terecht. Zij zullen de tijd nemen om je te helpen met hun gaven.

Indien jij toe bent aan een luisterend oor kan je altijd contact opnemen met onze mediums. Zij staan voor jou klaar en helpen jou graag verder. Ook wanneer jij iemand niet kan loslaten of bepaalde dingen niet begrijpt.

Zij voelen jouw energie en die van een ander. Zo kunnen zij advies op maat geven om samen met jou tot een oplossing te komen. Wil jij contact met overledenen of heb je vragen over de liefde, werk, relatie, toekomst of verleden? Dat is allemaal mogelijk. Bel bijvoorbeeld met een medium hulplijn.

Er zijn verschillende manieren om contact op te nemen contact op te nemen met onze mediums. Je kunt jouw vragen over bijvoorbeeld de liefde, werk, toekomst of verleden stellen via een chat box. Je kunt ook via een chat een fotoreading laten doen.

Als je levensvragen hebt kan je dit aan een medium/paragnost stellen per e-mail. Als je liever telefonisch contact hebt is dat natuurlijk ook een optie. Bel (Nederland 0909) en kies de box wat bij het medium hoort en met wie jij in gesprek wilt. Start daarna het gesprek en stel jouw vragen.

Je kan op elk moment van de dag contact leggen met een medium/paragnost. Er is altijd een medium beschikbaar. Dit kan dus wanneer jij het wenst of wanneer het jou uitkomt. Heb jij brandende vragen, dan kan je op elk moment van de dag contact leggen met een medium/paragnost. Je kan dus altijd terecht met al jouw vragen over relatie, liefde, toekomst of verleden.

 

Casandra
 
Boxnummer 000192
Casandra
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Met behulp van mijn gidsen en de kaarten help ik jou graag op je zoektocht naar inzichten.
Manuela
  
Boxnummer 000530
Manuela
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben Manuela al 20 jaar werkzaam als paragnost en medium.
Merel
  
Boxnummer 000291
Merel
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Welkom mooie ziel, help je graag bij al je levensvragen met mijn spirituele gaven. Helderziend-wetend en voelend. Leg als je wilt de Lenormandkaarten. Pendelen en kan je een toekomstprognose geven.
Ben Ben
 
Boxnummer 000227
Ben Ben
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Liefdes en carriere coach inclusief tijdslijnen
Angel Mary
 
Boxnummer 000220
Angel Mary
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Medium Yvonne
 
Boxnummer 000173
Medium Yvonne
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Helderziende wetend en voelend, contact met engelen, en ik geef je boodschappen die je in de toekomst verder helpen.
Test Box
 
Boxnummer 000203
Test Box
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Marshmallow soufflé chupa chups bear claw danish wafer. Pudding cake cupcake croissant cheesecake donut dragée. Cake brownie pudding dragée apple pie. Candy chocolate tiramisu cupcake danish bear claw. Chocolate jujubes brownie muffin pastry cake chupa chups. Marzipan sugar plum sesame snaps pudding powder marshmallow. Macaroon powder caramels powder cake chupa chups brownie candy sesame snaps. Tootsie roll chocolate cake fruitcake jelly beans marshmallow croissant topping sesame snaps jelly beans. Chocolate chocolate cake chupa chups gingerbread cake gummies croissant toffee. Dessert cake macaroon sugar plum jujubes. Liquorice jelly beans gummies icing shortbread cake pie sweet roll. Topping sugar plum dessert lemon drops jelly beans muffin lemon drops dessert jelly-o.
Ingrid
  
Boxnummer 000277
Ingrid
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Medium Ingrid
Christel
  
Boxnummer 000150
Christel
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Heldervoelend en helderziend medium en relatiecoach.                          Ik help jou met antwoorden en inzichten geven op je vragen, zodat je weer vol vertrouwen verder kunt! Relaties, liefde, persoonlijke ontwikkeling, werk ....    
Angel
 
Boxnummer 000140
Angel
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Heldervoelend medium. waarzegerskaarten, liefde, relatie, relatiebegeleiding, kinderen, werk en coaching,Surinaamse zigeunerkaarten ook te koop bij www.mediumplein.nl
Paragnost Marco
 
Boxnummer 000199
Paragnost Marco
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben een helder wetend en voelend paragnost medium. Na een paar korte vragen krijg ik inzicht in je situatie.     
Medium Layla (2)
    
Boxnummer 000182
Medium Layla (2)
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Helderwetend en voelend medium en kaartlegster ik ben al 40 jaar passioneel bezig met de Tarot en alle andere onderwerpen die tot het paranormale behoren ;contact met overledenen krijg ik eerder spontaan ik kan niet garanderen dat het altijd kan. Op gebied van soulmate connecties kan ik u veel vertellen en ik kan u helpen uw geluk te vinden in een soms chaotisch bestaan U krijgt veel advies en inzichten vanuit de akasha kroniek of het collectieve onderbewuste , live via de webcam chat is ook  mogelijk.Ik  doe dit werk zo duidelijk en concreet mogelijk  ,ik zeg alles wat ik zie en uw eigen vrij wil en actie is natuurlijk ook nog belangrijk ..of die dingen gaan gebeuren of niet als men enkel afwacht dan kan alles langer duren ,daarom is het advies zo belangrijk die u erbij krijgt ,als je verandering wilt dan moet je soms zelf veranderen en uw keuzes aanpassen .Vooral hoe we denken is zeer belangrijk ,onze gedachten hebben krachten! Positief blijven is de boodschap en blijf in u zelf geloven! Universele liefde en licht wens ik u toe ,tot op de chat?
Linda
 
Boxnummer 000306
Linda
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
 Ik begeleid jou graag met al je vragen op jouw levenspad. Zit jij met vragen over, liefde, werk, narcisme, verslaving of heb jij behoefte aan een luisterend oor? Ben jij op zoek naar meer positieve motivatie?  Dan ben jij bij mij op de juiste plek. Ik stem af op jouw energie. Daarnaast gebruik ik Engelen kaarten, hierdoor krijg ik meer boodschappen door die ik met jou zal bespreken.
Medium Arlette
 
Boxnummer 000161
Medium Arlette
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Spiritueel Coach, Heldervoelend, HSP Coach, met jarenlange ervaring. Door goed te luisteren, goed af te stemmen en in te voelen, geef ik je graag duidelijkheid en inzicht op al je levensvragen. 
Bob
   
Boxnummer 000238
Bob
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Spiritueel bewustzijnscoach, paragnost en inspirator
Henk Jan
   
Boxnummer 000302
Henk Jan
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Jarenlange ervaring als spiritueel coach & Medium. Verhelderende consulten, inspirerend en altijd met de liefdevolle insteek om het beste resultaat voor jou te behalen.
Cassandra
   
Boxnummer 000172
Cassandra
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben helderziende, heldervoelend, kaartlegster, relatie problemen, fotoreading, pendel. Zwarte magie verbreken.
Willem
 
Boxnummer 000207
Willem
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Lou
  
Boxnummer 000247
Lou
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Heb een spirituele gave en heb veel ervaring sinds mijn jeugd.
Relationship Expert
 
Boxnummer 000242
Relationship Expert
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
I enjoy reading about love, relationships, soul mates, living partners, cheating and affairs. I will help you with my spiritual and psychic abilities to guide and be in the divine kingdom to help you find the way your current life situations, obstacles, and challenges.
Super Psychic
 
Boxnummer 000243
Super Psychic
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Love Guidance,Psychic Medium & Healing, Dating.. Deception, Marriage Special over POi. Career Rewind your Love Break Up  Love Relationship  Finance  Spiritual Readings  Soulmate  Cheating  Predictions.
Cher
  
Boxnummer 000286
Cher
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ervaren helderziende. Ik voel personen en situaties aan en ik kan zien wat iemand denkt en voelt. Ik leg daarnaast ook Lenormand kaarten.
Baya
  
Boxnummer 000322
Baya
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Al vele jaren een topper op de bellijn. Helderziende waarnemingen, duidingen en toekomstvoorspellingen. Astrologische prognoses. Lenormandkaarten lezen tot in detail
Mandy
  
Boxnummer 000218
Mandy
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Hallo, Mandy hier. Ik heb al van jongs af aan contact met het spirituele. Hier heb ik lang niks mee gedaan. Nadat ik zelf reiki kreeg. Daarna ben ik me open gaan stellen en er mee aan de slag gegaan. Ik heb me verdiept in kaart leggen en pendelen. Mensen aanvoelen kan ik erg goed. En dieren ook. Ik hoop dat ik jullie een beetje inzicht kan en mag geven. Tot snel, Liefs, Indy
Medium Angie
 
Boxnummer 000178
Medium Angie
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Angie: Heldervoelend, wetend en ziend topmedium en kaartlegster. Specialisatie alle vragen over de liefde, tweelingzielen en hoe meer geld te creëren. Indien gewenst blokkade healing voor liefde en geld op afstand mogelijk.
Natasja
 
Boxnummer 000251
Natasja
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
coach, heldervoelend en helderwetend. tarot/orakelkaart legster en Pendelaar.
Valentino
  
Boxnummer 000329
Valentino
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Heldervoelend, Pranic Healer, Crystal Healer, Psychotherapie, Coach, Spiritual Response Therapie (SRT), Pendelaar, Tarotist, Lenormand, Vedische Astrologie.
Quin
  
Boxnummer 000321
Quin
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Al vele jaren help ik mensen verder in het nemen van hindernissen die zich voordoen op hun levensweg. Buiten mijn gaven gebruik ik als belangrijkste tool de Lenormandkaarten
Delayha Nyari
  
Boxnummer 000241
Delayha Nyari
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Yvonne
  
Boxnummer 000292
Yvonne
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Spiritueel coach, gespecialiseerd in alle vragen over liefde en relaties, stress, kids. Persoonlijke groei - begeleiden bij transformatie. Bewustwording. Jou in je kracht zetten, terug naar je prachtige zelf. Leven vanuit je eigen bron.
Spiritueel coach Sky
 
Boxnummer 000181
Spiritueel coach Sky
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben gespecialiseerd: Narcistische relaties, Zielsconnecties, Transformatieprocessen, Persoonlijke blokkades, Kaartleggen, Pendelen
 Hope
 
Boxnummer 000471
Hope
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Welkom mijn naam is Hope Ik ben een krachtig, spiritueel, heldervoelend en ziend medium die werkt met de leormandkaarten indien gewenst. Gespecialiseerd op liefde/relatie, werk, tweelingzielen connectie en het  weghalen van blokkades.
Jo An
 
Boxnummer 000176
Jo An
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Sterk intuïtief empathisch aangelegd, heldervoelend, zien en horen. Zuiver en oprecht help ik met vragen over de liefde hier en nu!
Victoria
 
Boxnummer 000361
Victoria
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben proffesioneel in het invoelen op het gebied van liefde, werk, toekomst en financieel. Wilt u weten als het goed komt tussen u en uw geliefde? Veranderingen, angst en dromen? Dan kan ik je helpen met jouw situatie.
Amrita
 
Boxnummer 000340
Amrita
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Angelique
  
Boxnummer 000303
Angelique
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ben geboren medium-paragnost, helderziend ,weten , voelend.. contact met overledenen.. maar ook leg ik graag de kaarten voor u.
Truthful Insights
 
Boxnummer 000244
Truthful Insights
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
looking for real love reading? Or are you facing problems in your relationship or have doubts about your partner? Are you looking for very senior and beneficial advice & reading from an experienced person?
Paragnost en Healer Kim
  
Boxnummer 000248
Paragnost en Healer Kim
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
*Intuïtief Tarot Card Reader* World News Updates (shift/5D/ascentie)/Liefde, Werk, Levensdoel, Toekomst.
Clarisa
 
Boxnummer 000193
Clarisa
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik zie wat jij niet kan zien en wat jij nodig hebt aan antwoorden, die je nu zoekt. Bel me en ik geef je de meest zuivere antwoorden. Toekomstgericht op elk gebied waar jij met jezelf mee in de knoei zit.
Medium Florance
 
Boxnummer 000228
Medium Florance
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Hallo ik ben Medium Florance, Wat super fijn om je hier te mogen begroeten. Als paragnost (helderziend- en heldervoelend medium) doe ik ook winti gebeden en toekomstvoorspellingen voor je. Ik ben zeer accuraat en specifiek op het vlak van liefdes- en sociale relaties, werk, studie, gezondheid en alle overige kwesties die jouw huidige en toekomstige leven bepalen. Naast wat ik rechtstreeks doorkrijg (onder meer in beelden), maak Ik ook gebruik van kaarten ter ondersteuning van mijn buitenzintuiglijke waarnemingen, waardoor ik een samenhangender beeld krijg van de vraag en het antwoord. Maar ik ben ook gewoon een hele goede en vooral gezellige gesprekspartner! Ik heb zelf ook het een en ander meegemaakt en kan gewoon heel goed luisteren, maar vooral horen. Tot snel aan de chat of bel;) Groetjes, Florance