Mediums

mediums

Een medium is iemand die bovennatuurlijke gaven heeft zoals helderzien, ruiken, weten en voelen. Mediums hebben een extra gaven, zoals het communiceren met overledenen. Dit hebben paragnosten vaak niet. De meeste mediums hebben vaak meer dan een gave. Net als een paragnost werkt elk medium op zijn eigen manier.

Een mooi voorbeeld is dat een medium helemaal in trance kan gaan waarbij een overledene het lichaam van het medium overneemt en mag gebruiken bij een reading. Een medium weet na de reading niks meer van het geen wat er gebeurd is.

Automatisch schrift is ook een manier waarop mediums werken. Dit is een manier waarop mediums een hele boodschap voor iemand kan doorgeven door zelf helemaal in trance te gaan, maar ook door automatisch schrift. De stem van de overledenen kan door het medium heen komen en dit kan voor de beller best heftig zijn.

Ineens kan je communiceren met iemand die je zo gemist hebt en nog steeds zo mist. Dit kan best aangrijpend zijn dus wees voorbereid dat het op deze manier kan werken.

Wil jij een reading van een helderziend, helderhorend, heldervoelend, helderwetend medium? Je kan altijd bellen, maar tegenwoordig kan je ook met mediums online contact opnemen met een van de consulenten. Onze mediums helpen jou graag op weg!

Wat is een heldervoelend, helderwetend medium?

Een krachtig medium die heldervoelend helderwetend is voelt en weet waar je problemen liggen. Door een reading of automatisch schrift kan een ervaren medium een boodschap aan jou doorgeven wat helend kan werken.

Een consult met een ervaren medium wordt ook wel een reading genoemd. Een medium gaat kijken naar jouw levenssituatie. Een reading kan gedaan worden door middel van automatisch schrift, maar ook door middel van kaarten lezen in een kaartlegging.

Wat kan een helderziend, heldervoelend medium?

Wanneer een ervaren medium helderziend heldervoelend is dan kunnen zij jou informatie geven wat jou in het leven zal helpen. Het medium zal dit doen door middel van een kaarlegging, automatisch schrift of een reading.

Doordat de ervaren medium helderziend is kunnen zij door middel van een reading beeld krijgen van jouw levenssituatie. Het is ook mogelijk dat het top medium en boodschap aan jou geeft waar jij wat aan hebt.

Een heldervoelend medium voelt waar jouw problemen liggen. Een helderwetend medium kan ook helpen met bijvoorbeeld het bieden van een luisterend oor, helpen bij relatieproblemen, inzichten geven en antwoorden geven.

Hoe ziet een consult met een top medium er uit?

Een top medium kan moeilijk of niet van tevoren zaken aangeven waar het om gaat om tijd. In de bovennatuurlijke wereld speelt tijd namelijk geen rol. Zij bevinden zicht naast de tijd. Daarom is het moeilijk om een tijdbestek te geven. Dat is ook het geval met de ruimte.

Entiteiten zien niet ruimtelijk. Mediums zijn niet in control tijdens een overname of boodschap. Dit kan betekenen dat gidsen, geesten en entiteiten bepalen welke boodschap er naar je toe komt en hoe lang het duurt. Dit kan niet afgedwongen worden.

Het kost een entiteit of geest best veel energie om door de sluiers van onze wereld te komen. Wij mogen dus van geluk spreken dat het überhaupt mogelijk is. De energie van het top medium moeten wij dan ook respecteren.

Hulpmiddelen

Soms werken paragnosten en mediums met hulpmiddelen. Dit kan ervoor zorgen dat bepaalde informatie makkelijker opgehaald kan worden en dat de energie tussen de werelden gemakkelijker kan stromen

Je kan je vast wel voorstellen dat er soms ruis in de lijn kan zitten. Dit is niemand zijn schuld, dit kan van alles betekenen. Een geest kan niet genoeg energie hebben, men kan vinden dat het voor nu even genoeg is of er komt een straling door van andere geesten. Het kan werkelijk van alles zijn.

Een kaartlegging door een medium/paragnost

Tijdens een consult met een van onze mediums of paragnosten worden ook vaak kaartleggingen gedaan. Dit kan een mooie aanvulling zijn op jouw reading, omdat je door middel van een legging meerdere patronen kan herkennen en eventueel advies krijgen.

Er worden ongeveer 3 tot 6 kaarten getrokken. Soms is het handig om een vraag te stellen voordat de legging gedaan wordt, maar dat hoeft niet altijd. Er zullen soms ook een aantal kaarten liggen die meteen al een bepaalde boodschap overbrengen.

Wat zijn tarot kaarten?

Een kaartlegging is een reading met tarot kaarten. Dit zijn ook wel orakelkaarten. Tarotkaarten worden al eeuwenlang gebruikt om inzichten en antwoorden te krijgen in jouw levenssituatie. Een tarotlegging is bedoelt zodat je bewust wordt van de energieën die op dit moment in je leven aanwezig zijn. Tarotkaarten kunnen jou helpen om keuzes te maken en bepaalde patronen te herkennen.

Er bestaan ook tarot engelenkaarten, dit zijn tarot kaarten met engelen erop. Tarot engelenkaarten zullen je helpen met contact maken met je engel of gidsen die op dit moment bi jou staan.

Wat zijn lenormand kaarten?

Een kaartlegging kan ook met lenormand kaarten. De zeer ervaren top medium of paragnost zal in zijn reading lenormand kaarten gebruiken. Lenormand kaarten zijn legkaarten wat gebruikt wordt voor het voorspellen van de toekomst. De lenormand kaarten zijn afkomstig uit Frankrijk en genoemd naar een Duitse cartemancie expert.

Met deze kaarten kan een top medium of paragnost wat makkelijker de toekomst voorspellen. De kaarten kunnen een top medium of paragnost helpen om bepaalde energieën in jouw leven te interpeteren of herkennen. Bij de lenormand kaarten is het gebruikelijk dat er 36 kaarten getrokken wordt. Dit aantal is erg fijn, omdat er dan makkelijk bepaalde patronen in kaarten herkend kunnen worden.

Een lenormand legging is bedoeld om je er bewust van te maken van de energieën die op dit moment aanwezig zijn in jouw leven. Lenormand kaarten kunnen je helpen om keuzes te maken en bepaalde patronen te herkennen.

mediums nodig

Wat is een pendel?

Dit is een soort hulpmiddel wat door veel mediums gebruikt wordt. Een pendel is een stukje kristal of een ander soort edelsteen aan een koord of ketting. De betekenis van een pendel is dat het makkelijk is voor een top medium om contact te maken met de geestenwereld.

Een pendel wordt gebruikt door een top medium om bepaalde energieën op te pikken. Ook wordt het gebruikt om bepaalde levensvragen te beantwoorden. Een pendel werkt door middel van energieën en trillingen. Je kan het zien als een soort antenne die het medium (heldervoelend) helpt bepaalde informatie op te pikken.

Een pedel gebruikt een medium vaak in combinatie met een kaartlegging. Het top medium kan op die manier bepaalde energieën in de kaarten interpreteren en opmerken. Het medium kan ook een pendel gebruiken tijdens een reading. Het is namelijk niet altijd nodig dat er een kaartlegging gedaan wordt. Soms is het alleen nodig voor het medium om in de reading de energieën te interpreteren en voelen.

Hoe werkt een reading?

Een consult noemen we ook wel een reading. Hierbij wordt er contact gemaakt met de geestenwereld. Tijdens een reading zal het medium paragnost contact maken met engelen of gidsen. Er zal bepaalde informatie doorgegeven worden aan de top medium of paragnost. Dit kan informatie zijn over je toekomst, maar het kan ook inzichten zijn voor bepaalde situaties.

Het is belangrijk om bij een reading open te staan voor de informatie die je ontvangen gaat. Soms is het makkelijker voor het medium als je een specifieke vraag stelt voordat de reading wordt gedaan. Dan weet je waar je naar moet luisteren tijdens de reading.

Een reading vindt plaats door middel van een gesprek, maar het kan ook door middel van een kaartlegging of pendelreading. Je mag zelf bepalen wat jij het fijnste vindt. Soms kan het prettig zijn om een reading op te nemen. Zo kan je na de reading alle informatie op je gemak terugluisteren.

Wat is automatisch schrift?

Automatisch schrift is dat er door het medium (heldervoelend helderwetend) vanuit de geestenwereld informatie wordt doorgegeven. Dit kan met een laptop of computer, maar ook met pen of papier. Het is namelijk zo dat wanneer er informatie doorgegeven moet worden, het niks uit maakt via welk kanaal de informatie komt.

Wanneer het medium schrijft kan die via de hand van het medium, maar ook door middel van eenstemming met de geestenwereld. Automatisch schrift is in dus eigenlijk niets anders dan dat een medium/paragnost informatie vanuit de geestenwereld doorgeeft.

Wanneer een medium/paragnost automatisch schrift doet is het niet mogelijk voor het medium om te beïnvloeden wat er doorgegeven wordt. Dit is een kanaal vanuit de geestenwereld door het medium naar jou toe. Daarom is automatisch schrift een fijne manier om informatie vanuit de andere wereld te krijgt.

Vragen over liefde stellen aan een medium

Mediums hebben spirituele gaven bijvoorbeeld: helderziend, heldervoelend, helderwetend. Hier kunnen zij antwoorden geven, contact leggen met dierbare overledenen, antwoorden geven over liefde, werk of familie, maar een medium/paragnost kan ook een toekomst voorspelling doen om jou op weg te helpen. Een medium/paragnost staat klaar om jou op weg te helpen naar een gelukkig leven.

Je kan mediums levensvragen stellen over het verleden, heden en de toekomst en zij zijn erg ervaren medium. Het is ook mogelijk om vragen te stellen over je relatie, werk, liefde of overledenen. Een medium met veel jaar ervaring kunnen jou op deze manier helpen met nieuwe inzichten in bepaalde situaties. Zij willen graag met jou in gesprek om jou graag op weg te helpen.

Het is zo dat een helderziende, heldervoelend, helderwetend medium/paragnost jou kan helpen met bepaalde vragen. Of je nou vragen hebt over de liefde, werk of als je relatie problemen hebt. Zeer ervaren mediums/paragnosten kunnen jouw gevoel voelen, maar ook die van een ander. Dit kan helpen om jou tot nieuwe inzichten te laten komen in bepaalde situaties.

Voor vragen over liefde, relatie of werk kun je dus terecht bij helderziend helderhorend, heldervoelend en helderwetend of helderziend helderwetend mediums/paragnosten. Wanneer jij de behoefte hebt aan een luisterend oor kun jij ook bij een van onze zeer ervaren mediums/paragnosten terecht. De hebben allemaal veel jaar ervaring en je kan gegarandeerd terecht voor alle vragen over het verleden/heden.

Mediums die ook reiki master zijn

Je kan online in contact komen met een helderwetend medium, heldervoelend paragnost, helderziend medium of een spiritueel coach die tarot kaarten kan leggen. Een medium/paragnost kan ook een Reiki master zijn. Dat wil zeggen dat het medium de kracht van Reiki hebben. Hierdoor is het heldervoelend medium in staat om jou op afstand te behandelen met Reiki.

Reiki kan helpen om jou meer in balans te krijgen, meer rust te ervaren en tot nieuwe inzichten te komen. Een medium kan met Reiki ook fysieke klachten verwijderen of verminderen.

Indien je last hebt van stress, depressieve gevoelens of angst kan Reiki je hierbij helpen. Als je fysieke klachten hebt zoals migraine, maagklachten, hoofdpijn of andere klachten kan dat met Reiki behandeld worden. Een medium/paragnost met veel jaar ervaring kan jou hier zeker mee helpen.

Een geschikt medium voor jou!

Al onze consulenten hebben een eigen bijzondere en spirituele gaven en kunnen jou daardoor op een andere manier helpen. Sommige consulenten zijn heldervoelend en helderwetend, terwijl andere juist helderziend/heldervoelend zijn. De ene kan beter over liefde relatie vertellen en de ander over werkt.

De een is van contact met overledenen maken en de ander is een ervaren medium wat uitspraken over de toekomst kan doen. Het is belangrijk dat wanneer jij een gesprek start dat je weet wat je te wachten staat van een heldervoelend medium tijdens een online consult. Met het een top medium online contact hebben?

Het is belangrijk dat je eerst goed gaat inlezen voordat je gaat bellen met een van de vele consulenten. Als jij levensvragen over de toekomst beantwoord wil hebben maar een heldervoelend medium jou geen inzichten kan geven over de toekomst zal de teleurstelling groot zijn.

Lees vooral goed wat de kwaliteiten van het medium zijn voordat je in gesprek gaat starten met een medium. Kies voor een medium/paragnost die jou kan helpen waar jij het ook daadwerkelijk nodig hebt. Onze consulenten zijn er om jou te helpen en jou vragen over liefde, relatie of werk te beantwoorden. Zij zullen altijd hun best doen om duidelijke antwoorden te geven op al jouw vragen.

Het verwerken van verdriet met een online consult

Een helderziende, heldervoelend, helderwetend medium kan jou helpen met het verwerken van verdriet. Heb jij plotseling afscheid moeten nemen van een dierbare? Dan het belangrijk om dit goed te verwerken. Dit kan ontzettend lastig zijn, maar met de juiste begeleiding van een helderziende heldervoelend medium is alles mogelijk.

Een van onze consulenten kan jou op weg helpen bij het verwerken van verdriet. Je gaat samen in gesprek en er wordt gekeken waar jij behoefte aan hebt. Er kan maandelijks een sessie plaatsvinden, maar één keer per week is ook mogelijk. Dit is geheel afhankelijk van je eigen wensen en wat mogelijk is.

Als je kiest voor een online consult kan je altijd terecht bij een van onze consulenten. Er is altijd wel iemand aanwezig die jou wilt helpen met alle problemen waar jij mee zit. Kies voor een geschikt ervaren medium/paragnost en laat je helpen.

mediums gezocht

Antwoorden op jouw vragen over liefde, werk of andere levensvragen van een medium paragnost

Indien je levensvragen hebt over relatie, liefde, werk of over de toekomt, bij onze consulenten kan jij met jouw levensvragen terecht. Deze vragen kunnen over allerlei verschillende onderwerpen gaan.

Onze ervaren mediums kunnen jou helpen met levensvragen over het volgende:

Liefde: “Is mijn partner de ware voor mij?”, “Wat kunnen we doen om onze relatie te redden?” of “Hoe kan ik mijn partner beter leren kennen?”

Werk: “Waar ligt mijn talent?” “Is het goed om te wisselen van baan?” “hoe ervaar ik meer rust op het werk?”

Relatie: “Hoe kan ik een relatie aan gaan”, “Hoe kan ik mij openstellen in mijn relatie?” “Is er nog sprake van chemie in mijn relatie?”

Overledenen: “Is mijn overleden familielid nog bij me?” “Kan ik zelf contact met overledenen maken?” “Kunnen zij mij helpen?”

Toekomst: “Waar moet ik op letten?” “Wat gaat er veranderen in mijn leven?”

Healing: “Hoe leer ik mezelf het beste kennen?”, “Heb ik blokkades en waar liggen die?”, “Hoe maak ik het leven leuker?”

Levenslessen: “Waarom is mij dit overkomen?”, “Hoe haal ik een levensles uit een bepaalde situatie?”, “Wat is mijn levenspad?”

Bij onze zeer ervaren mediums/paragnosten kan jij altijd terecht met al jouw levensvragen. Onze mediums staan altijd voor je klaar om je op weg te helpen met jouw nieuwe inzichten en levensvragen.

Je kan er voor kiezen om anoniem te blijven wanneer je een afspraak met een medium maakt. Jouw privé gegevens zullen veilig bewaard worden en wordt niet gedeeld met derden. Als je een anonieme reading wilt neemt de medium jouw telefoonnummer en naam niet op. Wel is het zo dat het medium waarschijnlijk meer tijd nodig heeft. Er moet namelijk meer moeite gedaan worden om contact te maken met jou.

Een reading via de chat of telefoon is net zo goed als een fysieke reading. Het is voor onze mediums geen probleem om contact met jou te maken, omdat ze van hoge capaciteiten beschikken. De mediums gebruiken hun gaven om contact te maken met jou en om vervolgens jouw levensvragen te beantwoorden.

De hulp die onze mediums jou bieden

Onze mediums zullen altijd hun best doen om zuiver te zijn en zo volledig mogelijk informatie doorgeven. Indien e niet tevreden bent met de reading, maak dit dan bespreekbaar met het medium. Het enige wat het medium/paragnost kan doen is een reading en dit naar waarheid aan jou vertellen. Echter, verkeerde communicatie kan altijd bespreekbaar worden of verduidelijkt worden. In het mooiste geval wordt het zelfs opgelost.

Het paranormale wereldje is een wereld wat abstract is en soms voor verrassingen kan zorgen. Hier hebben wij dan allemaal mee van doen. Wij kunnen het allemaal mooi gaan maken en hiervan leren. Dit in alle respect van de ene partij naar de ander. Wij zullen altijd ons best doen en staan voor jou klaar met alle vragen.

Contact met mediums voor een luisterend oor

Helderziend, helderwetend, heldervoelend, helderhorend of helderruikend. Al onze mediums staan elke dag de hele dag voor jou klaar om jou te helpen met de vragen die jij hebt. Dat kunnen vragen zijn over liefde, relatie, werk of toekomst.

Zij zullen jou met alle plezier helpen. Indien je vragen hebt over een bepaalde situatie kan je altijd bij één van onze mediums terecht. Als jij vragen hebt over bepaalde situaties kan je altijd bij ze terecht. Zij zullen de tijd nemen om je te helpen met hun gaven.

Indien jij toe bent aan een luisterend oor kan je altijd contact opnemen met onze mediums. Zij staan voor jou klaar en helpen jou graag verder. Ook wanneer jij iemand niet kan loslaten of bepaalde dingen niet begrijpt.

Zij voelen jouw energie en die van een ander. Zo kunnen zij advies op maat geven om samen met jou tot een oplossing te komen. Wil jij contact met overledenen of heb je vragen over de liefde, werk, relatie, toekomst of verleden? Dat is allemaal mogelijk. Bel bijvoorbeeld met een medium hulplijn.

Er zijn verschillende manieren om contact op te nemen contact op te nemen met onze mediums. Je kunt jouw vragen over bijvoorbeeld de liefde, werk, toekomst of verleden stellen via een chat box. Je kunt ook via een chat een fotoreading laten doen.

Als je levensvragen hebt kan je dit aan een medium/paragnost stellen per e-mail. Als je liever telefonisch contact hebt is dat natuurlijk ook een optie. Bel (Nederland 0909) en kies de box wat bij het medium hoort en met wie jij in gesprek wilt. Start daarna het gesprek en stel jouw vragen.

Je kan op elk moment van de dag contact leggen met een medium/paragnost. Er is altijd een medium beschikbaar. Dit kan dus wanneer jij het wenst of wanneer het jou uitkomt. Heb jij brandende vragen, dan kan je op elk moment van de dag contact leggen met een medium/paragnost. Je kan dus altijd terecht met al jouw vragen over relatie, liefde, toekomst of verleden.

 

Evees
Beschikbaar
Evees
Box: 03
Medium, Helderwetend, Ingevingen, Kaartleggingen Belconsulten, emailconsulten

Valantino
Beschikbaar
Valantino
Box: 17
Heldervoelend, Pranic Healer, Crystal Healer, Psychotherapie, Coach, Spiritual Response Therapie (SRT), Pendelaar, Tarotist, Lenormand, Vedische Astrologie.

Medium Martina
Beschikbaar
Medium Martina
Box: 55
Helderwetend-voelend-horend-ziend/invoelen op specifieke vraag op het gebied van je relatie met jezelf en je omgeving,bewußtzijnswerk

Marya
Offline
Marya
Box: 02
Helderwetend en heldervoelend, sterk in tijdsaanduiding, liefde, tweelingzielen, healer, financieel, zakelijk. Usui Reiki Master en Kundalini Master.  

Medium Kitty
Offline
Medium Kitty
Box: 06
Als ervaren Medium en Spiritueel Coach, help ik je met mijn heldervoelendheid, helderziendheid, Engelen-, Tarot- of Lenormand Kaartleggingen jóuw weg te vinden. 

Medium Laura
Offline
Medium Laura
Box: 07
Medium, Ik leg al meer dan 40 jaar de tarotkaarten en toen ik in de jaren tachtig ging magnetiseren specialiseerde ik mij vervolgens ook in Reiki.

Medium Désiree
Offline
Medium Désiree
Box: 09
Top Medium, Kattenfluisteraar, Paragnost, HSP, zielsliefde, zielsverwanten, Soulmate, Tweelingzielen, relatievragen, business, mindset, overige levensvragen

Medium Arlette
Offline
Medium Arlette
Box: 10
Spiritueel Coach, HSP Coach, met jarenlange ervaring. Door goed te luisteren en in te voelen, geef ik je graag inzicht en advies op al je levensvragen. 

Medium Betty
Offline
Medium Betty
Box: 11
Energetische coaching, dating en liefdes advies, zzp consult, spiritual counseling. 

Oryn
Offline
Oryn
Box: 12
Ik ben geboren met een bijzondere gave, waar ik zeer dankbaar voor ben, ik kan u bijstaan in AL uw vraagstukken. Mijn gaven zijn; helderhorend, helderwetend en helderziend. Via mijn energie kom ik volledig in contact met uw energie en de mensen om u heen. Dit noemt men channelen. Met mijn pendel en kaarten kan ik u helpen bij het vinden van juiste antwoorden.

Medium Olivia
Offline
Medium Olivia
Box: 13
   Helderwetend & intuitief Medium narcisme & trauma expert (o.a.Toxische relaties) Coach en kaartlegster(Lenormand) zuiver antwoord

Medium Maria
Offline
Medium Maria
Box: 14
Medium, Heldenvoelend, helderziend, helderhorend. Geeft inzicht in zaken, relatie en al dat je bezig houd,op afstand  blokkades  weg halen  foto lezen. eigen praktijk massage. 

Medium Daniël
Offline
Medium Daniël
Box: 15
hoogsensitief medium , Helder ziend/voelend/wetend Orakel kaarten, Verbinding aardengelen  (Tweeling) Zielen relaties Narcistische relaties. Jezelf terug in balans krijgen. Geen vraag is mij te gek, Ik kan met een aantal woorden invoelen in je situatie, en samen met je kijken waar je kracht ligt en inzichten verschaffen.  Begeleiding om in je eigen kracht te komen en blijven. Luisterend oor 

Medium Margret
Offline
Medium Margret
Box: 16
Gespecialiseerd in ZielsLiefde ~ Medium, Kaartlegster en Sjamaan. Tweelingzielen ~ Spiritueel en Kundalini advies, dieren, totemdieren ~ Karma. de wet van aantrekking en loslaten.. U kunt voor meerdere thema's bij mij terecht. Ik helpt u graag duidelijkheid te vinden in uw vragen. Ik ben op dinsdagavond half 9, met mn Kaarten online, bij Facebook Paragnosten Chat. Liefs margret  

Leontine
Offline
Leontine
Box: 18
Alle vragen zijn belangrijk, helderziend en helderwetend medium, contact met overledenen,vragen over magie, kaarsenmagie, tweelingzielen

Medium Regina
Offline
Medium Regina
Box: 19
Medium, healer voor ziels-gesprekken

Anita
Offline
Anita
Box: 20
Ik ben helderziend en nummeroloog leg contact met overledenen. Ook lenormandkaartlegging

Paragnost Thea
Offline
Paragnost Thea
Box: 22
Heldervoelend ASCENSION Coach, Pendelen, Astrologie. Krachtig SOUL-HEALER op afstand voor Mens en Dier!!

Paragnost Marie
Offline
Paragnost Marie
Box: 23
Ik ben Marie ben helder voelend en helderhorend en door contact met mijn gidsen krijg ik al een beeld en dingen door van een bepaalde situatie, heb een heel sterke intuïtie.  Ik doe ook per maandlegging en jaarlegging 2024. Ik kan voor je pendelen, invoelen,Lenormand- Engelen- en inzichtkaarten voor je leggen. Ook voor verleden - heden en toekomst. Heb een luisterend oor en samen komen we er wel uit.

Paragnost Eva
Offline
Paragnost Eva
Box: 24
Paragnoste, mijn werk doe ik van hart tot hart. Ik heb veel ervaring al sinds mijn vroege jeugd. Ik ben spiritueel aangelegd en doe diverse soorten kaartleggingen op ieder vlak.

Elise
Offline
Elise
Box: 25
Medium, paragnoste, helderwetend, helderhorend en heldervoelend, healer en foto lezen.

Cleopatra
Offline
Cleopatra
Box: 26
Ik ben helderziende, heldervoelend, kaartlegster, relatie problemen, fotoreading, pendel.

Medium Marion
Offline
Medium Marion
Box: 29
 Medium/paragnost. Omdat ik geboren ben met een bijzondere gave, kan ik u duidelijk bijstaan in uw vraagstukken ......

Katja Charlotte
Offline
Katja Charlotte
Box: 31
Medium/helderziend/coach. Graag help ik jou helderheid te scheppen via gidsen, en levenservaring. Volg je hart

Medium Angie
Offline
Medium Angie
Box: 32
Angie: Heldervoelend, wetend en ziend topmedium en kaartlegster. Specialisatie alle vragen over de liefde, tweelingzielen en hoe meer geld te creëren. Indien gewenst blokkade healing voor liefde en geld op afstand mogelijk.

Linda
Offline
Linda
Box: 33
  Als spiritueel Coach begeleid ik jou graag met al je vragen op jouw levenspad. Liefde, werk, narcisme, tweelingzielen of een luisterend oor. Ben jij op zoek naar meer positieve motivatie?  Dan ben jij bij mij op de juiste plek.  Na een gesprek met mij heb jij meer inzichten en tools gekregen zodat jij weer met een frisse blik door het leven kan!

Christel
Offline
Christel
Box: 34
Heldervoelend en helderziend medium en relatiecoach.                          Ik help jou met antwoorden en inzichten geven op je vragen, zodat je weer vol vertrouwen verder kunt! Relaties, liefde, persoonlijke ontwikkeling, werk ....    

MariaLouise
Offline
MariaLouise
Box: 35
Complexe relaties/situaties • Helder voelend • Intuïtief Coach • HSP • Transformatieproces • Spirituele ontwikkeling • Angst • Stress

Spiritueel coach Sky
Offline
Spiritueel coach Sky
Box: 36
Ik ben gespecialiseerd: Narcistische relaties, Zielsconnecties, Transformatieprocessen, Persoonlijke blokkades, Kaartleggen, Pendelen

Medium Layla (2)
Offline
Medium Layla (2)
Box: 37
Helderwetend en voelend medium en Tarotkaartlegster ,Soulmate en relatiecoaching  ;Objektief advies en inzicht vanuit de akasha kroniek of het collectieve onderbewuste , live via de chat is ook  mogelijk;Ik  doe dit werk zo authentisch mogelijk  ,ik zeg alles wat ik zie en uw eigen vrij wil en actie is ook nog belangrijk ..

Lies
Offline
Lies
Box: 39
Welkom, heldervoelend, wetend medium: transformaties, relaties > gelijk waardigheid en bron her-inneringen, de weg naar binnen.

Anne Marie
Offline
Anne Marie
Box: 41
Zeer ervaren parapsychologe en gespecialiseerd in counseling en coaching

Medium Amy
Offline
Medium Amy
Box: 42
'To the point'  Helderwetend-heldervoelend.  Eerlijk en oprecht consult. Healing op afstand.

Medium Rosali
Offline
Medium Rosali
Box: 43
Foto Racool.com Ik ben een verbinder. Mijn gidsen ( waaronder Rosali ) zoeken contact met die van u om zo zuiver antwoord te kunnen geven op uw vragen.

Medium Corina
Offline
Medium Corina
Box: 46
Mediumschap, helder voelende, wetende, ziende, horende waarnemingen. Al  30  jaar een eigen praktijk: Oosterse massage techniek .....

Medium Diana
Offline
Medium Diana
Box: 50
Hallo lieve mensen  Ik ben Diana geboren met velen gaven ik ben medium paragnoste en kaartlegster sta ook in contact met mijn gidsen

Albert
Offline
Albert
Box: 04
Top Medium Albert. Helderziend Magnetiseur en Hypnotherapeut, leraar en examiner Hypnose. Als kind heb ik mijn heldeziende gave meegekregen. Toen al kreeg ik via mijn gids, zuivere informatie door, met precieze juistheid over mensen en situaties om mij heen. Als kind denk je nog dat iedereen deze gave heeft, maar dit is zo omdat het voor  jou heel normaal is, maar in mijn pubertijd merkte ik dat dit niet zo was. Op mijn 17e kwam ik mijn leermeeester tegen, ook een helderziend magnetiseur van hem heb ik een leerschool van bijna 30 jaar mogen ontvangen in het spirituele. Heel veel lessen in o.a esoterie, magnetisme, polariteit, rebirthing, de kabala en ga zo maar door heb ik onder de knie gekregen en ben ik meester over geworden. Toch blijf ik liever de leerling en meester in 1, omdat er altijd een verder is, om je bewust van te worden. Een aantal jaar geleden ben ik me gaan interesseren voor hypnose zoals de oude wijzen in Egypte dit deden.  Nu ben ik tevens gediplomeerd Master Hypnotherapeut, met diverse specialisaties, waaronder virtual maagband, stoppen met roken,kinderhypnose, blokkades oplossen ect ,samen met de clienten de wortel van het probleem eruit halen, dus niet snoeien zoals in de meeste tuintjes gebeurt. Het tuintje van je hart... Heeft u vragen over tweelingzielen, liefde, werk/ carrière financiën, verhuizen of heeft u een andere levensvraag? Stel ze gerust ik heb vaak alleen een naam of een vraag van u nodig.  Ook benieuwd naar wat het nieuwe jaar voor u in petto heeft? U bent van harte welkom voor een jaarlegging Uw feedback omtrent de kwaliteit van het consult is erg belangrijk, ik stel het erg op prijs om uw review te mogen ontvangen omdat uw ervaring hierover helderheid geeft. Alvast bedankt.

Spiritueel Coach Clarisa
Offline
Spiritueel Coach Clarisa
Box: 53
Medium, Liefdes&Relatieproblemen. Persoonlijke blokkades oplossen. Persoonlijke groei. Helderziend- en wetend. Lenormandkaarten. Vragen pendelen. Stress. Burn out.

Medium Carine
Offline
Medium Carine
Box: 56
coacing oplossingsgericht relatie deskundige helder wetend

Medium Jeanette
Offline
Medium Jeanette
Box: 58
Gespecialiseerd in relaties en complexe situaties. Erkend Medium. Bekend van TV. Eerlijk en direct.

Paragnost Marco
Offline
Paragnost Marco
Box: 61
Ik ben een helder wetend en voelend paragnost medium. Spiritueel coach. Narcisme, Blokkades, Angst en stress, psychische problemen. Afstemmen op deze tijd    

Medium Bhartie
Offline
Medium Bhartie
Box: 62
Alles over liefde en relatievragen.  Ook andere vragen zijn welkom. 

Michael
Offline
Michael
Box: 65
Medium, paragnost met veel ervaring Engelen, zielen. Voor verleden, heden en toekomst!

Paragnost Martie
Offline
Paragnost Martie
Box: 67
Ik ben Martie paragnost, trance medium en sjamaan heldervoelend en helderziend,  en helderwetend maak ook contact met overledenen lees foto's,en doe reading kaartlegging en coaching en werk zeker met de gitse boven en mijn eigen gidsen

Klanten Service Box
Offline
Klanten Service Box
Box: 70
Candy chocolate lollipop sesame snaps marshmallow sesame snaps macaroon oat cake lollipop. Jelly-o shortbread jelly-o icing liquorice pudding chocolate bar sugar plum chocolate. Pie oat cake cupcake candy biscuit.

Paragnost Lis
Offline
Paragnost Lis
Box: 52
Paragnost/ helderziend. gespecialiseerd in relatie problemen, coaching, kaartreading met de Lenormand kaarten en de Psychic Tarot. Advies op voeding.