Email consult

Nieuwe tijd mediumsHeb je de tijd van de ruimte om te chatten? Dan heb je nog een andere mogelijkheid om met een consulent in contact te komen. Dit kan dan via een e-mailconsult.

Een e-mailconsult kost 25 credits. Je kunt 3 vragen stellen. Eventuele meervragen worden niet in behandeling genomen. Je hebt de mogelijkheid een foto me te sturen. Dit is gratis.

Vermeld bij het e-mailconsult altijd je naam en je geboortedatum. Mocht je vragen willen stellen over een andere persoon dan jezelf. Ook dan graag de naam en de geboortedatum. Aan de hand van naam en leeftijd kunnen mediums en paragnosten heel goed invoelen. Je kunt ook foto’s van de meesturen. Dat is gratis.

Binnen maximaal 3 dagen heb je het antwoord in je account. Dan kun je het op je gemak lezen. En nogmaals zoveel als je wilt. Uitprinten kan ook. Dat is het voordeel van een e-mailconsult!

Kies de desbetreffende consulent zorgvuldig uit. Kies voor het beste bij je verleden. Maar ook de disciplines hebben waar je vragen over gaan.

Elke medewerker heeft een eigen werkwijze. Vragen om toekomstvoorspellingen kan, maar weet ook, dat de weg er naartoe, ieder mens zelf de stappen voor moet zetten. Er is altijd iets van onszelf gevraagd als we iets verlangen van willen willen. Daarnaast kunnen we op de weg ook zelf keuzes maken. Dit betekent dat we zelf invloed hebben op waar we op een gegeven moment uitkomen.

Mocht je naar aanleiding van het e-mailconsult nog vragen over hebben. Dan is er altijd de mogelijkheid de consulent via de chat te consulteren. Van een e-mailvraag in te dienen.