Email consult

Nieuwe tijd mediums

Heb je geen tijd of niet de mogelijkheid om te chatten? Dan heb je nog een andere mogelijkheid om met een consulent in contact te komen. Dit kan dan via een e-mailconsult.

Een e-mailconsult kost 25 credits. Je kunt 3 vragen stellen. Eventuele meervragen worden niet in behandeling genomen. Je hebt de mogelijkheid een foto mee te sturen. Dit is gratis.

Vermeld bij het e-mailconsult altijd je naam en je geboortedatum. Mocht je vragen willen stellen over een andere persoon dan jezelf. Ook dan graag de naam en de geboortedatum. Aan de hand van naam en leeftijd kunnen mediums en paragnosten heel goed invoelen.

Binnen maximaal 3 dagen heb je het antwoord in je account. Dan kun je het op je gemak lezen, zo vaak als je wilt. Uitprinten kan ook. Dat is het voordeel van een e-mailconsult!

Kies de desbetreffende consulent zorgvuldig uit. Kijk goed welke consulent het beste past bij de vragen waar je een antwoord op wilt hebben.

Elke medewerker heeft een eigen werkwijze. Vragen om toekomstvoorspellingen kan, maar weet ook, dat de weg er naartoe, ieder mens zelf de stappen voor moet zetten. Er wordt altijd iets van onszelf gevraagd als we iets verlangen of willen. Daarnaast kunnen we ook zelf keuzes maken. Dit betekent dat we zelf invloed hebben op waar we op een gegeven moment uitkomen.

Mocht je naar aanleiding van het e-mailconsult nog vragen over hebben. Dan is er altijd de mogelijkheid de consulent via de chat te consulteren.