Toekomst, liefde of werk advies nodig?
Een goed consult helpt.
Toekomst, liefde of werk advies nodig?
Een goed consult helpt.
Toekomst, liefde of werk advies nodig?
Een goed consult helpt.

Pas als je het ziet, heb je de wil tot verandering

Pas als je het ziet

Pas als je het zietPas als je het ziet, heb je de wil tot verandering. We hebben het vaak over veranderen, ook wel wakker worden genoemd in het spirituele. Maar waarom zou een mens veranderen? Je hebt een hoop geleerd, als kind, op school en met die kennis stap je je volwassen leven in. Dat wat je weet, handel je naar. Maar wat als jouw leven jou niet gelukkig maakt?

Dat jouw leven een aaneenschakeling is van pech? Dat kan domme pech zijn, of pech dat dingen niet willen lukken. Relaties niet willen slagen. Je telkens weer opnieuw wordt ontslagen en niet door eigen toedoen. Het is wel pech. Dan kun jij bij jezelf denken, waarom overkomt mij dit toch elke keer. Waarom ik! Ik doe zo mijn best.

Heb je dan enig besef dat je iets aan jezelf zou moeten veranderen? Nee, dat komt dan echt niet bij ons op. We kijken naar datgene wat e ris gebeurt. Een relatie waarin jij alles hebt gegeven en de ander niet. Dat ligt dan toch niet aan mij! Werk waarin je elke keer er niet wordt uitgegooid omdat je niet goed presteert. Nee, het is elke keer net toeval dat je er als laatste bij bent gekomen en net een te veel bent.

Waar is dan de noodzaak tot verandering? Die zien we niet, echt niet. En toch. Toch wil dit iets zeggen. Het wil zeggen, misschien toch niet alleen kijken naar een ander. Ook eens naar jezelf. Maar daar komen we helemaal niet op. Zo is er eigenlijk nooit een noodzaak tot verandering en kunnen we jaren zo doorgaan. Wat ons diep en diep ongelukkig kan maken.

Toch is er dan wel een spiegel om in te kijken, zegt een medium van Nieuwe Tijd. Dat is wel heel moeilijk. Want wat zie je dan in die spiegel? Jezelf. En als je echt niet weet dat er iets aan jezelf zou kunnen veranderen, dan kun je kijken wat je wilt, je ziet het niet.

Maar toch, het leven van deze persoon verloopt echt niet zoals de persoon zelf wilt en blij en gelukkig van wordt. Dan zul je toch echt ook aan zelfreflectie moeten gaan doen. Ook al ben je er van overtuigd altijd het juiste te doen, geeft een medium van Nieuwe Tijd aan. Vaak is het dan echt een goed idee om een keer een medium of paragnost van Nieuwe Tijd te raadplegen.

Maar dan moet je er wel opkomen natuurlijk, dat je inziet, ik wil toch wel eens weten waarom alles in mijn leven mij niet lukt, geen voldoening schenkt, of altijd anders loopt en er nooit eens een keer iets is dat blijft.

Een nieuwe tijd medium of paragnost kan dit voor ieder mens doorgronden. Die kunnen voor de cliƫnt zien waar voor hun persoonlijk de verandering ligt. Want daar zit het, in het persoonlijke vlak. Is er voldoende lef, durf, moed, kracht, doorzettingsvermogen? Zelfvertrouwen, zelfrespect, zelfbewustheid?

Vaak ontbreekt dat bij iemand die heel lief, goed, aardig en vooral tussen de lijnen kleurt. Dat is wat ze kennen en naar handelen. Maar ooit al eens bij stilgestaan dat het lijnen kunnen zijn die jouzelf niet dienen?

Daar zijn wij voor, de spiritueel consulenten van Nieuwe Tijd. Want voor de toekomst zal er van ieder van ons op het aardse iets anders worden verwacht. Niet meer leven met macht, maar met kracht.

Kracht is de liefde. Vanuit kracht gaan opereren, dat is de toekomst! En laten we dat nu helemaal niet leren. Sterker nog we verlangen er naar, sommigen hun hele leven, naar de liefde. En wat denk je. Die zit in jou! Maar dat moet je dan maar wel willen zien en daar ligt de wil tot verandering.