Toekomst, liefde of werk advies nodig?
Een goed consult helpt.
Toekomst, liefde of werk advies nodig?
Een goed consult helpt.
Toekomst, liefde of werk advies nodig?
Een goed consult helpt.

Op welke rotonde rijd jij rondjes?

Op welke rotonde rijd jij rondjes?

Op welke rotonde rijd jij rondjes?Op welke rotonde rijd jij rondjes? Als mensen contact zoeken met Nieuwe Tijd mediums en paragnosten, doen ze dat niet zomaar. Ze zitten met vragen en willen daar graag antwoorden op. De vragen die worden gesteld, zijn heel divers.

Vaak blijkt dat ze zelf al lange tijd bezig zijn met iets, en er niet uitkomen. Op dat op een zichtbare manier weer te geven, zeggen we dan als spiritueel medewerker wel eens. Je rijdt rondjes op een rotonde en je neemt geen afslag.

Door het zo te visualiseren, ziet de cliënt ineens waar die zelf mee bezig is en dat is heel fijn. Eigenlijk is dat al een stap voorwaarts in het proces. Rondjes rijden op een rotonde daar schiet je niet zoveel mee op.

Sterker nog, het maakt je onzeker, nog twijfelachtiger dan je al was en dit alles haalt je steeds meer weg bij je eigen kracht, maar ook bij het antwoord waar je naar op zoek bent. Op zo’n moment is het superfijn dat je je mobiele telefoon kunt pakken en even kunt chatten met een persoon die je helemaal niet kent.

Ook iet emotioneel verbonden is met waar de cliënt mee zit en zodoende een frisse feitelijke blik kan werpen op de situatie. De cliënten van Nieuwe Tijd vinden dit echt een meerwaarde van deze chatsite. Op een rotonde vast komen te zitten is het in feite. Geen enkele afslag kunnen of misschien durven nemen.

Het zelf echt niet meer weten en dan chat je met een coach, medium of paragnost. Je legt je vragen aan ze voor en daar is het antwoord. Hoe fijn is dat! Dat is de kracht van Nieuwe Tijd medewerkers, die de tijd waarin we nu leven, ver vooruit zijn.

Ondanks dat ze mediums en paragnosten zij, staan ze ook met beide benen op de grond. Hierdoor zijn ze zeer oplossingsgericht en hebben ze menig al fijn kunnen helpen bij het nemen van een afslag op de rotonde, waar ze zich zelf dan ook heel goed bij voelen.

Soms heb je gewoon een steuntje in de rug nemen, om de drempel over te kunnen gaan en daar zijn wij voor van Nieuwe Tijd. Wanneer blijf je op een rotonde rijden? Laten we een voorbeeld onder de lopen nemen.

Stel je voor dat je niet meer gelukkig bent in je relatie. Je hebt het al diverse malen aangegeven, maar er gebeurt iets. Dan kun je enorm gaan twijfelen of je wel in de relatie wilt blijven. Maar zomaar een afslag nemen, is dan vaak een stap te ver.

Hoofd en hart zeggen tegenstrijdige dingen. Als je dan een consulent raadpleegt van Nieuwe Tijd, krijg je vaak tips, handvatten en inzichten mee, waar je echt iets aan hebt. Vaak is het zo dat je niet gelukkig bent en dat dat helemaal niets met de relatie te maken heeft. Dat maken we dan zichtbaar.

Het kan ook schorten aan de onderliggende communicatie. Vaak hebben we niet in de gaten wat er bij een ander speelt. We zijn veel te druk met van alles. Nemen niet de tijd om aan elkaar te vragen. Hoe voel jij je. Heb je irritaties? Zijn er dingen die je anders ziet, dan dat we doen?

Als we op deze manier aan de cliënt laten zien dat het gelukkig zijn in een relatie vaak ontstaat, omdat we niet met elkaar op deze manier in gesprek gaan. Veert een cliënt vaak al op en zegt dan. Woww, nooit aan gedacht, hier ga ik mee aan de slag. En wat gebeurt er dan? De cliënt neemt een afslag op de rotonde!