Op weg naar een goede partnerschap

Op weg naar een goede partnerschapOp weg naar een goede partnerschap. Graag deel ik een persoonlijk verhaal, omdat er zoveel mensen zijn, die wachten op iemand waarvan ze hopen dat hij/zij ooit gaat veranderen.

Ruim vijftien jaar geleden deed ik een engelencursus waaronder het maken van een vision board. Ik genoot van het weekend vol engelenenergie en healing en thuis ging ik meteen aan de slag met het vision board. Op dat moment was ik alweer een aantal jaren gescheiden en voelde dat ik weer klaar was om een nieuwe langdurige relatie aan te gaan. Ik dacht diep na boven een stapel Paravisies en woonmagazines en plakte vervolgens de afbeeldingen van het volgende op. Een flesje massageolie, want de nieuwe partner moest goed kunnen masseren. Potten en pannen, want hij moest ook goed kunnen koken. Een auto, want die had ik op dat moment niet. Een behandeltafel en een bureau in een lichte praktijkruimte, want dat was toen mijn ambitie. Ik plakte plaatjes van mooie tuinen op, want ik ben gek op tuinieren en alles wat groeit en bloeit. Heel veel spirituele afbeeldingen, want de nieuwe partner moest zeker goed onderlegd zijn. En o ja, een vrijstaand huis kon er ook nog wel bij. Ik deed er mijn ‘manifestatieding’ op, zoals ik had geleerd op de cursus en kwam een paar weken later in actie door naar een cursus ‘Dans alsof niemand je ziet’ te gaan, want het universum doet één deel, het andere deel doe je zelf.

En ja hoor, al op de eerste avond danste ik met een man, die heel veel interesse in mij toonde. Hij vroeg om een brunchafspraak de zondag erop en vanaf die dag waren we onafscheidelijk in de weekenden. Hij toonde zoveel begrip voor wie ik was, dat het soms leek alsof hij zelf een engel was. Hij had een praktijk in Chinese geneeskunde en was spiritueel zeer goed op de hoogte van hoe ‘het’ allemaal werkt. Al snel stelde hij voor dat ik zou beginnen in zijn praktijk met engelentherapie, omdat zijn ex partner uit zijn praktijk was gestapt met haar nagelstudio en massages. ‘Hoe kan dit waar zijn?’ vroeg ik mezelf af, omdat ik al twee vinkjes kon zetten bij mijn wensenpakket. Hij bleek ook nog een uitstekende kok te zijn en het eerste weekend dat ik bij hem was, verraste hij mij met een heerlijk mosselpannetje en vers gebakken frites. Nog een vinkje! En hij was ook een geweldige masseur, want Tuina massage was onderdeel van zijn Chinese geneeskundepraktijk. Weer een vink erbij! Hij woonde vrij afgelegen in een vrijstaande schuur dat verbouwd was tot woning mét een grote tuin rondom waar ik van alles mocht doen in de tuin. En hij had ook nog een extra auto voor de garage staan waar ik zo weg mee mocht rijden. Check check check!

Je zou dus denken dat al mijn wensen, die ik had opgeplakt op mijn vision board, uitgekomen waren. Maar……ik merkte dat veel van zijn vrouwelijke cliënten erg met hem dweepten op een niet altijd ´normale´ manier van therapeut -client en hij baadde in die aandacht. Zijn huis was en bleef een oude schuur, want in de winter vroor het ook zowat binnen. De auto was een hele oude automaat van zijn moeder, die er waarschijnlijk in de jaren negentig in had gereden. Koken deed hij allang niet meer na een aantal weekenden, dat vond hij meer mijn ding. De praktijkruimte was in het begin zeker prettig, maar werd al gauw ook gebruikt om zijn administratie in op te slaan. Hijzelf begon na het eerste mooie begin engelen en alles waar ik in geloofde, voor gek te verklaren. ‘Je denkt toch niet dat een engel in zo’n spray kan kruipen?’ en kon enorme woedeaanvallen hebben. Alleen de tuin en tuinieren bleven over.

Toen ik na nog een aantal maanden de moed had gevonden om hem voor eens en voor altijd achter me te laten, kreeg ik de tijd en ruimte om me af te vragen waar het mis was gegaan met mijn vision board. Na lange introspectie kwam ik erachter dat ik, door de energie waar ik zelf in zat, exact had aangetrokken wat ik uitzond. Dus op dat moment had ik een laag zelfbeeld en trok zo iemand aan, die dat ook had, maar het verborg door narcistisch gedrag. Mijn zelfliefde was niet groot op het moment van manifestatie en wat dat mij leerde, was dat alles wat je zegt, wenst of denkt op gelijk niveau naar je terugkomt. Het was in het begin absoluut niet makkelijk om dit te doorbreken en het heeft zeker een paar jaar gekost van nog meer pijn loslaten uit het verleden, werken aan zelfwaardering net zolang totdat ik verliefd werd op mezelf en het leven dat ik op dat moment had. En ja, toen kwam echt de prins op het witte paard zonder dat ik een nieuw vision board had gemaakt. Hij doet niet aan massages, maar betaalt graag voor een bevriende massage therapeute voor mij, hij is heerlijk nuchter met beide benen op de grond, maar staat open voor spiritualiteit en alles wat ik wil vertellen daarover, hij kan een lekker eitje koken, maar daar houdt het op. En ik mag ten alle tijden in zijn auto rijden en tuinieren, dat is een hobby van ons beiden nu. Ondertussen zijn we tien jaar heel gelukkig samen en ik kan me een leven zonder hem niet meer voorstellen.

Wat ik heb geleerd, is dat het universum altijd ‘ja’ zegt op al je wensen en gedachten, zeker als daar gevoel bij zit en dat het je exact geeft wat je uitstraalt. Ook is het goed om niet te kijken naar wat de ander fout heeft gedaan en wel of niet doet, maar uitsluitend naar jezelf. Wachten tot die ander verandert, is zinloos. Want jij alleen kunt je leven en je toekomst veranderen. En als je open staat voor wat het universum je brengt en je ‘eisenpakket’ loslaat, dan word je verrast door iets wat nog mooier en beter is. En dat wens ik iedereen toe.

Paragnost Eva
Beschikbaar
Paragnost Eva
Box: 24
Paragnoste, mijn werk doe ik van hart tot hart. Ik heb veel ervaring al sinds mijn vroege jeugd. Ik ben spiritueel aangelegd en doe diverse soorten kaartleggingen op ieder vlak.

Evees
Offline
Evees
Box: 03
Medium, Helderwetend, Ingevingen, Kaartleggingen Belconsulten, emailconsulten

Medium Layla
Offline
Medium Layla
Box: 05
Zit je met een probleem heb je een vraag waarbij je inzichten nodig hebt dan help ik je graag met mijn winty s (gidsen)surinaamsezigeunerwaarzegkaarten en de tarotkaarten en de pendel kan ik je duidelinkheid gevenoverhetveleden en het heden

Medium Kitty
Offline
Medium Kitty
Box: 06
Als ervaren Medium en Spiritueel Coach, help ik je met mijn heldervoelendheid, helderziendheid, Engelen-, Tarot- of Lenormand Kaartleggingen jóuw weg te vinden. 

Medium Laura
Offline
Medium Laura
Box: 07
Medium, Ik leg al meer dan 40 jaar de tarotkaarten en toen ik in de jaren tachtig ging magnetiseren specialiseerde ik mij vervolgens ook in Reiki.

Paragnost Bernadette
Offline
Paragnost Bernadette
Box: 08
Niet aangeleerd maar aangeboren. Hierdoor help ik je inzichten te krijgen waar je problemen en blokkades liggen. Waardoor je verder kunt in je leven om je doelen en wensen te bereiken.

Medium Arlette
Offline
Medium Arlette
Box: 10
Spiritueel Coach, HSP Coach, met jarenlange ervaring. Door goed te luisteren en in te voelen, geef ik je graag inzicht en advies op al je levensvragen. 

Medium Betty
Offline
Medium Betty
Box: 11
Energetische coaching, dating en liefdes advies, zzp consult, spiritual counseling. 

Oryn
Offline
Oryn
Box: 12
Ik ben geboren met een bijzondere gave, waar ik zeer dankbaar voor ben, ik kan u bijstaan in AL uw vraagstukken. Mijn gaven zijn; helderhorend, helderwetend en helderziend. Via mijn energie kom ik volledig in contact met uw energie en de mensen om u heen. Dit noemt men channelen. Met mijn pendel en kaarten kan ik u helpen bij het vinden van juiste antwoorden.

Medium Olivia
Offline
Medium Olivia
Box: 13
   Helderwetend & intuitief Medium narcisme & trauma expert (o.a.Toxische relaties) Coach en kaartlegster(Lenormand) zuiver antwoord

Medium Maria
Offline
Medium Maria
Box: 14
Medium, Heldenvoelend, helderziend, helderhorend. Geeft inzicht in zaken, relatie en al dat je bezig houd,op afstand  blokkades  weg halen  foto lezen. eigen praktijk massage. 

Medium Daniël
Offline
Medium Daniël
Box: 15
hoogsensitief medium , Helder ziend/voelend/wetend Orakel kaarten, Verbinding aardengelen  (Tweeling) Zielen relaties Narcistische relaties. Jezelf terug in balans krijgen. Geen vraag is mij te gek, Ik kan met een aantal woorden invoelen in je situatie, en samen met je kijken waar je kracht ligt en inzichten verschaffen.  Begeleiding om in je eigen kracht te komen en blijven. Luisterend oor 

Medium Margret
Offline
Medium Margret
Box: 16
Gespecialiseerd in ZielsLiefde ~ Medium, Kaartlegster en Sjamaan. Tweelingzielen ~ Spiritueel en Kundalini advies, dieren, totemdieren ~ Karma. de wet van aantrekking en loslaten.. U kunt voor meerdere thema's bij mij terecht. Ik helpt u graag duidelijkheid te vinden in uw vragen. Ik ben op dinsdagavond half 9, met mn Kaarten online, bij Facebook Paragnosten Chat. Liefs margret  

Valantino
Offline
Valantino
Box: 17
Heldervoelend, Pranic Healer, Crystal Healer, Psychotherapie, Coach, Spiritual Response Therapie (SRT), Pendelaar, Tarotist, Lenormand, Vedische Astrologie.

Medium Regina
Offline
Medium Regina
Box: 19
Medium, healer voor ziels-gesprekken

Anita
Offline
Anita
Box: 20
Ik ben helderziend en nummeroloog leg contact met overledenen. Ook lenormandkaartlegging

Paragnost Thea
Offline
Paragnost Thea
Box: 22
Heldervoelend ASCENSION Coach, Pendelen, Astrologie. Krachtig SOUL-HEALER op afstand voor Mens en Dier!!

Paragnost Marie
Offline
Paragnost Marie
Box: 23
Ik ben Marie ben helder voelend en helderhorend en door contact met mijn gidsen krijg ik al een beeld en dingen door van een bepaalde situatie, heb een heel sterke intuïtie.  Ik doe ook per maandlegging en jaarlegging 2024. Ik kan voor je pendelen, invoelen,Lenormand- Engelen- en inzichtkaarten voor je leggen. Ook voor verleden - heden en toekomst. Heb een luisterend oor en samen komen we er wel uit.

Elise
Offline
Elise
Box: 25
Medium, paragnoste, helderwetend, helderhorend en heldervoelend, healer en foto lezen.

Cleopatra
Offline
Cleopatra
Box: 26
Ik ben helderziende, heldervoelend, kaartlegster, relatie problemen, fotoreading, pendel.

Faroek
Offline
Faroek
Box: 28
Healer | Transformatie | Starseed Zielsliefde | Multi-Dimensionaal | LGBTQ+

Medium Marion
Offline
Medium Marion
Box: 29
 Medium/paragnost. Omdat ik geboren ben met een bijzondere gave, kan ik u duidelijk bijstaan in uw vraagstukken ......

Katja Charlotte
Offline
Katja Charlotte
Box: 31
Medium/helderziend/coach. Graag help ik jou helderheid te scheppen via gidsen, en levenservaring. Volg je hart

Medium Angie
Offline
Medium Angie
Box: 32
Angie: Heldervoelend, wetend en ziend topmedium en kaartlegster. Specialisatie alle vragen over de liefde, tweelingzielen en hoe meer geld te creëren. Indien gewenst blokkade healing voor liefde en geld op afstand mogelijk.

Linda
Offline
Linda
Box: 33
  Als spiritueel Coach begeleid ik jou graag met al je vragen op jouw levenspad. Liefde, werk, narcisme, tweelingzielen of een luisterend oor. Ben jij op zoek naar meer positieve motivatie?  Dan ben jij bij mij op de juiste plek.  Na een gesprek met mij heb jij meer inzichten en tools gekregen zodat jij weer met een frisse blik door het leven kan!

MariaLouise
Offline
MariaLouise
Box: 35
Complexe relaties/situaties • Helder voelend • Intuïtief Coach • HSP • Transformatieproces • Spirituele ontwikkeling • Angst • Stress

Spiritueel coach Sky
Offline
Spiritueel coach Sky
Box: 36
Ik ben gespecialiseerd: Narcistische relaties, Zielsconnecties, Transformatieprocessen, Persoonlijke blokkades, Kaartleggen, Pendelen

Medium Layla (2)
Offline
Medium Layla (2)
Box: 37
Helderwetend en voelend medium en Tarotkaartlegster ,Soulmate en relatiecoaching  ;Objektief advies en inzicht vanuit de akasha kroniek of het collectieve onderbewuste , live via de chat is ook  mogelijk;Ik  doe dit werk zo authentisch mogelijk  ,ik zeg alles wat ik zie en uw eigen vrij wil en actie is ook nog belangrijk ..

Lies
Offline
Lies
Box: 39
Welkom, heldervoelend, wetend medium: transformaties, relaties > gelijk waardigheid en bron her-inneringen, de weg naar binnen.

Medium Amy
Offline
Medium Amy
Box: 42
'To the point'  Helderwetend-heldervoelend.  Eerlijk en oprecht consult. Healing op afstand.

Medium Rosali
Offline
Medium Rosali
Box: 43
Foto Racool.com Ik ben een verbinder. Mijn gidsen ( waaronder Rosali ) zoeken contact met die van u om zo zuiver antwoord te kunnen geven op uw vragen.

Medium Corina
Offline
Medium Corina
Box: 46
Mediumschap, helder voelende, wetende, ziende, horende waarnemingen. Al  30  jaar een eigen praktijk: Oosterse massage techniek .....

Medium Diana
Offline
Medium Diana
Box: 50
Hallo lieve mensen  Ik ben Diana geboren met velen gaven ik ben medium paragnoste en kaartlegster sta ook in contact met mijn gidsen

Albert
Offline
Albert
Box: 04
Top Medium Albert. Helderziend Magnetiseur en Hypnotherapeut, leraar en examiner Hypnose. Als kind heb ik mijn heldeziende gave meegekregen. Toen al kreeg ik via mijn gids, zuivere informatie door, met precieze juistheid over mensen en situaties om mij heen. Als kind denk je nog dat iedereen deze gave heeft, maar dit is zo omdat het voor  jou heel normaal is, maar in mijn pubertijd merkte ik dat dit niet zo was. Op mijn 17e kwam ik mijn leermeeester tegen, ook een helderziend magnetiseur van hem heb ik een leerschool van bijna 30 jaar mogen ontvangen in het spirituele. Heel veel lessen in o.a esoterie, magnetisme, polariteit, rebirthing, de kabala en ga zo maar door heb ik onder de knie gekregen en ben ik meester over geworden. Toch blijf ik liever de leerling en meester in 1, omdat er altijd een verder is, om je bewust van te worden. Een aantal jaar geleden ben ik me gaan interesseren voor hypnose zoals de oude wijzen in Egypte dit deden.  Nu ben ik tevens gediplomeerd Master Hypnotherapeut, met diverse specialisaties, waaronder virtual maagband, stoppen met roken,kinderhypnose, blokkades oplossen ect ,samen met de clienten de wortel van het probleem eruit halen, dus niet snoeien zoals in de meeste tuintjes gebeurt. Het tuintje van je hart... Heeft u vragen over tweelingzielen, liefde, werk/ carrière financiën, verhuizen of heeft u een andere levensvraag? Stel ze gerust ik heb vaak alleen een naam of een vraag van u nodig.  Ook benieuwd naar wat het nieuwe jaar voor u in petto heeft? U bent van harte welkom voor een jaarlegging Uw feedback omtrent de kwaliteit van het consult is erg belangrijk, ik stel het erg op prijs om uw review te mogen ontvangen omdat uw ervaring hierover helderheid geeft. Alvast bedankt.

Spiritueel Coach Clarisa
Offline
Spiritueel Coach Clarisa
Box: 53
Medium, Liefdes&Relatieproblemen. Persoonlijke blokkades oplossen. Persoonlijke groei. Helderziend- en wetend. Lenormandkaarten. Vragen pendelen. Stress. Burn out.

Medium Carine
Offline
Medium Carine
Box: 56
coacing oplossingsgericht relatie deskundige helder wetend

Medium Jeanette
Offline
Medium Jeanette
Box: 58
Gespecialiseerd in relaties en complexe situaties. Erkend Medium. Bekend van TV. Eerlijk en direct.

Paragnost Marco
Offline
Paragnost Marco
Box: 61
Ik ben een helder wetend en voelend paragnost medium. Spiritueel coach. Narcisme, Blokkades, Angst en stress, psychische problemen. Afstemmen op deze tijd    

Medium Bhartie
Offline
Medium Bhartie
Box: 62
Alles over liefde en relatievragen.  Ook andere vragen zijn welkom. 

Michael
Offline
Michael
Box: 65
Medium, paragnost met veel ervaring Engelen, zielen. Voor verleden, heden en toekomst!

Paragnost Martie
Offline
Paragnost Martie
Box: 67
Ik ben Martie paragnost, trance medium en sjamaan heldervoelend en helderziend,  en helderwetend maak ook contact met overledenen lees foto's,en doe reading kaartlegging en coaching en werk zeker met de gitse boven en mijn eigen gidsen

Klanten Service Box
Offline
Klanten Service Box
Box: 70
Candy chocolate lollipop sesame snaps marshmallow sesame snaps macaroon oat cake lollipop. Jelly-o shortbread jelly-o icing liquorice pudding chocolate bar sugar plum chocolate. Pie oat cake cupcake candy biscuit.

Paragnost Lis
Offline
Paragnost Lis
Box: 52
Paragnost/ helderziend. gespecialiseerd in relatie problemen, coaching, kaartreading met de Lenormand kaarten en de Psychic Tarot. Advies op voeding.