Toekomst, liefde of werk advies nodig?
Een goed consult helpt.
Toekomst, liefde of werk advies nodig?
Een goed consult helpt.
Toekomst, liefde of werk advies nodig?
Een goed consult helpt.

In contact met jezelf. Alles is er al, zegt het universum

In contact met jezelf

In contact met jezelfIn contact met jezelf. Alles is er al, zegt het universum, jij bent heel en hoe mooi is dat! Je bent licht, je hebt alles in je wat je nodig hebt en toch, toch voel je duisternis. Toch vind je zelf dat je niet alles hebt, wat je hartje begeert. En heb je last van ongeduld, van jaloezie, van een innerlijk gevecht diep in jou. En heb jij last van dat gevecht in jou. Hoe mooi zou het niet zijn dat dat gevecht er niet meer is. Dat je diep van binnen stilte, rust en een gevoel van zijn ervaart. Alles is er, jij bent er. Jij bent het contact met jezelf even verloren.

Het universum spreekt
In contact zijn met jezelf is als een blaadje, een vlinder, dat zich laat meewaaien met de wind, niet wetende waar naartoe. Is ontvangen, is geven, is inspireren is de kalmte zelf zijn. Is geen druk voelen in je hoofd of lijf. Is geen last op je schouders meedragen. Is energie hebben voor 10. Hoe mooi is dat en alles is er, jij bent er. En als je dat gevoel niet voelt, dan zal het universum spreken. Dan bestookt het je met nare ervaringen. Dan zorgt het voor onheil en donderslagen bij heldere hemel. Als een wakker schudden, zodat jij er voor gaat zorgen dat jij er bent, want alles is er, jij bent er.

Zo spreekt het universum altijd voor je en tegen je. Maar wil jij het niet horen, en ziet het universum dat je jezelf te kort doet, gaat het harder spreken. Als jij datgene doet, wat goed is voor jou, spreekt het universum liefdevol tegen je. Dan geven ze je liefde, want jij bent liefde. Want jij bent er en dan is alles er wat nodig is.

Jij bent heel
Jezelf heel vinden, kan door helen en door zijn. Door alles los te laten wat niet goed voor je is. Wat niet bij je hoort en wat niet bij je past. In de loop van zijn leven verzamelt de mens rommel. Die rommel stapelt zich op en als er te veel rommel is gestapeld, moet er geruimd worden om weer te helen. Om zichzelf weer terug te vinden, om weer te zijn. Want dan is alles er weer, dan ben jij er weer. Zo ben je heel en voel je je als dat blaadje, als die vlinder, die niet weet wat het leven zal brengen, maar in contact staat met zichzelf. Niet bang is voor wat komen gaat, omdat die weet dat hij op zichzelf en het universum vertrouwen kan en zo heel blijft, ondanks al zijn broosheid en kwetsbaarheid.

In contact met jezelf blijven
De mens met al zijn gedachten, maakt het leven vaal zo moeilijk voor zichzelf. Gaat zichzelf vaak ook nog verdedigen voor de keuzes die hij maakt, of juist niet maakt en komt zo in situaties terecht die er voor zorgen dat het contact met zichzelf helemaal verdwijnt. En als het contact met jezelf er niet meer is, dan blijf je zoeken. Net zo lang, totdat je de verbinding weer hebt met je hart. Dan heb je gechat met een medium een paragnost op www.mediumchatreading.com en gelukkig maar, heb jij de weg gevonden naar de spirituele verlichting.

Iets in jou gaf aan, dat je de verbinding met jezelf was kwijtgeraakt. Dat je diep van binnen weet, dat jij dat zelf hebt toegelaten. Maar dat wil je niet meer. Je wilt dat nooit meer voelen en om die reden groei je nu naar spirituele verlichting, samen met jouw liefdevolle vertrouwenspersoon die jou begeleidt op je pad. Het top medium van NieuweTijd

Elke chat die je hebt met jouw top medium op NieuweTijd zie je als een cadeautje voor jezelf. Het medium is zo begripvol, met haar te chatten bied je zoveel innerlijke rust.

Je hebt het nodig, je wilt weer die vlinder worden die meewaait, maar haar eigen koers bepaalt, die in contact staat met zichzelf en blijft. Die zich nooit meer laat leiden wat anderen van haar verlangen. De enige van wie ze nog iets verlangt, is van zichzelf. In contact blijven met zichzelf.