Toekomst, liefde of werk advies nodig?
Een goed consult helpt.
Toekomst, liefde of werk advies nodig?
Een goed consult helpt.
Toekomst, liefde of werk advies nodig?
Een goed consult helpt.

Hoevaak voel je dit niet?

Hoevaak voel je dit niet?

Hoevaak voel je dit niet?Hoevaak voel je dit niet?. Je voelt alsof je leven op een punt staat en nergens heen gaat. Je bent het wachten soms een beetje moe. Soms lijkt het of de grootste spirituele kracht ook geen tijd kent. Deze kracht is de universele energie.

Ik heb een bericht voor je, uit het spirituele boven. Het bericht van de engelen of spirits is als volgt: Maak je niet druk om de dingen die je niet hebt. Wees altijd blij met de dingen die je wel hebt. De engelen en de gidsen zullen je niet verlaten, je kan wonderen doen. Pas op en oordeel niet te snel over anderen, anderen zullen dan ook niet snel over jou oordelen. Je kan van de buitenkant niet zien wat er in iemands spirituele hart en hoofd omgaat.

Ook geduld hebben is belangrijk. Als iemand je slecht behandeld, of even niet behandeld zoals jouw betrouwbare hart het verdient. Toch zal je altijd de strijd hebben met vragen, die kunnen gaan over onvoorwaardelijke liefde, voor man en ook voor vrouw. Het is dus belangrijk dat je hier dus contact met je gids of gidsen maakt. Dat is echt de enige sleutel.
Ook is het vermogen iemand te vergeven erg belangrijk, als je een ander niet kan vergeven, hoe kan je dan jezelf ooit vergeven? Dit geldt ook de andere weg en visa versa. De engel van het licht zal je altijd vergeven, je gidsen leiden je door het diepste van je ziel, recht door het universum. Onze mediums en paragnosten staan je ook hier in bij.

Er is namelijk niets wat ons kan scheiden, ons lichaam en ziel zijn met elkaar verbonden. Zo spreekt men vaak ook met de gidsen op onze mediumchat. Ook daarom staan onze directe top consulenten voor u klaar. Wij benadrukken dan ook altijd dat je vrije wil je hele mooie dingen kan brengen. Kom je hier even niet uit? Geen probleem! Maak gewoon contact met een van onze beschikbare consulenten op onze spirituele hulplijn.

Mensen komen ook wel eens met vragen over scheiding, moet ik van hem scheiden? Wanneer moet je scheiden? Houdt hij nog van me? Vind ik nog een nieuwe liefde? Het zijn vragen die soms ook wel eens uit angst komen. Dat zijn dan de tegenhangers van de engelen. Dat zijn de demonen. Die moet je zo ver mogelijk uit de buurt blijven.

Want in ons Universum heb je liefde en haat. Die grens proberen je gidsen je duidelijk te maken middels een boodschap. Deze inzichten kan je gemakkelijk vinden bij onze mediums en paragnosten chat. Maar ze zijn natuurlijk ook beschikbaar via de telefoon. Zo bellen mensen ook wel eens met een medium of paragnost.

De boodschap die de engelen ook vaak vertellen over demonen werken als volgt. Demonen proberen in je hoofd te gaan zitten door negatieve gedachten. Daarom gaan de engelen altijd proberen ze om te zetten naar iets positiefs. Probeer daarom ook niet de mensen je humeur te laten bepalen. Zij zijn slecht en moet je altijd maar weer zien te vermijden. Ook daar geven onze mediums en paragnosten advies over op de spirituele hulplijn MediumVsie.
Dus houd er rekening mee dat je alles kan bereiken in je leven, alles wat je maar wilt. Elke actie begint als gedachten uit het prachtige spirituele boven Universum.