Toekomst, liefde of werk advies nodig?
Een goed consult helpt.
Toekomst, liefde of werk advies nodig?
Een goed consult helpt.
Toekomst, liefde of werk advies nodig?
Een goed consult helpt.

Het gebeurt alleen als het de bedoeling is

Het gebeurt alleen als het de bedoeling is

Het gebeurt alleen als het de bedoeling isHet gebeurt alleen als het de bedoeling is. Het mooie van het aardse leven is, dat het gebeurt als het de bedoeling is. Alleen als je dat niet weet en niet naar leeft, kun je je leven onnodig ingewikkeld maken. Dan wil je heel veel, en ook graag op bestelling op het tijdstip dat jij in je hoofd hebt.

Of nee, eigenlijk vandaag besteld en gisteren geleverd. Helaas werkt het niet zo in het leven. De mens heeft de tijd bedacht en is er naar gaan leven. En dat maakt, samen met iets willen, het leven vaak heel zwaar en ingewikkeld.

Wij van Nieuwe Tijd begrijpen dit wel, wie krijgt nou niet mee iets te willen en er een tijd aan te plakken. Zo vullen we onze agenda en dagen. Toch hè, zegt medium Margret, van Nieuwe Tijd kan het leven zoveel fijner verlopen, als we zouden leven met de gedachte en het bewustzijn, dat het alleen gebeurt als het de bedoeling is.

Beeld je even in, je bent jong en je wilt dan natuurlijk dolgraag je leven met iemand delen. Zo is het toch, hoort het toch! En als die leukerd niet komt, dan gaat dat iets met je doen. Je gaat je dingen afvragen, als, ben ik niet leuk genoeg. Hoe lang moet ik er nog op wachten. Gaat het echt wel gebeuren. Komt het er wel?

Wat je dan eigenlijk doet, zegt medium Margret van Nieuwe Tijd, is het juist van je af aan het duwen. Je wilt het namelijk en een geliefde, wanneer die op je pad komt, kun je nu eenmaal niet  in de tijd willen.

Zo maak je het jezelf echt wel heel moeilijk en het leven van jezelf begin je langzaam aan stil te zetten. Vanwege het verlangen dat je hebt het te willen en er tijd aan plakt. Maar ook de tijd verstrijkt, waarin jij je leven niet voluit leeft en laat afhangen van iets wat er voor jou nu wel eens van mag komen.

Het gebeurt alleen als het de bedoeling is! Dat is lekker zeg, dus eigenlijk hoef ik niets te doen, mijn leven te leven en wel zien wat er op mijn pad komt? Daar zit een kern van waarheid in, geeft medium Margret aan. Maar het werkt niet helemaal zo.

Als mens hebben we wensen, sommige wensen kunnen we zelf heel snel regelen. Aanschaf van iets, daar kun je zelf over beslissen en je kunt direct naar de winkel stormen en een half uur later, het bezitten.

Maar als het om zaken gaat als, ik wil een partner, ik wil rijk worden, ik wil bekend worden. Ik wil een goedlopende eigen zaak. Dan wordt het lastiger. Je hebt er een geen grip op. Tot op zekere hoogte wel, vult Margret van Nieuwe Tijd aan. De manier waarop je in de tussentijd  er in gaat staan, dat je loslaat wanneer het zover is en er in gelooft en op vertrouwt, dan help je wel mee het te verwezenlijken.

En als het er dan toch niet van komt? Dan is het niet de bedoeling. Ja maar, al die effort dan en energie en tijd die je er in hebt gestoken. Dat is dan toch allemaal doodzonde geweest? Nee hoor, zegt medium Margret van Nieuwe Tijd. Je bent een enorme ervaring rijker. En!

Als het niet de bedoeling is, terwijl jij toch alles er voor hebt gedaan, wat binnen je vermogen ligt, weet dan, dat je ergens voor wordt behoed. Er is iets bovennatuurlijks, dat kun je het universum noemen, een allesomvattende kracht, die alleen maar het beste voor heeft met iedereen. Ook met jou.

Als het er niet komt, dan zul je zien, komt er iets beters. Zo werkt de wet van wat de aantrekkingskracht. Het gebeurt echt alleen maar als het de bedoeling is.