Toekomst, liefde of werk advies nodig?
Een goed consult helpt.
Toekomst, liefde of werk advies nodig?
Een goed consult helpt.
Toekomst, liefde of werk advies nodig?
Een goed consult helpt.

Energetisch zitten we in een zware tijd

Energetisch zitten we in een zware tijd

Energetisch zitten we in een zware tijdEnergetisch zitten we in een zware tijd. Het zal niemand zijn ontgaan. We zitten inmiddels al bijna 2 jaar in een emotionele rollercoaster, die ons aardig in de greep heeft. Een ieder zal het op een andere manier beleven. Dat is compleet en volledig afhankelijk, van hoe jij als mens zelf in het leven staat. Je leeftijd, je mede huisbewoners, je werk, het geld dat je te besteden hebt. Hoe je in je eigen schoenen staat.

Voor iedereen zal de huidige tijd anders aanvoelen. De een zal er geen seconde bij stil staan en gaat zijn gang, net als voorheen. De ander voelt zich er heel ongemakkelijk onder en kan niet wachten totdat alles weer “normaal” is. Energetisch zitten we in een zware tijd.

Er zijn momenteel veel krachten bezig. Een daarvan is de allesomvattende kracht van de liefde. De belangrijkste kracht. Die zal altijd voor ons allen het beste willen en er voor zorgen dat we ook door deze zware energie heen gaan komen.

Deze kracht, zegt paragnost Regina van Nieuwe Tijd Chat, lijkt ons momenteel wel in de steek te laten. Er komt geen einde aan. Mensen zitten er volledig doorheen, zijn depressief, opgebrand, missen hun vrijheden. En dan hebben we het nog maar even niet over hoe mensen over elkaar heen vallen, waarbij je in de ene na de andere verbazing kunt vallen, zegt paragnost Regina.

Laten we die kracht zijn werk maar laten doen. En ja, ondertussen ervaren we energie die zwaar op ons drukt. We snakken naar het licht, weg uit de duisternis. Op weg naar een Nieuwe Tijd. Denk jij paragnost Regina dat er voor ons allemaal een Nieuwe Tijd aankomt?

Sommige mensen die geloven daar niet meer in. Die zien de toekomst momenteel heel somber in. Kijk, zegt paragnost Regina, door de eeuwen heen hebben we als mens al heel veel overwonnen.  Ziektes, oorlogen, strijd tussen godsdiensten. Dus ook deze strijd, die we momenteel aan het leveren zijn, gaan we overwinnen. Daar ben ik van overtuigd.

En met elke strijd is het zo, dat er altijd kampen ontstaan. De mening die een ieder heeft van wat goed is of fout, wat spiritueel gezien niet bestaat, ja, dat klopt, die vliegen je om de oren. Iedereen heeft er een mening over. We begonnen het blog ook dat iedereen de huidige periode anders beleeft en dus ook allemaal een eigen mening hebben en die ventileren.

En hierdoor ontstaat die zware energie die gevoelige mensen, die nou juist niet zo nodig de behoefte voelen, hun mening te moeten te ventileren, ondervinden momenteel. Met name lichtwerkers, als mediums en paragnosten, healers, hooggevoeligen, ervaren zware energie.

Die energie ontstaat, als mensen lijnrecht tegenover elkaar komen te staan. Dan gaat de kosmos energie wankelen. Dan is de allesomvattende kracht van de liefde zijn werk aan het doen. Maar moet hard werken om de kracht van al die mensen die zo bezig zijn een ander te overtuigen van hun gelijk, om te buigen naar liefdevolle energie.

Wij van Nieuwe Tijd overtuigen niemand. We oordelen en veroordelen niet. Wij zijn lichtwerkers en helpen juist de kracht die liefde is, weer in een ieder aan de gang te zetten. Want hoe je het wendt of keert, ieder bezit die kracht.

Maar door nare omstandigheden kun je die kracht wel eens verliezen. Dan word je boos, geïrriteerd, ga je op anderen lopen vitten en boos worden. En dat gebeurt er momenteel. Dit alles is een tijdelijk iets, zegt paragnost Regina van Nieuwe Tijd. Diegenen die nu zo aan het vechten zijn, raken daar vermoeid van. Diegenen die er last van hebben, ook. Alleen die gaan eerder herstellen en dan werken ze mee naar de Nieuwe Tijd die voor ons allen klaarstaat. Energetisch zitten we nu in een zware tijd. Dat is af en toe nodig om het leven en de positieve energie op juiste waarde weer te kunnen schatten en te waarderen.