Toekomst, liefde of werk advies nodig?
Een goed consult helpt.
Toekomst, liefde of werk advies nodig?
Een goed consult helpt.
Toekomst, liefde of werk advies nodig?
Een goed consult helpt.

Elk mens heeft een Beschermengel

Elk mens heeft een Beschermengel

Elk mens heeft een BeschermengelElk mens heeft een Beschermengel, en vele andere Engelen om zich heen. Sommige Engelen veranderen door de jaren heen, of helpen je bij een bepaalde groei processen.

Je Beschermengel is bij je voor je geboorte, en tijdens je hele leven, tot na je dood. Deze helpt jou je intuïtie te volgen, om je hart open te stellen en om healing en hulp te vragen.

Engelen zijn er om ons bij te staan. Maar zij moeten wel onze Vrije Wil respecteren. Hoe meer wij vrágen om hulp; hoe meer zij mogen bij staan. Zij mogen niet ons zelf gekozen zielen Pad of karma inlossen, daar bemoeien zij zich niet mee.

Engelen energie is heel erg subtiel. Je kunt hun energie ervaren als een warme tinteling, een koesterend gevoel, sommige mensen krijgen kippenvel. Je kunt kleuren zien, licht gestaltes of lichtbollen.

Er zijn mensen die Engelen horen via helderhoren; een Engelen stem of Engelen muziek. Er zijn ook mensen die Engelen ruiken, ze ruiken dan een subtiele bloemen- of wierook geur.

In de kern zijn Engelen energie, en bezitten zij geen menselijk lichaam. Ze zijn nooit mens geweest, zoals bijvoorbeeld je spirituele Gidsen.

Engelen nemen vaak een menselijke gedaante aan met vleugels, omdat dit het beeld is wat wij in ons hoofd hebben van hen. Zij doen dit met name om ons geen angst aan te jagen, als je bijvoorbeeld de gave hebt tot helderzien.

Engelen hebben vleugels gekregen door de eeuwen heen, van de mens, omdat zij op vele plekken tegelijkertijd kunnen zijn. En omdat hun energie heel veel licht uitstraalt in de vorm van vleugels en of een halo. Dit is in feite niets anders dan hun enorme energie uitstraling.

Engelen zijn er om je bij te staan in je (spirituele) groei. Ze leren je van jezelf te houden. Zij voelen alleen maar Onvoorwaardelijke Liefde voor ons, en komen rechtstreeks uit de Oerbron.

Zij zullen je nooit veroordelen. Ze houden ook Onvoorwaardelijk van je. Ze leren je deze Goddelijke Liefde voor jezélf toe te laten, zodat je jezelf mag genezen van binnenuit. Je basis opnieuw op mag bouwen, en pijnlijke lagen af mag pellen, om dichterbij je ware kern uit te komen.

Ze leren je naar je hart en Ziel te luisteren. En zetten mensen op jouw Pad van je zielengroep (soulmates, tweelingziel).

Roep de Engelen elke dag aan om ermee in contact te komen. Bijvoorbeeld de Engelen der Genezing, Liefde, Troost, Vrede, Zuivering, Transformatie, Gerechtigheid enz.

Wil je weten welke Engelen er om jou heen zijn, of wat hun boodschap is, neem dan contact op met één van onze mediums op de site.