Toekomst, liefde of werk advies nodig?
Een goed consult helpt.
Toekomst, liefde of werk advies nodig?
Een goed consult helpt.
Toekomst, liefde of werk advies nodig?
Een goed consult helpt.

Een top team van mediums

Een top team van mediums

Een top team van mediumsEen top team van mediums. Ben je op zoek naar betrouwbare en eerlijk antwoorden? Ben je klaar met spirituele hulplijnen waar je veel geld aan hebt uitgegeven en telkens te horen krijgt, dat het wel weer goed komt en dat helemaal niet klopt? Dan heb ik hier voor jou een naam van een spirituele hulplijn waar je wel bij aan het goede adres bent.

NieuweTijd is een team bestaande uit top consulenten die staan voor datgene wat ze jou aan antwoord meegeven als je een van de mediums consulteert. Je kunt de referenties lezen op de website en deze spreken voor zich. Je kunt met de top mediums  bellen, chatten of een emailconsult voorleggen. Betalen gaat via credits. Je staat dus later niet voor verrassingen. Jij hebt zelf alles in de hand.

NieuweTijd staat voor kwaliteit. Waar velen blindelings contact zoeken met een spirituele hulplijn en nog verwarder zijn na een medium gesproken te hebben, zal je dit niet overkomen. Deze top consulenten bieden waar voor je geld.

Hoe herken je een medium die aan de top staat
Een consulent aan de top, staat op NieuweTijd. Het medium weet van zichzelf dat ze cliënten veel te bieden heeft en kiest voor een team waarbij zij de juiste energie voelt. Zo vormt zich als vanzelf top mediums. Een top medium verkoopt zichzelf, door eerlijk en oprecht te zijn. De cliënt in zijn waarde te laten. Aan het einde van een gesprek de cliënt een gevoel mee te hebben gegeven, dat het gesprek iets heeft gebracht en opgeleverd. De cliënt zo blij is, dat deze contact blijft zoeken met hetzelfde medium, omdat de cliënt zich gehoord voelt en de gesprekken die gevoerd worden met het top medium niet alleen antwoorden geven, maar ook inzichten die de cliënt vooruithelpen.

Jij bent de klant
De cliënt is de klant bij het topteam. Alle vragen worden discreet beantwoord en de cliënt voelt zich hierdoor serieus genomen. Die heeft iets aan de antwoorden en inzichten van de mediums. NieuweTijd is een team waarbij je terecht kunt met al je vragen waar je mee zit. De keuze is aan jou voor welk medium je kiest. Ze zijn allen even goed, hebben allen hun sporen verdiend. Bij de een zul jij je beter voelen, dan bij de ander, dat is een kwestie van uitproberen.

Betalen met credits
De kosten voor een consult met een van de top Consulenten vallen reuze mee. Je bepaalt zelf wat je kwijt wilt zijn. De betaling gaat via credits, die je kunt aanschaffen in een veilige betaalomgeving. Je credits worden pas verbruikt op het moment dat je een consulent aan de telefoon hebt of mee chat. Zo haal je het maximale uit je credits.

NieuweTijd is een van de weinige spirituele websites die zowel bellen als chatten, als een emailconsult aanbieden. En waar jij je ook bevindt op deze aardbol, je kunt je medium altijd raadplegen. Wel zo fijn, dat er geen beperking is. De beperking dat je gebonden bent aan het bellen van een 0900 nummer. Dat is op deze internationale spirituele hulpcentrale verleden tijd.

Je kunt je op deze website gratis registreren. Je hebt dus geen kosten voor het maken van een account. Dan schaf je op een hele simpele wijze credits aan, waarmee je zowel kunt bellen, als chatten of een emailconsult kan aanvragen. Zo maak je optimaal gebruik van je credits en blijf je niet zitten met een rotgevoel, dat je geld hebt uitgegeven en er niets meer mee kunt. Je kunt jouw medium dus de ene keer via bellen consulteren, de volgende keer via de chat, als bellen lastig is. Of snel even een vraag stellen via email. Je kunt eventueel credits die je over hebt, gebruiken om nog een ander medium te raadplegen. De top mediums bewaken jouw privacy.

Naast het waarborgen van je privacy, heb je contact met de top van de spirituele wereld en heb je nooit meer de behoefte je heil te zoeken op een andere spirituele hulplijn, omdat je zelf ook inziet dat NieuweTijd je alles te bieden heeft.