SOULHEALER Thea
   
 1 credit p.m.
SOULHEALER Thea
offline
  • TAO HEALING HANDS
  • Esotherisch Coach
  • Astrologie

Mijn naam is Thea,
Heldervoelend PENDEL ik al uw levensvragen over, Financiën, Relaties, Zakelijke Projecten etc, waarbij ik mijn Helende kwaliteiten aanzet.
Ik ben dankbaar om als kanaal te mogen dienen voor TAO Healing Hands. Door middel van mijn zielenzang ervaart u binnen enkele minuten dat er gewerkt wordt om uw blokkades te transformeren en los te laten.
Blokkades van allerlei aard , in uw relaties , uw gezondheid, uw financiën en zakelijke projecten, ook voor diegenen waarop u zich afstemt, (huisdieren, partners, familie) kunnen stap voor stap worden opgelost.
Ik concentreer me op uw energie en pendel welke van de Cosmic & Flower Remedies tevoorschijn komt voor u of voor diegene waarop u zich afstemt, met betrekking tot uw vraag.
De gependelde flesjes bevatten de exacte trilling van de problematiek waar u of anderen mee te maken hebben. Zo krijgt u inzicht waarom u met deze situatie te maken heeft.
De teksten van de voor u gependelde flesjes kunt u lezen op de website van http://www.cosmicflower.nl/Producten.html
wat uw levenslessen zijn in dit leven en waarom u tegen bepaalde obstakels opbotst ? Door mijn Spirituele Coaching en TAO HEALING hands blessing help ik u deze patronen te doorbreken door het meegeven van een zelfgekozen INTENTIE aan de BLESSING.
nadat de INTENTIE DUIDELIJK IS in ons gesprek kan ik u een korte afstands-healing geven via de TAO Healing Hands waar ik in geïnitieerd ben, door middel van een Klank-Toning breng ik u in contact met uw ware wezenskern.
Deze healing kan ik tevens afstemmen op uw kinderen/huisdieren/relaties/gezondheid/financiële situaties ed. Ik ben eveneens geinitieerd in Reiki-graden en Deeksha.
Ik ben geboren in het eerste jaar na de 2e wereldoorlog als 2e dochter van een gezin dat later uit 7 kinderen bestond. Geboren met eczeem afgewisseld met hooikoorts en allerlei allergieën. Hooggevoeligheid heet dat tegenwoordig, maar zelf zou ik het willen benoemen als een Ziele-keuze om volledig het verschil tussen emoties en gevoel te leren kennen.
Mijn sterrenbeeld is Kreeft met Ascendant Kreeft. Na een huwelijk van 15 jaar waarin ik drie zonen op de wereld heb gebracht ben ik gescheiden (1985) en sindsdien volledig het pad van esoterie/astrologie en healing gaan bewandelen.
Dit was geen gemakkelijke weg, maar het was "mijn weg" om door mijn persoonlijke ervaringen te leren en in deze periode van veranderingen op Aarde van dienst te kunnen zijn in de transformatieprocessen waarmee eenieder nu meer en meer mee te maken heeft.
Het waarom achter de gebeurtenissen in ons leven te achterhalen. Als u weet waarom u steeds bepaalde situaties in uw leven aantrekt, kunt u ervoor kiezen een andere weg te gaan bewandelen.
Ik kan en wil u hierbij graag van dienst zijn. en sta u graag te woord!
Namasté.

 


G L
Very quick connection and valuable reading with Thea.
S.
Ze is goed zeg veel dingen en typt ook wel snel
Desiree
Ze is echt super goed, hoef niet veel te zeggen! Geef een naam door en ze geeft heel veel duidelijkheid.
Katia
Je hebt mij al veel geholpen en ik dank jou hier voor super gr van uit Antwerpen

Wij horen graag wat u van uw ervaring vond, dus deel uw ervaring met ons, met onze bezoekers en met uw consulent!. Heeft u vragen op opmerkingen gebruik dan ons contact formulier. Bedankt voor uw inspanning!

Inloggen
Email consult / Foto consult

Als u besluit een e-consult aan te vragen mail dan voor-, achternaam en leeftijd door en wees duidelijk met wat u graag wilt vragen zodat de consulent u een goed e-mail consult kan geven.

Inloggen