Paragnost Rosa
  
 1 credit p.m.
Paragnost Rosa
offline
  • Paragnoste
  • Tarotiste
  • Coaching

Helderwetend, intuïtief paragnoste en tarotiste geboren in Roemenië. Voor oplossingsgerichte gesprekken met betrekking tot relaties op zielsniveau, werk, persoonlijke groei, innerlijke rust, vrede en geluk. Daarnaast zeer vakkundig in traditionele kaartlegging, numerologie en droomverklaringen.

Traditionele kaartlegging: Ik leg kaarten die u helpen in uw zoektocht naar antwoorden en ik geef u oplossingen aan. Het helpt om inzicht te krijgen welke zaken u bewust of onbewust bezig houden.

Numerologie: U kunt bij mij ook uw persoonlijke numerologie analyse per e-mail aanvragen. U komt meer over uw levenslot te weten, zodat u inzicht krijgt in uw persoonlijke sterktes en zwaktes.

Droomverklaring: Bij het verklaren van uw dromen, geef ik u inzicht in uw dagelijkse leven. Ik kan toegang tot verborgen verlangens of diepgewortelde problemen krijgen.
Voor een zuiver consult kunt u mij ook via de e-consultwinkel bereiken.


S
Bedankt voor uw mooie wijze woorden! Dit gesprek ga ik goed onthouden. Rosa kan heel goed inzien, zonder iets te vertellen maar geeft ook goede adviezen. Zeker een aanrader!
Jasmijntje
Vertelde meer dan ik vroeg. Maar ik wist het al dus ze had helemaal gelijk! Typt snel. Aardige vrouw!
Irene
Fijne vrouw om mee te praten. Heel uitgebreid. Lief!
Ik
Ik begrijp niet dat deze lieve, begripvolle vrouw niet meer mooie recensies heeft. Ik had een fijn gesprek met haar, waar ze geen doekjes om wond maar mij toch ook vertrouwen gaf. Bedankt !
Els
Dank je wel Rosa, ik heb heel veel aan jouw reading gehad. Zolang er niemand op mijn is geef ik het zeker een kans. ik hoop alleen een heel klein beetje dat hij toch iest meer gaat laten horen en wij kunnen afspreken. Nogmaals bedankt voor alles. Gr Els

Wij horen graag wat u van uw ervaring vond, dus deel uw ervaring met ons, met onze bezoekers en met uw consulent!. Heeft u vragen op opmerkingen gebruik dan ons contact formulier. Bedankt voor uw inspanning!

Inloggen
Email consult / Foto consult

Als u besluit een e-consult aan te vragen mail dan voor-, achternaam en leeftijd door en wees duidelijk met wat u graag wilt vragen zodat de consulent u een goed e-mail consult kan geven.

Inloggen