Medium/Paragnost Chantal
   
 1 credit p.m.
Medium/Paragnost Chantal
offline
  • Medium
  • Paragnost
  • Coach

Chantal is een channeling en healing medium & paragnost. Bekend van TV. Goed in toekomst voorspellen. Ruime ervaring als professioneel medium. Liefde, werk, toekomst. Ook voor tarot (indien gewenst) en dieren telepathie kan je bij haar terecht. Ze kan tevens contact maken met overledene, gidsen en engelen. Tijdens een gesprek krijgt ze boodschappen door vanuit de Bron van Licht die specifiek voor jou bestemd zijn, waardoor de kern van de situatie en oplossing zichtbaar wordt. Ze werkt integer, concreet en liefdevol. Het is haar pad en passie om jou te mogen ondersteunen in je proces tijdens het hervinden van jouw kracht. Weet dat iedere situatie, gevoel of probleem de mogelijkheid tot genezing in zich heeft, anders zou het zich niet hebben aangediend. Naast medium is ze ook reikimaster en yoga docent. Ze spreekt ook Engels en Duits. Alle vragen zijn even belangrijk en welkom. Alle liefs medium Chantal.


N
Annemiek
Ze is op iedere vraag ingegaan, en ik kon me er wel in vinden. Heb het gevoel dat het klopt wat ze zegt. Dus dikke 5 sterren.
Patricia
Ik was wel onder de indruk van de snelheid waarmee Chantal meteen dingen kon vertellen. Het voelde goed aan dit gesprek.

Wij horen graag wat u van uw ervaring vond, dus deel uw ervaring met ons, met onze bezoekers en met uw consulent!. Heeft u vragen op opmerkingen gebruik dan ons contact formulier. Bedankt voor uw inspanning!

Inloggen
Email consult / Foto consult

Als u besluit een e-consult aan te vragen mail dan voor-, achternaam en leeftijd door en wees duidelijk met wat u graag wilt vragen zodat de consulent u een goed e-mail consult kan geven.

Inloggen