M'Aisa
 
 1 credit p.m.
M'Aisa
offline
  • Paragnost
  • Kaartlegster
  • Healer

mijn naam is M'Aisa,

Ik ben een spiritual Coach , Ik ben helder voelend ,werk met Tarotkaarten, Engelen kaarten en Inzichtkaarten., en doe ook Foto readings en Healings.

Niet weten wat de volgende stap is? Vastgelopen in je werk of relatie? Niet weten wat je doel hier is, zie je het niet zitten? Negatieve Energie om je heen of voel je je niet prettig in je vel? Voel je ondersteunt met direct advies voor het hier en nu, en terug in je eigen balans en in jou eigen energie, door mij te bellen.

Ik spreek behalve nederlands ook surinaams


Mariska de bruijn
duidelijk...gelijk feedback..????
DebbyK
Wat een fijn, waardevol gesprek met Aisa, heb meer helderheid en mooie inzichten gekregen. Nogmaals dank lieverd!
Anoniem
Super. Je zat er bal op op ons gesprek !
S.
Ze is heel goed weet ook veel dingen typt ook best snel en geeft ook goed gevoel zuiver .
Sisa
Een chat met Aisa is altijd fijn. Ze brengt rust. Ze zegt de dingen zoals het is. Ook al is het niet perse wat je wilt horen. Maar ze is tenminste eerlijk. En dat is wat er nodig is. Dan kan je verder. Dank je wel lieve Aisa en zeker tot nog een keer. soso lobi
Tom
Aisa weet heel goed in te zien, wat er speelt, zodat ze je de juiste hulp/kracht kan bieden. Vond het gesprek heel fijn, en heb er ook echt wat aan gehad!
Lemos
Aisa dankjewel voor gesprek ,???? waneer praat je Met haar voel je trust.
Lieke
Het was super fijn om met je te praten! Het heeft mij echt een goed gevoel gegeven , en ze begreep mij helemaal! Dankjewel voor dit fijne gesprek
Nicole
Aisa is echt een aanrader
Vanessa
Aisa is een topper! Zij typt snel en geeft veel informatie. Ze voelt goed in op de situatie. Je hoeft weinig te zeggen, want zij krijgt het mee. Een paar keer kippevel gekregen tijdens het gesprek. Echt prachtig. Je krijgt geen spijt van een gesprek met haar.
Anoniem
Een leuke en zuiver consult. Een echte aanraader... Bedankt Aisa, ik was vandaag juist te laat om u op tijd te bedanken.

Wij horen graag wat u van uw ervaring vond, dus deel uw ervaring met ons, met onze bezoekers en met uw consulent!. Heeft u vragen op opmerkingen gebruik dan ons contact formulier. Bedankt voor uw inspanning!

Inloggen
Email consult / Foto consult

Als u besluit een e-consult aan te vragen mail dan voor-, achternaam en leeftijd door en wees duidelijk met wat u graag wilt vragen zodat de consulent u een goed e-mail consult kan geven.

Inloggen