Anton
 
 1 credit p.m.
Anton
offline
  • Heldervoelend
  • Empaath
  • Foto/Aura lezen

Mijn naam is Anton en ik ben heldervoelend. Ik mag informatie ontvangen over jou en over de mensen waar jij een band mee hebt. Ik ben empaath, wat inhoudt dat ik gevoelig ben voor sfeer en de pijn die een ander ervaart.

Aan de hand van een foto kan ik je aura lezen en inzicht krijgen over je lichamelijke en je geestelijke gesteldheid. Met al deze informatie kan ik je helpen en je advies geven over hoe je een bepaalde situatie kunt ombuigen.

Daarnaast kan ik je energie sturen die je helpt om een genezingsproces te versnellen. Dit kan gaan om lichamelijke, maar ook om geestelijke klachten of de hinder die je ondervindt van negatieve sferen.


Chan
Deze man kan erg goed invoelen en exact zien hoe een situatie zit. Ik was erg tevreden over het consult!
Karin
Heel veel dank Anton, voor uw advies en inzichten over m`n vriend H. Xxxx

Wij horen graag wat u van uw ervaring vond, dus deel uw ervaring met ons, met onze bezoekers en met uw consulent!. Heeft u vragen op opmerkingen gebruik dan ons contact formulier. Bedankt voor uw inspanning!

Inloggen
Email consult / Foto consult

Als u besluit een e-consult aan te vragen mail dan voor-, achternaam en leeftijd door en wees duidelijk met wat u graag wilt vragen zodat de consulent u een goed e-mail consult kan geven.

Inloggen