Nieuwe Tijd
Nieuwe Tijd mediums

Zijn de plaatjes zoals we ze willen zien nog wel de juiste plaatjes

De juiste plaatjesZijn de plaatjes zoals we ze willen zien nog wel de juiste plaatjes. De mens denkt en leeft in plaatjes. Als we eenmaal een beeld hebben bij iets, dan is dat het beeld en het plaatje wat er aan vast hangt een feit. Het is dan een dusdanig feit dat we er van overtuigd raken dat het zo is. Maar de mens is energie en energie stroomt. Dat betekent dat er geen vaststaande plaatjes kunnen zijn. Toch leven we zo, en lopen we dus regelmatig vast. Omdat we willen vasthouden aan de plaatjes die niet vaststaand zijn.

Hieruit komt direct naar voren waarom de mens zoveel moeite heeft met verandering. Het moeten loslaten van plekken, mensen, bezit, hoe klein ook, betekent dat er iets aan het plaatje veranderd. En daar hebben we moeite mee. Even zo goed hebben we ook moeite met iets wat juist ons leven beter maakt. Dit is immers ook onderworpen aan een plaatje. Het is allemaal wennen voor de mens, op het moment dat er iets aan zijn plaatje veranderd.

Best vreemd eigenlijk dat we hier zoveel moeite mee hebben. Schijnbaar zijn we dan van bepaalde zaken als mens niet op de hoogte. Een ding waar we niet bij stilstaan, is dat we energie zijn. Als we daar wel bewust van zouden zijn, zouden we veel minder met plaatjes in ons hoofd werken. Onze overtuigingen minder star zijn.

Daarnaast bestaan er maatschappelijke plaatjes. Die ons, ongewild, zeggen wij als spiritueel hulpverleners van Nieuwe Tijd, eigenlijk worden opgedrongen. Een van die plaatjes is bijvoorbeeld, je moet naar school. Wie weet is dat iets wat helemaal niet in jouw plaatje past. Elke dag weer ben je er mee in gevecht en voor de buitenwereld lig je dan dwars. Het is toch de normaalste zaak van de wereld naar school gaan? Je hoort dan zelfs dat je een nietsnut bent. Er later niets van je terecht gaat komen. Wie zegt dat? Wie bepaalt dat? Waar hangt dat vanaf of je wel of niets iets voorstelt?

Langzaam aan beginnen we de plaatjes die we eerst als heilige huisjes zagen onder de loep te nemen. Wij van Nieuwe Tijd juichen dit toe. Nog steeds wordt er lacherig gedaan over spiritualiteit. Terwijl het juist datgene is wat de mens zijn spirit, zijn leven, zijn mens zijn en menswaardige manier van gedragen, ten goede komt.

We kunnen niet zonder spiritualiteit, willen we het leven gaan aanschouwen in het juiste plaatje. Vraag je gewoon eens af, zegt een medium van Nieuwe Tijd. Het plaatje van geld verdienen, waar we allemaal in worden gedrild en we de andere plaatjes allemaal vanaf laten hangen. Is dit plaatje juist?

Is het juist dat je door aan dit plaatje te willen voldoen, je jezelf er voor gaat aanpassen? Is dat de bedoeling? Ben jij dan nog wel mens? Of ben je een robot, of misschien wel een slaaf zonder dat je het in de gaten hebt?

Hebben anderen voor ons beslist hoe we moeten leven? In feite wel. Zal het daarom zo zijn, dat we als mens ons afmeten aan wat we bezitten en dat plaatje ons hele leven ons streven is. Omdat ze ons in de tang hebben. Ook al doen ze het voorkomen dat als je niet in staat bent te werken, ze voor jou zorgen!

Maar welk bestaan heb je dan? Is dat dan in de ogen van anderen een armoedig plaatje? Wordt er dan op jou niet een stempel gedrukt. Die kan niets, die telt niet mee. Dit alles is zo langzamerhand een vorm aan gaan nemen, waarbij we als mens vaak niet eens meer weten wat de reden is van ons aardse bestaan.

We zijn zo ver daarvan verwijderd geraakt, dat de natuurlijke wijze van leven, niet eens meer bij ons bekend is. Dat sommige mensen denken dat melk uit een pak komt en verbaasd zijn als je dan aangeeft dat daar een koe voor nodig is. Schijnbaar werken processen zo dat je van het ene uiterste in het andere uiterste moet gaan. Om in het midden uit te komen. We zijn op weg naar het midden, maar helaas nog niet in het nare angstige uiterste beland. We hebben nog een aardige weg te gaan om plaatjes te laten zijn voor wat ze zijn. En het juiste beeld bij ons aardse leven gaan zien.

Medium Arlette
000161
 
Spiritueel Coach, Heldervoelend, HSP Coach, met jarenlange ervaring. Door goed te luisteren, goed af te stemmen en in te voelen, geef ik je graag duidelijkheid en inzicht op al je levensvragen. 

Ben Ben
000227
 
Liefdes en carriere coach inclusief tijdslijnen

Ingrid
000593
 
Spiritueel en Maatschappelijk Coach, Medium en Healer. Gespecialiseerd in persoonlijke, emotionele en spirituele ontwikkeling, narcistische relaties, tweelingzielen. Ik zet jou terug in jouw kracht zodat jij de mooiste versie van jezelf kunt worden vanuit jouw innerlijke bron.

Lisa
000598
  
Voor al je vragen op het gebied van relatie, liefde, werk en toekomst. Ik ben helderziende, hoog gevoelig, helder wetend en jouw spirituele life coach.

Paragnost Martie
000149
  
Ik ben Martie paragnost, trance medium en sjamaan heldervoelend en helderziend, maak ook contact met overledene lees foto's, kaartleggen en pendelen!

Christel
000150
  
Heldervoelend en helderziend medium en relatiecoach.                          Ik help jou met antwoorden en inzichten geven op je vragen, zodat je weer vol vertrouwen verder kunt! Relaties, liefde, persoonlijke ontwikkeling, werk ....    

Medium Yvonne
000173
 
Helderziende wetend en voelend, contact met engelen, en ik geef je boodschappen die je in de toekomst verder helpen.

Jo An
000176
 
Sterk intuïtief empathisch aangelegd, heldervoelend, zien en horen. Zuiver en oprecht help ik met vragen over de liefde hier en nu!

Medium Angie
000178
 
Angie: Heldervoelend, wetend en ziend topmedium en kaartlegster. Specialisatie alle vragen over de liefde, tweelingzielen en hoe meer geld te creëren. Indien gewenst blokkade healing voor liefde en geld op afstand mogelijk.

Medium Layla (2)
000182
    
Helderwetend en voelend medium en kaartlegster ik ben al 40 jaar passioneel bezig met de Tarot en alle andere onderwerpen die tot het paranormale behoren ;contact met overledenen krijg ik eerder spontaan ik kan niet garanderen dat het altijd kan. Op gebied van soulmate connecties kan ik u veel vertellen en ik kan u helpen uw geluk te vinden in een soms chaotisch bestaan U krijgt veel advies en inzichten vanuit de akasha kroniek of het collectieve onderbewuste , live via de webcam chat is ook  mogelijk.Ik  doe dit werk zo duidelijk en concreet mogelijk  ,ik zeg alles wat ik zie en uw eigen vrij wil en actie is natuurlijk ook nog belangrijk ..of die dingen gaan gebeuren of niet als men enkel afwacht dan kan alles langer duren ,daarom is het advies zo belangrijk die u erbij krijgt ,als je verandering wilt dan moet je soms zelf veranderen en uw keuzes aanpassen .Vooral hoe we denken is zeer belangrijk ,onze gedachten hebben krachten! Positief blijven is de boodschap en blijf in u zelf geloven! Universele liefde en licht wens ik u toe ,tot op de chat?

Paragnost Lize
000190
 
Ik ben helderwetend, heldervoelend, helderhorend en helderruikend. Ik leg de tarot en kan een karakteranalyse geven dmv een fotoreading.

Clarisa
000193
  
Ik zie wat jij niet kan zien en wat jij nodig hebt aan antwoorden, die je nu zoekt. Bel me en ik geef je de meest zuivere antwoorden. Toekomstgericht op elk gebied waar jij met jezelf mee in de knoei zit.

Paragnost Marco
000199
 
Ik ben een helder wetend en voelend paragnost medium. Na een paar korte vragen krijg ik inzicht in je situatie.     

Mandy
000218
  
Hallo, Mandy hier. Ik heb al van jongs af aan contact met het spirituele. Hier heb ik lang niks mee gedaan. Nadat ik zelf reiki kreeg. Daarna ben ik me open gaan stellen en er mee aan de slag gegaan. Ik heb me verdiept in kaart leggen en pendelen. Mensen aanvoelen kan ik erg goed. En dieren ook. Ik hoop dat ik jullie een beetje inzicht kan en mag geven. Tot snel, Liefs, Indy

Bob
000238
   
Spiritueel bewustzijnscoach, paragnost en inspirator

Truthful Insights
000244
 
looking for real love reading? Or are you facing problems in your relationship or have doubts about your partner? Are you looking for very senior and beneficial advice & reading from an experienced person?

Lou
000247
  
Heb een spirituele gave en heb veel ervaring sinds mijn jeugd.

Paragnost en Healer Kim
000248
  
*Intuïtief Tarot Card Reader* (Solar Flash/Shift/Ascention/5D) *Tarot for Life & Love *Tarot for Dogs *Coffee & Cards (quick morning readings) *Foto Healing

Natasja
000251
 
coach, heldervoelend en helderwetend. tarot/orakelkaart legster en Pendelaar.

Cher
000286
  
Ervaren helderziende. Ik voel personen en situaties aan en ik kan zien wat iemand denkt en voelt. Ik leg daarnaast ook Lenormand kaarten.

Merel
000291
  
Welkom mooie ziel, help je graag bij al je levensvragen met mijn spirituele gaven. Helderziend-wetend en voelend. Leg als je wilt de Lenormandkaarten. Pendelen en kan je een toekomstprognose geven.

Ivon
000292
  
Spiritueel coach, gespecialiseerd in alle vragen over liefde en relaties, stress, kids. Persoonlijke groei - begeleiden bij transformatie. Bewustwording. Jou in je kracht zetten, terug naar je prachtige zelf. Leven vanuit je eigen bron.

Angelique
000303
  
Ben geboren medium-paragnost, helderziend ,weten , voelend.. contact met overledenen.. maar ook leg ik graag de kaarten voor u.

Valentino
000329
   
Heldervoelend, Pranic Healer, Crystal Healer, Psychotherapie, Coach, Spiritual Response Therapie (SRT), Pendelaar, Tarotist, Lenormand, Vedische Astrologie.

Victoria
000361
 
Ik ben proffesioneel in het invoelen op het gebied van liefde, werk, toekomst en financieel. Wilt u weten als het goed komt tussen u en uw geliefde? Veranderingen, angst en dromen? Dan kan ik je helpen met jouw situatie.

Delayha Nyari
000581
  
Welkom lief en bijzonder mens, al enige jaren werkzaam als maatschappelijk en spiritueel coach. Ik help jou graag verder wanneer je tegen situaties aanloopt waardoor je het zelf even niet meer ziet. Wanneer je met mijn in gesprek zal zijn zul je rust ervaren en neem ik in alle liefde en rust tijd voor u.

Ada
000585
 
Ik ben Ada ervaren oprechte kaartlegster,heldervoelend,helderwetend,toekomstvoorspellingen,levensvragen,helderziende,relatie en werk probleem

Sarah Kay
000592
 

Joys
000594
 

Cynthia
000595
 
Paragnost Cynthia. Hallo daar, ik ben jouw medium en kan ter allertijd terecht voor relatie problemen maar ook de liefde. Verder ben ik helderziend, het verwijderen van blokkades en ben spiritueel aangelegd. Paragnost en ook nog heldervoelend en neem ook graag een kijkje in de toekomst. Ik maak altijd gebruik van mijn gave om je van dienst te zijn. Voel je vrij.

Esther
000596
  
Geen vraag is te gek, mijn gidsen en ik helpen jou graag! 🥰 Ik ben helderziend en heb me gespecialiseerd in dromen en de verwerking van heftige emoties. There are no questions beyond the pale… my guides and I are here to help! ❤️ I am a psychic who has also specialised in dreams and transforming intense emotions.

Elvie
000597
   
Over Happyness Discreet, oprecht en betrouwbaar medium-paragnoste. Voorspel voor u de toekomst, contact overledenen, Liefde, relatie, geld, enz. Voor alle levensvragen. Ik ben er voor u!

Anita 2
000599
 

Medium Betty
000600
  
Inzicht in wat er speelt en richting hoe het verder kan.

Marie
000601
 

Rachel 2
000602
 

Medium Luna
000603
 
Helder voelend, Helder wetend, Toekomstvoorspeller, Crystal healer, Coach.

Magnificent Soul
000604
 

Mirjam
000605
  

Medium Vani
000606
 
Ik help je liefdevol, eerlijk en open met alle vragen die je hebt. Dit kan gaan over de liefde, break up, carriere.. Geen vraag is me te gek of vreemd

Mike
000607
  
Ik ben er voor jou. Graag kijk ik voor je. Samen vinden we wat je nodig hebt om los te laten en of verder te gaan. Helderziend en heldervoelend.

Angelic Mysta
000608
 

Karolien
000609
 
Heldervoelend, lenormand en tarot kaartlegster

Dion
000610
 

Medium Sabrina
000611
 
Ik help jou de juiste keuzes te maken en inzichten te bieden in alle facetten in het leven. Tarot, orakel & heldervoelendheid helpen jou graag verder.

Margret
000612