Toekomst, liefde of werk advies nodig?
Een goed consult helpt.
Toekomst, liefde of werk advies nodig?
Een goed consult helpt.
Toekomst, liefde of werk advies nodig?
Een goed consult helpt.

Ze zet zichzelf telkens op de laatste plaats

Ze zet zichzelf telkens op de laatste plaats

Ze zet zichzelf telkens op de laatste plaatsZe is zich er totaal niet van bewust, en toch doet ze het elke dag. Zichzelf op de laatste plaats zetten. Dat ze dit onbewust doet, zegt al heel veel.

Ze heeft nog werkelijk geen idee, dat ze het doet, wat het effect er van is op haar leven en dat ze op een gegeven moment volledig opgebrand zal zijn en geen idee heeft waar het door is ontstaan.

Maar gelukkig bestaat de Spirituele hulplijn NieuweTijd. Ten einde raad zoekt ze hulp. Ze zoekt antwoorden. Antwoorden waar van zij zelf vindt, dat ze die nodig heeft. Als ze de vragen stelt, zal een NieuweTijd direct weten. Het gaat helemaal niet om deze antwoorden, waar ze naar op zoek is. Het gaat om haar plek die ze zichzelf heeft toebedeeld.

Ze heeft eigenlijk niet eens een plek. Ze heeft geen idee dat ze die kan innemen. Ze laat zich volledig leiden, nou lees maar lijden door alles en iedereen in haar omgeving. Eigenlijk is haar dagelijkse bezigheid, zorgen dat iedereen het naar de zin heeft. De goede vrede wordt bewaakt. En als ze zo de dag door kan komen, dan heeft ze een goede nachtrust.

Geen mens houdt dit vol, zul je horen op de spirituele hulplijn Luisterconsulenten. Deze plek is geen plek, het is een niemandsland die afhankelijk is van de grillen van haar omgeving. Veel mensen leven zo. Zich totaal niet bewust van hun eigen destructiviteit. Het is een gewoonte geworden, die gestart is in de jeugd en voor deze persoon de normaalste zaak van de wereld is.

Dat iedereen op een gegeven moment een loopje met haar neemt, gebruik van haar maakt, niet serieus neemt, dat komt op geen enkele manier bij haar op. Ja, op een gegeven moment wel. Dan heeft ze er al wat jaartjes van haar leven opzitten. Moe, op, tegen een burn out aan, merkt ze toch wel het een en ander op. Maar dat het euvel bij haarzelf ligt, daar is ze nog niet opgekomen.

Deze vrouwen, maar ook mannen, zijn in hun jeugd emotioneel mishandeld. Om die reden hebben ze zichzelf compleet weggecijferd. Er is niemand die ze ooit heeft verteld dat ze van waarde zijn. Hun waarde hangt af van wat ze een ander kunnen geven en bieden. Dat die anderen voelen, vaak ook onbewust, dat je bij haar wel een potje kan breken, blijft de emotionele mishandeling doorgaan. Tot ver in de relaties die deze mensen aangaan.

Vaak zijn het mensen met een ongelooflijk lieve ziel, heel zachtaardig. Ze zijn zo geworden door de emotionele mishandeling. Als je als kind emotioneel wordt verwaarloosd, ontstaat er een vertekend beeld van jezelf.

Dat beeld van jezelf, is dat je altijd leuk, lief en aardig moet zijn, want zodra je iets voor jezelf vraagt of doet, dan wordt dit afgestraft. Net alsof je niet meetelt. Niet bestaat. In relaties lopen deze mensen compleet vast. Wij van NieuweTijd kunnen je, als je je hierin herkend, zeker op weg helpen. Om je te vertellen wat er is gebeurd, hoe je zo bent geworden en hoe je de verandering voor jezelf naar eigenwaarde en eigenliefde in gang kunt zetten.

Je kunt hiervoor eens contact opnemen met consulent Mieke. Ze heeft jarenlange ervaring op gebied van liefde & relaties. En doorziet haarfijn waar het bij jou aan heeft geschort. Ze zal je op een liefdevolle manier begeleiden op je pad naar zelfliefde en zelfwaardering.

Ook kun je bij Merel terecht op NieuweTijd. Zij zal naar je luisteren, doorgronden waar je op vastloopt. Het beeld schetsen waar de emotionele verwaarlozing is ontstaan. Waardoor jou leven nu jou alleen maar pijn en verdriet geeft. En je helpen in je eigen kracht te komen te staan en te durven gaan kiezen voor jezelf. Bezoek de website NieuweTijd.nl eens, ze hebben enorm veel expertise, waar jij echt je voordeel mee kunt doen.