Wicca’s zijn in opmars

Wicca's zijn in opmarsWicca’s zijn in opmars. Wicca’s zijn van alle tijden, maar de laatste tijd, lijkt het alsof ze in opmars zijn. Zo gek is dit niet. De wereld schudt op zijn grondvesten. Er gebeurt zo ongelooflijk veel, dat het niet meer dan logisch is, dat mensen zich gaan verenigen. Wicca’s in opmars.

Nemen we een kijkje terug in de tijd, dan deden we ons ding, de regels op gebied van liefde en relaties waren duidelijk. Je werd verliefd, je verloofde je en je was getrouwd. Voor het leven. Of dat een liefdevol en vreugdevol leven samen zou worden, je dacht er niet eens over na. Het was zoals het was.

In de loop der jaren is er op gebied van liefdesrelaties enorm veel veranderd. Maar niet alleen op dit vlak. Door de intrede van internet en social media gingen contacten totaal anders verlopen. Ze werden digitaal. Met daarbij ook nog emoticons, waardoor je heel snel een ander iets mee kon duiden. Het sprak een bepaald gevoel uit. Erg makkelijk, hoef je zelf niet meer na te denken.

Niet alleen op gebied van relaties is er veel veranderd. De manier waarop we omgaan met de aarde, mens en dier, is een doorn in het oog van een heks. Als we zo doorgaan, weten heksen, dan is er geen weg meer terug. Wij zijn de generatie die het tij nog kunnen keren. Om die reden zijn wiccas in opmars.

Ze verenigen zich in groepen, die eenzelfde gedachtegoed aanhangen. Ze maken zich ergens hard voor. Die voor de bossen, die voor de zeeën, die voor de armoe, die voor de dieren. We staan steeds verder van onze bron af. We misbruiken deze aan alle kanten.

Het gaat ze echt aan hun hart, hoe de mens een kloof veroorzaakt tussen arm en rijk. Maar ook hoe we met elkaar omgaan. Liefde is iets wat bij een moderne heks heel hoog in het vaandel staat. Spiritualiteit moet je niet verloochenen, anders grijpt de liefde in. En je ziet dit aan alle kanten gebeuren.

Vroeger moesten we bij elkaar blijven als we voor elkaar kozen, toen hebben we gevochten voor onze vrijheid, maar gebruiken we die op een juiste manier? Weten we wat van ons wordt gevraagd om met liefde op de juiste manier om te gaan?

Een wicca ziet dit alles met lede ogen aan en wil dolgraag een ieder hierin bijstaan. Daarom hebben ze zich verenigd in Wicca Online. Daar vind je spirituele kanjers die van alle markten, als het om liefde gaat, bij elkaar. Hun liefdeskracht is enorm. Ze putten uit hun eigen bron en dat alles bij elkaar, maakt van wiccaonline een krachtbron van liefde.

Als jij nu worstelt met liefde, en dat hoeft helemaal niet alleen op het relationele vlak te zijn, consulteer dan eens een spiritueel consulent. Zij geven je handvatten, inzichten mee, waar je daadwerkelijk iets aan hebt. Ze schudden je er als het ware wakker mee. Ze laten je zien waar jij zelf de mist ingaat. Liefdevol hè, zonder enkele afwijzing. Want een heks weet, niemand doet zichzelf pijn. We voelen wel pijn, omdat we onvoldoende ons geliefd voelen. Zij helpen je door de pijn heen.

Hoe krijg je voor elkaar dat je je leven liefdevol kunt leven, zonder liefdespijn? De wiccas vertellen het je. Als je dit weet, ga je de waarde van het leven als vanzelf anders zien. Wat weer een positief gevolg heeft op hoe jij het aardse leven invult. Dit alles komt de planeet, waarop wij mogen vertoeven, ten goede.

Zo slaan we heel veel vliegen in één klap, zeg maar. Om die reden zijn wiccas in opmars. Dat iedereen zijn leven in liefde mag en kan leven op een aarde die we respecteren.