Toekomst, liefde of werk advies nodig?
Een goed consult helpt.
Toekomst, liefde of werk advies nodig?
Een goed consult helpt.
Toekomst, liefde of werk advies nodig?
Een goed consult helpt.

Wicca en tarot. Tarotkaarten

Wicca en tarot

Wicca en tarotWicca en tarot. Tarotkaarten, je hebt er vast en zeker al eens een keer over gehoord. Het zijn kaarten die spiritueel consulenten op een paranormale hulplijn gebruik van maken. Om zo jouw heden, verleden en je toekomst er mee te voorspellen.

Tarotkaarten zijn er in verschillende soorten. Er bestaan ook wiccatarotkaarten. Wat zijn dit voor kaarten en wat doen wiccas er mee?

Op zich verschillen deze tarotkaarten niet heel veel van de originele. De kaarten zijn wel verschillend qua afbeelding. Net zoals bij andere leggingen, worden de kaarten op eenzelfde wijze uitgelegd en gelezen. De kaarten worden van oudsher wel gekoppeld aan de hekserij. De kaarten geven inzichten door middel van symboliek. De afbeelding zoals die is neergelegd, met de kaarten er omheen, geven de voorspellingen.

Er is een speciaal wiccatarot en dat heet “Sensual Wicca Tarot”. Het is gemaakt in 2007 en ontwikkeld door Nada Mesar & Elisa Poggesse. Het bestaat uit 78 kaarten.

Op www.wiccaonline.nl vind je kaartlegsters die zich gespecialiseerd hebben in het leggen van tarotdecks. Je vindt hier niet alleen het speciaal ontwikkelde deck voor wiccas. Je vindt er ook de kaartleggingen, als het Keltisch Kruis, dit zijn kaartleggingen die je met tarotkaarten kunt doen.

Kaartleggingen worden door de eeuwen heen gebruikt in de spirituele en paranormale wereld. Een heilig geloof in de diverse kaartleggingen. Die ook altijd een kern van waarheid in zich hebben. De laatste tijd is er veel meer aandacht voor de ontwikkeling van het spirituele. Het geloof begint steeds meer op de achtergrond te geraken.

Mensen willen groeien, ze willen vooruit. Ze willen weten wat de toekomst hun gaat brengen. Wat is er dan niet leuker om je te verdiepen in de diverse kaartleggingen die al eeuwen lang worden gebruikt om toekomst mee te kunnen voorspellen.

Specifiek Wiccatarotkaarten, de Sensual Wicca Tarot, zijn speciaal ontwikkeld voor het doorgeven van antwoorden op gebied van liefde, relaties en seksualiteit. In tegenstelling tot de meest religieuze paden, ziet de wiccaleer alle aspecten van het leven, inclusief seksualiteit, als goddelijk.

Om die reden zie je op de afbeeldingen van de wiccatarot mensen vanuit allerlei culturen en landen voorbij komen, vaak in een sensuele afbeelding. Niets is wat het lijkt bij deze kaarten. Het heeft er in feite niets mee te maken. Het is een uiting van liefde deze afbeeldingen.

Het is een deck wat typisch hoort bij wiccas, hun manier van leven, waarin ze geloven. Waar ze zich hard voor maken. De naakte mens verenigt met de natuur. Heb je vragen op gebied van liefde en relaties? Kijk dan eens op Wicca Online en laat de tarotkaarten voor je spreken.

Uiteraard kun je de kaarten ook laten uitleggen voor al je andere vragen. Weet wel dat een heks op een andere manier leeft, dan jij. Ze zijn graag duidelijk in hun antwoorden, want ze weten dat ze daarmee het meeste zullen bereiken.

Je krijgt oprechte, eerlijke en betrouwbare antwoorden, van welk heks je ook op Wiccaonline raadpleegt. Ze staan in voor hun gouden antwoorden. Ze zijn wat dit betreft wiccawaardig en daar kun jij een voordeel mee doen.