Nieuwe Tijd
Nieuwe Tijd mediums

Wat vraagt een liefdesrelatie van ons?

Wat vraagt een liefdesrelatie van ons?Wat vraagt een liefdesrelatie van ons? De tijd van het tekenen van een boterbriefje en nooit meer elkaar loslaten, wat een heerlijke zekerheid hè, ligt al heel lang achter ons. Je was gewoon verzekerd van een partner. En ja, dat voelt natuurlijk in het begin hemels aan. Maar dat wil uiteraard niet zeggen dat het na een half jaar nog steeds zo aanvoelt.

Maar dan heb je gekozen en kon je er niet meer vanaf. Schijnbaar wilden we zo niet meer met elkaar in een liefdesrelatie zitten, anders hadden we niet gevochten om te mogen scheiden. En waarvoor we hebben gestreden,zullen we in de praktijk moeten gaan brengen, zegt coach Future Sky van Nieuwe Tijd.

Laten we daar helaas nog niet zoveel kaas van hebben gegeten. We vallen nog steeds stekeblind voor een ander en starten een relatie zonder kennis van zaken. We denken dat als we om elkaar geven, wat we dan vaal houden van noemen, dat we er zijn. En os hele leven bij elkaar zijn.

Vergeet het maar. Zo’n 60% van de liefdesrelaties spatten uit elkaar, vaak met heftige ruzies en een scheiding van jaren. Waarbij beide partners elkaar het leven flink zuur kunnen maken. Is dit alles nodig? Nee, geeft coach Future Sky van Nieuwe Tijd aan.

Als je iets aanpast qua wetten en regels, zul je de mens ook handvatten en kennis mee moeten geven. Dat is tot op heden niet gebeurd. Met andere woorden, andere regels, maar ze niet kennen. Dus wat doen mensen?

Die gaan op dezelfde voet verder. Ze denken nog steeds dat als we iemand ontmoeten en er is sprake van een crush, dat we dan een happy life samen gaan vervullen. Dat was eenmaal. En is er eigenlijk nog nooit geweest.

Want als je vroeger verplicht bij elkaar bleef, denk je dat het dan echt zo geweldig was, als we denken? Waarom zouden we dan geregeld hebben te mogen scheiden? Vraag je dat gewoon eens af en bedenk dan. Wat heb ik en wij samen in de relatie nodig om de liefdesrelatie juist te kunnen (gaan) invullen. Zodat we er samen iets mooi van maken.

•       Communicatie. Een open deur, iedereen die het weet, alleen niet weet hoe. Weten van elkaar wat de ander beweegt, nodig heeft, irriteert, last van heeft, blij van wordt. Aan elkaar aangeven waarom je soms stil bent. Wat je dan fijn vindt of juist niet fijn. Zodat je met elkaar daarbij rekening kan houden. Empathie voor elkaars zaken en problemen kunnen opbrengen door middel van een luisterend oor. Niet elkaar gaan vertellen hoe het op te lossen. De oplossing bij diegene laten die het probleem heeft. Positief communiceren. Gevoelen uiten. Waarmee niet wordt bedoeld. Ik hou van je, ik mis je. Nee, ik ervaar dit. Ik merk op, ik voel dit. Zo blijf je op een fijne manier in communicatie.

•       Aantrekkingskracht. Na een lange dag werken kun je moe zijn, maar dat wil niet zeggen, dat je de ander overal voor op laat draaien en jij lui op de bank gaat liggen. Dat kan wel eens een keer, maar geef de reden aan waarom. Een eerstvolgende keer kan de ander dan aangeven. Ik heb nu even tijd nodig, zou jij nu het eten willen koken. Daarnaast zul je er voor moeten zorgen voor elkaar aantrekkelijk te blijven. Vaak veranderen we onze dagelijkse routine, als we eenmaal samenwonen. Doen we minder moeite voor onszelf. Ach, denken we onbewust. De buit is toch binnen! Dat klopt, maar wil niet zeggen dat je geen moeite meer voor de ander hoeft te doen.

•       Compassie. Laat elkaar voelen dat je compassie hebt voor de ander. Zijn manier van in het leven staan, zijn gedrag, de dingen die die goed doet. Zo voorkom je dat alleen nog de negatieve dingen benoemd gaan worden. Waar we overigens goed in zijn. En dan vreemd opkijken dat de ander vertrekt.

Aan een werkrelatie bouwen we, zegt coach Future Sky van Nieuwe Tijd, daar worden we in klaargestoomd. Aan bouwen aan een liefdesrelatie zullen we zelf actie voor moeten ondernemen.

Clarisa
000193
  
Ik zie wat jij niet kan zien en wat jij nodig hebt aan antwoorden, die je nu zoekt. Bel me en ik geef je de meest zuivere antwoorden. Toekomstgericht op elk gebied waar jij met jezelf mee in de knoei zit.

Merel
000291
  
Welkom mooie ziel, help je graag bij al je levensvragen met mijn spirituele gaven. Helderziend-wetend en voelend. Leg als je wilt de Lenormandkaarten. Pendelen en kan je een toekomstprognose geven.

Ivon
000292
  
Spiritueel coach, gespecialiseerd in alle vragen over liefde en relaties, stress, kids. Persoonlijke groei - begeleiden bij transformatie. Bewustwording. Jou in je kracht zetten, terug naar je prachtige zelf. Leven vanuit je eigen bron.

Lisa
000598
  
Voor al je vragen op het gebied van relatie, liefde, werk en toekomst. Ik ben helderziende, hoog gevoelig, helder wetend en jouw spirituele life coach.

Medium Arlette
000161
 
Spiritueel Coach, Heldervoelend, HSP Coach, met jarenlange ervaring. Door goed te luisteren, goed af te stemmen en in te voelen, geef ik je graag duidelijkheid en inzicht op al je levensvragen. 

Paragnost Martie
000149
  
Ik ben Martie paragnost, trance medium en sjamaan heldervoelend en helderziend, maak ook contact met overledene lees foto's, kaartleggen en pendelen!

Christel
000150
  
Heldervoelend en helderziend medium en relatiecoach.                          Ik help jou met antwoorden en inzichten geven op je vragen, zodat je weer vol vertrouwen verder kunt! Relaties, liefde, persoonlijke ontwikkeling, werk ....    

Medium Yvonne
000173
 
Helderziende wetend en voelend, contact met engelen, en ik geef je boodschappen die je in de toekomst verder helpen.

Jo An
000176
 
Sterk intuïtief empathisch aangelegd, heldervoelend, zien en horen. Zuiver en oprecht help ik met vragen over de liefde hier en nu!

Medium Angie
000178
 
Angie: Heldervoelend, wetend en ziend topmedium en kaartlegster. Specialisatie alle vragen over de liefde, tweelingzielen en hoe meer geld te creëren. Indien gewenst blokkade healing voor liefde en geld op afstand mogelijk.

Medium Layla (2)
000182
    
Helderwetend en voelend medium en kaartlegster ik ben al 40 jaar passioneel bezig met de Tarot en alle andere onderwerpen die tot het paranormale behoren ;contact met overledenen krijg ik eerder spontaan ik kan niet garanderen dat het altijd kan. Op gebied van soulmate connecties kan ik u veel vertellen en ik kan u helpen uw geluk te vinden in een soms chaotisch bestaan U krijgt veel advies en inzichten vanuit de akasha kroniek of het collectieve onderbewuste , live via de webcam chat is ook  mogelijk.Ik  doe dit werk zo duidelijk en concreet mogelijk  ,ik zeg alles wat ik zie en uw eigen vrij wil en actie is natuurlijk ook nog belangrijk ..of die dingen gaan gebeuren of niet als men enkel afwacht dan kan alles langer duren ,daarom is het advies zo belangrijk die u erbij krijgt ,als je verandering wilt dan moet je soms zelf veranderen en uw keuzes aanpassen .Vooral hoe we denken is zeer belangrijk ,onze gedachten hebben krachten! Positief blijven is de boodschap en blijf in u zelf geloven! Universele liefde en licht wens ik u toe ,tot op de chat?

Paragnost Lize
000190
 
Ik ben helderwetend, heldervoelend, helderhorend en helderruikend. Ik leg de tarot en kan een karakteranalyse geven dmv een fotoreading.

Paragnost Marco
000199
 
Ik ben een helder wetend en voelend paragnost medium. Na een paar korte vragen krijg ik inzicht in je situatie.     

Mandy
000218
  
Hallo, Mandy hier. Ik heb al van jongs af aan contact met het spirituele. Hier heb ik lang niks mee gedaan. Nadat ik zelf reiki kreeg. Daarna ben ik me open gaan stellen en er mee aan de slag gegaan. Ik heb me verdiept in kaart leggen en pendelen. Mensen aanvoelen kan ik erg goed. En dieren ook. Ik hoop dat ik jullie een beetje inzicht kan en mag geven. Tot snel, Liefs, Indy

Ben Ben
000227
 
Liefdes en carriere coach inclusief tijdslijnen

Bob
000238
   
Spiritueel bewustzijnscoach, paragnost en inspirator

Truthful Insights
000244
 
looking for real love reading? Or are you facing problems in your relationship or have doubts about your partner? Are you looking for very senior and beneficial advice & reading from an experienced person?

Lou
000247
  
Heb een spirituele gave en heb veel ervaring sinds mijn jeugd.

Paragnost en Healer Kim
000248
  
*Intuïtief Tarot Card Reader* (Solar Flash/Shift/Ascention/5D) *Tarot for Life & Love *Tarot for Dogs *Coffee & Cards (quick morning readings) *Foto Healing

Natasja
000251
 
coach, heldervoelend en helderwetend. tarot/orakelkaart legster en Pendelaar.

Cher
000286
  
Ervaren helderziende. Ik voel personen en situaties aan en ik kan zien wat iemand denkt en voelt. Ik leg daarnaast ook Lenormand kaarten.

Angelique
000303
  
Ben geboren medium-paragnost, helderziend ,weten , voelend.. contact met overledenen.. maar ook leg ik graag de kaarten voor u.

Valentino
000329
   
Heldervoelend, Pranic Healer, Crystal Healer, Psychotherapie, Coach, Spiritual Response Therapie (SRT), Pendelaar, Tarotist, Lenormand, Vedische Astrologie.

Victoria
000361
 
Ik ben proffesioneel in het invoelen op het gebied van liefde, werk, toekomst en financieel. Wilt u weten als het goed komt tussen u en uw geliefde? Veranderingen, angst en dromen? Dan kan ik je helpen met jouw situatie.

Delayha Nyari
000581
  
Welkom lief en bijzonder mens, al enige jaren werkzaam als maatschappelijk en spiritueel coach. Ik help jou graag verder wanneer je tegen situaties aanloopt waardoor je het zelf even niet meer ziet. Wanneer je met mijn in gesprek zal zijn zul je rust ervaren en neem ik in alle liefde en rust tijd voor u.

Ada
000585
 
Ik ben Ada ervaren oprechte kaartlegster,heldervoelend,helderwetend,toekomstvoorspellingen,levensvragen,helderziende,relatie en werk probleem

Sarah Kay
000592
 

Ingrid
000593
 
Spiritueel en Maatschappelijk Coach, Medium en Healer. Gespecialiseerd in persoonlijke, emotionele en spirituele ontwikkeling, narcistische relaties, tweelingzielen. Ik zet jou terug in jouw kracht zodat jij de mooiste versie van jezelf kunt worden vanuit jouw innerlijke bron.

Joys
000594
 

Cynthia
000595
 
Paragnost Cynthia. Hallo daar, ik ben jouw medium en kan ter allertijd terecht voor relatie problemen maar ook de liefde. Verder ben ik helderziend, het verwijderen van blokkades en ben spiritueel aangelegd. Paragnost en ook nog heldervoelend en neem ook graag een kijkje in de toekomst. Ik maak altijd gebruik van mijn gave om je van dienst te zijn. Voel je vrij.

Esther
000596
  
Geen vraag is te gek, mijn gidsen en ik helpen jou graag! 🥰 Ik ben helderziend en heb me gespecialiseerd in dromen en de verwerking van heftige emoties. There are no questions beyond the pale… my guides and I are here to help! ❤️ I am a psychic who has also specialised in dreams and transforming intense emotions.

Elvie
000597
   
Over Happyness Discreet, oprecht en betrouwbaar medium-paragnoste. Voorspel voor u de toekomst, contact overledenen, Liefde, relatie, geld, enz. Voor alle levensvragen. Ik ben er voor u!

Anita 2
000599
 

Medium Betty
000600
  
Inzicht in wat er speelt en richting hoe het verder kan.

Marie
000601
 

Rachel 2
000602
 

Medium Luna
000603
 
Helder voelend, Helder wetend, Toekomstvoorspeller, Crystal healer, Coach.

Magnificent Soul
000604
 

Mirjam
000605
  

Medium Vani
000606
 
Ik help je liefdevol, eerlijk en open met alle vragen die je hebt. Dit kan gaan over de liefde, break up, carriere.. Geen vraag is me te gek of vreemd

Mike
000607
  
Ik ben er voor jou. Graag kijk ik voor je. Samen vinden we wat je nodig hebt om los te laten en of verder te gaan. Helderziend en heldervoelend.

Angelic Mysta
000608
 

Karolien
000609
 
Heldervoelend, lenormand en tarot kaartlegster

Dion
000610
 

Medium Sabrina
000611
 
Ik help jou de juiste keuzes te maken en inzichten te bieden in alle facetten in het leven. Tarot, orakel & heldervoelendheid helpen jou graag verder.

Margret
000612