Toekomst, liefde of werk advies nodig?
Een goed consult helpt.
Toekomst, liefde of werk advies nodig?
Een goed consult helpt.
Toekomst, liefde of werk advies nodig?
Een goed consult helpt.

Wat kunnen we leren van een wicca

Wat kunnen we leren van een wicca

Wat kunnen we leren van een wiccaBij het woord wicca, denken we al snel aan een heks. Die bestonden in vroeger tijden. Nee hoor, ze bestaan nog steeds en ze hebben ons heel veel te vertellen. Wat kunnen we leren van een wicca?

Wat kunnen we leren van een wicca. Bij het woord wicca, denken we al snel aan een heks. Die bestonden in vroeger tijden. Nee hoor, ze bestaan nog steeds en ze hebben ons heel veel te vertellen. Wat kunnen we leren van een wicca?

Steeds meer mensen verdiepen zich in het spirituele, nogal wiedes. Het geeft een bepaald houvast, maar het helpt je daarnaast ook om persoonlijk te groeien. Vaak starten we hiermee na dramatische gebeurtenissen. Ons hoofd stroomt over van het vinden van antwoorden. Je wilt weten, waarom overkomt mij dit. Zie je wel, ik ben de enige die hiermee worstelt, ben gewoon niet voor het geluk geboren.

Als je in die negatieve spiraal verzeild raakt en neem van mij aan, het overkomt iedereen. Dan start een grote zoektocht, die zomaar jaren in beslag kan nemen. Je kunt deze periode een groot stuk verkorten, door eens contact op te nemen met een van de spirituele wiccaconsulenten van wiccamagie. Er valt zo ongelooflijk veel te leren van een moderne heks.

Wat kunnen ze jou meegeven?
• Treur nooit om een verloren liefde. Zodra je daar mee begint, is het einde zoek. Je bent namelijk niets verloren. Je bent geen liefde kwijt. Je bent een persoon die jij lief hebt kwijt. Dan zegt de wicca, beter kwijt dan rijk, want als die persoon echt om je zou geven, dan was die wel gebleven.

• Wees altijd goed voor jezelf. Let op onzuiverheden, dat kunnen mensen zijn, maar ook spullen. Het kunnen zelfs woorden zijn. Als je daar goed op let, voorkom je dat je telkens opnieuw je straatje schoon moet gaan staan vegen.

• Kijk goed wat de natuur je te bieden heeft en verloochen de natuur nooit. Er is een karmawet, die zegt. Zodra je de natuur op welke manier dan ook misbruikt, krijg je met ze aan de bezemstok. Dat kan soms wel even duren. Maar dat het komt staat vast.

• Wat ze ook belangrijk vinden is reinheid. Rein zijn van binnen en van buiten. Ze constateren dat heel veel mensen dat niet zijn. Die zijn wel heel erg bezig zich aan de buitenkant rein te houden, maar vergeten hun binnenkant. Die kan namelijk ook vol zitten met rommel. Gooi alles er uit, is hun advies. Prop en krop niets op. Als je dat gaat doen, verdwijnt je reinheid van binnen. Maar wat er ook mee verdwijnt is je rust, je innerlijke schoonheid. Ze zien direct aan je ogen of jij van binnen rein bent of niet.

• Hecht geen waarde aan spullen, wil gewoonweg niets bezitten. Zelfs niet een geliefde of kinderen. Als je bezitsloos leeft, geef je je geest de ruimte om alles zuiver en puur te kunnen blijven zien.

• Sluit elke dag af met zinnen van dankbaarheid. Ook al denk je zelf dat er soms niets is om dankbaar voor te zijn. Dan verzin je ze maar, zal ze zeggen. Ze zijn hierin best wel streng, nee laten we het anders stellen. Duidelijk. Waarom is dit zo belangrijk? Tijdens je slaap gaat je onderbewuste er mee aan te werk, waardoor je dieper zal slapen. Uitgeruster wakker zal worden. Jezelf voorziet van positieve energie. Het werkt door in je geest. Die wordt zo gevoed met de juiste positieve energie, wat zijn uitwerking zal hebben op jouw gehele welbehagen.

Je ziet er valt heel veel te leren van wiccas. Is je interesse gewekt? Ze zijn er voor je op de website NieuweTijd.nl.