Wat kun je van een consult met een wicca verwachten

Wat kun je van een consult met een wicca verwachtenWat kun je van een consult met een wicca verwachten. Als je een consult wilt met een wicca, dan mag je verwachten dat je te maken hebt met een echt. Daar kunnen we je in gerust stellen. Ze zijn allen stevig aan de tand gevoeld door iemand die thuis is in de wiccaleer.

Daarnaast zijn ze ook gescreend op hun gaven. Net zoals spiritueel consulenten, werken ze met hun gaven als heldervoelend, ze voelen dingen en situaties aan, waarmee ze een duidelijke inschatting kunnen maken richting de toekomst.

Ze zijn helderwetend, ze weten wat er in het verleden zich heeft afgespeeld in jouw leven, wat er nu aan de hand is. Daar schetsen ze jou een heel helder beeld van. Kun je gerust naar vragen. En aan de hand van dat helder weten, kunnen ze jou ook een toekomstvoorspelling geven. Waarbij niet onbelangrijk, dat je even de tijd neemt om ook te luisteren wat je er zelf voor kunt doen om de toekomstvoorspelling uit te laten komen.

Want zegt een heks altijd. Veeg je eigen straatje elke dag goed schoon, zodat jij daarmee je toekomst bepaalt. En met name dat straatje schoonvegen, zal ze je over informeren. Want elke situatie vraagt om een andere aanpak. Zij weet het je te vertellen. Daarbij maakt ze de kanttekening dat het vaak een andere weg is, dan die jij zelf denkt dat het is. Dat is de kracht van wicca online.

Er zijn er ook die helderziend zijn. Een supergave, soms daarnaast ook helderwetend en voelend. Als je helderziend bent, kun je alles zien, ook de toekomst. Soms geven ze je de toekomst niet mee. Ze voelen dan dat jij achterover gaat hangen en denkt van, het komt wel. Nee, zegt ze dan, jij zal ten alle tijde mee moeten werken aan het behalen van het resultaat.

Is dit gemeen van de heks die je spreekt? Jij denkt misschien van wel, en toch, je komt er op een gegeven moment achter dat ze gelijk had. Dat jij zelf ook iets moet doen, altijd. Had ze jou verteld wat er te gebeuren staat, dan had jij misschien niet uit je luie stoel opgestaan. En was je niet aan de gang gegaan. En had je het niet gekregen.

Een wicca verwacht namelijk ook iets van de beller en chatter. Openstaan voor verandering. Want zeg nou zelf, je belt of chat niet voor niets. Iets in je leven ben je niet blij mee, misschien wel diep ongelukkig door. Dan kun je gaan zitten wachten totdat het verandert, maar zegt een heks dan, wachten is achteruitgang. En van wachten word je nog ongelukkiger dan je al bent.

De filosofie die wicca’s aanhangen is, verandering begint altijd bij jezelf. Hoe fijn is het niet dat je vraagt wat kan ik zelf doen om de situatie waarin ik mij bevind, te verbeteren, naast het beeld wat wordt geschetst zoals het is.

Dat is de kracht van wicca’s. Die niet alleen kijken naar wat er gaande is, maar jou ook helpen om ergens mee aan de slag te gaan en daar de focus op te richten, in plaats van lijdzaam af te wachten. Want zodra we weten wat we kunnen doen, om de situatie te gaan oplossen, geven we aan onszelf een seintje, kom op, je kunt nu aan de slag.

Dat geeft energie, dat zorgt er voor dat je weer het gevoel krijgt in het leven te staan. Dat geeft een gevoel van betekenis. Zo veeg je je straatje, zoals een wicca zo mooi kan zeggen, zelf alvast schoon, om datgene wat je zo graag wilt, met open armen toe te kunnen gaan laten.

Ze zijn er voor je die spirituele kanjers.