Toekomst, liefde of werk advies nodig?
Een goed consult helpt.
Toekomst, liefde of werk advies nodig?
Een goed consult helpt.
Toekomst, liefde of werk advies nodig?
Een goed consult helpt.

Wat heeft onze pure ziel ons allemaal te vertellen

pure ziel

pure zielWat heeft onze pure ziel ons allemaal te vertellen. Onze ziel, onze zaligheid. Je loopt met je ziel onder je arm. De ziel is de persoonlijkheid van de mens, die jou maakt tot wie je bent. De ziel weerspiegelt jouw karakter, jou als mens. De zie is een wezen in zijn zuiverste vorm.

Als jij naar je ziel zou luisteren en naar handelt, kun je er van op aan, dat je waarheid spreekt en heel zuiver bent. Het is het gedeelte dat niet materieel is en de spirituele component van het leven.

In het alledaagse leven hebben we het niet over zaken als onze ziel. We kunnen inderdaad nog wel eens over iemand zeggen, nou die loopt met zijn ziel onder zijn arm. Daarmee wordt aangegeven, zegt een medium van Nieuwe Tijd, dat die zijn leven doelloos leeft. Loopt te lanterfanten, doet maar iets.

We hebben er ook de betekenis aangegeven van die heeft het zwaar, moeilijk, is zichzelf kwijt. Waarmee we dan eigenlijk zeggen, die is zichzelf verloren. Als je dat bent, dan leef je wel, maar je spirit, je ziel die voel je niet. Alsof je verdoofd de dag doorkomt. Je niet eens meer weet wat je in de ochtend hebt gedaan.

Dat je dan je ziel iet hoort, is logisch. Je bent er niet mee verbonden en dat is een teken, dat het leven uit je getrokken is. Maar wat als je zou weten wat de ziel, die puur is, jou allemaal kan vertellen.

Hoe gaaf zou dat zijn? Want dat betekent tevens, geeft medium Bob van Nieuwe Tijd aan. Dat je precies weet wie je bent, wat goed voor je is. Je volgt immers de stem van je ziel. Spiritueel medewerkers van Nieuwe Tijd zijn heel nauw met hun ziel verbonden.

Om die reden kun je ze met een gerust hart consulteren. Hun antwoorden zijn puur en oprecht. Zouden ze dat niet doen, weten ze dat ze hun eigen ziel verloochenen en dus ook die van jou. Dan weten de mediums en paragnosten ook dat ze op de een of andere manier onheil op zich afroepen.

En nu komen we dus aan bij jou. Jij die het leven ook wel vanuit puurheid en oprechtheid zou willen leven. Die niet met de ziel onder de arm doelloos wilt rondlopen. Hoe kun je er voor zorgen dat je de stem van je eigen ziel kunt horen en naar kunt gaan handelen.

Stilte, door middel van meditatie bijvoorbeeld. In ieder geval een vorm voor jezelf vinden, waarbij je met niets of niemand in je systeem bezig bent. Geen gepieker, gedachten laten komen en gaan. Staren in een kaars, de vlam volgen, met daarbij je ene hand op je hart, je andere hand op je buik. Zo ben je volledig in verbinding met jezelf.

Sluit daarbij je ogen en luister, je zult zien dat je dan in contact komt met je ziel. Die je dan kan vertellen of je op het goede pad zit. Wat wijsheid is om te doen. Of er mensen in je omgeving zijn die je wel of niet kunt vertrouwen. Geeft medium Bob van Nieuwe Tijd aan.

Het is een hele fijne vorm van in zen komen. Je zult daarna, heel bewust zijn van wat je hebt gehoord en naar kunnen handelen. Waarom is het zo belangrijk om in verbinding te staan met je ziel?

Je vergroot je zelfliefde er mee, waardoor je krachtiger wordt. Meer vanuit eigen zelfvertrouwen gaat handelen. Je voelt je gesteund in de essentie wie je werkelijk bent. Je zult merken dat je hierdoor steeds beter kunt afstemmen op hogere wijsheid.