Toekomst, liefde of werk advies nodig?
Een goed consult helpt.
Toekomst, liefde of werk advies nodig?
Een goed consult helpt.
Toekomst, liefde of werk advies nodig?
Een goed consult helpt.

Wat gebeurt er als 2 mensen met elkaar een klik hebben?

Hoofd in de wolken

Hoofd in de wolkenWat gebeurt er als 2 mensen met elkaar een klik hebben? Het is een niet fijner gevoel dan een leuke date hebben en je daarna met je hoofd in de wolken voelen. Als dat wederzijds is, dan kun je vliegen. Wat gebeurt er als 2 mensen met elkaar een klik hebben? Waarom voelen we ons dan zo energierijk en net alsof we vleugels hebben. De mediums en paragnosten van Nieuwe Tijd gaan we het vragen.

We leggend e vraag voor aan paragnost Domi, die veel kennis heeft op het gebied van vragen over liefde & relaties. Je moet het zo zien, zegt paragnost Domi, het is de reuk die ons onbewust naar elkaar toe beweegt. Dat is een onbewust gegeven. Daarna is er de klik, als een gevoel van herkenning.

Dat gevoel van herkenning gaat heel diep, het zijn namelijk de zielen, de spirits die elkaar aanraken. Daar komt dat energierijke gevoel vandaan. Of alles ineens niet meer belangrijk is. We zien elkaar nog wel, maar het lichamelijke jasje daar mankeert ineens helemaal niets meer aan. We kijken daar dus voorbij, zonder dat we dat weten.

Wat er daarna gebeurt, is het volgende, legt paragnost Domi uit. Aangezien het lichamelijke wordt overstegen, moet iets anders met elkaar connecten en en dat klopt ook. Zoals gezegd zijn het de zielen, de oorspronkelijke bron van allebei, die elkaar zien en aanschouwen.

Dat is zo mooi en bijzonder, want zielen zijn pure liefde. De bron van ieder mens ook en als je die bij elkaar naar boven kunt halen. Ja, dan telt niets meer. Dat is in feite wat er gebeurt. Het mooiste, de diepere kern bij de ander laten ontwaken door het aan te raken.

Om die reden zijn er ook geen woorden nodig om elkaar te begrijpen. Elkaars energie te voelen, zelfs op afstand. Alles met een grote glimlach op het gezicht te ondergaan. Hoe komt dit dan? Nou, zal je vertellen, zegt paragnost Domi van Nieuwe Tijd, als 2 mensen die echte klik voelen, komen ze uit bij elkaars oorspronkelijke bron.

Die bron waarmee ze zijn geboren, een en al liefde. Maar, ja daar komt de maar, we worden opgevoed, en tijdens onze opvoeding trekken we een jas aan. Deze jas is voor iedereen verschillend, afhankelijk van hoe je als ziel en bron door het nest waarin je terecht bent gekomen, wordt ontvangen.

Is het een koud en kil nest, dan zijn de zakken van de jas die je hebt aangetrokken daarmee gevuld. Heb je weinig tot geen aandacht gekregen, word je zomaar een pleaser en iemand die altijd voor anderen klaar wilt staan. Heb je een opvoeding gekregen die echt weinig tot geen ruimte gaf om zelf dingen te onderzoeken en te ondernemen. Dan zijn de zakken gevuld met weinig zelfvertrouwen.  En zo zijn er natuurlijk nog veel meer voorbeelden te over, waarmee de zakken van de aangetrokken jas, zijn gevuld.

Die jas moet je zien, dat het een laag is over de pure bron van ieder mens. Dat is wat we zien als het gedrag en het karakter. Dat valt weg als 2 mensen een klik met elkaar hebben. Ineens zijn ze weer de persoon die vanuit hun spirit, hun oorspronkelijke bron in het leven staan. De angst, de onzekerheid, de zorgen, de stress, het piekeren, de dagelijkse problemen, het valt allemaal weg.

Daarvoor in de plaats, zelfvertrouwen, zichzelf waardevol vinden, zelfrespect. Alleen dit duurt maar even, dat de bron zich laat zien. Al snel, na ongeveer een half jaar, is het gemiddelde, geeft paragnost Domi van Nieuwe Tijd aan, komt de jas met de gevulde zakken de bocht om. En dan kan het ineens zo maar zijn dat we een ander persoon tegen over je hebt staan. En om die reden zeggen wij van Nieuwe Tijd, geef jezelf een jaar de ander te leren kennen. Uiteraard als het goed blijft voelen, want na een jaar, en met name de 2e helft van het jaar, weet je pas echt welk vlees je in de kuip hebt. Want gedrag en karakter daar zul je het de rest van je leven mee moeten doen.