Toekomst, liefde of werk advies nodig?
Een goed consult helpt.
Toekomst, liefde of werk advies nodig?
Een goed consult helpt.
Toekomst, liefde of werk advies nodig?
Een goed consult helpt.

Wanneer gaat voor mij eens een keer de zon schijnen?

Zon schijnen

Zon schijnenSommigen mensen zijn voor het geluk geboren, maar er zijn er ook die constant worden achtervolgd door het ongeluk. Die vragen zich af, wanneer gaat voor mij de zon eens schijnen. Ze zien anderen gelukkig en bij die mensen lukt in hun ogen ook altijd alles. En ook al doen ze enorm hun best, waarom is het geluk voor hun niet weggelegd?

Dit is best een hele lastige vraag om te beantwoorden, geeft een medium van Nieuwe Tijd aan. Je kunt natuurlijk inzichten meegeven, als ga in je kracht en positiviteit staan, dan trek je het geluk aan en dat klopt ook echt. Maar daarmee voorkom je niet alle onheil op je pad.

Vaak zijn het ook mensen die ook geen fijne jeugd hebben gehad, dat rust echt als een last op hun schouders. Juist deze mensen gun je als medium of paragnost alle geluk van de wereld. Maar het lijkt wel of het niet aan hun zijde komt.

Zou het dan zo zijn, dat de ene mens meer te lijden krijgt in zijn aardse leven, dan de ander? Dat kan een hele goede reden zijn, geeft een paragnost van Nieuwe Tijd aan. We zijn hier als ziel met een bestemming en een doel. Als in jouw leven veel sprake is van negativiteit, hoeft dat helemaal niet zo te zijn dat het je eigen schuld is dat het jou altijd overkomt.

Het is inderdaad zo dat de ene mens meer voor zijn kiezen krijgt, dan de ander. Vaak zijn dat prachtige zielen, die wij in de spirituele wereld oude zielen noemen. Als je ziel besluit opnieuw een duik te nemen om de hemel op aarde te brengen, kan het zomaar zijn dat je zelf die hemel niet voelt.

Elke ziel die naar het aardse gaat, is al zijn wijsheid van vorige levens kwijt. Je begint volledig opnieuw. Inmiddels weten we dat je volwassen jaren vallen en staan met je kindertijd. Oude zielen zijn anders, kijken, reageren, doen anders. Ze weten van zichzelf dan nog niet dat ze een oude ziel zijn.

Een oude ziel, zegt een medium van Nieuwe Tijd heeft een bepaald doel tijdens zijn aardse leven. Dat kan zijn van het doorbreken van destructieve familiepatronen, tot het verkondigen van een boodschap wereldwijd. Vaak gaat het eigen leven dan eerst volledig worden ondergedompeld in narigheid.

Je bent dan een dwarsligger, een dromer, iemand die vreemd is, anders, niet normaal. Waarbij je je kunt afvragen wat is normaal. Eigenlijk zijn deze mensen zelf de zon, maar ze hebben dat nog niet ontdekt.

Vaak komt dat met de jaren, ze zijn helpers, staan altijd voor anderen klaar. Cijferen zichzelf volledig weg, hebben een gouden hart, een prachtige ziel. Maar aangezien ze als kind niet zijn begrepen, moeten ze zelf op ontdekkingstocht en dat maakt het leven onnodig zwaarder. Waardoor het inderdaad zo kan zijn, dat je de zon in je leven nog niet echt hebt zien schijnen.

Als wij deze mensen spreken op de chat van Nieuwe Tijd, zijn dit vaak hele mooie gesprekken. Ze voelen zich eindelijk eens begrepen, gezien en gehoord en daarmee begint het zonnetje voor hun heel voorzichtig te schijnen. Ze komen tot de ontdekking helemaal niet gek of wereldvreemd te zijn.

Ze zijn vaak voorlopers naar een Nieuwe Tijd en om die reden vallen ze eerst bij alles buiten de boot. Zodra ze gaan inzien, ik kan en mag zijn zoals ik zelf wil zijn, gaan ze de zon zien. Die schijnt ineens heel helder en hun blik wordt dat ook.

Vaak door de gesprekken met een spiritueel consulent van Nieuwe Tijd voelen ze ineens, wacht even de zon schijnt wel voor mij, ik heb het alleen nog nooit kunnen zien!