Wakker worden

Wakker wordenWakker worden. Elke ochtend word je wakker, hopelijk met een gevoel van dankbaarheid en vol met energie voor de nieuwe dag. Niet elke ochtend zal hetzelfde aanvoelen de ene keer spring je uit bed, de andere keer zou je het liefst de hele dag willen blijven liggen. Worden de keren dat je je bed niet uit wilt meer en meer, dan zou het zomaar eens kunnen zijn, dat je een seintje krijgt, dat je dingen aan het doen bent die niet bij jou horen en passen. Dan is het wellicht tijd om wakker te worden.

Jezelf inzichten geven
Wakker worden betekent dan in deze iets anders, het betekent inzien dat je jezelf te kort doet met de dingen die je doet. Het betekent jezelf wakker schudden en bij gaan sturen. Het betekent, op onderzoek gaan waarom je nu geen zin meer hebt om op te staan. Iets in je leven, is niet goed voor je, bevalt je schijnbaar niet. Om daarachter te komen, kan lastig zijn. Daar zul je iets voor moeten doen, maar voor je het weet, is er alweer een dag voorbij en de volgende ochtend, ja dan denk je hè, ik heb geen zin om op te staan. Had ik gisteren maar de tijd genomen om eens na te denken.

De tijd nemen voor onderzoek
De tijd nemen om te onderzoeken waarom ik moeite heb met op te staan, doe je jezelf een plezier mee. Weken kunnen voorbij gaan, zonder zelfonderzoek en het enige wat je er mee bereikt, zolang je niet aan de slag gaat met onderzoeken waarom je het liefst in je bed zou willen blijven liggen, is dat je chagrijnig wordt. Jezelf aan het blokkeren bent en daardoor jezelf vermoeid. Dit gaat net zo lang door, totdat er een moment is, dat je je bed niet meer uitkomt. En dat is toch wat je wilde? Je wilde toch de hele dag in bed liggen, geen zin om op te staan!

Gedwongen om zelfonderzoek te doen
Ja, maar niet zo, mijzelf helemaal kwijtgeraakt zijn. Dit voelt ook niet fijn. Toch vertoeven we dan een paar dagen in bed, lamlendig, jezelf voortslepend. Nu is het de tijd om na te denken en aan de slag te gaan met bewustwording. Je bewust te worden waardoor je moeite hebt met je bed uit te komen. Je krijgt het op een presenteerblaadje aangeboden. En wat doen we. Je slaapt, leest een boek, kijkt wat TV en de gedachten staan helemaal niet in een stand van bewustwording. Ze zijn bezig ons nog meer te vermoeien, want nu willen we zo snel mogelijk dat bed uit.

En zo zit de mens zichzelf in de weg, niet wetend wat die wil. De mens wilt niet opstaan, de mens wilt niet gedwongen in bed liggen. Maar wat wil de mens dan wel? Als je dat zou weten, dan was je er. Als je de tijd zou nemen het te onderzoeken, dan zou je nu al de antwoorden kunnen hebben. Wellicht is het een goed idee, eens contact op te nemen met een medium of paragnost, een coach of een counselor, die jou een handje kan helpen met het vinden van de antwoorden. Hele goede mediums en paragnosten vind je op www.mediumteam.nl.

Zelf het wiel uitvinden wat er aan je leven mankeert, of wilt veranderen, gaat altijd gepaard met een periode vooraf waarin alles je niet bevalt. Waarin ook alles je tegen kan zitten. Waarin je emotioneel je als een wrak voelt. Dan zijn de mediums van www.mediumteam.nl een uitkomst. Ze kunnen jouw leven in een flits voorbij zien komen, waardoor ze je direct van antwoorden en inzichten kunnen voorzien, waardoor jij direct weet wat de reden is waarom je moeite hebt met opstaan en wakker worden.

Laat je door antwoorden en inzichten van het mediums van NieuweTijd wakker worden en geef je leven een andere wending. Zo word je weer vol energie wakker, omdat je wakker bent geworden, dat je dingen deed die niet goed voor je waren.