Toekomst, liefde of werk advies nodig?
Een goed consult helpt.
Toekomst, liefde of werk advies nodig?
Een goed consult helpt.
Toekomst, liefde of werk advies nodig?
Een goed consult helpt.

Wacht nooit op de liefde

Wacht nooit op de liefde

Wacht nooit op de liefdeWacht nooit op de liefde. Wachten op de liefde, heeft nog nooit iemand liefde gegeven, het brengt alleen maar ongeluk, verdriet en pijn, frustraties en ellende.

En het enige wat je er mee bereikt, is dat je jezelf weghaalt bij de liefde voor jezelf. Vaak zien we dat pas achteraf. Wachten op de liefde gaat ten koste van jouw kostbare tijd en eigenliefde. Als we eens zouden kijken hoeveel mensen wachten op liefde, dan zou daar een schrikbarend hoog getal uitkomen. Ik heb wel eens gelezen dat een op de drie mensen niet gelukkig is en dat komt, omdat op de een of andere manier in hun leven liefde ontbreekt. Althans dat vinden zijzelf.

Maar liefde ontbreekt nooit in je leven, nooit. Want als jij vindt dat liefde ontbreekt, heb je nog nooit jezelf gezien, omarmt, liefde gegeven. Dan kijk jij op de verkeerde manier naar jezelf en liefde. Jij bent liefde, jij bent degene die er voor moet zorgen dat het jou nooit aan liefde ontbreekt. En welke omstandigheid er ook is, zolang jij goed zorgt voor jezelf, omdat je weet dat jij jezelf liefde kan en moet geven, is er altijd liefde en weet je heel goed dat gaan wachten op liefde en dan is dat wachten op liefde van of door een ander, nooit goed voor jezelf is.

Veel mensen zijn dus dag in dag uit aan het wachten op liefde en zoeken hun heil om die reden in het spirituele. De telefoontjes die het team mediums binnenkrijgt van www.mediumteam.nl gaan hoofdzakelijk over liefde, liefde waarop wordt gewacht. Jaren kunnen mensen wachten op liefde, sommigen zelfs hun leven lang. En zolang jij niet in de gaten hebt dat je door te wachten op liefde, jezelf zoveel te kort doet, komt de liefde nooit.

Want liefde komt pas, als jij aan jezelf liefde geeft, als jij zelf begrijpt dat jij eerst zelf liefde voor jezelf moet zien en daar naar moet leven. Dat jouw leven door jou zo is ingericht dat het jou aan niets ontbreekt. Liefde kost niets, is er altijd, als je het maar durft te zien en aan jezelf durft te geven. Zodra je gaat wachten op liefde van een ander, zal er nooit voldoende liefde zijn. Je geeft het immers niet aan jezelf, je verwacht dat die ander jouw liefde komt geven en liefde verwachten, geeft teleurstelling. Wachten op liefde is jezelf liefde ontzeggen en ontnemen.

Want welk effect heeft wachten op liefde op een mens? We leven niet voluit, we worden beperkt door eigen gedachten, die als een soort van rode draad de hele dag aanwezig zijn. Soms, eventjes, als we onze aandacht compleet op iets anders moeten richten, dan zijn die gedachten even op de achtergrond. Maar zodra we ons minder hoeven te concentreren zijn ze er weer. Sterker nog, door te wachten op liefde, kun je je vaak niet eens meer concentreren. Je voelt je er door leeggezogen, je voelt je machteloos, je voelt je kracht verdwijnen, je kwijnt weg door te wachten op de liefde.

Gelukkig weten de mediums van NieuweTijd wel raadt met jou wachten op de liefde. Ze zullen je nooit zeggen. Stop toch eens met dat wachten op de liefde, ga eerst van jezelf houden. Want daar word jij alleen maar boos om, want je hebt geen idee dat je niet van jezelf houdt. Je hebt ook geen idee wat je zou moeten doen om van jezelf te gaan houden en waarom je dat zou moeten doen. Welnu, de mediums werkzaam op de spirituele hulplijn weten dit gelukkig wel en zullen je keer op keer, terwijl jij wacht op liefde je inzichten geven, zodat bij jou langzaam aan, in een soort van slakkengang kwartjes gaan vallen en je gaat begrijpen wat het medium je vertelt. De mediums sturen je, zonder dat jij het in de gaten hebt, richting eigenliefde.

Want het enige wat een mens op aarde zou moeten doen, is lief zijn voor zichzelf. Dat is echt het enige, want dan kies je voor datgene wat goed is voor jezelf. Dan weet je dat wachten op liefde niet goed is voor jezelf. Dan geef je liefde zoals het is bedoeld aan anderen en jezelf. Dan ontneem je jezelf de liefde niet. Dan accepteer je jezelf zoals je bent met gevolg dat je anderen ook accepteert zoals ze zijn en jou accepteren zoals je bent. En doen ze dat niet, neem je liefdevol afscheid vanuit de liefde voor jezelf. Dan is er geen wil om liefde te willen, dan wil je liefde niet bezitten, dan geef je de liefde de ruimte liefde te zijn