Voel jij je wel thuis op de aarde?

Voel jij je wel thuis op de aarde?Voel jij je wel thuis op de aarde? De spiritueel medewerkers van de website Nieuwe Tijd spreken steeds meer mensen die zich afvragen, wat doe ik hier eigenlijk. En dat hebben ze het echt over zichzelf, de ik. Ik heb er niet om gevraagd, ik moet het maar leuk vinden. Ik vraag mij echt af, wat doe ik hier eigenlijk.

De mediums en paragnosten van Nieuwe Tijd zijn gelukkig op zulke gesprekken voorbereid, want het zegt nogal niet wat. Voel ik mij wel thuis op deze aarde. Dat is de eigenlijke vraag die een cliƫnt stelt.

Waar deze mensen mee worstelen is vaak zich nergens veilig en thuis voelen. Mee moeten draaien in een systeem waarin ze hun draai niet kunne vinden. Ze willen een eigen pad bewandelen, maar dat is bijna niet mogelijk. We zullen op een bepaalde manier toch binnen de maatschappij onze plek moeten gaan vinden.

Hoe komt het dat steeds meer mensen het zich afvragen? Gebeurt er wellicht iets dat boven onze pet stijgt, ons niet bewust van is. Dat er een kracht bezig is, om de boel eens heel goed door elkaar te schudden. Dat er wellicht een bedoeling is, waarom veel mensen zo zoekende zijn om te kunnen aarden!

Het klopt, geeft een paragnost van Nieuwe Tijd aan, er is een grote shift gaande momenteel. Dat zie je terug in de dualiteit. En die dualiteit die zegt enerzijds, het leven zoals we gewend waren te leven, was dat echt wel zo’n fijn leven? Zat daar diepgang in, de juiste energie op? Weten we wat echt belangrijk is in het leven?

Nee, dat durven wij mediums en paragnosten hardop uit te spreken. We begrijpen dus heel goed dat veel mensen zich momenteel op het aardse niet fijn voelen en thuis voelen. Zij zoeken iets, zijn gewend zoals het hoort, hebben dat ook zo lange tijd gedaan. Maar ze voelen het niet meer.

Ze zijn op zoek naar hun eigen innerlijk kind dat blij is, vrolijk, dat schatert van de lach. Die vrij is, kan doen en laten wat die wilt. Die verbindt met anderen, zonder strijd, in vrede. En daarom zijn we ook op weg naar een heel nieuw tijdperk.

Een nieuwe tijd waarin de mens centraal zal gaan staan en niet meer alles om de mens heen. De mens die van waarde is en de waarde niet afhangt van zijn bezit. Die zich niet schaamt dat hij maar 3 dagen in de week werkt. Die dat bedrag om van te leven, prima vindt. Die wil niet zijn leven lang aan de slag zijn voor anderen. Die vindt dat die zelf ook meetelt.

En in de tijd die deze mensen voor zichzelf hebben, doen ze ook echt dingen voor zichzelf. De een gaat vissen, die verslindt boeken. Die helpt anderen vrijwillig, omdat die het mooi vindt zijn medemens bij te kunnen staan.

De macht over elkaar gaat verdwijnen en daar kunnen we allemaal onze steen aan bijdragen. Wij noemen dat van macht naar kracht. Van ego naar ik. Ik mag er zijn op mijn manier. Ik hoef niet mee in een systeem wat voor de mens is bedacht. We gaan dat van elkaar veel meer accepteren.

We gaan vanuit een kracht leven, een innerlijke kracht, die als kind is gestimuleerd in plaats van allerlei opgelegde regels. Je zult merken, dan voel je je wel thuis op deze aarde, want je mag het doen op je eigen manier. En niet zoals van je wordt verwacht.

Daar naartoe, start er gewoon mee. Wie kan je tegenhouden? Niemand, de enige die dat doet, ben jij zelf!