Nieuwe Tijd
Nieuwe Tijd mediums

Verliefd worden kan iedereen, een relatie in stand houden niet iedereen

Verliefd worden kan iedereenVerliefd worden kan iedereen, een relatie in stand houden niet iedereen. Verliefd worden is een makkie, ontdekken of het de juiste partner is die je treft, is al een stuk lastiger, laat staan dat we daarna er samen ook nog iets van moeten gaan maken.

We zijn er in gaan geloven, dat als we verliefd worden, diegene de juiste partner is en dit er voor de eeuwigheid zal blijven. Het werkt niet meer zo in de tegenwoordige tijd.

Vroeger wel, toen waren er regels. Die regels gaven aan dat je niet zomaar op iedereen verliefd kon worden. Iemand van adel kon niet met een burgermeisje trouwen. Iemand van een bepaald geloof kon niet samen met een ander geloof. Als je voor het altaar samen stond en eeuwige trouw zwoer, dan was dat het ook. En dat stigma daar geloven we met zijn allen nog zo in, om telkenmale van een koude kermis wakker te worden.

We hoeven allang niet meer iemand te zoeken van ons eigen geloof of niveau, althans velen niet. We hebben zelfs de ruimte te kiezen voor iemand van hetzelfde geslacht. De tijden zijn compleet veranderd. We hoeven niet meer, na het zweren van eeuwige trouw bij elkaar te blijven. De mens heeft de ruimte gekregen allerlei omgangsvormen te hebben, vrijheid en blijheid.

Maar je moet er wel mee om kunnen gaan. En daar gaat het vaak mis. Als jij nog steeds er van uitgaat dat de ander er voor de eeuwigheid is, wat wel nog steeds de norm is, kan je jezelf tegenkomen in de relatie.

Een relatie in de tegenwoordige tijd kent geen zekerheid meer zoals we vroeger kenden. Bij elkaar blijven. Nu gelden er andere regels. Regels die vragen om eigenliefde eerst. Vanuit eigenliefde ben je in staat een relatie aan te gaan, eerst verliefd te worden, goed te kijken of de ander de juiste eigenschappen bezit, waar jij mee kan leven en begrijp je ook dat je tegenwoordig iets moet doen voor een relatie.

De manier van hoe je tegen iets aankijkt, als dat de manier van vroeger is, ga je nat. Dan ga je voor de eerste de beste die lief en aardig tegen je is, dan ben je al helemaal met jezelf in een relatie met de ander, want je gaat er vanuit dat het blijvend is. Vergeet je goed te kijken of de ander wel de juiste voor je is. Zodat je achteraf niet kunt zeggen, ik ben dom geweest, ik had beter moeten weten of kijken. Of wat ook gebeurt, de schuld bij de ander neerleggen.

Kijk je nog op de ouderwetse manier naar relaties, is er eerst een weg te bewandelen naar eigenliefde. Deze weg kun je heel goed doorlopen met een medium of paragnost van Mastermedium. Die zal je laten zien waarom eigenliefde tegenwoordig noodzaak is om een liefdesrelatie in stand te kunnen gaan houden.

Eigenliefde zegt namelijk tegen je, je hebt waarde, kijk goed eerst, val niet direct voor diegene die je aandacht geeft. Kijk de kat uit de boom en laat de ander maar eerst laten zien dat die het meent. En oh ja, zegt eigenliefde dan tegen je. Heb je wel gekeken of hij te vertrouwen is, heb je wel gekeken of hij openstaat om met je te praten. Heb je wel gekeken of hij een nee kan accepteren.

Eigenliefde kijkt dwars door de ander heen. Die weet precies of het verstandig is of niet. Wel zo handig in de tegenwoordige tijd om liefdesverdriet te voorkomen. Eigenliefde zegt ook, we blijven alert hé, elke dag weer en als het nodig is dan sturen we bij. Laat je niet wegcijferen, blijf je gelijkwaardig opstellen.

Diegenen die dit begrijpen en lief zijn voor zichzelf, die gaan zich niet direct helemaal geven als iemand met hun flirt, en dates volgen, die gaan niet zitten wachten op iemand. Die zien het wel en als het zover is, dan staat de eigenliefde voorop. Ze vinden zichzelf belangrijk en dat mag tegenwoordig en dat vraagt om andere vorm van verbintenissen.

Medium Arlette
000161
 
Spiritueel Coach, Heldervoelend, HSP Coach, met jarenlange ervaring. Door goed te luisteren, goed af te stemmen en in te voelen, geef ik je graag duidelijkheid en inzicht op al je levensvragen. 

Ben Ben
000227
 
Liefdes en carriere coach inclusief tijdslijnen

Ingrid
000593
 
Spiritueel en Maatschappelijk Coach, Medium en Healer. Gespecialiseerd in persoonlijke, emotionele en spirituele ontwikkeling, narcistische relaties, tweelingzielen. Ik zet jou terug in jouw kracht zodat jij de mooiste versie van jezelf kunt worden vanuit jouw innerlijke bron.

Lisa
000598
  
Voor al je vragen op het gebied van relatie, liefde, werk en toekomst. Ik ben helderziende, hoog gevoelig, helder wetend en jouw spirituele life coach.

Paragnost Martie
000149
  
Ik ben Martie paragnost, trance medium en sjamaan heldervoelend en helderziend, maak ook contact met overledene lees foto's, kaartleggen en pendelen!

Christel
000150
  
Heldervoelend en helderziend medium en relatiecoach.                          Ik help jou met antwoorden en inzichten geven op je vragen, zodat je weer vol vertrouwen verder kunt! Relaties, liefde, persoonlijke ontwikkeling, werk ....    

Medium Yvonne
000173
 
Helderziende wetend en voelend, contact met engelen, en ik geef je boodschappen die je in de toekomst verder helpen.

Jo An
000176
 
Sterk intuïtief empathisch aangelegd, heldervoelend, zien en horen. Zuiver en oprecht help ik met vragen over de liefde hier en nu!

Medium Angie
000178
 
Angie: Heldervoelend, wetend en ziend topmedium en kaartlegster. Specialisatie alle vragen over de liefde, tweelingzielen en hoe meer geld te creëren. Indien gewenst blokkade healing voor liefde en geld op afstand mogelijk.

Medium Layla (2)
000182
    
Helderwetend en voelend medium en kaartlegster ik ben al 40 jaar passioneel bezig met de Tarot en alle andere onderwerpen die tot het paranormale behoren ;contact met overledenen krijg ik eerder spontaan ik kan niet garanderen dat het altijd kan. Op gebied van soulmate connecties kan ik u veel vertellen en ik kan u helpen uw geluk te vinden in een soms chaotisch bestaan U krijgt veel advies en inzichten vanuit de akasha kroniek of het collectieve onderbewuste , live via de webcam chat is ook  mogelijk.Ik  doe dit werk zo duidelijk en concreet mogelijk  ,ik zeg alles wat ik zie en uw eigen vrij wil en actie is natuurlijk ook nog belangrijk ..of die dingen gaan gebeuren of niet als men enkel afwacht dan kan alles langer duren ,daarom is het advies zo belangrijk die u erbij krijgt ,als je verandering wilt dan moet je soms zelf veranderen en uw keuzes aanpassen .Vooral hoe we denken is zeer belangrijk ,onze gedachten hebben krachten! Positief blijven is de boodschap en blijf in u zelf geloven! Universele liefde en licht wens ik u toe ,tot op de chat?

Paragnost Lize
000190
 
Ik ben helderwetend, heldervoelend, helderhorend en helderruikend. Ik leg de tarot en kan een karakteranalyse geven dmv een fotoreading.

Clarisa
000193
  
Ik zie wat jij niet kan zien en wat jij nodig hebt aan antwoorden, die je nu zoekt. Bel me en ik geef je de meest zuivere antwoorden. Toekomstgericht op elk gebied waar jij met jezelf mee in de knoei zit.

Paragnost Marco
000199
 
Ik ben een helder wetend en voelend paragnost medium. Na een paar korte vragen krijg ik inzicht in je situatie.     

Mandy
000218
  
Hallo, Mandy hier. Ik heb al van jongs af aan contact met het spirituele. Hier heb ik lang niks mee gedaan. Nadat ik zelf reiki kreeg. Daarna ben ik me open gaan stellen en er mee aan de slag gegaan. Ik heb me verdiept in kaart leggen en pendelen. Mensen aanvoelen kan ik erg goed. En dieren ook. Ik hoop dat ik jullie een beetje inzicht kan en mag geven. Tot snel, Liefs, Indy

Bob
000238
   
Spiritueel bewustzijnscoach, paragnost en inspirator

Truthful Insights
000244
 
looking for real love reading? Or are you facing problems in your relationship or have doubts about your partner? Are you looking for very senior and beneficial advice & reading from an experienced person?

Lou
000247
  
Heb een spirituele gave en heb veel ervaring sinds mijn jeugd.

Paragnost en Healer Kim
000248
  
*Intuïtief Tarot Card Reader* (Solar Flash/Shift/Ascention/5D) *Tarot for Life & Love *Tarot for Dogs *Coffee & Cards (quick morning readings) *Foto Healing

Natasja
000251
 
coach, heldervoelend en helderwetend. tarot/orakelkaart legster en Pendelaar.

Cher
000286
  
Ervaren helderziende. Ik voel personen en situaties aan en ik kan zien wat iemand denkt en voelt. Ik leg daarnaast ook Lenormand kaarten.

Merel
000291
  
Welkom mooie ziel, help je graag bij al je levensvragen met mijn spirituele gaven. Helderziend-wetend en voelend. Leg als je wilt de Lenormandkaarten. Pendelen en kan je een toekomstprognose geven.

Ivon
000292
  
Spiritueel coach, gespecialiseerd in alle vragen over liefde en relaties, stress, kids. Persoonlijke groei - begeleiden bij transformatie. Bewustwording. Jou in je kracht zetten, terug naar je prachtige zelf. Leven vanuit je eigen bron.

Angelique
000303
  
Ben geboren medium-paragnost, helderziend ,weten , voelend.. contact met overledenen.. maar ook leg ik graag de kaarten voor u.

Valentino
000329
   
Heldervoelend, Pranic Healer, Crystal Healer, Psychotherapie, Coach, Spiritual Response Therapie (SRT), Pendelaar, Tarotist, Lenormand, Vedische Astrologie.

Victoria
000361
 
Ik ben proffesioneel in het invoelen op het gebied van liefde, werk, toekomst en financieel. Wilt u weten als het goed komt tussen u en uw geliefde? Veranderingen, angst en dromen? Dan kan ik je helpen met jouw situatie.

Delayha Nyari
000581
  
Welkom lief en bijzonder mens, al enige jaren werkzaam als maatschappelijk en spiritueel coach. Ik help jou graag verder wanneer je tegen situaties aanloopt waardoor je het zelf even niet meer ziet. Wanneer je met mijn in gesprek zal zijn zul je rust ervaren en neem ik in alle liefde en rust tijd voor u.

Ada
000585
 
Ik ben Ada ervaren oprechte kaartlegster,heldervoelend,helderwetend,toekomstvoorspellingen,levensvragen,helderziende,relatie en werk probleem

Sarah Kay
000592
 

Joys
000594
 

Cynthia
000595
 
Paragnost Cynthia. Hallo daar, ik ben jouw medium en kan ter allertijd terecht voor relatie problemen maar ook de liefde. Verder ben ik helderziend, het verwijderen van blokkades en ben spiritueel aangelegd. Paragnost en ook nog heldervoelend en neem ook graag een kijkje in de toekomst. Ik maak altijd gebruik van mijn gave om je van dienst te zijn. Voel je vrij.

Esther
000596
  
Geen vraag is te gek, mijn gidsen en ik helpen jou graag! 🥰 Ik ben helderziend en heb me gespecialiseerd in dromen en de verwerking van heftige emoties. There are no questions beyond the pale… my guides and I are here to help! ❤️ I am a psychic who has also specialised in dreams and transforming intense emotions.

Elvie
000597
   
Over Happyness Discreet, oprecht en betrouwbaar medium-paragnoste. Voorspel voor u de toekomst, contact overledenen, Liefde, relatie, geld, enz. Voor alle levensvragen. Ik ben er voor u!

Anita 2
000599
 

Medium Betty
000600
  
Inzicht in wat er speelt en richting hoe het verder kan.

Marie
000601
 

Rachel 2
000602
 

Medium Luna
000603
 
Helder voelend, Helder wetend, Toekomstvoorspeller, Crystal healer, Coach.

Magnificent Soul
000604
 

Mirjam
000605
  

Medium Vani
000606
 
Ik help je liefdevol, eerlijk en open met alle vragen die je hebt. Dit kan gaan over de liefde, break up, carriere.. Geen vraag is me te gek of vreemd

Mike
000607
  
Ik ben er voor jou. Graag kijk ik voor je. Samen vinden we wat je nodig hebt om los te laten en of verder te gaan. Helderziend en heldervoelend.

Angelic Mysta
000608
 

Karolien
000609
 
Heldervoelend, lenormand en tarot kaartlegster

Dion
000610
 

Medium Sabrina
000611
 
Ik help jou de juiste keuzes te maken en inzichten te bieden in alle facetten in het leven. Tarot, orakel & heldervoelendheid helpen jou graag verder.

Margret
000612