Toekomst, liefde of werk advies nodig?
Een goed consult helpt.
Toekomst, liefde of werk advies nodig?
Een goed consult helpt.
Toekomst, liefde of werk advies nodig?
Een goed consult helpt.

Vandaag wil ik het graag hebben over Karma

Vandaag wil ik het graag hebben over Karma. Karma komt uit het Boeddhisme en Hindoeïsme en kan letterlijk vertaal worden in handelen of actie. In het algemeen wordt er met Karma bedoeld dat Alles wat we doen, denken of zeggen, uiteindelijk weer bij onszelf terug komt! Je acties, gedachten, intenties en woorden hebben allemaal een bepaalde Karmische uitwerking. Hetzij positief of negatief. Goede daden geven je positieve Karma en je slechte daden geven je negatieve Karma. Velen die mij bellen hebben het vaak over dit woord en wanneer Karma nou eindelijk de ander zal treffen. Vaak zijn mensen zo boos en willen ze wraak, voldoening in het feit dat de ander zijn of haar Karma krijgt en het liefst zo snel mogelijk! Maar what about jou eigen Karma? Niet omdat je erop zit te wachten,zal het gebeuren. Los van jou heeft de ander zijn/haar eigen pad te bewandelen en levenslessen te leren. Vaak hebben we het gevoel dat de persoon het ons aandoet maar eigenlijk is het zijn of haar strijd in het leven dat maakt dat de persoon ons pijn doet of in de steek laat. We betrekken het op ons zelf omdat we op dat moment het dichtst bij de persoon staan of in relatie zijn met de persoon. Ik wil mensen proberen inzichten te geven dat Karma komt wanneer het komen moet en niet omdat wij het willen. Dat heeft ook met vorige levens te maken, waarom de persoon weer terug is hier op aarde. Misschien dat de lessen nog niet geleerd zijn en hij of zij ze weer opnieuw zal moeten aangaan/ doorbreken....ja, ook dat is Karma. Lieve mensen, wacht niet tot Karma een ander treft omdat hij of zij je pijn heeft gedaan. Karma komt zonder dat wij daar de hand in hebben. En bovendien, waar is jou goeie intentie....vraag jij zo niet om negatieve Karma? We denken wel dat het niet gezien en gehoord word, maar toch kijkt boven mee zeg ik altijd. Dus probeer niet in dat stuk te blijven hangen maar probeer hoe moeilijk het ook is in onvoorwaardelijkheid te gaan zitten, wat je niet beseft is dat het jou in eerste instantie goed zal doen. Je heelt jezelf er mee en haalt de negativiteit bij jezelf vandaan. Spijtig genoeg zijn er ontzettend veel mensen die gebukt gaan onder pijn,boosheid en frustratie wat ook vaak ziek zijn als gevolg heeft, omdat iets niet gebeurt zoals zij dat willen. Je mag boos zijn ,je mag zelfs even verdriet hebben maar blijf daar niet in hangen en zeker er geen missie van maken tot Karma een ander ten deel valt. Geloof me, je zal een vrolijker, lichter en meer tevreden mens zijn,niet alleen voor jezelf maar ook je omgeving. Langzaam aan zal je op krabbelen en weer in je eigen Kracht komen als je dat wachten op negatief Karma maar laat en accepteren kan wat het leven je Wel te bieden heeft. En ja, het begint bij de kleine dingen.

 Vandaag wil ik het graag hebben over Karma. Karma komt uit het Boeddhisme en Hindoeïsme en kan letterlijk vertaal worden in handelen of actie. In het algemeen wordt er met Karma bedoeld dat Alles wat we doen, denken of zeggen, uiteindelijk weer bij onszelf terug komt! Je acties, gedachten, intenties en woorden hebben allemaal een bepaalde Karmische uitwerking. Hetzij positief of negatief. Goede daden geven je positieve Karma en je slechte daden geven je negatieve Karma. Velen die mij bellen hebben het vaak over dit woord en wanneer Karma nou eindelijk de ander zal treffen. Vaak zijn mensen zo boos en willen ze wraak, voldoening in het feit dat de ander zijn of haar Karma krijgt en het liefst zo snel mogelijk! Maar what about jou eigen Karma? Niet omdat je erop zit te wachten,zal het gebeuren. Los van jou heeft de ander zijn/haar eigen pad te bewandelen en levenslessen te leren. Vaak hebben we het gevoel dat de persoon het ons aandoet maar eigenlijk is het zijn of haar strijd in het leven dat maakt dat de persoon ons pijn doet of in de steek laat. We betrekken het op ons zelf omdat we op dat moment het dichtst bij de persoon staan of in relatie zijn met de persoon. Ik wil mensen proberen inzichten te geven dat Karma komt wanneer het komen moet en niet omdat wij het willen. Dat heeft ook met vorige levens te maken, waarom de persoon weer terug is hier op aarde. Misschien dat de lessen nog niet geleerd zijn en hij of zij ze weer opnieuw zal moeten aangaan/ doorbreken....ja, ook dat is Karma. Lieve mensen, wacht niet tot Karma een ander treft omdat hij of zij je pijn heeft gedaan. Karma komt zonder dat wij daar de hand in hebben. En bovendien, waar is jou goeie intentie....vraag jij zo niet om negatieve Karma? We denken wel dat het niet gezien en gehoord word, maar toch kijkt boven mee zeg ik altijd. Dus probeer niet in dat stuk te blijven hangen maar probeer hoe moeilijk het ook is in onvoorwaardelijkheid te gaan zitten, wat je niet beseft is dat het jou in eerste instantie goed zal doen. Je heelt jezelf er mee en haalt de negativiteit bij jezelf vandaan. Spijtig genoeg zijn er ontzettend veel mensen die gebukt gaan onder pijn,boosheid en frustratie wat ook vaak ziek zijn als gevolg heeft, omdat iets niet gebeurt zoals zij dat willen. Je mag boos zijn ,je mag zelfs even verdriet hebben maar blijf daar niet in hangen en zeker er geen missie van maken tot Karma een ander ten deel valt. Geloof me, je zal een vrolijker, lichter en meer tevreden mens zijn,niet alleen voor jezelf maar ook je omgeving. Langzaam aan zal je op krabbelen en weer in je eigen Kracht komen als je dat wachten op negatief Karma maar laat en accepteren kan wat het leven je Wel te bieden heeft. En ja, het begint bij de kleine dingen.Vandaag wil ik het graag hebben over Karma.

Karma komt uit het Boeddhisme en Hindoeïsme en kan letterlijk vertaal worden in handelen of actie.
In het algemeen wordt er met Karma bedoeld dat Alles wat we doen, denken of zeggen, uiteindelijk weer bij onszelf terug komt!

Je acties, gedachten, intenties en woorden hebben allemaal een bepaalde Karmische uitwerking.
Hetzij positief of negatief.
Goede daden geven je positieve Karma en je slechte daden geven je negatieve Karma.

Velen die mij bellen hebben het vaak over dit woord en wanneer Karma nou eindelijk de ander zal treffen.
Vaak zijn mensen zo boos en willen ze wraak, voldoening in het feit dat de ander zijn of haar Karma krijgt en het liefst zo snel mogelijk!

Maar what about jou eigen Karma?

Niet omdat je erop zit te wachten,zal het gebeuren.
Los van jou heeft de ander zijn/haar eigen pad te bewandelen en levenslessen te leren.
Vaak hebben we het gevoel dat de persoon het ons aandoet maar eigenlijk is het zijn of haar strijd in het leven dat maakt dat de persoon ons pijn doet of in de steek laat.
We betrekken het op ons zelf omdat we op dat moment het dichtst bij de persoon staan of in relatie zijn met de persoon.

Ik wil mensen proberen inzichten te geven dat Karma komt wanneer het komen moet en niet omdat wij het willen.
Dat heeft ook met vorige levens te maken, waarom de persoon weer terug is hier op aarde.
Misschien dat de lessen nog niet geleerd zijn en hij of zij ze weer opnieuw zal moeten aangaan/ doorbreken….ja, ook dat is Karma.

Lieve mensen, wacht niet tot Karma een ander treft omdat hij of zij je pijn heeft gedaan.
Karma komt zonder dat wij daar de hand in hebben.
En bovendien, waar is jou goeie intentie….vraag jij zo niet om negatieve Karma?
We denken wel dat het niet gezien en gehoord word, maar toch kijkt boven mee zeg ik altijd.

Dus probeer niet in dat stuk te blijven hangen maar probeer hoe moeilijk het ook is in onvoorwaardelijkheid te gaan zitten, wat je niet beseft is dat het jou in eerste instantie goed zal doen.
Je heelt jezelf er mee en haalt de negativiteit bij jezelf vandaan.
Spijtig genoeg zijn er ontzettend veel mensen die gebukt gaan onder pijn,boosheid en frustratie wat ook vaak ziek zijn als gevolg heeft, omdat iets niet gebeurt zoals zij dat willen.
Je mag boos zijn ,je mag zelfs even verdriet hebben maar blijf daar niet in hangen en zeker er geen missie van maken tot Karma een ander ten deel valt.

Geloof me, je zal een vrolijker, lichter en meer tevreden mens zijn,niet alleen voor jezelf maar ook je omgeving.
Langzaam aan zal je op krabbelen en weer in je eigen Kracht komen als je dat wachten op negatief Karma maar laat en accepteren kan wat het leven je Wel te bieden heeft.

En ja, het begint bij de kleine dingen.