?> Vandaag wil ik het graag hebben over Karma - Nieuwe Tijd

Vandaag wil ik het graag hebben over Karma

 Vandaag wil ik het graag hebben over Karma. Karma komt uit het Boeddhisme en Hindoeïsme en kan letterlijk vertaal worden in handelen of actie. In het algemeen wordt er met Karma bedoeld dat Alles wat we doen, denken of zeggen, uiteindelijk weer bij onszelf terug komt! Je acties, gedachten, intenties en woorden hebben allemaal een bepaalde Karmische uitwerking. Hetzij positief of negatief. Goede daden geven je positieve Karma en je slechte daden geven je negatieve Karma. Velen die mij bellen hebben het vaak over dit woord en wanneer Karma nou eindelijk de ander zal treffen. Vaak zijn mensen zo boos en willen ze wraak, voldoening in het feit dat de ander zijn of haar Karma krijgt en het liefst zo snel mogelijk! Maar what about jou eigen Karma? Niet omdat je erop zit te wachten,zal het gebeuren. Los van jou heeft de ander zijn/haar eigen pad te bewandelen en levenslessen te leren. Vaak hebben we het gevoel dat de persoon het ons aandoet maar eigenlijk is het zijn of haar strijd in het leven dat maakt dat de persoon ons pijn doet of in de steek laat. We betrekken het op ons zelf omdat we op dat moment het dichtst bij de persoon staan of in relatie zijn met de persoon. Ik wil mensen proberen inzichten te geven dat Karma komt wanneer het komen moet en niet omdat wij het willen. Dat heeft ook met vorige levens te maken, waarom de persoon weer terug is hier op aarde. Misschien dat de lessen nog niet geleerd zijn en hij of zij ze weer opnieuw zal moeten aangaan/ doorbreken....ja, ook dat is Karma. Lieve mensen, wacht niet tot Karma een ander treft omdat hij of zij je pijn heeft gedaan. Karma komt zonder dat wij daar de hand in hebben. En bovendien, waar is jou goeie intentie....vraag jij zo niet om negatieve Karma? We denken wel dat het niet gezien en gehoord word, maar toch kijkt boven mee zeg ik altijd. Dus probeer niet in dat stuk te blijven hangen maar probeer hoe moeilijk het ook is in onvoorwaardelijkheid te gaan zitten, wat je niet beseft is dat het jou in eerste instantie goed zal doen. Je heelt jezelf er mee en haalt de negativiteit bij jezelf vandaan. Spijtig genoeg zijn er ontzettend veel mensen die gebukt gaan onder pijn,boosheid en frustratie wat ook vaak ziek zijn als gevolg heeft, omdat iets niet gebeurt zoals zij dat willen. Je mag boos zijn ,je mag zelfs even verdriet hebben maar blijf daar niet in hangen en zeker er geen missie van maken tot Karma een ander ten deel valt. Geloof me, je zal een vrolijker, lichter en meer tevreden mens zijn,niet alleen voor jezelf maar ook je omgeving. Langzaam aan zal je op krabbelen en weer in je eigen Kracht komen als je dat wachten op negatief Karma maar laat en accepteren kan wat het leven je Wel te bieden heeft. En ja, het begint bij de kleine dingen.Vandaag wil ik het graag hebben over Karma.

Karma komt uit het Boeddhisme en Hindoeïsme en kan letterlijk vertaal worden in handelen of actie.
In het algemeen wordt er met Karma bedoeld dat Alles wat we doen, denken of zeggen, uiteindelijk weer bij onszelf terug komt!

Je acties, gedachten, intenties en woorden hebben allemaal een bepaalde Karmische uitwerking.
Hetzij positief of negatief.
Goede daden geven je positieve Karma en je slechte daden geven je negatieve Karma.

Velen die mij bellen hebben het vaak over dit woord en wanneer Karma nou eindelijk de ander zal treffen.
Vaak zijn mensen zo boos en willen ze wraak, voldoening in het feit dat de ander zijn of haar Karma krijgt en het liefst zo snel mogelijk!

Maar what about jou eigen Karma?

Niet omdat je erop zit te wachten,zal het gebeuren.
Los van jou heeft de ander zijn/haar eigen pad te bewandelen en levenslessen te leren.
Vaak hebben we het gevoel dat de persoon het ons aandoet maar eigenlijk is het zijn of haar strijd in het leven dat maakt dat de persoon ons pijn doet of in de steek laat.
We betrekken het op ons zelf omdat we op dat moment het dichtst bij de persoon staan of in relatie zijn met de persoon.

Ik wil mensen proberen inzichten te geven dat Karma komt wanneer het komen moet en niet omdat wij het willen.
Dat heeft ook met vorige levens te maken, waarom de persoon weer terug is hier op aarde.
Misschien dat de lessen nog niet geleerd zijn en hij of zij ze weer opnieuw zal moeten aangaan/ doorbreken….ja, ook dat is Karma.

Lieve mensen, wacht niet tot Karma een ander treft omdat hij of zij je pijn heeft gedaan.
Karma komt zonder dat wij daar de hand in hebben.
En bovendien, waar is jou goeie intentie….vraag jij zo niet om negatieve Karma?
We denken wel dat het niet gezien en gehoord word, maar toch kijkt boven mee zeg ik altijd.

Dus probeer niet in dat stuk te blijven hangen maar probeer hoe moeilijk het ook is in onvoorwaardelijkheid te gaan zitten, wat je niet beseft is dat het jou in eerste instantie goed zal doen.
Je heelt jezelf er mee en haalt de negativiteit bij jezelf vandaan.
Spijtig genoeg zijn er ontzettend veel mensen die gebukt gaan onder pijn,boosheid en frustratie wat ook vaak ziek zijn als gevolg heeft, omdat iets niet gebeurt zoals zij dat willen.
Je mag boos zijn ,je mag zelfs even verdriet hebben maar blijf daar niet in hangen en zeker er geen missie van maken tot Karma een ander ten deel valt.

Geloof me, je zal een vrolijker, lichter en meer tevreden mens zijn,niet alleen voor jezelf maar ook je omgeving.
Langzaam aan zal je op krabbelen en weer in je eigen Kracht komen als je dat wachten op negatief Karma maar laat en accepteren kan wat het leven je Wel te bieden heeft.

En ja, het begint bij de kleine dingen.

Truthful Insights
 
Boxnummer 000244
Truthful Insights
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
looking for real love reading? Or are you facing problems in your relationship or have doubts about your partner? Are you looking for very senior and beneficial advice & reading from an experienced person?
 Hope
 
Boxnummer 000471
Hope
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Welkom mijn naam is Hope Ik ben een krachtig, spiritueel, heldervoelend en ziend medium die werkt met de leormandkaarten indien gewenst. Gespecialiseerd op liefde/relatie, werk, tweelingzielen connectie en het  weghalen van blokkades.
Ingrid
  
Boxnummer 000277
Ingrid
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Medium Ingrid
Amrita
 
Boxnummer 000340
Amrita
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Victoria
 
Boxnummer 000361
Victoria
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben proffesioneel in het invoelen op het gebied van liefde, werk, toekomst en financieel. Wilt u weten als het goed komt tussen u en uw geliefde? Veranderingen, angst en dromen? Dan kan ik je helpen met jouw situatie.
Medium Angie
 
Boxnummer 000178
Medium Angie
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Angie: Heldervoelend, wetend en ziend topmedium en kaartlegster. Specialisatie alle vragen over de liefde, tweelingzielen en hoe meer geld te creëren. Indien gewenst blokkade healing voor liefde en geld op afstand mogelijk.
Angelique
  
Boxnummer 000303
Angelique
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ben geboren medium-paragnost, helderziend ,weten , voelend.. contact met overledenen.. maar ook leg ik graag de kaarten voor u.
Spiritueel coach Sky
 
Boxnummer 000181
Spiritueel coach Sky
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben gespecialiseerd: Narcistische relaties, Zielsconnecties, Transformatieprocessen, Persoonlijke blokkades, Kaartleggen, Pendelen
Manuela
  
Boxnummer 000530
Manuela
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben Manuela al 20 jaar werkzaam als paragnost en medium.
Henk Jan
   
Boxnummer 000302
Henk Jan
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Jarenlange ervaring als spiritueel coach & Medium. Verhelderende consulten, inspirerend en altijd met de liefdevolle insteek om het beste resultaat voor jou te behalen.
Medium Arlette
 
Boxnummer 000161
Medium Arlette
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Spiritueel Coach, Heldervoelend, HSP Coach, met jarenlange ervaring. Door goed te luisteren, goed af te stemmen en in te voelen, geef ik je graag duidelijkheid en inzicht op al je levensvragen. 
Bob
   
Boxnummer 000238
Bob
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Spiritueel bewustzijnscoach, paragnost en inspirator
Yvonne
  
Boxnummer 000292
Yvonne
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Spiritueel coach, gespecialiseerd in alle vragen over liefde en relaties, stress, kids. Persoonlijke groei - begeleiden bij transformatie. Bewustwording. Jou in je kracht zetten, terug naar je prachtige zelf. Leven vanuit je eigen bron.
Cher
  
Boxnummer 000286
Cher
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ervaren helderziende. Ik voel personen en situaties aan en ik kan zien wat iemand denkt en voelt. Ik leg daarnaast ook Lenormand kaarten.
Paragnost en Healer Kim
  
Boxnummer 000248
Paragnost en Healer Kim
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
*Intuïtief Tarot Card Reader* World News Updates (shift/5D/ascentie)/Liefde, Werk, Levensdoel, Toekomst.
Super Psychic
 
Boxnummer 000243
Super Psychic
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Love Guidance,Psychic Medium & Healing, Dating.. Deception, Marriage Special over POi. Career Rewind your Love Break Up  Love Relationship  Finance  Spiritual Readings  Soulmate  Cheating  Predictions.
Casandra
 
Boxnummer 000192
Casandra
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Met behulp van mijn gidsen en de kaarten help ik jou graag op je zoektocht naar inzichten.
Cassandra
   
Boxnummer 000172
Cassandra
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben helderziende, heldervoelend, kaartlegster, relatie problemen, fotoreading, pendel. Zwarte magie verbreken.
Clarisa
 
Boxnummer 000193
Clarisa
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik zie wat jij niet kan zien en wat jij nodig hebt aan antwoorden, die je nu zoekt. Bel me en ik geef je de meest zuivere antwoorden. Toekomstgericht op elk gebied waar jij met jezelf mee in de knoei zit.
Quin
  
Boxnummer 000321
Quin
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Al vele jaren help ik mensen verder in het nemen van hindernissen die zich voordoen op hun levensweg. Buiten mijn gaven gebruik ik als belangrijkste tool de Lenormandkaarten
Medium Yvonne
 
Boxnummer 000173
Medium Yvonne
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Helderziende wetend en voelend, contact met engelen, en ik geef je boodschappen die je in de toekomst verder helpen.
Linda
 
Boxnummer 000306
Linda
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
 Ik begeleid jou graag met al je vragen op jouw levenspad. Zit jij met vragen over, liefde, werk, narcisme, verslaving of heb jij behoefte aan een luisterend oor? Ben jij op zoek naar meer positieve motivatie?  Dan ben jij bij mij op de juiste plek. Ik stem af op jouw energie. Daarnaast gebruik ik Engelen kaarten, hierdoor krijg ik meer boodschappen door die ik met jou zal bespreken.
Ben Ben
 
Boxnummer 000227
Ben Ben
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Liefdes en carriere coach inclusief tijdslijnen
Test Box
 
Boxnummer 000203
Test Box
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Marshmallow soufflé chupa chups bear claw danish wafer. Pudding cake cupcake croissant cheesecake donut dragée. Cake brownie pudding dragée apple pie. Candy chocolate tiramisu cupcake danish bear claw. Chocolate jujubes brownie muffin pastry cake chupa chups. Marzipan sugar plum sesame snaps pudding powder marshmallow. Macaroon powder caramels powder cake chupa chups brownie candy sesame snaps. Tootsie roll chocolate cake fruitcake jelly beans marshmallow croissant topping sesame snaps jelly beans. Chocolate chocolate cake chupa chups gingerbread cake gummies croissant toffee. Dessert cake macaroon sugar plum jujubes. Liquorice jelly beans gummies icing shortbread cake pie sweet roll. Topping sugar plum dessert lemon drops jelly beans muffin lemon drops dessert jelly-o.
Natasja
 
Boxnummer 000251
Natasja
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
coach, heldervoelend en helderwetend. tarot/orakelkaart legster en Pendelaar.
Lou
  
Boxnummer 000247
Lou
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Heb een spirituele gave en heb veel ervaring sinds mijn jeugd.
Medium Layla (2)
    
Boxnummer 000182
Medium Layla (2)
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Helderwetend en voelend medium en kaartlegster ik ben al 40 jaar passioneel bezig met de Tarot en alle andere onderwerpen die tot het paranormale behoren ;contact met overledenen krijg ik eerder spontaan ik kan niet garanderen dat het altijd kan. Op gebied van soulmate connecties kan ik u veel vertellen en ik kan u helpen uw geluk te vinden in een soms chaotisch bestaan U krijgt veel advies en inzichten vanuit de akasha kroniek of het collectieve onderbewuste , live via de webcam chat is ook  mogelijk.Ik  doe dit werk zo duidelijk en concreet mogelijk  ,ik zeg alles wat ik zie en uw eigen vrij wil en actie is natuurlijk ook nog belangrijk ..of die dingen gaan gebeuren of niet als men enkel afwacht dan kan alles langer duren ,daarom is het advies zo belangrijk die u erbij krijgt ,als je verandering wilt dan moet je soms zelf veranderen en uw keuzes aanpassen .Vooral hoe we denken is zeer belangrijk ,onze gedachten hebben krachten! Positief blijven is de boodschap en blijf in u zelf geloven! Universele liefde en licht wens ik u toe ,tot op de chat?
Christel
  
Boxnummer 000150
Christel
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Heldervoelend en helderziend medium en relatiecoach.                          Ik help jou met antwoorden en inzichten geven op je vragen, zodat je weer vol vertrouwen verder kunt! Relaties, liefde, persoonlijke ontwikkeling, werk ....    
Willem
 
Boxnummer 000207
Willem
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Baya
  
Boxnummer 000322
Baya
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Al vele jaren een topper op de bellijn. Helderziende waarnemingen, duidingen en toekomstvoorspellingen. Astrologische prognoses. Lenormandkaarten lezen tot in detail
Paragnost Marco
 
Boxnummer 000199
Paragnost Marco
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben een helder wetend en voelend paragnost medium. Na een paar korte vragen krijg ik inzicht in je situatie.     
Jo An
 
Boxnummer 000176
Jo An
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Sterk intuïtief empathisch aangelegd, heldervoelend, zien en horen. Zuiver en oprecht help ik met vragen over de liefde hier en nu!
Mandy
  
Boxnummer 000218
Mandy
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Hallo, Mandy hier. Ik heb al van jongs af aan contact met het spirituele. Hier heb ik lang niks mee gedaan. Nadat ik zelf reiki kreeg. Daarna ben ik me open gaan stellen en er mee aan de slag gegaan. Ik heb me verdiept in kaart leggen en pendelen. Mensen aanvoelen kan ik erg goed. En dieren ook. Ik hoop dat ik jullie een beetje inzicht kan en mag geven. Tot snel, Liefs, Indy
Valentino
  
Boxnummer 000329
Valentino
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Heldervoelend, Pranic Healer, Crystal Healer, Psychotherapie, Coach, Spiritual Response Therapie (SRT), Pendelaar, Tarotist, Lenormand, Vedische Astrologie.
Angel Mary
 
Boxnummer 000220
Angel Mary
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Angel
 
Boxnummer 000140
Angel
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Heldervoelend medium. waarzegerskaarten, liefde, relatie, relatiebegeleiding, kinderen, werk en coaching,Surinaamse zigeunerkaarten ook te koop bij www.mediumplein.nl
Delayha Nyari
  
Boxnummer 000241
Delayha Nyari
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Merel
  
Boxnummer 000291
Merel
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Welkom mooie ziel, help je graag bij al je levensvragen met mijn spirituele gaven. Helderziend-wetend en voelend. Leg als je wilt de Lenormandkaarten. Pendelen en kan je een toekomstprognose geven.
Relationship Expert
 
Boxnummer 000242
Relationship Expert
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
I enjoy reading about love, relationships, soul mates, living partners, cheating and affairs. I will help you with my spiritual and psychic abilities to guide and be in the divine kingdom to help you find the way your current life situations, obstacles, and challenges.
Medium Florance
 
Boxnummer 000228
Medium Florance
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Hallo ik ben Medium Florance, Wat super fijn om je hier te mogen begroeten. Als paragnost (helderziend- en heldervoelend medium) doe ik ook winti gebeden en toekomstvoorspellingen voor je. Ik ben zeer accuraat en specifiek op het vlak van liefdes- en sociale relaties, werk, studie, gezondheid en alle overige kwesties die jouw huidige en toekomstige leven bepalen. Naast wat ik rechtstreeks doorkrijg (onder meer in beelden), maak Ik ook gebruik van kaarten ter ondersteuning van mijn buitenzintuiglijke waarnemingen, waardoor ik een samenhangender beeld krijg van de vraag en het antwoord. Maar ik ben ook gewoon een hele goede en vooral gezellige gesprekspartner! Ik heb zelf ook het een en ander meegemaakt en kan gewoon heel goed luisteren, maar vooral horen. Tot snel aan de chat of bel;) Groetjes, Florance