Toekomst, liefde of werk advies nodig?
Een goed consult helpt.
Toekomst, liefde of werk advies nodig?
Een goed consult helpt.
Toekomst, liefde of werk advies nodig?
Een goed consult helpt.

Soms is een luisterend oor alles wat je nodig hebt

Soms is een luisterend oor alles wat je nodig hebt

NSoms is een luisterend oor alles wat je nodig hebtiet iedereen zoekt contact met een spirituele hulplijn om vragen beantwoord te krijgen of een toekomstvoorspelling, of een kaartlegging. Het komt steeds vaker voor dat mensen hun verhaal willen doen.

En door dat te kunnen doen, zich een stuk opgelucht voelen.

Het simpele feit dat iemand naar ze luistert, hun serieus neemt, is eigenlijk dan het enige waar ze naar op zoek zijn. En om die reden is de spirituele website NieuweTijd ontstaan. Waar je mediums en paragnosten vindt die enerzijds heel goed kunnen luisteren. Anderzijds, als je daar de behoefte toe voelt, ook jou tips, inzichten en handvatten kan meegeven.

Er zijn op NieuweTijd ook mediums en paragnosten werkzaam die kaarten leggen, denk daarbij aan Tarotkaarten, Engelenkaart Lenormandkaarten, en ook zeker voor jou een toekomstvoorspelling kunnen doen. Maar ze geven jou ook de ruimte te vertellen.

We zien het steeds meer, mensen die vastlopen en met niemand daar over kunnen of durven parten. Terwijl juist die behoefte enorm is. Zeker in tijden van crisis en we niet de ruimte hebben om elkaar op te zoeken, is een luisterend oor heel fijn.

In feite ga je tegen een wildvreemd iemand zitten praten. Maar dat kan ook juist een hele goede reden zijn. De persoon kent je niet. Hoort alleen je naam en eventueel je leeftijd en je begint te vertellen.

Luisterconsulenten horen dan vaak, wat fijn dat je mij de tijd gaf. En mij liet uitpraten. Dat je niet direct kwam met allerlei oplossingen. Of goedbedoelde adviezen. Daar zit ik helemaal niet op te wachten. Die hoor ik ook wel van de mensen om mij heen.

Van hun hoor ik ook vaak dat ik door moet gaan, niet meer bij stil moet staan. En juist als ze dat allemaal zeggen, klap ik dicht. Ik wil de weg op mijn eigen manier bewandelen. Maar schijnbaar hebben we of nemen we de tijd niet meer om te luisteren en een ander uit te laten praten.

Dat doen de spiritueel consulenten van de chatlijn NieuweTijd dus wel. En als jij een keer er helemaal doorheen zit. Bij niemand terecht kan met je verhaal, omdat ze dan direct het gesprek van je overnemen en je gaan vertellen hoe je het aan moet pakken. Dan kun je op deze Luisterlijn terecht.

Want soms is het enige wat je nodig hebt een luisterend oor. Dan kunnen de tranen vloeien, dan kun je hakkelen, stotteren, de woorden misschien even niet vinden. Dat maakt allemaal niet uit. Een Luisterconsulent begrijpt dit heel goed.

Er kunnen dan ook stiltes vallen tijdens het luisteren. De consulent voelt haarfijn aan of die stilte goed is, of dat ze dan juist iets zou kunnen zeggen. Begripvol en liefdevol te woord worden gestaan is de kracht van onze consulenten op deze spirituele hulplijn.

Op momenten dat je er doorheen zit, heb je ook vaak behoefte aan een luisterend oor. En misschien heb je mensen in je omgeving het verhaal al verteld. Je wilt ze niet blijvend tot last zijn. Dat is wellicht ook een van de redenen waarom jij vastloopt. Daar al eens bij stilgestaan.

Je vindt het moeilijk iets voor jezelf te vragen, je vindt dat je alles zelf moet doen. Je kwetsbaar opstellen naar anderen toe, is iets wat we moeten leren en wie krijgt dat nou mee? Schroom dus niet, als je je verhaal kwijt wilt, en je niet goed weet waar je terecht kunt, denk dan eens aan deze website. De spiritueel consulenten die heel goed kunnen luisteren op deze chatlijn bieden dan uitkomst!